Új privát üzeneted érkezett!

Dius,örülök hogy jobban vagy és úgy érzem a leírtakból,hogy túl vagytok rajta.......semmi nincs még elveszve!! :wink:
Timesz,várunk vissza!!!

Kép
Kép
josi

csajok csak egy gyors bekukk,pakolok ezerrel,reggel indulunk,majd kedden jelentkezem. Aztán addig jók legyetek ám!!!!
Vendég

Jó utat!!!
Kép
Vendég

A kis Hudini...
Kép
Vendég

Cseriani én is jóutat kívánok.

Nagy varázsló lesz ebből a gyerkőcből Áfi. Nagyon édesen nevet, azok a csillogó szemebk. Látszik, hogy elégedett a munkájával.

Dius örülök, hogy jobban vagy, majd jön a kistesó és minden rendben lesz.

Moni mire jutottál? Én a helyedben kipróbálnám azt a cumit amit Dadomi ajánlott. Nem hallottam eddig ilyen cumiról, de nekem nem is volt probléma a szopival. Nálunk bukás volt sok. Réka nem tudta mi az elég, a szája egyik felén már fojt míg a másik felén szívta a cicit.

Már alig várom, hogy hétfő legyen, akkor végre megint mehet oviba Evelin, már két hete itthon van és együtt a két lány összhangban csinálja a rosszaságot. Értetlenség ellen tud valaki valamilyen megoldást? Evelin nagyon értetlen, hisztis mostanság.
Vendég

Áfi ez a fiú egy tünemény,és milyen okos!!! :lol: :lol:
Rékababa,kitartás,szerintem Evelinnek is hiányzik már az óvoda és azért rosszalkodik.

Kép
Kép
josi

Josi az a probléma, hogy bármit mondok neki mindig ellenkezik. Dacol velem, és van mikor szemtelenül beszél (amit szoktam mondani neki, visszamondja rám). Pedig nem igazán van neki megengedve minden. Sőt talán az a baj, hogy túl sok dolog nincs megengedve, sok minden nem engedek. Ilyen téren eg kicsit szigorúak vagyunk. Nálatok voltak hasonlók? Ha igen akkor elmúltak, mikor? Az én lányom nagyon akaratos.
Vendég

Rékababa,szerencsére nálunk nincs ilyen.Noémi nagyon lelkis(nem tudom kitől örökölte :lol: ) és elég ha szépen elbeszélgetek vele. Nem azt mondom,hogy soha nem csaptam oda,de inkább büntettem,mert az rosszabbul esett neki. Kissebb korába,mikor hisztizett,vagy dühöngött,mert nem az volt amit ő szeretett volna,mondtam neki hogy menjen be a szobájába és ott lehet sírni,kiabálni stb.Aztán mikor lehiggadt,még ő kért bocsánatot,hogy így viselkedett. Soha nem tiltottam neki,hogy hisztizzen,de nem az utcán vagy más helyeken,hanem otthon a szobájába. De szerintem ez nem minden gyereknél válik be, személyiség függő is a dolog.
Aztán kitudja,lehet hogy Csilla más lesz és hiába akarom nála is ezeket a dolgokat érvényesíteni. :roll:

Kép
Kép
josi

Egyébként nektek biztos nehezebb,mert nekem ugye Noémi 6 éves koráig egyedül volt és volt időm, türelmem csak vele foglalkozni. Kettővel azért nehezebb. Többek közt ezért is terveztünk ilyen nagy korkülönbséget. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez csak így jó,de az én idegeim tuti nem bírták volna a 2 kicsit egyszerre :oops:

