Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Nagyon jók a képek! :D :D

Tündi!
Nem ment a héten apa,ügyeket kell intézni! :wink: :D Remélem jövő héten se megy de az már nem olyan biztos! :roll:
Nagyon jó az új vonalzó! :D Édes rajta Lucus nagyon! :D :D
Vendég

Nóri,mondjuk én is r.kat gyerekőcöt kereszteltem.Én sem értem ezt a szisztémát...

Hajni,akkor apa most megúszta,hátha jöv héten is :) Előbb is írni akartam,jó az avatar és az új vonalzó :)

Kép
Kép
tundi24

Hall!

Rövid leszek...

Tündi! Köszi jól vannak... bár még szörcsögősen, legalábbis Dave.
Ti hogy vagytok? Fogak? Hőemelkedés??

Erika! Pont ezt beszéltük éppen tegnap Eddel, hogy vajon keresztelnek e házasság nélkül is. Ő azt mondta, hogy miért is ne... hiszen a gyerek nem tehet róla, hogy izé... házasságon kívüli. Bár igaza lett volna! :( :(

Meggy: Hát van ahol 7 hótól van ahogy első gyümölcsként írják.. Ígazán gondot nem okozott. se hasfájást se mást... ez csak egy próba volt. Egyébként eddig ez a kedvence. Úgy tünik ő is a savanyúra bukik! ;)

Hajni! Képek nagyon szupik!!!! :mrgreen:
szilbee

........házasságon kívüli......

:( :( :(
jaimee1

De őszintén? Mit számít az?!!! Szerintem nézzétek meg Abonyt... a másik lehetőség szerintem, hogy fizettek itt... hátha... de akkor szerintem már inkább Abony!! :)
szilbee

Lányok, Hajni, Tündi, Nóri, Szilvi!

Küldtem egy vidijót! Lenémítva nézzétek, akkor nem halljátok a varjú hangom és a locsogásom. :lol: :lol: :lol:

Küldök még Lettinek is, Ildinek, Andinak, többieknek, csak most ennyire futotta! :oops: :oops:

Szilvi: Te szoktad mondani: Őszintén? Szerintem számít. NEKEM számít.....ana...
jaimee1

Hát akkor gyorsan rittyentsetek egy esküvő! :D Neked lenne a legszebb nyoszojólányod!!! :mrgreeen:

Párod hogy áll a házasság kérdéséhez??
szilbee

Jajj Erika! Nem akartalak ám megbántani... :( Nem azért írtam úgy hogy "házasságon kívül"! :( Ne haragudj...
szilbee

Jászladányon is keresztelnek esküvő nélkül,habár nem nagyon ajánlanám hogy oda menjetek!
De megkérdezhetem Tiszasülyt is!!!

Tündi!!!!!!!!!!!!!!!
kata984@citromail.hu

jöhet nekem is

Jók az új vonalzók!!!

Kép

Kép
katlina

Nem vált a vonalzóm,le is cserélem :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap nagyon zsúfolt napunk volt, úgyhogy most kívánok:

FRANCI, nagyon sok boldog 2. szülinapot!

PETIKE, nagyon boldog 1. szülinapot!

Le vagyok döbbenve, milyen gyorsan telik az idő.... :shock:
Szépek a gyerekek, és fincsik lehettek a torták is.

Nóri, örülök, hogy jól sikerült a buli! Hát, én is egy hétig pihenem ki, ha néha elmegyünk a lányokkal :wink:

Tündi, akkor megindult a visszaszámlálás... :? Kitartás!

Jaimee, mi is majdnem beégtünk ezen a házasságon... anyósoméknál volt tartva a keresztelő, Erdélyben. Nem mi szerveztük, hanem ők. Akkor nézett nagy szemekkel a pap, amikor kiderült, hogy össze vagyunk ugyan házasodva, de nem volt templomi esküvőnk... megígértette, hogy összeházasodunk, mi megígértük, és kapott egy vastagabb borítékot....

