Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

egy mondat az őssejthez: megvallom én már utána is néztem és szeretném igénybe venni. www.sejtbank.hu

Teljesen igazatok van a felhasználhatóság kétségeivel kapcsolatban, azonban külföldön élő ismerőseimtől hallottam, hogy akár a testvért is sikeresen lehet gyógyítani a segítségével, továbbá, hogy a felhasználhatóság időtartama is változhat, amennyiben megfeljtik a reprodukálás kulcsát. Lehet, hogy naívan de bízom az orostudomány ilyen irányú fejlődésében.
mannababoca

trombi: tesóknál jó egymásé ha jól tudom... én ismerek olyan családot ahol csak a 3. gyereknél vetették le mintegy "családi" biztosításként...
Vendég

Zöldi:
napi 2 tabletta a magneB6-bol. Miért? kevés?

Susy:
ugy ahogy mondják a lányok, sok pihenővel! :wink: Hány órát utaztok?

Nekünk a repülőút max. 2 óra lesz és Londonban vár a reptéren a nővérem kocsival, onnan már fél óra és megérkezünk. Vett jegyet a fiuknak a THOMAS LAND-be. Ott lesz nagy szájtátás, azt hiszem olyan élmény lesz nekik, hogy egy hónapig nem fogom tudni lefektetni, mert be nem áll a szájuk... :wink: :lol: Meg a LEGO-land be is le akar vinni. 12 napot leszünk, remélem nem lesznek gondok. Junius 18.-
n indulunk.

az össejtről én még azt is hallottam, hogy azt még teljesen nem tudják kontrol alatt tartani, hogy hova épül be a szervezetbe, ezért nem garantált a gyógyitás, mert ahova ő gondolja és hibás sejtet lát oda épül be, lehet nem a megfelelő helyre, ahova szeretnék...Emiatt rengeteg őssejt beültetésre lenne szükség...javitsatok ki, ha hűlyeségeket beszélek... :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen, használható tesóknál is az őssejt, de nem akkora biztonsággal, mintha sajátját ültetnék vissza. És szülőknél is.

Kép
trombibébi

őssejt: Én totál azon a véleményen vagyok hogy felesleges mert mint az előttem szólók írták az eltarthatóság vagy is a felhasználhatóság plusz a mai orvostudományban már felnőtt emberből is levehető őssejt. És hallottam már olyat is nem egyet hogy telóztak hogy baj lett és elveszett a vér és a pénzt meg nem fizették vissza. stb.

harivera
Budapest XXI. kerület

Azért az az "elveszett a vér" az tuti nem igaz, hiszen kemény szerződést kötnek veled előtte. Az viszont igaz, hogy egy cég tönkrement, és zajlik a pereskedés.

Márti! Az nagyon kevés. A II. klinikán a vérző/görcsölőknek 3*250 mg-ot adnak alapból. A Magne B-ban meg 48 mg van. Min. 3*2-t szednék helyedben. Ártani nem lehet vele!

Kép
zölddisznó

Na ma megvolt az első idei pancsinak Annámmal. :) Olyan jól esett, nálunk is a szobában 26 fok volt, ment a ventillátor, én rosszabbul tűröm, Annának meg sem kottyan..:)

momi:
Nekem is emelgetnem kell Annát, meg cipelni, folyton attól tartok, nehogy valami baj legyen. Apa átszervezte a munkáját, így reggel segít, meg este is, de a nappalok az enyémek.. Szerencsére edig semmi gond nem volt még. Állítólag a szervezet hozzászokik ehhez a súlyhoz, mert fokozatosan terheltük.
Ja! És kis inyencségként: az én lánykám még nem jár... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti:
Jaja, Zöldivel egy helyre járunk, amikor bent votam vérzéssel, napi 4*2-t kellett szednem, de brutálisabb napokon a pezsgősféléből kaptam 4-et..
most a magne B extrából szedek napi 3-at.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Fú mágnes, az úgy brutál lehet... Lilla már mindenfelé kolbászol így nap közben alig kell cipelnem, ha kellek neki odajön hozzám stb. Így azért ezerszer könnyebb... (Mondjuk nálunk nehezítés, hogy a 4. emeleten lakunk lift nélkül így ha Lilla lusta lépcsőzni -csak most kezdte, 2 emelet eddig az abszolut rekord- akkor az 4 emeletnyi gyerekcipelés...) behalnék ha még a lakásban is cipelnem kellene egész nap... (ld. így ha hiányol utánam jön a konyhába stb. ami azért hatalmas segítség... ezt hogy oldod meg???)
Vendég