Kép
Kép
josi

Josi az én idegeim is sokszor a fellegekben van. Most már együtt csinálják a rosszaságot. Rékát nagyon könnyen be lehet vinni a rosszba. Mindent elles Evelintől, jót is rosszat is. Én sokszor azt mondom, hogy Evelin azért ilyen rosszcsont, mert már annyira akartuk. Réka "csak" jött, nem is annyira értetlen. Az biztos, hogy nehezebb két kicsivel, még jó, hogy azért ovis és mikor eggyel vagyok itthon könnyebb, de majd szeptembertől meg futkosósabb lesz.
Evelinnél is van büntetés, csak nagyon nem foglalkozik vele. Van, hogy jó gyerek és szót fogad, bár ez a ritkább. Ha nem velem van és ott hagyom egyik dédinél akkor semmi gond nincs vele. Szófogadós, jó lány. Nálunk még a zsarolás ami bevált. Talán az a baj nála, hogy unatkozik, hiányoznak neki a pajtások. De azt mondják, hogy majd kinövi, már nem bánnám.
Vendég

Rékababa! Dominikra is ragad a sok hülyeség :wink: Múltkor látta Danitól, hogy az egyik játéktartó vödörszerűséget fejre állította és ráállt, hát két napig ő is ezzel próbálkozott... Na meg a motorozás... Dominik úgy megy a motorral, mint a veszedelem :lol: És persze mindig a "nagyok" után. Tegnap 5 gyerkőc motorozott egyszerre, volt ám zaj az utcában :lol: :lol: :lol:
De mindenki azt mondja, hogy kis gyerek kis gond-nagy gyerek nagy gond. Majd meglátjuk milyenek lesznek, ha kamaszodnak... Lehet visszasírjuk még a mostani rosszalkodásukat 8)
Többiek merre járnak??? Nagyon lelassult a topik...
Enahma! Mi van veletek? Nagyon régen jártál erre.
Moni! Te is ritkán írsz! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Rékababa! Nagylányod ma ünnepli a névnapját? Ha igen nagyon boldog névnapot kívánok neki!

Mi ez a nagy pangás erre felé?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Igen ma. Köszönjük a köszöntést.

Nálunk most végre csend van. Evelin ma kezdte újra az ovit. Réka egész nap keresi, nekem furcsa ez a kis nyugi. Hiányérzetem van, hogy nincs itthon. Holnap kapja Réka a másfél éves szuriát. Ma reggel a kisasszony bealakított. Megkostólta a fürdetőjét (Gabi esti fürdető). Hívtam az ügyeletet, de mondták, hogy nem lesz semmi baj, mert ezekben a fürdetőkben nincs talán annyi venyi anyag a babák bőre miatt. A gyerekorvost is felhívtam kicsit később (rendelési időben) Ő csak annyit tett hozzá, hogy sokat itassam, agyak neki tejet. Ezzel szerencsére nincs baj. Hányni nem hányt, jól van, szépen eszik, alszik. Remélem most már nem is lesz semmi probléma.

Cseriani Elizának utólagosan is boldog névnapot.

Timesszel mi újság? Tudvalaki valamit? Moni hogy boldogultok?
Vendég

Rékababa,sok boldog névnapot Evelinnek!!
Szerintem most már nem lesz semmi baja Rékának,ne idegeskedj :wink: szorítok a holnapi szurihoz :?

Kép
Kép
josi

sziasztok

Megjöttünk,nagyon jó volt,de nagyon fárasztó is egyben. Köszönjük a névnapi köszöntést,rékababa mi meg a te lánykádnak kívánunk boldog névnapot.
Timi jól van,csak ugye kb.egy hete nem kelhetett fel. De Olivért minden nap beviszik hozzá!!!
dadomi drága,nagyon-nagyon jól esett,hogy így gondoltál ránk,de komolyan. Teljesen meghatódtam. Köszönjük szépen mégegyszer,Eliza nevében is!!!
Na,megyek,elég sok pakolnivaló vár még rám. Írok majd késöbb,sziasztok!!!
Vendég

Merre jártatok Cseriani? Hogy szuperált az új autó?
Timesz,várunk vissza!!!!

