Sziasztok!
Rég voltam. Még élünk, csak sokat vagyunk kint Kendével. Mikor meg itthon vagyok a háztartást, főzést kell csinálnom. Estére általában kipurcanok, meg akkor apázok
Úgyhogy mostanság kicsit keveset tudok jönni.
Azért sokat gondolok rátok ám. Néha bekukk és beleolvasok az irományokba. És innen hátulról drukk mindenkinek.
Rólunk: tegnap gyereknapozni voltunk. Tök jó volt, csak a vége sikerült kicsit rosszul. Kificamítottam a kislábujjam, de olyan szerencsétlenül, hogy merőlegesen állt a többire
Apa gyorsan visszatette a helyére nagy reccsenéssel. Mikorra hazaértünk buci lett a lábam és mentünk az sfr-re (sürgősségire) szerencsére nem tört el, csak zúzódott, húzódott.
Most tiszta kék-lilla-piros-zöld-fekete színekben pompázik. Hol sajog, hol zsibbad, hol meg lüktet. Ja és hogy szép legyen a napom ma megjött. Már nem sírok, csak röhögök a sorsomon.
Szöszke: a fogciszta se semmi. Nem irigyellek.
Zsu: Nagyon gyanúsak a tűnetek. Drukk neked!
Datolya: gratulálok! Szuper! A vizsgáidhoz meg drukk!! Dokihoz mikor mész?
Kiriki: sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap.
Majd ez a hónap! Dokinál voltál, vagy mikor mész? Fú kicsit zavaró lehetett az öreg papa. Én se szeretem ha így bámulnak.
Szerintem amikor neked csinálja a doki a hormont akkor menjetek el apát is megvizsgáltatni, és akkor egyszerre meglesz az eredmény, de drukk, hogy nyáron beköltözzön a pocakodba a kis babócád!
Nika: sajnálom, hogy neked is piri lett.
Nem lehet, hogy neked a szopi miatt nem jön össze a baba? Doki mit mond ezzel kapcsolatban?
Nagyon helyes a fiad!
Nita: fú ilyen egy gonosz anyóst nem is találom a szavakat amit írhatnék róla. Mert amit gondolok nem merem leírni. Kitartást nemsoká költöztök!
Encike: sajnálom, hogy ilyen bacit találtak nálad. Én nem is tudom mit választanék a helyedbe. Nehéz döntés.
Melcsi: csini a pocid!
Bocsi, ha valaki kimaradt. Igyekszem többször jönni.