Márti!
Pont tegnap kérdeztem a dokimat, hogy melyik a jobb repcsi vagy kocsi és azt mondta, hogy repcsi,mert az rövidebb ideig tart. :lol: Ugye ilyenkor a trombózis veszély miatt nem jó a hosszú utazás. Mi 11-12 óra alatt vagyunk otthon. 8)
susy75

csakegy:
konyhába csak kiugrás erejéig tudok menni, amikor Apa hazajön, akkor mosogatok főzök, stb..:)
Szerencse, hogy nem az a cipeltetős fajta a lányom, de éppen elég etetőszékbe pakolnom, meg babakocsiba... Az ágyba megtanítottam be és kimászni, pelusozás a mi ágyunkon, pelenkázó felejtős.. A legjobban akkor fáradok el, mikor kézenfogva sétálni kell vele..

Kép
Kép
Kép
mágnes

mi azzal trükköztünk amikor még nem járt, hogy vettem egy ugrálós hintát (Litaf) azt felszereltük a konyhaajtóba ő meg ott lengedezett amíg ott volt az ember:) (iszonyúan élvezte, hogy nézelődhet:) A hintán ráadásul karabiner (is) van így akárhová 10mp. alatt felpakolható ahová az ember becsavar egy szemes csavart (ld. összes ajtófélfa:) Nekem életmentő volt, csak felakasztottam a hintát és belepakoltam... ez ráadásul az izmait is erősíti és javítja az egyensúlyérzékét ami ugye elég komoly előny főleg nálatok! (én használtan talán 7e körül vettem a hintát, nem használtuk sokat de olyankor minden pénzt megért). Keressek róla képet a neten?
Vendég

Zölddisznó!

Jaja, nagyfiú a Ricsi :)

Nem is szívesen emelgetem, csak vannak egyenlőre megoldatlan szituk, pl. etetőszékbe betevés, kifelé már ugrik de felfelé még nem éri el, etetőszék nélkül meg elkolbászol és nem eszik. Járókába ki és be éjszakai alvásnál, kiságyat 6 hósan kinőttük, rendes ágy még nem jó mert ha megébred egyből áll fel így az még veszélyes. Nappal már a sátrában alszik, de ha felkel akkor elkezd csatangolni, éjjel azért húzós lenne ha császkálna a lakásban alvás helyett :lol: Lépcsőzés, felfelé már korlátba kapaszkodva megy :D , nekünk a lefelé a mumus. Na meg a kád, még nem éri fel így nem tud se be se kifelé mászni, ott is ki be kell pakolgatni.
Nagy bánatomra újra babakocsizunk, pedig már mindenhova bicajjal vagy gyalog mentünk, de ez most kényelmesebb anyának :oops: csak abba is bele kell emelnem :? Tömören ezek a problémáink 8)

Márti!

MagneB6-ból szerintem is mehet a 3*2 / nap :wink:

Mágnes!

Hú, tényleg kemény lehet állandóan cipelni Annát :shock: :oops: Hol tart most? Kapaszkodva sem lépeget még? Csak érdeklődöm, nem csodálkozom meg ilyenek, csak kiváncsi vagyok hogy hol tart Anna... 8)

Nagyon rendes párod van! :D Nekem kicsit tukmálnom kell a Ricsit, de asszem kezd leesni neki a huszas hogy lesznek még feladatai az elkövetkezendő hónapokban, nem tudok mindent a mamára bízni 8) :lol:

Mi is pancsoltunk, úszott minden :lol:

Csakegy!

Nem irigyellek a 4. miatt :( Ez sem lehet egyszerű :roll: Babakocsit, amikor kellett, a 4.re cipelted fel s le? :roll: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

momi: a babakocsit lent tárolom a közös tárolóban (vettem egy olcsót is hátha az nem lesz elég vonzó és nem fogják ellopni...)