No, mi tegnap délelőtt apukám szülinapján voltunk Miklóson, majd 3-ra jöttünk haza, mert most volt az utolsó focikupa.
Sajnos egy góllal megint lemaradtunk a bronzéremről :( De hogy mégsem jöjjünk haza üres kézzel, hát a fiam GÓLKIRÁLY lett, 8 góllal. Szal, aranyéremmel jöttünk haza és egy oklevéllel :lol: Azt hittem hőgutát kapok, iszonyúan tűzött a nap. Nem tudom, a gyerekek hogy bírtak ott rohangálni.

Évi és
Kép
csongianya

Erika,megkaptam :) Nem vettem le a hangját :wink:
Édes ahogy eszik Rékus,és adj neki egy hatalmas cuppanosat a nevemben,amiért ilyen szépen,tisztán hamikázik :)
Skypon hogy talállak meg?

Szilbee,Levente akkor még nem gyógyult meg ezek szerint :cry:
Lucának még van hőemelkedése,nagyon nyűgi,mindenért sírdogál,de már nagyon fehér az ínye,kibújhatnának már ezek a fogak..

Katlina,szerintem Erikát akartál írni :wink:

[/b]

Kép
Kép
tundi24

Évi, GRATULA A GÓLKIRÁLYNAK!!!!!! Büszke lehetsz Csongira nagyon :)

Kép
Kép
tundi24

Igen eltévedtem a nevekben,bocsesz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,Erika!
Megkaptam nagyon ari a kiscsajszi :D

Kép

Kép
katlina

Tündi! Akkor még mindig szenved szegény a fogaktól? ...
Levente rendben van... (kop-kop-kop) már ez az 5. nap hogy bölcsizik...

Na hát mi is csak a PH-ban "esküdtünk". Mondjuk nekem már az is sok volt... sose voltam a típusú fiatal lány, aki tervezgeti az esküvőjét. Én még jól éreztem volna magam anélkül... csak hát apjuk nagyon meggyőző tud lenni! :lol:

Na már eldugulok.... megyek fecske guanót takarítani az ablakról.... :?
szilbee

Erika! Valami tünemény ez a lány! Imádja az almát tényleg. És hogy segítene :lol: Oda szoktad adni neki a kanalat kicsit utána? Mert úgy látom, olyan számára az a narancssárga kanál a kezedben, mint a kígyóbűvölőnek a kígyó :lol:
Ja, és én sem vettem le a hangot :roll: Hamarabb láttam a Privi ablakát, mint ahogy a topikot elolvastam... :lol:

Na, lányok, úgy látom, ez ilyen bulizós hétvége volt :lol: . Mindenki gyereknapot tartott, ki így, ki úgy :lol:

Lilcsinek én is adtam meggyet már korán, igaz, szezon végére pont, úgyhogy nem sokáig élvezte az eredeti ízt. De szerette nagyon. Meg az őszit is. Tul.képp mindent betermelt ez a lány, nem úgy, mint most :shock: Ja, nem a borsót nem ette.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Köszi a videjót,nagyon aranyos! :D Olyan jóízűen,és ügyesen eszi Réka az almát,még cuppogott is,nagyon édes! :lol: :lol:
Nem némítottam el,jó volt hallani az egyébként nem is varjú hangod! :D Így volt teljes a videjó! :wink:
Szerintem akkor ne hagyjátok annyiba a keresztelő dolgot,egyik helyen megy házasság nélkül a másik helyen meg nem,ez érdekes! :roll:
És tényleg mi van akkor azzal aki egyedül neveli a gyermekét,de szeretné megkereszteltetni! :shock:

Tündi!
Szegény Lucus,tényleg kibújhatnának már azok a fogacskák,jól megszenved vele szegénykém! :cry:
Vendég

