Na, akkor te is kellőképpen fáradt lehetsz
Szerintem mondd meg az igazat és tényleg csak akkor jöjjön a kiscsaj, ha az apja is tud rá időt szánni. Keresztelő: nekünk sem volt.Igazából én szeretném, talán majd sikerül rávennem uramat. Igazából felvetettem az esküvő témát is, de láttam, megrémült. Onnan az ötlet, hogy egy ismerősünk is most esküdött x év együttélés és két gyerek után.Semmi szertartás, csak a papír miatt. Én is így szeretném. Nem akarok macerát, csak a lényeget. De majd meglátjuk...Amúgy nem sokára itthon lesz, remélem tudunk kicsit beszélgetni.Ma nagyon hülye napom volt. Reggel Fannival oviba rohantunk Balázzsal, aztán vásárlás, majd játszótér. Onnan haza, alvás, főzés, oviba vissza, játszótér. Már remgtek este a lábaim, annyira kivagyok. de ami a legjobban bánt, hogy megütöttem Fannit, mert annyira tehetelen voltam. Motorral akart menni délután(egyszerűen nem tudtam beletuszkolni a kocsiba annyira hisztizett)odafele nem is volt semmi gond. Hazafele viszont nem akart jönni. Kezem tele csomagokkal(mert hába vittem mindent haza az oviból, még mindig tettek ki az óvónők)plusz motor, plusz üvöltő gyerek a karomon, Balázs is telepakolva. ÁÁÁÁ, nem is nézettmindenki minket. Nagyon szarul éreztem magam. Aztán a ház előtt nem bírtam tovább, a csomagjaim szétestek, Fanni rohant visszafelémíg én a kulcsot kerestem, Balázs bőgött és eldurrant az agyam, lekentem egy maflást
Na, ilyen klassz napom volt.Este meg annyit sétáltunk, hogy hulla vagyok. Fanni kigyomlálta a főutcán a virágokat, meg az összes pocsolyába bele akart menni
Csak enyém gyerek ilyen ördögfióka?