Sziasztok
Boniko
Fanni dokija fiatal ember!!!!
Neked ki a dokid?????????????????
Nekem Dr. Gimes Gábor volt, van. De szerintem nem rajta múlott, hanem az egyik nővérke volt olyan ismerősöm a gyerekágyon, mint itt a topikon Harcimókus! És ő nem rakott be senkit hozzánk, de az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy volt olyan nap is hogy egy kismama sem szült, de másnap is csak páran, és őket berakták más szobába, de mikor a patológián voltam: a végefelé volt olyan egy front alkalmával hogy az összes simán és csaszival szült kismamit vissza rakták a patológiára igaz délután már mehettek is át
, csak az volt a baj: nem vagyok fajgyűlőlő, mert mind2x volt (a 3 hét alatt) cigány szobatársam) de ekkor visszahoztak (a folyosó másik végén volt) egy cigány csajt és a mi szobánkba tették be
és beköltöztött vele a fél család és ott is ebédeltek
, de szerencsénkre őt paterolták át leghamarabb!!!!!!!!
Nekem az egészben csak az nem tetszett, de nagyon nem, hogy senki nem mondta meg, hogy Áronkát nem a csecsemősökhöz adják be hanem a PIC-re megfigyelésre, és a tesómnak is úgy kellett könyörögnie (mert hogy ő nem a gyerek anyja vagy apja, és hogy nem hatalmaztam fel senkit hogy neki is elmondhatnak bármit) fent a csecsemősöknek hogy mondjanak valamit hogy miért, és persze a szülésznő (egy fiatal) nem is engedte meg neki hogy ölbe vegye szegényémet.
De én is béna voltam mert a telefonomat elb....am, így a tesóm sem tudta megmondani hogy ott van Áronka, így mikor mentem hogy áthozom, közölték hogy a PIC-en van, és így nagyon váratlanul ért a dolog! De szerintem a szülésznőnek lehetett volna annyi esze, hogy engem megkérdezz hogy a tesómnak adhat-e felvilágosítást, vagy legalább nekem megmondta volna valaki, és persze a liftnél is úgy szóltak neki a tesóm és az uncsitesóm, hogy legyen kedves megmutatni nekik is a gyereket. De azt mondták hogy nagyon nehezére esett neki, inkább beszélgetett mással!
Hülyén hangzik, de még ennyi idő után is sz.......l esik a dolog.
Sziasztok
Erika