Sziasztok!
Tücsökb!Akkor most hajrá!!!!!!!!!
Vicuska és Lilla!Üdv köztünk!
Vicuska!Mi hármat kértünk vissza,Dávid maradt.
Gyöngyi!De jó!2 gyerkőc!!
Vigyázz magatokra!Apa mit szólt hozzá(juk)?
Kérdésedre válaszolva,igen egy lány is lehet vaddisznó.Vagyis nálunk így van.A kis tökösöm egy olyan jó kis gyerek csupa jó tulajdonsággal,pofonra is szeretettel,simogatással válaszol,nem irigy,szóval egy tündér(apja is ilyen),DE nem tutyi-mutyi
Szóval unokahugi üti,elveszi a játékait,stb.és még így is a gyerekem húzza a rövidebbet.
Baleset:Szóval ominózus unokahugi lelökte Dávidot a kistrakeszáról(akkorát szólt a feje a betonon
)én ugrottam érte és kifordult a térdem a helyéről de durván.Ennek lassan másfél hónapja de nem javul,és a doki szerint ez már marad így.Sántikálok,nem tudok lépcsőzni(manzárdban lakunk)és fáj de nagyon.Az eset után egy héttel,kergette Dávidot a motorja végett(neki ugyan olyan van,de az nem jó)először tök szerencsétlenül lökte le róla, a kis kukacát ütötte meg a lurkóm,aztán a végén sikerült addig hajkurásznia amíg Dávid esett egy nagyot.Elharapta a nyelvét,felszakította egy kő a homlokát,lehorzsolta az orrát,arcát,kezét,meg a hasát.Poén:mi vagyunk a hibásak,Dávid miért nem adta oda a motorját?Kérdem én:miért mindig az én gyerekem engedjen,és miért is venném ki alóla a saját kis játékát.Különben mindennel így van,csak a Dávidé jó az övé nem,még ha ugyan olyan is.
Na és itt egy mosolygós kép nektek(még a baleset előtt)
Na pont most jött meg a papír felvették Dodót az oviba!De furi,olyan gyorsan nöl,nem rég született aztán jövőre meg irány az ovi.
Mindenkinek szép és kellemes hétvégét!!TB neked jó böködést!!
Andi