Sziasztok!
Sikerült végigolvasnom, nem volt egyszerű, jó sokat írtatok...
Noémi: szuper, hogy megszervezed a talit, nem semmi, egész napos program lesz Nektek!
Gondolom nem kell mondanom, hogy én sajna nem leszek ott.
Norri: örülök, hogy Zalán meggyógyult! Érdekes ez a recept. Tetőt is kell rárakni?
Manó: tündériek a fotók Bendéről! Nálunk is nagy kedvenc a porszívó. TI milyen cipőt rendeltetek? Sajnos én nem merem próba nélkül, mert olyan kis cipó-lábú Aziz, sokba nem megy bele a magas lábfeje... De amúgy nagyon tetszik, biztos egészséges. Kipróbáltátok a locsit?
Falevél: nagyon szemét a belső konzulensed!! Sajnálom, de próbálj meg túllépni ezen, majd az államvizsga jegyek feljebb viszik! Sárika tündéri a képeken!
Brigi: nagyon tetszik a medencétek, ez bizti nem lyukad ki! Még egyszer mondom, hogy tényleg iszonyúan sajnálom, remélem, hogy hamar túllesztek a dolgon, és jöhet a következő babaprojekt!
Timcike: csodálatosak a pipacsos képek, és Ti is szépek vagytok! Atticy tiszta Te!
Mikor jönnek anyukádék? Hamarosan szülinap!
Emőke: akkor nálatok is vannak hisztirohamok!
Kérdezted a meséket, hát, annyira nem köti le, de imádja kb. 5-10 percig. AZtán szünet, aztán megint. Úgy szereti, mikor én kommentálom neki, hogy mi micsoda, meg milyen állathang, ilyesmi. Mint mindenben ebben is szüksége van rám.
Mesekönyveket viszont nagyon imádja, Lilid is?
Honey: gratulálok a házhoz! Szuper Lesz Nektek! Helvécia jó hely!
Patrik nagyon édes, és ügyes is! Tényleg korán kezd mindent! A poharat kipróbáltam én is, eddig én itattam, egész ügyes volt, aztán mikor megörültem, hogy megy ez, magára borította az egészet.
Mogyó: Ágika is ügyes nagyon! Lassan minden baba csinál mindent, szerintem mikor kb. 1-2 év múlva lesz babatali, már azt sem fogjuk észlelni, hogy ki hány hónappal idősebb fiatalabb.
Erika: jó lehetett a H.Judit, mi a tv-ben néztük, énekelt, és Aziz is odaáig volt érte.
Szerintem a másfél liter Józsikának picit sok. Főleg ha tea. Bár nem tudom cukrot raksz-e bele, de nekem van egy uncsitesóm, az ő gyerekei állandóan teáztak, cumisüvegből, és most mindkettőnek feketék, és összetöredezettek a fogaik... Talán kérdezd meg a védőnénit, hogy mit mond.
Ági: ügyesek vagytok, hogy így külön tudtátok tenni Botit! Könyebb lesz így az életetek mint nekünk, az biztos!
Ildi: szegény Bence, akkor biztos szenved a fogak miatt!
Aziznak ma is kijött egy, és észre sem vettem, mármint nem sírt vagy ilyesmi...
Mi jól elvoltunk nagyon, vízum rendben, utat jól viselte a legény (500km), a hotelben eléggé félt elaludni, szenvedtünk egy sort, de végül sikerült. Még most éjszaka is felkelt 1-kor, és nem aludt fél 3-ig, csak nézett körbe és sírt, úgy látszik azért csak megviselte ez az utazás... Különösebben nincsenek érdekes képek, piramisokhoz nem mentünk ki, mert mi már láttuk egy csomószor, Azizt meg nemigen érdekelné. A Citadellába mentünk fel, Mohammed Ali mecsetjébe és palotájába, jó volt. Majd keresek valami élvezhető képet, és felteszem.
Most mennem kell, mert nagyon sír, megint ez az internet-útálat...