Sziasztok!
Panndi: Szupi ez a kis medence!!! Nekünk is hasonló van, csatolok képet
Mi is elővesszük lassan
Lilly: Egyelőre csak gluténmentes tejpépet adok Nikinek. Ami a kedvenc, az a Nestlé riszes tejpép, de szereti a sárgabarackos Mildipép tejberizspépet, meg kapott Milupa vaníliásat is. Úgy csinálom, hogy kétféle van megbontva, és egyik nap az egyikből, másiknap a másikból kapja a vacsit. Már várom, hogy adhassak neki sztracsatellásat és kekszes-piskótásat (Milupa), mert azok nagyon fincsik
:D
Glutén: Amikor áprilisban volt itt a dokinőnk Vivi miatt, akkor mondta, hogy előtte néhány nappal volt egy konferencián, ahol elmondták, hogy a legeslegújabb kutatások szerint a SZOPTATOTT babáknál már 8 hósan bevezethetőek a gluténtartalmú ételek, mert így a legkisebb az esély az allergia kialakulásának. Tököm tele van attól, hogy mindig változnak a vélemények..........
Babett: Mi Vivivel tavaly voltunk csak nyilvános helyen pancsolni (Balaton), akkor volt kb. 20-21 hónapos. Én bár szeretem, ha meztelenül rohangálnak, úgyhogy nem értem miért, de mégis adtam rá úszós pelust
Bár semmi értelme nem volt, mert félt belemenni a vízbe
Napszúrás, leégés: Én tavaly a strandon Vivire ún. légiós sapit adtam, aminek hátul van egy cappy-je, tudjátok egy anyag, ami megvédi a nyakát és a hátát a leégéstől. Szerintem nagyon hasznos. Mi egyszerű DM-es babanaptejjel kentük, kenjük őket, és eddig még nem volt leégés.
Köles: Vivi a mai napig imádja a kölesgolyót
Kb. 9-10 hós kora körül adtunk neki először, de már nem emlékszem pontosan, lehet, hogy később
Egészséges és olcsó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 22:04-kor.