Keresztelőhöz még valamit. Megmondom őszintén, ha rajtam múlt volna, nem lenne megkeresztelve Csongi. Anyósomék voltak nagyon rajta, ha már nem volt egyházi esküvő, legalább a gyerek legyen megkeresztelve.
De bár én is és az apja is katolikusok vagyunk, egyikünk sem gyakorolja a vallást. Így igazából nem is tudom a hitre nevelni. Bár így nem tudom, hogy talál-e majd magának olyan vallást amiben hinni fog, mert hát nem is találkozik (legalábbis egyelőre semmi ilyennel)
Keresztfiamék református iskolába jártak/járnak, ott volt hittan, erőltették is nekik rendesen. Mindenkettő bérmált, megkeresztelkedett, de nem hiszem, hogy sokszor a templom környékére mennek...
Szóval, sajna, nálunk ez a helyzet.

Évi és
Kép
csongianya

Katlina,no problem :) Én is szoktam ilyet csinálni :P

Hajni,Szilbee,hát bizony rendesen megszenvedünk ezekkel a fogakkal,azt hiszem sosem fognak kibújni :? :?

Nálunk apa nem akarta a keresztelőt,és templomi esküvőt sem,az nem is volt ugye,de a keresztelőből nem engedtem.Én voltam elsőáldozó,bérmálkozó,cserkész.soseme erőltették otthon,hogy most járnom kell,mert nem is járt senki sem a családból,én magamtól kezdtem el járni,méghozzá azért,mert jött az atya a suliba,sok osztálytársam járt,így én is :roll: De nem hinném,hogy ez határozza meg azt hogy ki milyen ember,mert azóta én sem voltam templomban :oops:
Lucának meg azért szerettem volna,hogy meg legyen keresztelve,mert sosem tudni mit hoz az élet.MAjd ha egyszer netán férjhez megy,és akarnak templomi esküvőt,kínos lenne neki ha akkor kellene megkeresztelni.Én 10éves voltam amikor megkereszteltek,és bizony nem éreztem jól magam a sok kisbaba mellett :(

Kép
Kép
tundi24

SZiasztok!

csak gyorsan irok magunkról pár sort.
Szerencsére jól vagyunk. Attila igazán jó kisbaba nagyon sokat alszik és tényleg csak minimálisat sir.

Ügyesen szopizik lassan eléri a 4 kg-ot. Antónia nagyon szereti, sokat puszilgatja.

Most mind a ketten alszanak én is le szoktam dőlni ilyenkor egy kicsit, hogy birjam estig.
Az éjszakák azért kimeritenek 2.5 óránként szopizunk. Nagy ritkán tudok 3 órát egyben aludni, annak nagyon szoktam örülni.
Napközben igyekszem Antóniával tőrödni, hogy ne érezze magát kirkesztve.

Nem nagyon tudtalak benneteket kövteni az utóbbi időben, ezért most reagálni sem tudok az éppen aktuális dolgokra.

Harason teszek majd fel képeket.

Puszi mindenkinek
mongi

Mongi!
De jó,hogy írtál! :D Örülök neki,hogy jól vagytok! :D Azért ha lesz időd és kedved nagyon várjuk a képeket!Én személy szerint az iwiw-en nem tudtam megnézni a picúrt mert nem nyitja meg :cry:

Évi!
Az előbb lemaradt,hogy gratulálok Csonginak a gólkirály címhez! :D

Keresztelő:
Mi meg vagyunk keresztelve mindketten,de Francit még nem kereszteltük meg.Nincsenek keresztszülő jelöltjeink sem. :roll: Ki egyáltalán a jó keresztszülő???? :?
Vendég

Lányok, most már mindenkinek elment a Réka és az almapüré című nagyjátékfilmünk :lol: :lol: , aki mégsem kapta volna meg és nem akar lemaradni róla, sikítson! :wink:

Ildi: Köszi, jót bőgtem rajta. :)

Évi: Gratulaaaaaaa Csonginak! :D

Mongi: Hű, kemény dolog 2-3 óránként szoptatni. 2 hétig csináltam, de teljesen kikészített. Nekimentem párszor pár ajtófélfának nappal....Sok erőt! És várjuk a fotókat!

