Új privát üzeneted érkezett!

Titti :D
Napsinak nagyon boldog hófordulót!!!
Nektek kitartást! Bár én is akartam kérdezni, hogy maradtok-e, vagy esetleg hazamentek??? Tenerife??? :wink: Sajnos ez is mutatja, hogy sehol sem könnyű :wink: Egymásra vigyázzatok nagyon, s ha tudok valamiben segíteni, akkor kérlek írj!!!
Gratula a forduláshoz a kisasszonynak!!!

Terhesség előtti súly - egyébként még nem egyenlő az áhított súllyal, s ez igazából "csak" 2,5kg fogyás több, mint két hét alatt :?

Krisz :D
Élni tudni kell, hiába :wink: Mi is néztünk már medencét, de még nem vettünk, hamarosan eljutunk odáig is :wink:
Neked is nagyon ügyes csajod van!! Illetve "már" közös csajunk :wink: :lol: 8)

Kismok :D
Van energiád bőven :wink: Gratula az alváshoz, s remélem, hogy ennél már csak jobb lesz! :wink:

Cas :D
Revalidot én is eszem, amikor nem felejtem el :oops:

Most pl a fogigátlót is abbahagytam, mert 10-11.napon megint elkezdtem vérezni (nem csak barna - bocsi :oops: ), s már nagyon unom a 20 nap vérzés - 10 nap szabad felosztást. Mondtam is, hogy most jól visszakapom a kihagyott 1 évet :? Hasonló tapasztalat????

Szilvi :D
28kg :shock: nem semmi, de ami még megdöbbentőbb, hogy már csak 4 kg van rajtad! S nagyon csinos vagy!!!!!!! Kicsi fiad is tündéri, s mindkét "nagyfiú" is nagyon aranyos!!! Hát érdekes helyzetben vagytok, de reméljük, hogy Gergő számára a legelőnyösebben oldódik meg minden.

Nyafi :D
Abigél is nagyon szép!! AZok a szemek!!!
Hááát az ilyen sztorik miatt is értékelem még többre az én helyzetemet, s, hogy ennyire jól kijön a nagyfiam a párommal, s hogy ennyire nagyon odavannak egymásért a tesóval. Bár én el sem tudom képzelni, hogy egyik gyerek hogyan pótolhatja a másikat (s fordítva) egy szülőnél.

Tényleg ám, én nagyon sokáig féltem attól, hogy hogyan fogom "megoszatni" a szívemet, de annyira "egyszerű" s magától értetődő, hogy nem megoszlik, hanem megduplázódik minden érzés a második babával :wink:
Na mentem taposni, biciklizni, s felülni, ha Marci alszik még egy kicsit :wink:

S a legjobb hírem utóljára maradt: APU MA MEGY HAZA A KÓRHÁZBÓL, S ÚGY TŰNIK, HOGY NEM KELL TÖBBET VISSZAMENNIE :lol: :lol: :lol: Nagyon boldogok vagyunk!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Titti:Boldog hófordulót Napsinak!!!!!!!!!
Kitartás,hidd el minden rendbe fog jönni.

Medence:Már mi is vettünk egy kis pancsolót,de még nem pancsolt benne.talán a hétvégén már elég meleg lessz hozzá...

Nyafi:Gratula a második fogacskához.

Szilvi:Örülök,hogy apukád jobban van,és már hazamehet a korházból.

Szilvi17:Szerintem annak a kisfiúnak nálatok lenne a legjobb helye.
Nagyon szép Levi.

Alvás:Nálunk változott a helyzet.Réka eddig este 7-től reggel 6-ig aludt,mos meg egy hete már minden éjszaka 12 és 01 óra között felkel,és 2-3-is sikongat..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kínánok ebben a gyönyörű időben. :D

Milyen kedvük van a lurkóknak?
Levi nagyon nyűgi.Pedig már nem szokott sírni.
Csináltam neki ma először salifőzeléket krumplival,bepuszilta az egészet.
Tegnap 1/2 banán és 1 almát tumixoltam neki össze azt is bepuszilta és még az utolsó kanálnál még tátotta a száját.
Voltunk ma a védőnőnél,mert 2 hete a betegsége miatt fogyott 10dkg-t.Most 2 hét alatt 22dkg-t hízott.Védőnő mondta,hogy adjakneki sok meggyet mert attól éhes lesz.Pedig sokat eszik.
Ő inkább hosszú,de mondhatom neki.Szerintünk jól néz ki. :D
Nem tudom,hogy nézegettétek e már de a babaszoba.hu-n nagyon jó receptek vannak a gyerkőcöknek.Ma fedeztem fel én is.

Na megyek jövök majd még csak itt ül a kis zsizsik az ölembe.
Elvesztette a türelmét.

puszi
szilvi17

Napsinak boldog hófordulót!!!!!!!!!!!
szilvi17

Titti, drukkolok, hogy minél hamarabb legyen munkája a párodnak. :) A szopi továbbra is ugyanolyan? Próbáld ki a fürdőkádban, a vízben. Boró nagyon szereti. :) Nálunk is az van, hoyg csakis csendben szopizik, mert ha nem, minden más érdekesebb annál, de ritkán van csend. Délelőtt még van, hoyg Kriszta éppen mesét néz, de nem hagyhatom állandóan a tévé előtt! :roll:
Gratula a nagylánynak a forgolódáshoz, nagyon ügyes. És milyen csini kis "királylány" :wink: ! Köszi, hoyg elfogadtál az iwiw-en.

Apropó iwiw, ha kell valakinek egy meghívó, szívesen elküldöm. Írjatok privit, hová küldjem. Sajna, már csak 10 napig érvényes...

Szilvi17, te tök jól nézel ki. :D 4 kiló az már semmi. Illetve nem semmi, hoyg a 28-ból csak ennyi maradt. Nekem a 24 ből 13 maradt meg és még mindig van 9-10. :roll: Pedig diétázom, de kellene a rendszeres és irányított (mármint testrészre irányított) mozgás, torna.
Szegény kisfiú. :( Valóban, nálatok lenne a legjobban, de úgy látszik, az anyja ezt nem akarja beismerni. És most még egy gyereke van? :shock: Egyáltalán még együtt van annak is az apjával? Vagy az is úgy végzi, mint Gergő? Szomorú, hoyg ilyenek is vannak. :(

Szilvi, neked is gratula a leadott kilókhoz. És örülök, hyog apukád jól van. :) Szerintem a szeretet olyan, mint egyes sejtek: OSZTÓDÁSSAL SZAPORODIK. :)

Mennem kell, mindkét csajom felkelt már. ...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit segíts! Hogy tudom mászáshoz segíteni?