Kép
Kép
josi

josi Győrben és környékén voltunk. A győri állatkert nagyon szép. És mivel gyereknap volt minden gyerek kapott egy jégkrémet és egy kis zacsi chipset,a felnőttek meg egy pohár sört. Sok helyen van állatsímogató. Nagyon tetszett. Meg voltunk fürdeni,meg kirándulni...nem is sorolom.
A kocsi nagyon jó,komolyan. Nem bántuk meg,hogy ezt választottuk. Tágas,hatalmas a csomagtere,jól megy,és nem fogyasztott sokat. Na,megyek,mert amilyen tempoban haladok egy hét múlva sem végzek az elpakolással. Meg amíg Eliza alszik fel kellene állítanom a kismedencét legalább,hogy du.tudjanak egyet pancsolni. A nagyon majd felállítjuk apával,ahhoz egyedül kevés vagyok.
Vendég

Eliza elkezdett kúszni,ne tudjátok meg!!!Ez még nem igazi mászás,de szélsebesen tud haladni :D
Áfi nagyon éde Barnus. De ugye máshova nem fogjátok bezárni??? :lol:
Vendég

Bezárni? :shock: Az egy kiságy!

Mi is voltunk gyereknapozni Pécsen az állatkertben meg a vidámparkban. A kettő között kisvasút megy, jól éreztük magunkat.
Kép

Cseriani,
én is opelpárti vagyok, örülök hogy bevált a kocsi! :)
Vendég

Áfi én arra gondoltam a bezárni szóval,hogy ugye a kiságyból ki tud szabadulni,hátha megpróbálnátok,hogy máshonnan is ki tud-e :roll:
Vendég

Jahh 8)
Most kicsit felfüggesztette a kisember a szabadulóművészséget, a felállást gyakorolja egyelőre kis sikerrel de ha így halad még pár nap :D
Vendég

hahó,sehol senki? Akkor elömlesztelek benneteket a képeimmel :roll:
Eliza a pingpongasztalon: Kép
Kristóf az állatkertben eteti az őzikéket(szerinte Bambikat :D ): Kép
Vendég

Van ám még:ez a szállásunk kicsinek egyáltalán nem nevezhető udvara. Volt mindenféle kinti sütögető-hely,gyerekjátszó,meg rengeteg virág. Gyönyörű volt,komolyan!!! Kép
Elizával megmásztuk a cseszneki várat :P Kép

itt épp a kardit fejtem le róla,ugyanis én kimelegedtem a vár-mászásban,és feltételeztem,hogy neki is melege lehet :roll:
Tudjátok,ez olyan,mint a pulóver-szindróma. Az a ruhadarab,amit a gyereknek azonnal fel kell vennie,ha az anyja fázik :lol:
Vendég

Van ám még: Kristóf csocsózik.(csak székről érte fel :D ) Kép
Eliza hintázik: Kép
Vendég

Cseriani,nagyon jó kis szállásotok volt tényleg. Nagyon édik a gyerkőcök,Kristófod jól megnőtt,képről nem úgy néz ki mint egy 3 és fél éves!!!!!! Egy képet még hiányolok........hát az új autóról :D !!

Kép
Kép
josi

ti akartátok: :lol: :lol: Kép
Vendég

Szuper képek!!! :)
Vendég

tök jó,most nézem,a kocsiról egy olyan képet tettem fel,ahol Eliza épp szopizik :D
Még jó,hogy nem látni be az ablakon :roll:
Vendég

Cseriani nagyon jók a képek. Kocsi szép, és nem is látszik, hogy szoptatsz.

Kedden megkaptuk a védőoltást. Szerintem jobban fájt Rékának a lefogás mint a szuri. Hízásunk egyenlő a nullával, de a dokinéni megnyugtatott, hogy nincs baj a lánnyal. Holnap az oviban grill party lesz, ballagás után, délután szoktak ilyet csinálni. Tavalyi is jó volt.

Timesszel mi újság? Lassan mehet haza, v. már otthon van?

