Sziasztok
Gaby
Remélem mára teljesen elmúlt a hasfájásod!
Milyen rendes vagy, már gondolsz a Karácsonyra! Példát veszek Rólad!
Bár bejelentettem a családnak, hogy az idén ne számítsanak a megszokott nagy és drága ajándékokra, csak amolyan figyelmességre. Persze a család gyermektagjait nem lehet kihagyni
Töprenghetek mit vegyünk a párom 8 éves unokaöccsének, amikor mindene megvan...
Mariann
Nem is túl nagy a baba, ezek az adatok, mint olvastam heti átlagértékek. PONT jó
Szép és egészséges.
Bogi
Nemnem, nem csak az inzulinosoknak jár. Mint irtam anya is cukorbeteg, Ő is kapja ezt az adókedvezményt. Viszont úgy tudom a tesztcsík valóban csak az inzulinosoknak jár vényre, azt Ő is drágán veszi. Viszont a patikában kapható fruktózt (= cukor helyett) irasd fel magadnak, az jár! Remek édesítőszer, sütit is süthetsz vele.
Darla
Engem izélgetett a védőnéni, hogy mikor megyek a fogorvoshoz mondtam majd.
A háziorvos miatt is leszúrt, de említettem, hogy influenza-időszakban nem ülök ott órákat, majd lemegyek, ha egyszer "zárás" előtt nem lesznek sokan. időpontot csak 5-6 között ad, no akkor meg még nem vagyok otthon.
Humi
Nem tanács, mert annak rossz
De tuti semmi bajunk nem lesz, ha szülés után megyünk el. Igy is szerintem életünkben ennyi orvost nem látunk, mint ilyenkor
De örülök neki, mert ez azt jelenti, hogy vigyáznak ránk... (a fogorvos meg ráér....
)
Eszty
Ez az:
http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html Domborzati térképhez csatlakozom, felül 2 db domb, alul pedig 1 db egybefüggő, mindenféle sikság nélkül
Napról napra nagyobb a domb.
Nektek is igy a 22. hét után? Dec. 1.-én megyek az orvoshoz alig várom az UH-t (mindig csinál), hogy mekkora már a lakó
Este 10 körül megint boxmeccset rendezett a baba, ennek a kispapa örült a legjobban, nagyon élvezi amikor a FIA majd szétrúgja a pocakomra tett tenyerét
Darla
Te mikor mész? nem véletlen dec. 1.-én?
Lassan ebéd. Bepróbálkozom a frankfurti levessel, csak nem fúj fel... Utána vegyes gyümisaláta
Sziasztok, jó ebédet!
Szilvus
22+4