Kép
nyafi

Nyafi, külön kérésre. :D

Szóval az a lényeg, hoyg megtanulja használni a kezét. Anno krisztánál jól bevált ez a gyakorlat és csak pár napig kellett csinálnunk. Nem emlékszem már, Abigél felhúzza magát térdre és rugózik úgy elé és hátra? Mert Kriszta már ezt csinálta, de utána hasravágódott és repülőzött. Szóval, úgy tanította a gyógytornász, hoyg két plédet összehajtogatok és egymásra teszem. Elétérdelek és a gyereket magam elé veszem; szintén térdeljen, a kezei pedig a pokrócokon legyenek Fogok egy érdekes (csörgő, zörgő, zenélő játékot) és valamelyik keze elé teszem, hoyg utánanyúljon. Amikor megtette, a másik keze elé teszem. Párszor el kell ezt játszani. Az a lényeg, hoyg megtanulja egymás után tennia kis kezecskéit. Amikor már jól megy, a plédből leveszel egy "réteget", pl. csak kettőbe hajtod, de az alsó marad úgy. Majd az egyiket teljesen kiiktatod. Rendre ugyanígy vékonyítod a magasítást, mígnem a csupasz földön marad és akkor már ettől kezdve csak órák, esetleg 1-2 nap kérdése általában, hoyg elkezd önállóan mászni. Krisztánál nagyon sokat segített. :) Remélem, érthető, ha nem, akkor csinálok fotót róla és megmutatom. De egyelőre még Kriszta lesz az alanyom, ha szükség lesz. :P

Amúgy képzeljétek, Boróka is repülőzik már keményen, sőt, "tanultunk" kúszni, erre meg ő behajlította a térdét és felhúzta a popsiját, mint aki mászni készül. :roll: :P Lefilmeztem, hátha sikerül kivágni majd egy képet belőle, amin jól látszik. :)

Na, megyek, mert még dolgom van, holnap vendégeink jönnek már reggeliben és kicsit készülnöm kell. Már alig várom, hyog találkozzunk, mert egy volt egyetemista társam jön a Krisztánál 3 hónappal nagyobb kislányával. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na milyen szuper fülbevaló?! :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Köszi Edit! De ezt buktuk! Még csak kúszott, amikor megtörtént a repülőzés. Szóvál a lábak még sehol, még csak hernyózott. Most olvastam a porontyot, az ottani Abigél megtanult mászni. Hát én nem tudom, hogy akarom e. Csak megtanulja magától és remélem minél késöbb. Már amit olvastam...
Cas nagyon BABA!

Kép
nyafi

Cas!

Elájulok!!!!Nagyon nőcikés lett!!!!!! :lol: És még pózol is hozzá!Igazi nő!

Edit!

Neked már megint vendégeid lesznek? :lol: Hogy bírod?
Én nem tudom miért, de megutáltam vendégeket fogadni. Pedig a feltételek adottak hozzá.
Jól össze is kaptam anyósommal, mert Domit keresztelni kéne és ő mondta, hogy úgyis most vágtunk disznókat, hát főzzek itthon.
Én meg egy étteremben ünnepelnék, nem lenne veszedelmesen sok. És nekem persze, hogy kényelmesebb volna.... :lol:

csajok!

Szerintetek nem gond, hogy Domi még nem fordul meg hátról hasra? Tekeredni tud, forogni is, repülni is.Ha megfogom a kezét, felhúzza magát magától ülőhelyzetbe. De nem fordul meg.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

ha már tekereg, akkor csak pár nap. és 6 hóig kell fordulni.
Menjetek étterembe, vagy mondjad meg anyósnak, hogy sajna a gyerek mellett nem tudsz 200 emberre főzni, nem lenne kedve neki megcsinálni...ha nincs, akkor sajnos :D marad az étterem! Egyébként én összehívnék egy rakat csajt, anyóssal egyetemben és együtt főznék! Így lenne aki dajkálja Domit és még jó buli is egyben! Csak olyat főzzetek, amit előző nap meglehet és akkor másnap csak terítés mosogatás...

Kép
nyafi

Cas, hű, de édes csajszi Csillababa fülbevalóval! :D És persze, anélkül is!!! :wink: :wink: :wink: :D :D
Krisztának betettük a fülcsiket még a kórházban, Boróval meg ellőttük a dolgot, mert nem volt még fülbevalója, amikor megszületett. Azután kapta anyóséktól. Most meg már "nagy dolog" bemenni a városba és belövetni. :roll: :oops:

Nyafi, én nagyon örültem, hoyg Kriszta megtanult mászni, mert így bárhová el tudott jutni, ahová akart, és nem volt szükség arra, hoyg én vezetgessem, nem beszélve arról, hoyg a derekamnak is jót tett ez. :roll: A szakemberek azt mondják, hoyg nagyon fontos a mászás, ha kimarad, kb. akkora a "veszteség", mintha suli előtt kimaradna az óvoda. De azért sok baba nem mászik. Pl. én sem és a húgom sem másztunk. Azért nem lettünk kisegítő iskolások. :roll: Te úgy tegyél, ahoyg jónak látod. Ezzel a gyakorlattal az égvilágon semmi rosszat nem teszel vele, gyógytornásztól tanultam, kérted, leírtam, de te döntesz. Azért szerintem jó lenne megvárni, amíg a lábai is "felzárkóznak". :D

Kriszta, mikor voltak nekem vendégeim, már megint? :lol: A keresztelő utáni eszem-iszomot mi is étteremben tartottuk. Ne hülyéskedjen már senki, valamivel lehet, hoyg töbe kerül így, de enm sokkal, és az a pici, amivel mégis több, nem éri meg a felfordulást, idegeskedést, hogy mindenre gondolj és persze a kényelmet. Amikor végeztetek, fizetsz és hazamész a tiszta lakásba, nem mosogatsz még 3 napig illetve rámolsz még egy hétig. :roll: Na, nálunk ilyesmi szóba sem jöhetett volna. Édesanyám felvetette most is a dolgot, de alig jutott szóhoz, máris "letácsoltam". :P
Én szeretek vendéget fogadni még mindig, de igaz, azt is szeretem, amikor mi mozdulunk ki itthonról. Nekem pl az hiányzik, hyog most, amióta kettő a manó, nem úgy mehetek el itthonról, mint eddig. :roll: A férjemhez vagyok kötve, mert nekem nincs jogsim, de az autó sincs itthon :roll: , tömegközlekedéssel meg nem lehet menni egy kcisivel és egy picivel. krisztával még mentem mindenhová, de most még nem lehet.