Mondjuk most van 4 babakocsink de az egyiket szerintem eladom és veszek helyette egy gagyibbat... (van egy ami mindig a kocsiban van, én csak plázakocsinak hívom mert akkor használjuk ha bevásárolni megyünk, van egy terepkocsi a szüleimnél amit a szüleim használnak ha ott van Lilla plusz mi ha elmegyünk valahová ahová tank kell plusz most vettem egy használt esernyőkocsit ami marhára masszív de rájöttem, hogy nekem nem kell ilyen masszív inkább egy nagyon gagyi pehelysúlyú... Na ez eladó lesz ha kell valakinek. Maxi Taxi Tico, adapterrel valamelyik Maxi Cosi hordozó rácsatlakoztatható...)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy rövid helyzetjelentés! Tegnap voltam 12 hetes UH-on. És meglepetésemre hüvelyen keresztül csinálták. Daninál hasi volt. Szóval minden rendben. Nagyon mozgolódott. Alig lehetett megmérni. CRL: 52 mm, NT: 1,2.
Majd még megpróbálok jönni!
És köszönöm mindenkinek a biztató szavakat a kis korkülönbséggel kapcsolatban!

Gabi

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csakegy:Ne is mond a babakocsit nekem is már 4.-ik van.Mondjuk az elsöt el adtam nagyon nehéz volt de ezzért szeretem.Vanegy abc-desing rodeonk.Qunny ez csak maxi cosi miatt vetük.Imádjuk vásárolni vele egy álom.Meg van egy buggy azért szeretem mert könnyü.

Gabi:Nálatok is ugyan anyi a korkülömbség,ti vesztek testvér babakocsit?Rakahatnál egy képet a fiadról.

Susy:én is megyek Mo-ra(Veszprém).Ami a lényeg gyakran álljjatok meg.èn az autóba is mozgattam lábam és ami a lényeg szerintem nagyon fontos ígyál nagyon sokat.

Ja elfelejtettem köszöni szóval SZIASZTOK

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gabi! Gratula!

Kép
zölddisznó

hemej: az ABC rodeo-t én is néztem de annyit nem adnék ki egy kocsira sajna... (nekem 2 kocsim is ABC és nagyon szeretem őket). A quinnyvel meg csak az a bajom, hogy az összes sznob azzal jár Mo-n (komolyan, már ránézésre belövöm -fej alapján- hogy kinek van Quinnyje...) Akkor már jobb a Stokke (bár lassan az is tömegkocsi lesz a használt árakat elnézve:) Mondjuk nekem az eszméletlenül tetszik, ha lenne rá annyi pénzem lehet, hogy be is ruháznék egybe) (nekünk a plázakocsink egy Römer Verve és azt iszonyúan szeretjük... adapterrel tök sokáig használtuk gyereküléshordozásra is és nagyon praktikus volt... az szerencsére nem elég sznob -túl olcsó:))

(Bocsi minden Quinny tulajnak... ez az én abszolut egyéni véleményem amiért ugye meg lehet kövezni vagy köpködni de ugye kivétel erősíti a szabályt:)))))) Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem láttam még Quinnyt nagyon szimpatikus pároknál is -gondolom tényleg jó kocsi, elég masszívnak és fordulékonynak tűnik, csak volt egy időszak amikor CSAK egy bizonyos típusnál láttam és ez nagyon megmaradt bennem...)
Vendég

Gabi :) :) :)
Vendég

csakegy:
A hintáról szívesen vennék egy képet, van egy elképzelés a fejemben, de jó lenne látni :)

momi:
Most ott tartunk járásban, hogy kézenfogva sétálgat, gyakran álldogál kapaszkodás nélkül, de csak rövid ideig, keresi a kezünket, és hiába guggolok elé elérhető távolságba, valamiért nem mer elindulni.. Mi Dévény tornára jártunk,mindent később kezdett, ülni 12 hónaposan, mászni szintén. Álldogálni 13-14 hónaposan, és lépegetni egy hónapja. Várom, hogy mikor szól a dokinéni, hogy ez nem normális...

Nekünk két babakocsink van, amit most használunk, az graco. imádom, és azon gondolkozom, hogy, ha meglesz a tesó, Graco ikerkocsit veszek, mi nagyokat sétálunk, és nem biztos, hogy Anna nagy távot meg bírna tenni 2 évesen. már, ha jár addigra egyáltalán.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Gabi!
hurrá végre valami hasonló eredmény...
Én ma voltam 11 hetes uh-on és CRL:53mm, BPD:18,5mm, NT:1,2mm.

Momi! neked is hasonlóak voltak az eredményeid.

Meleg én rosszul viselem de a lakásban nálunk csak 22 fok van :) kedden a tatám megmérte a vérnyomásom 87/55. kávézni nem akarok akkor van valami olyan tea ami kicsit emeli a vérnyomást?