Moni Mirkó babát megviselik a melegek?
Vendég

Halihó, egy rövid bejelentkezés: most jöttem haza, de még sokat kell feküdnöm és be kell fásliznom a lábam (ilyen melegbe nagyon príma).
Majd írok még részletesen, de most összecsókolgatom a kisfiam!!!!

Köszi hogy gondoltatok rám és szorítottatok.

Kép
timesz

Timesz!
Örülök,hogy otthon vagy!
Pihengess!

Rékababa!
Mirkó eddig jol birja a meleget!
Hálistennek az ö szobáját nem éri nap ugyhogy ott tök jo idö van!
Tegnap sétáltunk egy jo nagyot délután!
Végig aludtta!
Pedig nagyon meleg volt!
Jo grillezést nektek holnap!

Cseriani!
Állati jo helyen voltatok!
Biztos nagyon jol érezték magukat a gyerköcök,meg gondolom ti is!
Az autó csudi szép! :D
Vendég

Jaj lányok nagyon jó megint itthon lenni és olvasni titeket. Ha lett volna csatlakozás a kórházban, behozattam volna a laptopot, így rém unalmas volt, pláne hogy 6 napig fel sem kelhettem. Ez az ágytálazás valami iszonyat megalázó.....Brrrrr... Jövő héten küldenek megint MR-re, mert szeretnék kizárni, hogy nincs oka a trombózisomnak az esetleges új daganathoz, hát nagyon remélem, hiszen márciusban voltam és negatív volt az MR. Néztek mellkasröntgenen és hasi UH-on is (egy kis nosztalgia a terhességről) de nem találtak semmit, csak a bal vesémen 2-3 pici cisztát, de ezek nem veszélyesek. Valószínű összeadódott több dolog, ami kiváltotta ezt nálam, mert trombózist kiváltó tényező lehet: terhesség, műtétek, daganatos betegség (ez ugye mind megvolt nálam) + az a hormonpótló gyógyszer amit szedtem, mert attól kezdve fájt a lábam. Hát nem egyszerű az élet....................... Most is sokat kell feküdnöm még, ezért kell a nagymamák segítsége, mert nem tudok egész nap foglalkozni Olival, bármennyire is szeretném, de legalább láthatom mindíg.

Egyre elevenebb a kis fickó, már 2 hete mászik ezerrel, mint a villám, ugrál mint a kisbéka, állandóan menni akar a lábacskáján. Lejjebb kellet rakni a kiságyat, járókát, mert feláll és kiugrik belőle!!!! Szóval oda kell figyelni nagyon rá!

Kép
timesz

Timesz Olivérnek boldog hó fordulót. Örülök, hogy végre otthon vagy. Vigyázz magadra és sokat pihenj. Az MR-n minden rendben lesz.
Vendég

timesz üdv újra itt. És boldog hófordulót Olivérnek!!!
Hallod,nemsokára 1 évesek lesznek :D
Nagyon rohan az idő.
Szerintem se félj,biztos minden rendben lesz.
A leszázalékolás dologgal hogy állsz?

Áfi hallod,ez a körhinta nem működött tavaly,mikor mi voltunk lennt :evil:
Akkor csak pár játék működött. Az elvarázsolt kastélyba meg nem tudtam bemenni,mert féltem,hogy megbotlok a sötétben és ráesek akkor már kicsinek egyáltalán nem mondható pocakomra :P

rékababa sztem sincs baj,ha nem hízik folyamatosan. Nőtt esetleg most?

Csajok van két sinlac receptem,szívesen elpostázom valakinek,aki kéri. Eliza valamiért már nem hajlandó megenni :?
Vendég

Cseriani nálunk két védőnő van. Nem az mérte akihez tartozom, ő azt mondta, hogy rosszul volt mérve a hossza 2 hónappal ezelőtt ezért nem nőt semmit.
Vendég

Timesz,
gyógyulj meg hamar!!!

Cseriani,
basszus ha még ez a hinta se működött... :?
Enikő a hatalmas felfújt csúszdát imádta legjobban, a többi játék nagyon öreg, a park elvadult, a vidámpark nekünk nem annyira tetszett. Az állatkert viszont szép.