Finom volt a hideg sör a jó meleg vízben, az árnyékban? :wink: :wink: :wink:

No, mentem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Épp erről beszéltem az előbb...
Most hívott a férjem, hogy Edda-koncert van este és ő szeretne menni. Mondom, én is... :roll: Mire ő: és a gyerekek kivel maradnak? :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt hittem, felrobbanok. - Veled. Múltkor te voltál Neoton-koncerten, most én fogok elmenni!!!
Persze, nem így lesz, mert meglehet, hoyg vendéget szerez nekem addigra, hyog ne unatkozzak :D , de különben sem mehetnék, mert este 8-tól kezdődik és az sehogy sem jó. Ha 9-től lenne, akkor esetleg, mert szopizna Boró és lefeküdne, és Kriszta is iylenkor szokott lefeküdni, de így nem jó. Ja, amúgy a húgom maradhatna velük. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, még valami és húztam főzni, lakást összeszedni...
kriszta, nem tudom, hyog gond-e, én nem idegeskednék még egy ideig. Talán megmutatnám egy gyógytornásznak... De baj biztos nincs. Nem minden gyerek egyforma, egyesek meg jó nagy ívben lesz...ják a Nagykönyvet. :roll: :wink: Domi is biztos ezen az elven van. A kis rebellis. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Köszi a bókokat! :)

Keresztelő
CSillának is most lesz szombaton. Eszem ágában sincs főzni, 3-kor kezdődik, előtte ebédeljen szépen mindenki otthon. Anyut megkértem süssön édeset, anyóstól sósat, mi meg barátokkal csinálunk egy nagy halom szendvicset, és a paplak nagytermében csapunk egy kis partit utána. Ennyi. Műanyagtányér, műanyagpohár, szalvéta, hogy ne kelljen mosogatni! :)
Én is ünnepelni akarok, nem rabszolgaként robotolni. :)

Krisz
Fordulás: Csilla sokáig csak hasról hátra fordult, pár napja fordul hátról hasra. De szerintem is ráértek még. Ha egyáltalán nem csinálna semmit, csak feküdne, mint egy darab fa, akkor azért lassan elvinném gyógytornászhoz (úgy 8 hónapos kora körül legkésőbb). De erről szó sincs, ugye! :)

Edit
Koncert :( Kitartás, még 1-2 hónap, Boró is elkezd főzizni, és akkor szabad vagy! :) (Na jó, de legalább egy-egy ilyen koncertre el tudsz szabadulni! :))

Kép
Kép
Kép
cas

Késnek. :( Bedöglött az autó. :( :( :(

Cas, hááát, nálunk így nem lehetne elképzelni egy keresztelőt (vagy bármilyen nagyobbrendű összejövetelt: konfirmálás, eljegyzés :roll: ), de természetesen jó lenne. A költség sem akkora és persze, így is kényelmes, a lakás nincs feltúrva.
Nálunk előételes, leveses, főételes ebéd volt majd torta, süti, kávé, gyümölcs, este pedig vacsora. De nálunk ez így természetes. :)
Kimozdulás: igen, aztán lassan szabadulok én is, de este úgyis marad a szopi. :roll: :D Azért már én is várom a hozzátápit, de egyelőre maradunk a szopinál. :)

Merre vagytok, csajok? Hosszú hétvége van? :roll: :wink: Vagy már elkezdődött a következő víkend? :wink: :lol: :lol:

Megyek, odateszem a husit. Sajtos-tejfölös csirkecombot készítek. Remélem, még ebédre ideérkeznek, de ha nem, nekünk úgyis kell enni. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Köszike a vígasztalást, már azt hittem, hogy csak én vagyok egyedül azzal, hogy nem akarok vendégekre ugrálni.
Bőven elég volt akkor, amikor 17-én szültem, és 25-én már beállítottak karácsonyozni. A kaja-pia-meg elvárt volt.

Vendégek:mivel állandóan sütsz, főzöl, és küldöd a csoportos képet, így mindig azt hiszem, hogy busójárás van nálatok.. :lol:

Amúgy szerencsére Apa engem mindig cipel, meg marha nagy mázlista vagyok, mert van egy kis csotrogány autókám, amivel tudok rohangászni ide-oda ha kell.
Úgyhogy számat befoghatom.
Edit miért nem teszed le a jogsit? Vezetni tök élvezet!!!Ennyi neked is jár az EDDA koncerten kívül.
Amúgy ha Apa nem akar nagyon elvinni engem magával és egyedül akar menni, akkor mindig kap egy kis vérszívást. :lol:
Utána meg csinálok magamnak egyedüli programot, nna akkor szokta rágni a kefét rendesen!!!!
Bár utoljára ezt terhesen követtem el. :lol: Szerencsére ő azért csinál nekünk programokat, hogy ne gyöpösödjek be.

Nyafi!

Köszi az ötletet és a támogatást!
Amúgy az együtt főzés nekem nem jön be. Kissé bogaras vagyok, ha a konyhámról van szó.
Meg anyósom a múltkor végighasította a konyhabútort, mert elejtett egy kést.
Ikea-ba vettük és fényezett lapelemről van szó. Szerinted???!!!
2 hetes volt akkor a bútorom és már nincs rajta plazúr.
Szóval mindenki maradjon kinn, úgy biztonságosabb is. :lol:

Cas!

Amúgy Domi szokott feküdni, mint egy darab fa, de borzasztóan lusta is ám őhercegnősége.
Aztán gondol egyet és felpörög ezerrel. Biztos szív valamit titokban... :lol:
Most nézegettem a mozgását és oldalra gyönyörűen elmozdul, sztem pár nap és hasra fordul magától.
Sztem egy kicsit merev a csaj, azt azért megmutatom holnap a tanácsadóba.

Szóval keresztelő után marad az étterem, vagy maximum egy műanyag tányéros, poharas, bográcsozás.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hű de ráérek... :P Már tiszta piros ez az oldal... :oops: :oops: :oops: :oops:

A jogsit minél hamarabb megszerzem. Rajtam múlott, hoyg nem lett meg tavaly. Mosogatógépet vettünk a pénzből. :roll: :lol: Az én férjem is visz magával, no de a munkahelyére, minden nap? :lol: :lol: :lol: Mert oda van elmenve az autóval. Az a szándék, hoyg míg itthon vagyok, elvégzem a sofőrsulit és jövőre remélhetőleg szorítunk ki egy kis összeget egy saját kis autócskára.
Istvánom pedig abszolút nem az az egyedül elmenős fajta. Éppen focizni megy egyedül, mert annyi azért neki is jár. :wink: :D De pl. tegnap is inkább itthon maradt, filmet nézett és segített nekem. ÉS külön haverjai sem igazán vannak, akikkel ki kellene menni sörözni. :P Hétvégén, amikor nem zenél, általában mindig csinálunk valami programot. Nem is ez a baj, nem erre gondoltam. Nekem a zzal az időszakkal van bajom, míg ő dolgozni van. HA lenne jogsim és autóm is, persze, akkor csak beültetném a csajokat és irány a mamák, a barátnőm, vagy mittudomén mi. Na, de ez is eljön egyszer! :wink: :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Cas :D
Tök jól néz ki csajszi :lol: Igazi kishölgy :wink:
Akkor már izgultok a keresztelő miatt???

