Sziasztok!
Teljesen elromlott a babanetem,most is már harmadjára zárja be az oldalt.
Október 12-re írt be a doki,aztán még alkudoztam vele egy picit,szept vége,okt eleje lesz a következő.Szerencsére tekintettel volt arra,hogy már az 5.jön,mert valahol decembernél tart a sor vége.Küldött hormont nézetni,kariotípust ott rögtön levettem,mondtam neki elmegyek IR vizsgálatra,és még pszichomókushoz is elküldött.Azt mondta a nyarat nem javasolja olyanoknak,ahol rossz a spermakép,mert a meleg még ront rajta,de azt mondta,ha voltam jósnőnél,és azt mondta augusztusban terhes leszek,akkor megcsinálja.Mondtam neki,akkor felírom a listára a jósnőt is,hátha...
Najó,ez csak viccből mondta,mert nem lehetne augusztusban,legalábbis úgy telik le a következőig amit kötelező kihagyni.
Mazsi!
Szívből gratulálok,nem győzöm mondani,hogy a ti esetetek nagy reményt ad nekünk.Ezen mi is elgondolkodtunk,hogy öröklik-e majd a gyerekek.A párom mondta is,hogy inkább kislányt szeretne,hogy ne kelljen neki is a Kaáliba járnia.De mondtam neki,hogy attól mert kislány,még nem biztos,hogy nem kell oda járnia.Hiszen én is oda járok,ki tudja ki lesz a férje,milyen eredménnyel.No meg addigra szerintem minden második pár oda fog járni,bár gondolom addigra kitalálják,hogyan tapadjon meg,lehet,hogy huszonakárhány év múlva már annyira profin csinálják a lombikot,hogy azt mi el sem tudjuk képzelni.
Princess!
Feltétlen jelentkezz mi volt,nagyon drukkolok nektek!!!