Jó érzés úgy kezdeni a reggelt, hogy elszáll az ember irománya...
Azt ecseteltem egyrészt, hogy tiszta lelkiismeret-furdim volt, hogy anyu kézügyességét így lehúztam, pedig alapvetően ügyesen rajzol. Csakhát Orsi rajza eléggé más megvilágításba helyezi a dolgokat..
Másrészt arról írtam, hogy kis bitang Linám 1/2 5-kor úgy döntött, hogy tornázni szeretne, és mindenképp hasra akart fordulni. (Pedig este cici után - jó, hogy nem volt túl sok tejem- még megivott 200 ml tejcit a tegnapi és a reggeli fejésből, ezért biztos voltam benne, hogy egy nagyot fog aludni!
) A hasrafordulással önmagában nem is lett volna gond, mert megy neki, de a kiságyában nincsen annyi helye, így hangos nyögésekkel jelezte, hogy segítségre van szüksége. Viszont tudtam, hogy nagyon sokáig nem fogja bírni, ezért nem feküdtem vissza, hanem vártam türelmesen. 15 perc múlva láttam, hogy azzal küszködik, hogy nehéz a feje (a kis butus arra még nem jött rá, hogy hason is leteheti a fejét oldalra fordítva, ilyankor csak egyenesen fúródik bele az ágyba, szőnyegbe, ahol éppen van. Lehet ki kéne próbálnom egy ilyen arcnál lyukas masszáságyat
). Szóval visszafordítottam, azzal a lendülettel újra oldalra fordult, még küszködött egy kicsit, de most alszik. Öleli a fejvédőjét, és kilóg a keze a kiságyból. Úgy lefotóznám, de nem akarom, hogy a vaku fénye felébressze.
Megyek, én is pihenek még egy kicsit.
Edina fent vagy már?