Krisz :D
Én is az éttermet támogatom.....gondolom sem munkával, sem pénzzel nem "száll bele" a szervezésbe, de ötlete az van :twisted:
A pároddal beszéld meg, s punktumm :wink:
Domi pedig nagyon ügyes kiscsaj, s szerintem is tudja, hogy mi jó neki. Persze, ha megnyugtat, akkor kérj egy beutalót (már ha így működik otthon), s nézesd meg szakemberrel!
Mi jún.3-án megyünk csípőszűrésre, mert otthoni (magyar) dokinéni már mindkétszer, amikor látta, megkérdezte, hogy mi lett az eredménye, s mi meg mondtuk, hogy itt nincs olyan 8) , szóval ki"harcoltunk" egyet. Szinte biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, de jobb ezt orvosi papírral megerősítve tudni :wink:

Edit :D
nyamm-nyamm, de jól hangzik az ebédetek :lol: teleportálhatnál egy kicsit :wink: Nálatok tényleg másképpen értelmezitek a vendégséget, ünneplést :wink: de hát itt is úgy van, hogy az a természetes, amit az ember megszokott. Te is ebben nőttél fel, így számodra gondolom ez nem kétséges :)
Edda koncert - s ha te mennél a húgoddal, s a párod maradna a két csajszival :wink: ő úgy is "mulatozik" minden lagziban, neeem??? :wink: na jó, ez talán erős volt :oops:
Egyébként Marci is "csak" kutyázik, ring előre-hátra, de én is úgy gondolom, hogy ahogy idáig eljutott, úgy tovább is fog "lépni", s nem kell semmit erőltetni :roll:

Szilvi :D
Amikor már intenzíven mocorognak a babák, akkor már nem annyira egyértelmű a hízásuk. Erre pont anyósom hívta fel a figyelmemet a napokban, s teljesen igaza van :wink: Na meg a főzelék, s a gyümölcs sem "hízlal" olyan mértékben, mint az anyatej vagy a tápszer :wink: szóval semmi pánik :wink:

Ma du. hozzánk is jönnek ismerősök, de én max egy kis tonhalsalit, s mogyorót "készítek" nekik :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Nem jönnek már, úgy néz ki. Még mindig nem jó az autó. :(
Olyan szomorú vagyok. NAgyon vártam őket. Tavaly ősszel találkoztunk utoljára. :(

Szilvi, nem mehetek, mert nem jó az időpont. Boró este 9 és 10 között fekszik, addig meg nem jönnénk haza. Tehát itt nem arról van csak szó, hoyg a párom megy én meg nem, hanem hoyg más nem tudja lefektetni=szopiztatni. :D Koncertre vinni pedig... :roll:

Azért azt a mulatozást amit a férjem csinál esküvőkön nem kívánom senkinek. (Én is csináltam jó 6 évig, de köszi, elég volt. :roll: ) Mert jó, hoyg kedvtelésből (is) zenélnek, azaz szeretik ezt, de szörnyen fárasztó. Pláne, amikor elmegy itthonról du.2 felé és hazajön másnap reggel 7-8 körül! Vagy az a változat sem éppen leányálom, de mégiscsak jobb, amikor elmegy reggel 8 körül és éjféltájban érkezik haza. A pénz viszont, amit érte kap az kell, és ezért muszáj. Másképpen nincs ahogyan kipótoljuk a családi kasszát. :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

SíaíÍvgzw22WAQQ

Kép
tittina1982

Ez helyett majd írok egy normálisat később! :oops: :oops: :oops:

Kép
tittina1982

Hát Edit azért a mosogatógép nagy segítség ám! Nem csodálom, ha azt választottad.
Kár hogy nem jönnek a barátaid. :cry:
Igen, az a baj, hogy az ember otthon egymagában a gyeekkel vagy gyerekekkel egy kissé befásul.
Én heti 2x megyek fel pestre, úszásra, meg csavarogni is olyankor szoktam.
Itt mifelénk még egy nyamvadt kirakat sincs....én meg a pörgéshez vagyok szokva, nem a nyugdíjasokhoz. :lol:
Bár Borinéniék tündériek, de már betéve tudom hogy mikor permeteztek, meg mikor volt epeműtét a papánál.... :lol:

Szilvi!

Étterem lesz és punktum!!!! :lol:
Minket sem küldtek el csípővizsgálatra, azt mondták, hogy nem szükséges... :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Edit
Hogyan készül a sajtos-tejfölös csirkecomb?
Jogosítványom nekem sincs. De én nem is akarok, mert félek vezetni. Hiába mond bárki bármit, nem és nem.

Cas
Elragadó Csilla a fülbevalójával. És ahogy kukucskál a kiságyból?! Egyenesen zabálnivaló.

Keresztelő
Nálunk „csak” névadó lesz, mert sem a keresztanya, sem pedig a keresztapa nincs megkeresztelve. Azt azért hozzátenném, hogy mégsem tudok náluk megfelelőbb embert erre a posztra.

Csípőszűrés
A kórházban azt mondták, hogy 4 hósan vigyük, mert nekem volt cs-ficamon. Felhívtam a megadott tel-számot, hogy időpontot kérjek, de ott ennek ellenére azt mondták, hogy ha én nem látok rendellenességet, akkor majd csak 6 hónaposan.

Most csak ennyi, mert megyünk el…

Szilvia72
Írtam privit!

Kép
tittina1982

Krisz, naná, hogy nagy segítség a mosogatógép. Különben tavaly akkor vettük, amikor olyan 2 hós pocakos voltam és bolondultam bele anynira fájt a derekam mosogatáskor. Se nem hajoltam rendesen közben, de se egyenesen nem állhattam és az a félgörnyedt pozíció állandóan kikészítette a derekamat. És bizony mindig szokott lenni jócskán mosogatnivalóm. Ajaj, mit pakoltam el az imént is, pedig csak egyszerű kaját főztem! :roll: :P

