Sziasztok!
Judit!
Minden elismerésem a tiéd, mert ilyen jól bírod! Én már tuti hazaküldtem volna
! És nem érdekelt volna a megsértődése! Amúgy is mi a francnak van nálatok 2 hétig??? Jó, hogy nem már bekötözik! Na, az meg amit a szoptatásról írtál
Én úgy rugtam volna fel, hogy lerepült volna az emeletről! Engem még az is zavart, ha bejött anyós a szobába szopi közben...sztem észre is vette, mert 1-2 alkalom után már nem jött
Írhatnám neked, hogy kitartás, mert már csak 2 nap...de ilyenkor az egy örökkévalóság
Amúgy hozzám átlüldheted, nálunk akkora a kupi, hogy fel sem fog tűnni, ha még nagyobbat csinál
Nekem is a 4 „tappancsos” kép tetszik a legjobban. No, meg a Zorka rucija annyira jól áll neki! Ilyenkor sajnálom, hogy nem lányunk van…na, de majd a következő!
Kata!
Nekem Nandu kendőm van...eddig 2 féle kötéssel raktam bele a Zétit/a hozzá kapott könyvből csináltam/...sztem jó, csak gyakorolgatni kell a megkötést, hogy ne tartson túl sokáig...babók nem igazán értékelik. Úgy volt áprilisban, hogy megyek ilyen tanfolyamra...de Zéti közbeszólt és a tanfolyam előtti napon megszületett
.
Amúgy pont most vettem ki belőle a Zétit...már rém melegünk volt...na, ez tuti a hátránya! Állítólag a rugalmas kendő nem ennyire meleg...nekem most a Mei Tai tetszik, sztem rendelek is majd egyet innen:
http://www.babakozelben.hu/
Egyik barinőmnek erszénye van innen
az is nagyon jó szerinte!
Jajj, nagyon aranyos a Marcitok! Már alig várom, hogy láthassam „eredetiben” is!
Katus!
Reméltem is, hogy nem felejtesz el minket! Azt meg gondoltam, hogy dolgod van azért nem jöttetek...jöttök, amikor tudtok...pár hónapig még itthon leszünk
A házunk előtti "parkosítás" nem a mi érdemünk, hanem az első lakás tulajdonosáé
A képeket meg tuti szemüveg, vagy kontaktlencse nélkül nézted
még, hogy jól nézek ki
Kérdezd a Gyöngyit erről
Ő élőben látott!
Ó csajok!
Írom itt a kis hsz-emet…mondom visszanézem már mire akartam még reagálni…hát közben annyit írtatok, hogy mindjárt elsírom magam
(persze örömömben)…mert ennyi mindenre meg most nincs is időm írni!
Viszont 2 dolog:
Judit!
Most meg már a 2 p.ncis kép a kedvencem
…
Megütötte viszont a szememet, amit Ibolya írt: „
Mostanában …………. azáltal hogy többet találkozunk többet beszélgetünk személyesen…” Aha! Szóval titokban találkozgattok! Mert ugye én mostanában a cinin kívül egyetlen találkára utaló megjegyzést sem láttam a topikban
…hát, kiközösítettetek
! Nincs is így már kedvem tovább írni…
Na, ez csak vicc volt…kedvem még lenne is…de takarítanom kell
, mert 7végén vendégeink lesznek…és olyanok, akiknél mindig minden ragyog!!! S bár ezzel én nem tudok versenyezni…azért megpróbálok javítani a „helyzetünkön”
.
Jajj, annyit tudnék még írni!
De már tényleg csak egy dologra van időm: olyan furcsa, hogy azt írtátok a Zéti nagyon hasonlít hozzám…
én egyáltalán nem látom így…már csak azért sem, mert Ő szép, én meg hát ugye
…hagyjuk is! Amúgy amikor megszületett tiszta APJA volt…azóta tényleg sokat változott…
Na és még valami: úgy látom az Adrienn felrakta a „fiatalok” első randiján készült képet
…látszik mennyire élvezték…mi viszont annál jobban
Ezer bocsánat azoktól, akikhez most nem szóltam…de én már tényleg inkább személyesen akarok ám!!!
Puszi mindenkinek!
Ha még tudok jövök!