Sziasztok Lányok!
Bocsika, hogy még csak most jelentkezem, de vasárnap késő este értünk, hétfőn pedig arra ébredtem, hogy jön a párom családja.
Kis naívan azt hittem pár óra jópofizást majd kibírok, erre közölte párom, pár nap.
Szóval idegrendszerem sem volt géphez ülni, na meg nem is sokat voltam otthon, dolgoztam, és barátnőmmel csavarogtunk inkább.Ma éjszakás vagyok, így tudok Nektek írni!
Prága szuper volt, leszámítvam hogy akikkel voltunk, ellopták a pénztárcájukat.(utolsó előtti nap)Mindennel.Bankkártya, pénz. Ez kissé betette az ajtót. Legközelebb jobban vigyázunk rá.
Zsu!
Érdekes valóban, hogy a doki nem figyeli mennyi tüsződ lesz....És ha túl sok?:roll: Jók a viccek!
Örülök, hogy átjárható vagy! Akkor hajrá jövő hónap!!!!!
Niki!
Jó tervek! Hajrá, mennek a drukkok!!!!Én is bízom benne, most Prágában megfogant a mi kis csöppségünk
Jót derültem a titkárnős elbeszélésen:)))
Ne hagyd magad a melóhelyen.Tudod, mindig azt a lovat ütik, amelyik húz...Nekem is elegem van már sokszor.Most is dolgozom, szombat vasárnap nappal:És nincs szabad hétvégém júniusban egyáltalán:((((8
Kiri!
Sajnálom a tesóddal történteket! Ezt nem is lehet feldolgozni, hogy annak aki nem akar, sikerül:(De ajd mi is boldogan jelentjük be, meglásd!!!!!
Meleget elég jól bírom otthon, klím a van.
Melóhelyen megdöglök:(
Gyógyszerbeszedéssel én is mindig bajban vagyok.Most hogy olvasom, hogy Ti is elfelejtitek bevenni, rájöttem, ma, vagyis tegnap este nem vettem be Bromót...Komolyan mondom, mindig elfelejtem.Öreg koromra remélem ez nem marad meg, és beszedem a felírtakat.
Megyek is, és beveszem.
Szép álmokat mindenkinek!
Képeket holnap teszek fel az iwiw-re,. nem vagytok fent?Priviben megírhatnánk az elérhetőséget.Van egy meghívóm is.....gazdára vár:)