Sziasztok!
Mi is visszavittük Marcit a dokihoz, mert az orrfolyása csak nem akar elmúlni. Illetve Apa vitte el, merthogy ő is betegszabin van (én tartom egyedül a frontot
Szóval kapott antibiotikumot, merthogy krónikus náthája van. Remélem, hogy most már tényleg kilábal belőle. Holnap itthon marad Apával együtt.
Amúgy ma volt fényképezés a bölcsiben, arra azért bevittük Marcit. Olyan kíváncsi vagyok, milyen lett
Mostanában elég fárasztó tud lenni a lelkem, nálunk is beköszöntött a dackorszak.... Nagyon akaratos tud lenni a manó, és hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja.
Amúgy tünemény aranyos tud lenni.
Tündi! Nagyon aranyosak vagytok a képeken. Édesen alszik a pici angyalka
Szilbee! Jobbulást Leventének! Szerintem se aggódj a beszéd miatt, de ha megnyugvást jelent, akkor megkérdezhetsz egy logopédust.
Marci is nagyon szereti a meséket de még inkább a verseket és mondókákat. Mi leginkább a Cini-ciniből mesélünk neki - megvannak neki is a kedvencei - és egy csomó mindent elmond belőle. Néha csak lesek, hogy miket mond már. A bölcsiben is tanul újakat, mert van hogy csak magától elkezdi, olyat is amit mi nem meséltünk még neki.
Mi meg a bilizéssel vagyunk úgy, hogy nem igazán halad a dolog
Annyi, hogy fürdés előtt ráül, pisil, és kész, de nap közben hallani sem akar róla, hogy ráüljön, vagy levegyük a pelust. Pedig a bölcsiben állítólag rendszeresen használja a bilit...
Tényleg! Ki tud tippet adni, hogy hol lehet gyerekágyat venni? Olyasmit, aminek van az oldalán olyan deszka, hogy ne tudjon leesni, de aztán később levehető.
Évi! Boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!
Jó éjt