Titti, hagytam kiolvadni a combokat, megmostam, majd kicsontoztam. (Ezt most csináltam először, de jól sikerült és az eredmény is megérte, nem kellett a csontokat kerülgetni, hanem jóízűen lehetett enni. :) ) Egy tálba tettem és megszórtam sóval meg borssal, illetve két cikk fokhagymát is áttörtem és az egészet jól összekavartam. Lefedve ült a hűtőben az éjszaka. Ma pedig egy pici olajat öntöttem egy tepsibe és a bőrükkel lefelé belefektettem a combikákat. Pici víz is ment alá és még egy picit megsóztam, majd alufóliával lefedve betettem a sütőbe. Fogalmam sincs, meddig hagytam ott, kb. félórát, de annyi nem is kellene. Csak én akkor értem rá, hoyg folytassam. :D Kivettem a sütőből, a husikat átraktam egy kisebb tepsibe, mert összeugrottak és elég sok lé is maradt. 2 jó kanál vastag, azaz kemény tejfölt elkevertem pár kanálnyival a főzőléből és meglocsoltam vele a husikat. Befedtem sajtszeletekkel és megszórtam egy kevés zsemlemorzsával, hoyg szép színt kapjon. Betoltam a sütőbe míg megolvadt a sajt és kicsit összeért a hús a tejföllel. Mondanom kell, hoyg nyam-nyam volt? :wink:
Én csak salátát és egy kevés magos kenyeret ettem mellé, illetve a férjem is így kapja majd, mert köretet már nem csináltam. :P

Nálunk is 4 hósan van csípőszűrés, de még nem voltunk. Holnap avgy holnapután jön az orvosnő oltani Borót és akkor kérek beutalót is. De a gyógytornász szerint, aki múlt héten látta, nem hinné, hoyg valami baj legyen. De azt mondta, mindenképpen nézessük meg. Biztos, ami biztos.

Kriszta, hát én is a mozgalmasabb élethez szoktam, sőt, olyanhoz, amikor rendezvényekre jár az ember. (No, újságíróként volt alkalmam járni ilyesmikre, mégha akadtak szörnyen unalmasak is. :roll: ) Aztán amikor irodában kezdtem dolgozni olyan jólesett az egyhelyben ülés. Egy ideig. :P Most nem mondhatom, hoyg unatkozom, naná, de nagyon hiányzik a szellemi tevékenység is.
Igaz, nem sürgetem a visszatérést, mert tudom, hoyg nekem lesz nehezebb akkor is. Az itthoni munkák nagyrésze plusz a munkahely is az én dolgom lenne. Mármint munkahely mellett is el kellene végeznem, amit most 24/24-ben csinálok. :roll:

Szilvi, ügyes Marci a kutyázással. Biztos, hogy rájön ő a többire is. :D Krisztának nem ment. Vagy 3-4 hétig leakadt a ringatózásnál és jól jött a játékos "tanítás", rávezetés.
Igazad van ezzel a ki mit szokott meg-gel. Pl. már több éve szoktam svédasztalt csinálni szölinapokkor. Általában a férjem családja és az enyém van jelen, mást nem hívunk. Mégis csak én, a férjem és a húgom tudunk "svédasztalosan" enni, azaz a markunkban a tányérral, a többieknek muszáj a terítés. :roll: Pedig éppen azért csinálom így, mert nincs nagy asztalom, ahová tizenannyian elférjünk. És akkor konyhaasztalt, kisasztalt, mindent megterítek, hoyg valahoyg odanyomorogjon mindenki. :roll: Ja, és senki sem szolgálja ki magát, hanem várják, hoyg tegyek mindenkinek a tányérjára. :roll: :shock: :lol:

Azért nem minden vendég ebéd-vagy vacsoravendég nálunk sem. Attól függ. HA a volt szomszédék "lépnek el" hozzánk, akkor mogyoró, ropi vagy ha van éppenséggel, akkor süti a "menü" + sör/bor vagy üdítő, de ha valaki 100 km-ről érkezik hozzád, akkor természetes, hyog valamivel - mindegy mivel, csak tartalmasabb étel legyen - megvendégeled. :) Mogyoró, süti, ropi, sör, üdítő attól éppúgy lehet még. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vendégvárás
Eljegyzés, esküvő nálunk is nagyobb felhajtás.
PL. az eljegyzésünkkor volt is vita, hogy a mennyire szűk családot hívjuk meg, mert ha mindkét oldalról unokatesókig megyünk, az már 120 ember (férjemnek több, mint 30 unokatesója van)! Úgyhogy ezt csak az esküvőre vállaltuk be.
A keresztelőnél is csak a szűk család meg néhány barát a meghívott, így is leszünk vagy 40-en... :roll:
Azt meg pláne senki ne várja el tőlem, hogy két pici gyerekkel én fogok ugrálni, meg napokig főzni-készülni előtte. Ez nem az az időszak, ezt nyugodtan vegye mindenki tudomásul! Aki meg ezen megsértődik, hát sértődjön! :)

Krisz
Nekem olyan keskeny a konyhám, hogy át is esnék bárkin, aki segíteni próbálna! És a hársfa (igaz csak a frontja) konyhabútoromat én is féltem kicsit! :twisted:

Autó
Szerencsére a férjem többnyire bicajjal vagy bkv-val jár, így az autó itt van a fenekem alatt, ha kell! :) Két gyerekkel máshogy nem is nagyon vágnék még neki a városnak?!

Szilvi
Nagy izgalom nincs, csak azon sakkozok, hogy 3-kor éppen aludni szokott a kisasszony, hogyan alakítsam majd úgy aznap, hogy akkor épp kipihent és vidám legyen?! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Edit azon már én is gondolkodtam, hogy hogyan oldanám meg 2 gyerek mellett az itthoni teendőket is?!
Ráadásul az én munkám szombat-vasárnapra is szól, és napi 110 km utazást jelent.
Csak jól lehet vele keresni az a baj és imádom is. Nehéz lesz otthagynom, de muszáj lesz.
Istenien hangzik a recepted, megcsinálom én is, csak füstölttsajttal turbózom majd még 1 kicsit.
Jó görögsaláta hozzá....nyami-nyami.Ezek után fűrészporízű lesz a most főzött lecsóm. :?

Leírnád nekem, hogy milyen MICCS fűszerkeveréket vegyen a párom? Milyen husi kell hozzá?

Cas!

Ugye milyen idegesítő, ha valaki téblábol a konyhában?Mint a párom és nyitogatja hűtőt, lopkodja a kaját, vizet ereszt, teszetoszáskodik.
Ha levonult, akkor jön a fiam a "kedvenc" mondataimmal:
Anya mikor lesz kaja?
Anya ehetek valamit? stb....
és ezt képes evés után 1 órával eljátszani, és úgy néz ki, mint egy anorexiás.
Vagy kakaót kever 0,3 km/h sebességgel... :lol:
170 cm magas és tán 50 kg.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Van valakinek ismerőse akinek van kiadó nyaralója Zala megyében?
Nagyim 3 éve halt meg(imádtam :D ) és ő odavalósi.Nagybátyám elkezdte a családfánkat,a fele család Amerikában él az egyik fele Zalában.Szeretném folytatni a családfát és azért szeretnék odamenni,páromnak megy mindegy,csak menjünk. :D
Nézegetem már 1 hete a neten,de azért megkérdezkek titeket is,hátha... :D
Előre is köszönöm.
Hogy bírjátok ezt a meleget?
Levi ma nagyon jó fiú.Éjjel egyszer kelt fel 4kor,utána kaja és aludt 8-ig.10-11-ig aludt és 12.30kor letettem nehezen aludt el és 15.15kor kelt fel és most itt izmoskodikaz ölemben. :D

