Sziasztok Lányok!
A nagy has előnyeiről én is tudnék már mesélni ... kimondottan élvezem sokszor a szitukat
)
Tegnap is mikor mentem a diabos főorvoshoz, vagy 30 ember sorakozott az ajtaja előtt. Nem is tudom mióta vártak ott, bár a fele nyugdíjas idős ember volt, igazából ők ráérnek várakozni, én meg szaladtam volna tovább dolgozni. De egy szál ülőhely sem volt a főorvos ajtaja előtt, így egy páran átakarták adni a helyüket. A főnővér pedig ahogy meglátott kikapta a kezemből a kartonom és már szólt is az asszisztensnek, hogy kismama ő legyen az első. Tök jól esett, mert a főorvos maga jött ki értem, mint valami v.i.p-s betegért, tisztára élveztem a helyzetet.
Nekem jó a szerda, így ott leszek a találkán, bár lehet, hogy egy picit kések, mert munkából megyek!!! Addig is nyugodtan kezdjetek el fagyizni
Éhesen én nem fekszem le, de nagyon keveset eszem már vacsira. Vagy csak egy kis gyümölcsöt, vagy valami nagyon lájtosat, pl.:mozzarellás-paradicsomot ... stb. Sokkal jobban tud az ember aludni, mint a szétpukkanó hassal. A másik hogy nekem sokszor attól is fáj a pocim, mert napközben többet eszek a kelleténél vagy összevissza. Érdemes keveset enni egyszerre, és megválogatni, hogy mit, bár nekem már nincs hely a gyomromnak ... így emiatt ez nálam már fontos szempont.
Keményedésre még én azt szoktam csinálni és lehet, hogy nálam ezért sincs annyi, hogy sűrűn, de nagyon sűrűn járok pisilni. Amint wc van a láthatáron már megyek is, sokszor nem is nagyon kell! Mert ha túlzottan tele van a hólyag az is nagyon tud feszíteni. Fúú azt utálom.
Anikó! Rolinak boldog szülinapot, látom már új traktorja van
Timi