Szilvi: Fagyasztott volt a meggy? És házi vagy bolti? Nem mintha aktuális lenne, de érdekel. Házasság kérdése? Úgy érzi, elvesz majd, ha itt lesz az ideje. :shock: :shock: Nagyon terhesen egyszer megkérdezte az anyakönyvvezetőt novemberben, hogy mikor van szabad időpont. AKkor ugye 1-2 hetet kellett volna várni, kaptunk is 2 időpontot, hogy válasszunk, de aztán elmaradt a dolog. Én nem hoztam fel, amúgy is el voltam foglalva magammal, és ő sem hozta fel....Mármint én voltam nagyon terhes, na. De ugye ez világos amúgy.... :oops:

Tündi: Mikor volt nálatok Keresztelő? Le vagyok maradva. :oops: Hol voltam én akkor? Micsináltam?
jaimee1

Lányok én előnyben vagyok, ugyanis az elmúl pár hétben 2X is találkoztunk Mongiékkal!
Attila szépen fejlődik, nagyon aranyos, picike baba, és Anta is nagylány már, kedves és fegyelmezett.

Erika, ne sírj, intézkedj! :!:
Réka majd megette a kanalat is. :lol:

Évi: Gratulálok Csonginak!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Na, sziasztok....

Mi is hazaértünk. Először egyedül sétáltam a városban, Lilcsinek szandikat keresgéltem. Sikertelenül, de majd folytatom. Viszont azért csak pottyant valami a szatyorba :lol: Cosmosban még mindig vannak jó cuccok :lol: Kép Kép
Utána meg megint buszoztunk, meg elmentünk az Intersparba, Megint találkoztam Kincsős Katiékkal. Még mindig világszépséges az a kislány. Mármint Kincső.

Most ennyi...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, az egy fityisz, amit Lilcsi mutat?

Én csak azért ténfergek még mindig itt, mert a tesitanár azt igérte, hogy felteszi ma a vizsgaeredményeket, de még mindig semmi. Pedig pénteken lehet menni újra, jó lenne tudni, hogy mennem kell-e? :?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Húúú de mérges vagyok :evil: engem is kidobál,már egy órája próbálok jönni :?

Letti,jó hogy írsz!Örülök,hogy jól vagytok.Átérzem a helyzeted,mi Luca 6hós koráig 3óránként keltünk :shock: de hozzászokott a szervezetem,még most is előfordul,hogy így kel.

Ildi,milyen volt tesi vizsga? Nekünk anno szóbeli volt :)

Erika,karácsonykor volt a keresztelő :)

Nóri,tutik a rucik,jól állnak Lilcsinek :) :) Tényleg fityiszt mutat?

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jamiee! Köszi a videót, amit küldtél, Réka aranyosan túrja befelé az almapürét! :)
A horoszkóp, amit a Nyilas babáról írtál, Marcira egy az egyben ráillik :) Egy mondat kivételével, miszerint "Amint biztonságban érzi magát, elalszik" No ez nem teljesen igaz, de a többi igen
:wink:
Pénteken én is csak 10-kor mentem be dolgozni! Hogy mi volt itt! Csak kimentem fél 8-kor a ház melletti útra, és láttam, hogy jobbra is áll a sor, balra is, meg se moccant. El se indultam. Mint hallottam, meg volt bénulva az egész város. Katasztrófális ennek a városnak a közlekedése úgy ahogy van. Megvártam, mire elindult a forgalom, és csak akkor indultam el.

Békéscsabán sikerült jót vásárolnunk, Marci is kapott ruhákat és én is 8) Olyan jó üzletek vannak ott...

Ma kint voltunk a repülőtéren, és megnéztük közelről, hogy ugranak az ejtőernyősök! Marcinak is nagyon tetszett!
Tényleg, a szombati nyílt napra jön valaki?