Kép

Kép
bellanitta

Anita! A fekete tea emeli a vérnyomit, de akár kávét is ihatsz, nem káros, ha csak egyet-egyet nyomsz le. Amúgy ha nem okoz gondot (szédülés...) az alacsony vérnyomi, akkor nem kell semmit sem csinálni vele!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gabi, Bellanita gratulálok a szuper eredményekhez!! :lol: :lol:

Bellanita, én iszom minden nap egy pici kávét, mert különben nagyon megfájdulna a fejem, de tényleg csak hígat és keveset. Én is pont tegnap mérettem meg a háziorvosnál a vérnyomásom, 130/70 volt, teljesen jó.

Őssejt téma, mi sem tudunk anyagi okok miatt ezen gondolkodni, így biztosan nem vetettjük le. Ha az anyagi helyzetünk megengedné, akkor valószínű, de biztosan alaposan áutanájárnék a dolgoknak.

Hű ez babakocsi téma, nem egyszerű eldönteni, hogy milyet is vegyünk. Már nagyon elkezdtem nézelődni, illetve gyűjtöm a tapasztalatokat az egyes fajtákról!

verzso

[quote]A írta: quinnyvel meg csak az a bajom, hogy az összes sznob azzal jár Mo-n

...hú, ez a skatulyázás nagyon nem tetszik nekem!
Ugyanaz a ketegória a Chicco és a Peg Perego és ahogy mondtad, a Stokke is. A Concordról és a Breviről ne is beszéljünk!

Kép
zölddisznó

Jajj, a Bogaboot kifelejtettem! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gabi, Bellanita gratula az eredményekhez :D

Bellanita, igen hasonlóak az eredményeink :wink: :D Elvileg két nap van a babáink között :lol:

Mágnes!

Ahhoz képest, hogy mennyi ideig nem történt szinte semmi mozgásfejlődés Annánál az első évben, most gyönyörűen halad! :D Ne félj, nemsokára Te is szaladhatsz utána, úgy fog rohangálni :wink:
Van a szomszédunkban egy 16 hós kisfiú, még ő is kézenfogva sétálgat, egyedül nem. Nekik sem mondták hogy gond lenne :roll:

Csakegy!

Mi is nagy fogyasztók vagyunk ha babakocsiról van szó 8) Jelenleg a 4. kocsit koptatjuk mi is :wink: :lol:

Ez a babakocsi választás nagyon nehéz ügy :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Zöldi:
folytassam a sormintát? :wink: Hauck, Retrus :)

momi:
Hát igen, ő inkább rövid időn belül csinát sokmindent , amit fél év alatt kellett volna kb. elérnie.
Na de maaaaaaaaaaa.... Egyedül megtett 2 lépést! :lol: Persze fel volt háborodva, hogy mi az, hogy nem fogjuk a kezét, és neki egyedül kell törnie magát...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Húúúú, Mágnes! De jóóóóóó! Gratulálok! :lol:

Kép
zölddisznó

Hú hát engem nem hagynak unatkozni ezek a gyermekek.Jázi még épp a himlője végén van,most meg annyira csúnyán megcsípte vmi rovar az alkarját ,kétszeresére dagadt szegénykémnek,reggel irány a doki.Ügyeletre nem tudtam vinni mivel itthon már 2 calcimuscot lenyomtam neki,így injeciót úgysem kaphatott volna.Még fáj is neki mondogatja. :cry: :cry: :cry:

Voltam ma védőnéninél,van egy úgynevezett belgyógyászati vizsgálat amit a háziorvos csinál.Áll ekg ből,végtag megfigyelésből(visszereket,meg a vizesedést nézte),mellkas és hát hallgatózásból,torok,és fog ellenőrzésből.Minden rendben van a pár visszeremet leszámitva a lábamon(szakmai ártalom),azokra figyelnem kell sokat pihentetni.képzeljétek már 3 kilót fogytam mióta terhes vok,nem értem mert a pocakom meg tök sokat nőtt,meg eszek is rendesen .na mindegy lesz ez még igy se... :lol:
Ha feltöltöm a képeket felteszem mekkora a pocakom,a védőnő azt mondta ez teljesen normális hogy ekkora a harmadig terhességnél már.pussz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1212091248.3978.jpg[/img] 11+6 -os pocak [/img]

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép Jázi csinosban(de pöttyösen:))
Kép Mózes az évzárón

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mózes a középső gyerkőc a képen...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mágnes: íme 2 kép a rugós hintáról .Nekünk is van már az elsö óta és nagyon bevált. Kép Kép

SArmon: nagyon szép pocid van! :lol:

