Igazán ma reggel lett piros, küldöm is Monichoz gyorsan, neki nagyobb szüksége van rá mint nekem, hisz lehet, hogy két hét múlva már vígan termékenyülgetnek a kisfickók!
Engem annyira most nem kavart fel, mert már másra nem nagyon számítok, nekem már az is csoda, hogy egyáltalán megjön, hiszen csak idén állt be a ciklusom azelőtt azt sem tudtam mi mennyi hány méter, és szerintem ez már haladás, hisz tudom mikor van pé, tudom mikorra várható a mensi, és mint az óramű meg is jön akkorra!
Még egy spontán ciklus, aztán Monic után én is megbabásodom, legfeljebb ha Monicnak augusztusban lesz akkor kicsit előtte, de ez nem verseny!
Sziasztok!
Adok az embereknek enni aztán megyek mocizni a vadiúj bukómat is ki kell ám próbálni!
Örülök, hogy így le tudom kötni magam ezzel az új mániával, nem fogok annyit a babára gondolni, inszemem is lesz nemsoká! Itt már előbb utóbb baba lesz, érzem! A hét végén lesz meg a progieredményem, Aznap betelefonálok Fehérvárra is, hogy apáé is kész van-e már! Nagyon remélem, hogy nincs baci, ha van akkor viszont kikészülök, mert én nem vagyok hajlandó megint 4 hónapot várni. Nem és nem!!!
Erzsébet!
Nagyon aranyos a párod, az enyém is anno minden reggel adott cuppanóst a pocimra! Szerintem is megérzik még ilyen kis babszem formájukban is, hisz ő már egy élőlény!
Mikor lesz legközelebb UHU-d?
Képet feltétlen kérjetek majd!
MEgyek ebédeltetni a népet! Puszi!