Franciskának és Petikének utólag is sok-sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!
Kép
Aranyosak a képek az ünnepeltekről, és mind a két torta nagyon fincsinek néz ki :)

Persze, hogy keresztelnek esküvő nélkül is. Csak lóvé kérdése
:wink:

Na megyek, mert már leragad a szemem!
Kép
judit_79

Tündi, volt gyakorlati vizsga, magasugrás, távolugrás, és kislabdadobás és most az elmélet eredményét várom, nagyn nehéz volt, annak ellenére, hogy annyiszor hallottam,hogy terpeszállás, rézsútos karkörzés, gyakorlat indul! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Isteni jó idő van :) Bementünk reggel a városba,most meg itt ragadtunk a mamánál :)

Judit,nekem apa nem említette a nyílt napot,lehet a 2 alkulatnak külön van.

Ildi,jó kis vizsga volt akkor! :) Igen ezek a gyakorlat rajta,gyakorlat indulj ezek néha bennem is keveredtek :oops:

Ki mit csinál ebben a szép időben? :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Iszonyat meleg van,megint minden átmenet nélkül lett nyár!Nem mintha nem örülnék a jóidőnek,csak ezt a mait nagyon nehezen viselem alig vártam,hogy végre hazaérjünk a városból rámsült a gatya! :?
Remélem az idén a fekete bogarak legalább elkerülnek majd bennünket! :roll:

Nóri!
De jók azok a kis rucik,nagyon csini benne Lilcsi! :D

Tündi!
A nyílt napról én se tudok,semmit biztos hogy a rep.ezrednek lesz nyíltnapja!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Biztos lesz nyílt nap a reptéren, mert a szomszéd srác is ajánlgatta, hogy menjük. De mi öttusa vb-re megyünk :lol: Meg egyébként is tavaly voltunk, háááát, Csonginak az ugrálóvár tetszett az egész közül, a többi nem érdekelte (ja és akkor is majd meg sültünk)

Forrongok.... kiderült, hogy 4 osztályt indítanak a suliban, mert kaptunk az Újvárositól körzetet.... jó pár "kisebbséggel". Szóval nem ússzuk meg sehogy :(
Csütörtökön szülői, majd akkor kiderülnek az osztálynévsorok.
Meg van más gondom is, de egyelőre még nem akarom megírni.

Apa holnap jön haza :lol: Már csak hogy legyen is valami jó :wink: Csütörtökön házassági évfordulónk... bár nagyon nem szoktuk ünnepelni, most meglepem egy digifényképezővel, mert olyan szép helyeken jár, és sosem tudja megörökíteni...

Évi és
Kép
csongianya

Huuu már megint alig tudtam belépni :evil:

Hajni,akkor jó,nem apa felejtette el mondani :)

Évi,hát sjanálom,hogy átmegy az újvárosi a kőrösibe :? De hátha vami jó osztályba kerül Csongi.
Apa biztos örülni fog a fényképezőgépnek :) A szép helyeket bizony meg kell örökíteni :)

Többiek merre vagytok?Gyerkőcök hogy viselik a meleget?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Mi megvagyunk, szépen melegszik a lakás....Réka majdnem leesett ma az ágyról pörgés forgás közben, illetve tulajdonképpen leesett, félúton kaptam el. Észre sem vette. :shock: :shock: Én annál inkább, nagyon megijedtem....Huh....Úgyhogy mától a földön játszunk. Egy paplant terítettem le, gondolom, nem fázik fel. Itt ülök mellette.

Évi: Hát sajna....mi gondolkodunk a másodikon, ők gondolkodnak a negyedik, ötödiken. Lesznek itt még durvább helyzetek is.
Most olvastam, hogy a Rákóczi sulinak nincs tornaterme, most fogják tán építeni. :shock: :shock: Hol a frászban tornásznak a gyerekek? Azért látom én őket futni a Dobón..