A mi babakocsi parkunk jelenleg 4 főt számol :)
egy 3 kerekű Safety márkájú terepjáró-ez a kedvencem; egy esernyöre csukható tekergős, "bárhovaelvisszükbefér"; egy békebeli mózeskosaras ringatós és egy tesókocsi. :D

Jóéccakát!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál, de este már annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam jönni...Még feküdnöm kell 2 hetet és akkor már 'felold' az ágynyugalom alól.Viszont a másik gond nálam is a lepény rossz helyen tapad, mészájon, de reméli a doki, hogy ahogy nő a méh, a lepény is arrábbkúszik...
Zöldi: igazad vot, nem nagyon repesett az örörmtől a doki, amikor meghallotta, hogy repülni akarok :lol: :lol: . De azt mondta remélhetőleg nem lesz gond...
Eredmények:
CRL: 67,2mm
BPD:23,3mm
FL:9,6mm
Nyakiredő:1,7mm

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsi :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ezt a képet akartam feltenni :lol: :lol: :lol: :lol: ,hanem ezt:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmon! Min a három gyerkőcöd csodaszép! :lol:

Márti! Akkor tényleg pihizz! Majd a nagyfiuk segítenek!
Nem tudjátok későbbre tenni a repkedést?
Tök jó az UH. Naaaaaaagy bucifejűd szépen látszik!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen fejlődik a pocaklakója! Gratula!
Én babakocsin nem is gondolkoztam még. Igazság szerint nem is tudom hogyan csináljam majd a sétákat. Nem tudom Dani addigra mennyire lesz ügyi??!!
Gondoltam rá, hogy a picurt egy darabig hordozókendőben vinném, de ez a téma még képlékeny.
Hemej: amint tudok rakok fel képet a picuromról.
Majd még megpróbálok jönni. Most megyünk egyet sétálni, amíg nem lesz dögmeleg!

Gabi

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok,

tudtok esetleg olyan oldalt ahol megtalálom hogy hány napos-hetes korban mekkora ulomagasag az okés?

Sarmon, nagyon szépen látszik a pocakod :D

Kép
zsiraf8

Sziasztok, az ember egy kicsit kihagyja az olvasásotokat, és termeltek. Én sajnos sokat dolgoztam az elmúlt hetekben. De holnaptól nyár ezerrel.

Őssejt:
Mi két éve levetettük, decemberig letelik a 24 részlet, havi 15 ezret kell fizetni. Nembaj decembertől újra kezdjük (remélem) a harmadik gyerekünkkel.
Szerintem aki megteheti anyagilag annak nincs ezen mit gondolkodni, netán később lelkiismeretfurdalással élni, szomorkodni, sőt őrjöngeni, hogy miért is nem éltünk a lehetőséggel. Az első fiunknál még nem volt erre mód, de biztonságot ad, hogy a tesóinál ezt megtettük. Olyan gyorsan fejlődik a kutatás, egyre több mindenre fel tudják használni. Nekem ez a véleményem.

Szép napot.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Gabi! Én is kendőpárti vagyok, csak az a bibi, hogy a mi Karácsonyi babáink nem tuti, hogy elférnek a télikabát alatt.

Zsiráf! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

bb! Bingó!

Kép
zölddisznó

sziasztok.
Tegnap pl azért nem jötem mert eléggé mozgalmas napom volt. Pl reggel megtisztelt a vukk 15 hetesen. Jó mi? edig elkerült de tegnap a reggelim a wc-be kötött ki. Utána védőnénihez aki megállapította hogy mindjárt hív egy mentőt mert ő szerinte tutira az ájulás határán vagyok az 52-es pulzus számommal. Én meg mondtam neki hogy ááá dehogy. nekem mindig is alacsony a vérnyomim de szerintem most a boa betett neki megint. Így KÖTELEZŐVÉ TETTE nekem a sok koffeint. kávét. Persze ugy eén nem kávézok így marad a majdnem szívleállási állapot. megdícsért hogy fogytam de utána meg amikor elmeséltem a többiekkel a fogyás dolgot akkor meg megijedt mert én már 10 kilót fogytam élből plusz ha megszülök akkor még 10 kiló. És mondta hogy az se jó az é szervezetemnek. De mit tehetek ha ilyen vagyok? És még így is 110 kiló vagyok. Bár sokan mondják hogy nem látni rajtam. Nekem már van hasam elég szépen mert nekem nem lent van a baba a rendes normális helyen hanem nagyon fent van a méhem majdnem hogy a gyomromnál. Lehet ezért nem tudok enni és tuti nekem nem a sok pisilhetnék a tünet hanem a nemevés. De így meg fent van pocakom alul meg a hájam. Este lefotózom.

