Sziasztok!
Én 3 hete szültem a fiamat a Klinikán és nagyon meg voltam elégedve. A szülőszoba nagyon tiszta, az orvosok, szülésznők kedvesek és segítőkészek. Az sem zavart, hogy medikusok is nézték a szülés végső stádiumát
Szülés után sajnos a babót intenzívre kellett vinni zöld magzatvíz miatt, de még éjjel 12-kor is beengedtek egy pár percre megnézni, és reggel fél 8-kor már le is hozták, mert minden rendben volt
Én két szobás kórteremben voltam, nem volt gond. A csecsemősöknek örök hálával tartozom!!!! Sok gond volt Marcival, először az intenzív, aztán volt, hogy az ölemben fulladni kezdett, ők segítettek, alacsony volt a vércukra... Ők mindig készségesek voltak, bármi gond, kérdés volt, mehettem, mindig mosolyogva segítettek és nem küldtek el. Megmutatták hogyan kell szoptatni, jó párszor a mellemre is tették a babát, mert nekem egyedül nem ment. A főnővér sokszor benézett, hogy minden rendben van-e. Sőt, én bevallom őszintén, hogy mivel első baba, inkább bent maradtam még egy napot, hogy rendben jöjjünk el.
A kaja részemről jó volt, pedig én már jó pár kórházat megjártam
Hálóinget adnak, betét helyett pedig vattát láttam, bár én vittem Tenna Extra Long-ot (a gyógyszertáris). A Lactoherb teához a csecsemősök forraltak nekünk vizet. Megmutatták a fejőgép összeszerelését, használatát.
Gátsebet tényleg nem kezeltek, de ha gond lett volna, minden további nélkül. Azt neked kellett megítélni, hogy van-e gond (fáj-e stb). Varratszedés nekem nem volt, úgy vart a dokim
Ja, és Ergon cseppeket sem kaptam.
A hazajövetel után még 2x vittem vissza a fiam a köldökcsonk miatti aggódásomban, a csecsemősök mindkétszer segítőkészek voltak, és nem zavartak el, sőt!!! Még egyszer megmutatták, hogy mit nem csinálok jól, tanácsokat adtak!!!
Szerintem nem jogosak a rossz hozzászólások jelenleg EGYÁLTALÁN!