További szép napot
szilvi17

Kriszta, nagyobb üzletek fűszeres részlegén keresse a "Condimente pentru mititei" nevűt. De lehet, hoyg van a kisebb boltokban is. Hús bármilyen jó hozzá (disznó, marha, borjú), csak jó pépesre legyen darálva. Miután itt szó volt róla múltkor, mi is házilag készítettünk, mert nem kaptam az üzletben, de enyhén szólva, nem volt finom. Illetve az íze jó volt, de hiába volt leírva az elkészítési mód a fűszerkeverék papírjára, nekünk nem sikerült jól és dirib-darabban szedtük le a rácsról. :roll:
Én tudod, mit javasolnék? Menjen be bármelyik Metro, KAufland, Selgros vagy nem tudom milyen hipermarketek vannak még Váradon, és vegyen kész miccset. Ha van Selgros, akkor onnan ajánlom, legalábbis itt egyik miccs sem éri fel a Selgrosost. Az áruházak általában saját maguk készítik el.
Azért, ha gondolod, lefordítom és beírom, hoygan kell elkészíteni, de mivel van rá lehetőségetek, inkább innen vigyen. :)

Cas, teljesen érthető, amit írsz, és így lenne normális, de sajnos nem mindenütt gondolkodnak így az emberek. Lásd, Krisztától is elvárták, hoyg karácsonykor hipp-hopp kiszolgáljon mindenkit, mint "normál" esetben. :roll:

Hát az én konyhám sajnos abszolút nem modern. A lakásban volt és azóta még nemfutotta a cserére. :roll: Pedig már annyira szeretnék egy szép új, modern konyhát! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Köszike! Sajna a múltkor rosszul írtam, nem váradon van a telephely, hanem Vállaljon (asszem így írják).
De felírtam és a párom bizti, hogy beszerezteti valamelyik alkalmazottal.
Annyira istenítik ezt a kaját, hogy muszáj kipróbálnom.

Köszike a tanácsokat!!!!! :lol: Na megyek túrok egy kis kolbászos-tojásos lecsót friss kenyérrel.
Sz..ok a fogyásra.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hú de sokat irtatok...

Keresztelő:Mi még be se jelentkeztün,de már a héten be kell iktatni,mert a keresztszülőknek le fog szakadni a kezük.
Mi is leszünk vagy 20-an.Viszont nálunk kerti pari lessz.Bogrács,grill,stb.
Persze,ha az anyósom rendbejön.kapott egy ideggyulladást,lumbágóval,és issiászszal fűszerezve.Úgyhogy most két háztartást vezetek,úgy hogy Réka borzasztó nyűgös időszakát éli.Le se akar szakadni rólam.És iszonyatosan szenved szegénykém a melegtől.

Cas:Nagyon édi Csilla a fülbevalóval.

Jogsi:Én elkezdtem,el is jutottam a fordalom vizsgáig,amiből kétszer meghúztak.Utána terhes lettem,és a férjem nem engedett vezetni,a két terhesség között meg pénzem nem volt folytatni.Igy szépen lejárt a kétév,és már nem is lehet.De nem is akarom.Azon okokból,amit Titti leirt.

Na majd még jövök.Felébredt a kiscsaj.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Mindenki!
segítség - ötlet - bármi: Sára reggel óta nem akar szopizni, se alvás után, se alvás előtt, mint ahogy szokta. Ennek megfelelően nem tud elaludni, mert eddig cicin aludt, de most nem akar és ringatással se nagyon, ha ilyenkor próbálkozunk szintén csak rövid ideig cicizik aztán teljesen bealszik. El nem tudom képzelni mi a baj. Legutoljára 14-kor evett, amikor elaltattam. :cry:
Nekem még nem jött meg, gondolok erre is, bár semmi tünetem nincs.

Kép
Kép
kismok

Kismok!

A hirtelen jött meleg őt is megviseli ám!!!!Sztem az lesz a bűnös!Vagy a most megérkezett szeles front.

Ancsa!

Jobbulást anyósodnak!!!Azért nem semmi, szegény mennyi nyavajával küzd egyszerre. Biztos nagy fájdalmai is vannak. Férfiak nem segítenek neked?Kissé sok munka az amit leírtál, azt nem lehet sokáig művelni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Domi:A sógornőm segit,na meg a férjem,és az apósom.Munkamegosztás van.De hálistennek nekem csak a főzés marad,meg a teregetés,mert kimosni ki tud a géppel.Nem kell ott állni felette.Jön-megy totyog,néha az is segitség,ha a Réka mellé lefekszik a főldre.
Azért annyira nem vészes,csak nem mindegy hogy magunknak főzök csak,vagy két családnak.Persze ők nem úgy főznek,meg nem olyanokat amit én.Meg kell találni az arany középutat.Az apósom nem szereti a flancos kajákat.Ő igy mondja.
Na de azért a Lassagne-t megette.

Biztos,hogy van valami,mert Réka is újabban 3x kel éjszaka,pedig nem szokott.

Egy kép:nyári szerkó...
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Visszaolvasas nelkulk irok, mert sajnos eleg kevesszer es akkor is csak kis idore jutok Internethez.
Jol vagyunk, telnek a napok, gyorsabban, mint gondoltam.
Rebeka elvezi a tengert, en meg boldog vagyok, hogy ilyen jol erzi magat. Az ido sajnos meg nem tul jo, gyakran szeles es borus.

Nagy kerdesem lenne hozzatok, es feltetelezem, hogy volt mar rola szo, de tenyleg nem tudok visszaolvasni, es a valaszra es a hozzaszolasokra viszont nagyon szuksegem lenne.
Zsofi hozzataplalasat ket hete kezdtem el, amikor feleves lett. Nem nagyon megy a dolog. Meg csak az almat es a banant probaltam, de nem jon be neki egyik sem. Vagyis ez igy nem igaz. Inkabb az eves maga nem jon be. Egyszeruen felveszi a szajzarat, es nem lehet bevarazsolni a kanalat a szajaba.
Probalok masik kanalat adni a kezebe, igy neha azzal kinyitja a szajat, es sikerul becsempesznem egy kis kajat, de annak, ami bemegy, talan az egytizede marad bent.

Van valaki, aki ilyen problemaval kuzkodik/kuzkodott???
Segitsetek kerlek, teljesen ketsegbe vagyok esve.

Probalok majd kepeket feltenni, remelem, meg nem dob le az Internet.

