Helló!
Nem sok időm van, gyors leszek.
Gio, a kérdésem pusztán elméletileg arra lett volna kíváncsi, h egy optmista ember mit mond egy nagyon szomorú helyzeteben.
Az esküvő nagyon vegyes volt. Ref és ev. közös liturgia, de az egyik lelkész mondott egy jót, és ezt magammal hoztam: ISten a rossz dolgokból is jót hoz ki. Elég közhely szagú, de nekem most nagyon jókor jött!!!!
A másik része: találkoztam egy volt gimis évfolyam tsnőmmel, akiről már nem tudom honnan vagyunk beszélő viszonyban, de beszélgettünk. Odajött hozzánk, odatolta a 7 hónapos gyönyörű babáját, majd megkérdezte, h én is terhes vagyok-e.
ebben az az a vicces, h fájdogált a hasam és pont előtte simogattam , közben mondtam uramnak, h na, azt hiheteik pocaklakóm van. Erre tessék. Ugottunk, a témán, viccesen mondtam, h meghíztam mióta nem látott, és h igazából a hasam is fájdogál. Ezután pár kérdés, majd : és tervezitek a kisbabát? Na, erre nem tudtam mit mondani, csak h "ember tervez, Isten végez" tulajdonképpen nagyon vicces volt a helyzet!
A kávé elvileg nem tesz jót a termékenységnek, de én nem tudok lemondani sajnos. Más szenvedélyem nincs. Na, jó még a bor, de nem lehet úgy élni, h na, ezt sem szabad, azt sem. Már egy éve nem innék alkoholt és nem kávéznék. brrr, minden jót megvonnék magammtól, és még a sikertelenség is frusztrálna. Ráadásul anyi ellenélda van ezekre a "szabályokra". Én így látom.
Mindezek ellenére Ildi nagyon jó fej a férjed, hogy meghozta ezt az áldozatot, én nem tudnám. Le a kalappal! (ismerek vkit, aki bagózik, mint a gyárkémény, és a kávét víz helyett issza, mégis teherbe esett a párja)
Jenny, jól vagy? Mintha nem lennél feldobva.
Gyere többször, és beszélgess velünk, hátha jobb kedvre derít. Nemsoká indul a babaprojekt, nem?
Most mennem kell!
Puszi Nektek!
Alma