10-én megyek 4dre akkor én már a betöltött 16 hetes lecek és remélem megmutatja a nuniját.

Babakocsi:
Lehet hogy már mutattam ide hogy én milyet fogok venni de ha meg nem és ha igen akkor is megmtizom :))

Kép
ha lány lesz tényleg akkor kislányos színbe nem ebbe

Kép
ez a musty is tetszik nekem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Ezek pont az én ízlésem (elvárásaim) szerint való kocsik! :lol: Belinkelnéd az elérhetőségét? Cupp!
Szurkolok a puncihoz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csajok én babakocsi ügyben tökre tanácstalan vagyok. Remélem ha oda kerülünk ,hogy meg kell venni, akkor nem lesz gond. :roll: Gözöm sincs (még), hogy mire kell odafigyelni, mi a fontos!

Tegnap bejelentkeztem én is 4 D-re. :lol: :lol: Ha otthon leszünk Magyarországon akkor megyünk majd el. Várom nagyon! :P

Sarmon!
Szép a pocid és a gyerköceid is. 8)

Vera!
Nekem is tettszik a babakocsi, föleg a kék! :wink: :wink:

Zöldi!
Èn is mindig azon az oldalon ellenörzöm a picuri nagyságát!

Márti!
Mikor is repülnél? Biztos minden rendben lesz, London csak 2 óra kb, nem hosszú út.
susy75

Hát utána nézegettem ennek a testvér babakocsinak. Nem valami olcsó mulatság! Én a mostani kocsinkra sem akartam csillagászati összeget költeni. Talán megéreztem, mert drága fiam nem nagyon szeret benne lenni, mióta tud már kúszni mászni.
Persze találtam alacsonyabb árfekvésűt, de az egy kicsit gagyibb is. Hát meglátjuk.
Harivera: nagyon szupi a babakocsi amiket feltettél. Nagyon tetszik az a kékes színű.
zölddisznó: Hát igen ennek a kendő dolognak egy baja van, hogy nagykabátos időszak lesz és a picur szempontjából sem valami optimális talán a kendő. De azért vagyok nagyon tanácstalan, mert Ő a második lesz és nem tudom Dani addigra már mennyire lesz ügyes. Úgyhogy ez valószínű utolsó pillanatokra marad. Sajna nem látok előre, pedig milyen jó lenne.
Sarmon: szép a pocid. Már látszik, hogy van ott valaki. Nekem még nem igazán látszik semmi sem, csak a szoptatásról
fenmaradt felesleg.
f.marti: aranyos a picur, és szépek a méretei.
bellanitta: hasonlóak a méretek, de úgy nézem nincs is sok különbség a napot illetően sem.
Gabi

Kép

Kép[/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Végre sikerült a fiamról feltölteni egy képet!

Most nézem, hogy előzőleg rossz vonalzót csináltam a pocaklakónknak!

Kép

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Látom babakocsi a téma,nekünk megvan a babakocsink már.Mivel mi mindenünket elajándékoztuk a 2 gyerektől ami maradt, most mindent a nulláról kel kezdjünk.De az osztrák barátnőm jóvóltából babakocsit nem kell vegyünk meg kiságyat mert ő vett nekünk ajándékba.Vadi újat.Igy néz ki a babakocsink:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Gabi:Csoda ÉDES FIAD VAN :D Enyém fiam ezen a hétten kezdet fel állni(Kapaszkodva)ennek nagyon örül csakhát azok a hülye balesetek...

Susy:Biztos nagy élmény lesz 4d-n látnotok picurkátokat.

Vera:Nagyon jó a babakocsi.Tuti imádni fogod.....

Marti:nagyon jók a képek.Akkor az elsön a párod látható?

Alma:jó a hinta.De nekünk nincs.Doki szerint ártalmas.Nekünk sima baba hintánk van Beni imádja...

Sarmon:Szép a pocid(nekem is kb ekkora)a gyerkeid nagyon szépek.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zöldi:
nem tudunk halasztani, mert akkor kellene fizessünk még és mivel ez kedvezményes jegy volt, később már duplája lesz...

Susy:
végül repülővel vagy kocsival mentek?
Mi junius 18.-án indulunk és 30.-án jövünk .

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?