Puszi mindenkinek
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A kepeket mindenfele logikai sorrend nelkul sikerult idevarazsolnom :roll:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kismok remélem már megoldódott, ha nem akkor próbálj valami más pótlékot adni neki. Elöbb utóbb meg kell próbálni cici nélkül,mert nem szopik örökké sajna. Nálunk cumi és alvómaci kell a boldogsághoz!
Gem! Nekem anyósom varázsolta be a szájába tegnap Giginek a kaját, mert nem akart enni, úgy hogy körözött vele, közben mondta, hogy jön a vonat, meg sihuhu, meg ez az iciri piciri mind bekapja és akkor vigyorgott és úgy ette meg...Meg azt is mondta, hogy ham ham és akkor volt, hogy ő is tátotta a száját és úgy csempészte bele és amikor benn maradt egy pici akkor halálra dicsértük...

Kép
nyafi

Gem!

Azt mondják nem szabad erőltetni. domi sem ette, vártam 2-3 napot és megpróbáltam akkor.
Így már jobb, mostmár szépen eszik, de keservesen válogatós.

Ancsa!

Flancos kaja a lasagne?Hát akkor ő tipikusan csak az egyszerű magyar kajákra vevő?
Nem lehet egyszerű így főzni akkor.
Nagyon csinike Réka a nyári rucijában.

És nagyon boldog hófordlót kívánok, ha most van (múltkor volt benne valami kuszaság a dátumban)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Kicsit lemaradtam. A fiam erdei suliba, és szétszedtem a lakást. Rendrakás, nagytakaritás stb. :?
Visszaolvasni most nem tudok, mert elég borzalmas napunk van. Tegnap kikészült Barbi a melegtől, nem evett szinte semmit csak este 7 körül de akkor majdnem egy üveg alma-banán-babakeksz kaját lenyomott. Kezd leszokni az éjszakai evésről. Este még megkapja a szép álmokat kaját ha még kér egy kis tápszer megy utánna, és aztán már csak tea van, igy rájött kb 1 hét alatt, hogy nem érdemes éjjel kaját kérni mert nem kap. Reggel fél 6-kor viszont óramű pontossággal követeli a tápszert, félálomba megeszi és alszik 10-ig. :lol: Ma enni nem akart csak a tápszer kellett neki, egész nap nyekereg, bömböl, ordit, visit ezeket váltogatja. Most szunyál, gyorsan megyek rittyentek valami kaját magunknak. :lol:

drumka

Réka Babának boldog 7. hónapfordulót! :)

Gem,
a Lányok még mindig gyönyörűek. Két képet emelnék ki, ha nem haragszol: Rebeka vizes hajjal kimondhatatlanul bájos, és Zsófi ahol ki van tekeredve, zabálnivaló. :) Nagony ügyes már, és milyen nagy...
A hozzátápihoz még nem tudok hozzászólni, mi is most próbálgatajuk. A gyümipépet "megeszi", már amennyire le tudja nyelni - még csak most tanuljuk - de ma a sütőtökpüré nem tetszett (lehet ezt még hanyagoljuk kicsit).

Képzeljétek, ma hajnalban mikor szopi után visszatettem a kiságyba, felébredt. Kabarézott egy kicsit magának, Apja is felébredt rá, már le akarta vinni, hgoy aludhassak. Mondtam nem, várjunk egy kicsit. nem is sokára csönd lett - magától visszaaludt. Betakartam, aludtunk tovább. :D

Otthon milyen idő van? Itt nagyon sz@r, nem is nagyon tudom kivinni a kiscsajt, pedig igényelné. :(

Na most csak ennyi, teszek-veszek egy kicsit, míg elvan...

Ja, Edit köszike a receptet, ki fogom próbálni. :)

Kép
tittina1982

én is dobok pár képet

jelentem 7115 grammos a csaj!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jelentem CSilla 7,5 kg, 67 cm.
Nem fogyott el a kiscsaj az utóbbi 6 hétben (akkor voltunk utoljára mázsáláson)! :lol:
Minden baba gyönyörű a képeken!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Már azt hittem, hogy mi vagyunk egyedül nehézsúlyú díjbirkózók!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam...
Minden nap van melóm... főzés, takarítás.. stb

Hétfőn Levi már 8720 gramm volt :P
Kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni hétfőn a doki :wink:
Kedden volt a védőnő... Azt mondta nagyon kikerekedett az arca :P
Fogunk még nekünk sincs.. és nem is érzem, hogy jönne...

Apának lett még egy ember, aki talán tud segíteni haza (Szabolcsba) kerülni. A sok segítség közül remélem egy összejön még az idén :D

Jók a feltett képek!
(Abigél, Szilvi - tényleg csini vagy, Csillának jól áll a fülbevaló, Zsófiék, Sáráék,... :wink: )
Gem - ott a homokos partos szívesen sétálnék :lol:

Hétvégén megyünk venni Manónak ülést, néhány ruhácskát... stb
www.babyoutlet.hu

A múltkori - kecskeméti szilva után nem volt "balhé a pelusban" :?
csak gázok...

Ma ismét sütőtököt ettünk - ezt szereti a legjobban - bár még nagyon keveset adok neki. Napi 1x és 1/3 üveggel.

Ancsa, Kriszta
Köszi a mosógép, tűzhely tippeket - elmentve :lol:
A hűtőnk is Indesit (5 éves - remélem még bírja sokáig) mint az új mosógép - jobban tesztik, mint a Whirlpool :wink:
BOLDOG HÓFORDULÓT Rékának!

Egy kérdés..
A régi gépet szerintetek jobb darabokban eladni?
Egybesz szerintem max. 20 eft-ot lehet érte kérni, de bontottan - pl. a vezérlő 15 eft a neten.

Titti
Remélem hamarosan megoldódik a munkahelygond.
BOLDOG HÓFORDULÓT utólag !

Szilvi17
Gratula a mászáshoz!

Szilvi
Én is irigyellek, hogy elérted a szülés előtti súlyodat. :oops: :lol:
Én már egyre rosszabbul érzem magam, főleg, hogy tavasszal feljött az a pár kg. Úgy örültem, hogy nem volt + a +-on szülés után.
...és örülök, hogy apukádnak már nem kell menni a kórházba!

Kismok
Sára eszik már?
...és Zsófi?

Viki
Téged is irigyellek - Barbi éjjel nem eszik.. az jó...
Mondtam a védőnőnek, hogy néha már unom, ha pl. 4 x ébred fel Manó - és mindig eszik :? Adok neki teát...
De mostanában ismét csak 1-2 x kel fel - eszik és alszik tovább :P

Vitaminok
Én szedek minden 2. nap Eurovitet.

Keresztelő
Nekünk még nem volt.
A nagyszülők nagyon síettettek minket az elején. Azt mondtam, hogy ha nem jó nekik úgy, ahogy mi akarjuk , akkor nem lesz. Húúú, de nem tetszett nekik :lol:
Így várnak még :lol: Azt mondtam, majd a saját (kertes , családi)házamban megtartom... nem itt, nem a nagyiknál és főleg nem a sógornőméknél... mert már ő is ajánlgatta. :?
Így talán jövőre... csak akkor már nagy lesz Levi.