Kép
Vendég

Ja, elvarázsolt kastéllyal semmit nem veszítettél, pár ferdetükör meg egy feketére festett gipszkarton labirintus az egész, de iszonyú sötét, a lányom a felét végigsírta pedig nem egy betoji :twisted:
Vendég

Cseriani,én vevő lennék a receptekre!! Mostanába kellene íratnom,megköszönném,ha elküldenéd.
Timesz,jó hogy itt vagy megint,már hiányoztál!! :wink:

Kép
Kép
josi

josi küldj priviben címet,hétfőn feladom.
Vendég

küldtem privit,de nem tudom,hogy elment-e.......legalább 3x rányomtam,de nem nagyon csinált semmit :?
Csilla beteg,lázas és fáj a torka......antibiotikum(cedax baby) és germicid :(

Kép
Kép
josi

Köszi lányok! Június 9-én megyek MR-re, remélem minden ok lesz. A derekam borzasztóan fáj a sok fekvéstől (legalábbis remélem hogy attól) az éjszaka is csak fájdalomcsillapítóval tudtam aludni. Elmúlhatna már!!!

Josi, száz gyógypuszit küldök a beteg kislányodnak! Gyógyuljon meg hamar!

Cseriani, tök jó a kocsitok, biztos kényelmes és tágas, látszik rajta, igazi családi autó! Bizony, nemsokára 1 évesek leszünk, röpül az idő!!! A leszázalékolást most indítom el, evvel a trombózissal megtetézve tutira megkapom.

Kép
timesz

cseriani,írtam iwiwen is.
Timesz köszi.....nem sokat aludt még ma kb 1 órát,de ahhoz képest nem is nyűgös.Ettől rosszabb ne legyen!

Kép
Kép
josi

josi nem volt eddig netünk,de privit nem kaptam..iwiwet mindjárt megnézem,de most mennem kell manókat uzsiztatni,meg borsót szedünk :?
Mondjuk az iwiw nekem is eszembe juthatott volna,de hát az én eszem... :twisted:
Csillának jobbulást-szegénykém!!!Noémitől kapott el valamit?
Vendég

Josi jobbulást Csillának. Most állítólag egy újabb fajta influenza vírus van.

Timesz ezek után már biztos, hogy leszázalékolnak, ne hagyd magad.

Ma kezdtem cici nélkül altatni Rékát nappal. Hát nehéz. Szegénykém úgy kéri és úúúúúúúúúgy tud nézni, hogy mért nem adom neki. Annyira sajnáltam, de azért kitartok. Meddig lehetséges az, hogy kétszer alszik egy nap? Réka még délelőtt és délután is alszik.
Vendég

Szerencsére Noéminek semmi baja. Én is tegnap láttam a híradóba,hogy van egy új vírus :evil: enni még eszik,most megint elaludt. Remélem a hétvégén már túllesz rajta.
Rékababa,Noémi 1 évesen már csak egyszer aludt,de volt a bölcsibe olyan aki 2x és azt le is fektették nálunk. Kitartás cici ügyben! És a melleid hogy bírják? Nem fáj?
Móni Mirkó szopizik még? Milyenek az éjszakáitok?

Kép
Kép
josi

Kristóf egy éves volt,mikor már csak egyszer aludt,Eliza sokszor már most is csak egyszer alszik :evil:
Vendég

Josi igazából már örülnék ha nem cicizne. Van, hogy olyan erősen szívja, már fájdalmas. Nekem a bölcsöde vezető azt mondta, hogy majd ők átszoktatják az egyszeri alvásra. Ő még nagyon igényli a két alvást, különben nem bírná estig.
Vendég

bokánrúgdosós barátosném merre vagy??????? :shock: :P
Vendég

Cseriani,
lesz nálatok tali? Vagy nem? Mikor? Vagy mikor nem? :lol:
Vendég

na,hova lett,amit írtam az elöbb???? :twisted:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?