Sziasztok!
MElcsi! Gratulálok a kislányodhoz, szép nevet választottatok. Nekem is egy húgom van, s a múltkori veszekedés leszámítva, nem szeretném, ha ő nem lenne, vagy fiú lenne. Néha tud lökött lenni, de amúgy jól megvagyunk.
Vera! Ez a rókakoma már igazán elkerülhetne. Drukkolok, hogy kislányod legyen neked is. Nekem is alacsony a vérnyomásom, s ráadásul néha még az átlagnál lejjebb esik. Főleg nyáron, a nagy hőségben. Szedsz rá valamit vagy maradsz a folyadéknál? Én kávézom, de az sem segít.
Anda! Sajnálom anyukádat, kitartást kívánok mindkettőtöknek ahhoz, hogy végigcsináljátok. Ha időnként kiöntenéd a lelked, mi itt vagyunk. A vásárlás jót tesz a léleknek
, csak a pénztárcának nem.
Nálad, most a lélek fontosabb volt.
Zsu! Még ne add fel, míg nem jött piri...
Tegnap voltam dokinál. Jó lett az eredményem, még gyulladásom sincs. Tovább vizsgál a doki, először vérvétel általános és hormonszintet is megnézik. Aztán ha azok is jók, akkor csinálnak egy béltükrözést. Én nem is tudtam, hogy még azzal is összefügg a terhesség. Ezek eltartanak az őszig, ha addig nem leszek kismami, akkor férjemet is megvizsgálják, esetleg átjárhatósági stb. Ez még a jövő függvénye. Csináltattam uh-ot, most is minden oké, 14 mm nyálkahártya, 16 mm-es tüsző. A doki szerint előbb meg fog repedni, már a hét végén. Azért rövidülhetett meg a ciklusom, mert előbbre került a pé. A méhemben látott egy kis folyadékot, ami akár a hájamtól is lehet. Úgyhogy most már orvosilag is javasolt a fogyókúra.