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ez a kep meg lemaradt tegnap
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Na, hát az van, hogy visszaálltunk a keményen 1 percig tartó szopira - de közben is fut a szentem. Hát, sztem is van köze a meleghez, meg ahhoz, hogy egyre fürgébb a csaj és nem nagyon bír egy helyben maradni, gurul, kúszik, és most már a mászást kezdi előkészíteni. Talán ennek köszönhetően, eléggé kidől estére és az utóbbi napokban 2-3x ébredt csak és gyorsan vissza is aludt (mondjuk ma pl. már 4.40-kor kuruttyolt :shock: - kiraktam hát a nappaliba, én meg visszafeküdtem :P ). De enni nem ér rá egyáltalán, az biztos. :? Így megint óránként akar kaját, mert persze 1 p alatt nem lehet jól lakni.
Tegnap voltunk mi is mércén: 7150g, 65cm (2600g és 47 cm volt) :D

Kép
Kép
kismok

Kismok
Minden elismerésem, hogy nem borulsz ki ettől a kajamizériától! Én már biztos összeomlottam volna (ahogy össze is omlottam).
Kitartás!!!

Gem
Ez az utsó kép egyszerűen... nincsenek is rá szavak, milyen szép!!! :)

Kia
Levi igazi kis boldog Buddha ezeken a képeken! :)
keresztelő: Sebi 1 éves volt, nem volt egyszerű, mert folyton jönni-menni akart, dumált, az egész szertartást végigröhögtük az atyával együtt. :) Úgyhogy jól gondoljátok meg, meddig vártok?! :lol:

Krisz
A maszatos vigyori-kép zabálnivaló!!! :lol:

Tittina
Nem akarlak elkeseríteni, de idehaza 30 fok van és verőfényes napsütés! Itt a nyár! :)

Viki
Mostmár hajlandó Barbi többet aludni napközben?

Gem
Én is elkezdtem Csillát kínálgatni, és az első napokban nálunk is ez a száj-összeszorítósdi ment. Míg rá nem jöttem, hogy az alma nem jó reszelve és szobahőmérsékleten, hanem turmixolva és langyosan és meglehetősen hígan. (Ez főleg azért furi nekem, mert Sebi meg csak a darabos kaját szerette.)
Aztán egyszercsak rájött, hogy nyitnia kell a száját, és mostmár tátog, mint a kisrigó, amikor nyújtom a kanalat. Ameddig kéri, utána szájzár-tekergés megint.
Ja, és akkor hajlandó egyáltalán foglalkozni a kanalassal, amikor a délelőtti alvásból kipihenten és éhesen ébred.
Nemtom mikor kínálod neki a szilárd kaját?
Igény szerint szopizó babáknak úgy tudom szopi után szokás, hogy ne elválasztás legyen a vége. De nálatok mi a helyzet? Meddig tervezed a szopit? Mire menned kell dolgozni, már napközben csak szilárd kaját kéne ennie?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Jok a meglatasaid, kerdeseid. En harom honap mulva mar dolgozok, akkorra Zsofinak mar szilardat kellene ennie. Es jollehet a szoptatast nem akarom feladni, a reggelen, esten es ejszakan kivul sok alkalmam nem lesz ra. Termeszetesen napkozben legalabb egyszer fejnem kell majd. Jo moka lesz, munkahelyi wc es frigo :lol: :oops:

Ehhez kepest most ugy allunk, hogy Zsofi semmit nem fogad el, ami nem cici. Es azt is csak akkor, amikor neki tetszik, es amennyi ideig neki tetszik. Ez napkozben lehet 3 orankenti cici is, mivel a szentem a cumisuveget sem fogadja el, tehat vizet sem tudok belevarazsolni. Elarulom, csoppet sem stresszel a dolog :? :? :?

Az ejszakak megint elromlottak, rosszabbak, mint azelott. Az ejjeli egy-nulla cicirol most atalltunk a folyamatosan cicin logokra, mert ha nem, nem hagyon aludni az egesz hazat. :roll:
Kiboritoan tud sirni, ha ninics cici a szajaban, es orankent ebred.
Vartam, mint a Messiast a szilard kajat, de hat ugy latszik az sem tesz csodakat.

Cicicni napkozben ugy is kepes, hogy kozben negykezlab all, forog, es nem engedi el a mellbimbot. Ma reggel hatig birtam, aztan felkeltettem az apjat, hogy vegye at, mert szeretnek en is nehany orat aludni. Kilencig sikerult. Ez a harom ora hosszu idok ota nagy rekord! Igy vagyogatunk mostanaban.

Rebekaval egyre jobban kijonnek, szoktak egyutt bohockodni. A feltekenyseg persze meg megvan, de azert mar Zsofi egy kicsit erosebb, mint nehany honapja!

Probalom majd az almat ugy adni, ahogy te mondtad. Hatha neki is igy jon be. Bar nalunk a fo problema inkabb az, hogy ki sem nyitja a szajat.

Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas
Ja es igen, en is ugy tudom, hogy a szopis babaknal a szoptatas utan kell probalkozni, kb egy fel ora-oraval. De mar probalkoztam ugy is, hogy Zsofi tok ehes volt. Akkor sem volt sok eselyem ra, hogy bevarazsoljam a kanalat a szajaba, annyira duhos volt. :cry:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem :D
hát, nagyon hasonlónak tűnnek a lánykáink! Én is kíváncsi vagyok, mit szól majd Sára az almához és tsaihoz, bár igyekszem nem nagyon beleélni magam Julcsi után, akit a mai napig katasztrofális etetni. :? Persze úgy még rosszabb - átérzem - hogy még a munkábaállás is sürget. Annyi jutott még eszembe, hogy add oda neki a kanalat a kezébe kaja nélkül. Csak hogy ismerkedjen vele, szopogassa. Aztán belemárthatod a babahamiba és úgy adod a kezébe. VAgy: nem tudom vannak-e tejcsiraktáraid a hűtőben... 3-4 kanálka anyatejbe lehetne belecsempészni 1 kanál almát és úgy adogatni, aztán az arányokat változtatni. Én ezt Julinál játszottam el, mert őt sem érdekelte az evés egyáltalán. Először próbáld szopi után, vagy ha nem túl éhes és lehetőleg kipihent :roll: Aztán - mivel nálad gyorsítani kell - szopi előtt. És bizakodj! :wink: Mártsd bele a pürébe az ujját vagy a tiédet és úgy kóstoltasd. Majd csak összejön valahogy. Drukkolok! :wink:

KM

Kép
Kép
kismok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?