Dobó úti ovi milyen? Tudsz róla valamit? Nem mintha holnap rohanhatnék iratkozni ,csak kiváncsi vagyok.

Szép napot mindenkinek! :D
jaimee1

Tündi, nem az egész újvárosi jön át, még csak az kéne :? Körzetmódosítás volt, így kapott a Kőrösi, Rákóczi úti, és a Belvárosi "pár" gyereket.

Jaimee, nem is dicsértem a videjjót! Hú, hogy tátog rajta Réka! És látom a kanál is nagyon bejön neki :lol:
A Dobó úti ovit dicsérik, szerintem jó helyen lesztek ott, majd anno :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Erika.

nagyon édi Réka a videon.:) :) :)

Kicsit el vagyok havazva.majd jövök azért :wink: :wink: :wink:

puszám mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jó reggelt! :) Ma is nagyon meleg lesz úgy tűnik :wink:

Évi,értem,akkor még szerencse,hogy nem az egész újvárosi "költözik" . Ma meg érkezik apa :) Ilyenkor vmi finomságokkal várod?

Andi,gyere is! :) De legalább lejelentkeztél 8)

Vali,Dius hogy van?

Nóri,te tegnap merre jártál?

Többiek életjelet! :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Jövök majd, csak 9-re fogorvoshoz megyünk. Az egész család. :D :(

Szíííp napot!
jaimee1

Erika! "Habtapi"... szerintem jobb, mint a takaró.. jobban is hőszigetel, ha parkettátok van.

Évi! És jövőre még folytatódank is az összevonások.. nem csak az ált. iskoláknál, de a gimiknél is. :?

Tündi! Lucát még mindig kínozzák a fogak?

Ildi! Nóri! Nagyon jók a képek!! 8)

Na én meg eldöntöttem, hogy mikor Levente bölcsizik, nekilátok felfissíteni az angolt tudásomat... 4 éve már hogy nem tanítok... piszok sok minden esett ki. :? :x

Levente már 8. napja bölcsizik.... kop-kop-kop Azóta nem is fejlődik a beszédben.... pedig korábban min. 2-3 új szót mondott ... :(
szilbee

naponta...
szilbee

Erika,jajj fogászat :? Én hogy útálok menni,tényleg csak akkor megyek ha nagyon muszáj. Csak ellenéőrzésre mentetek,vagy csináltak is vmit?

Szilbee,pedig azt hinné az ember,hogy a bölcsiben gyorsabban tanul meg beszélni a gyerkőc.
Fogakkal kapcsolatban,most egy kis nyugi van,de még minidg nem bújtak ki :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hú, alig tudtam belépni... :?

Tündi, anyukám hozott tegnap 4 frissen vágott csirkét, úgyhogy csirkehús leves lesz és rántott csirke :lol:
Melindáékról tudsz valamit? Jól vannak, remélem!?

Szilbee, ez érdekes, nálunk a bölcsi rohamos beszédfejlődést hozott!

Fogászat? Brrrr.... Kitartást hozzá, Erika :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! De jó! Akkor szusszanhattok egyet a nagy "meccs" lőtt! :D

Igen! Nekem is azt mondogadták, hogy bölcsiben majd jobban fejlődik, megered a nyelve Leventének... de sajnos nem jött be. Mondjuk itthon nagyon sokat "fejlesztem" szókincsét... a beszédét... stb. Lehet hogy ott nincs idejük a gondozónőknek ilyesmire, amin mondjuk nem is csodálkozom, hiszen sok a gyerek... no meg egyébként is a szülő feladata nem a gondozónőké. Úgyhogy este itthon "gyakorlunk" is... bár így sűrítve nem az igazi. :? Máskor ugy egy egész napunk van. Együtt csinálunk mindent, folyamatosan beszétetem, miközben én is magyarázok neki...
szilbee

Sziasztok!

Éééén el voltam tegnap...nincsen velünk semmi különös.
Délután meg -akár tegnapelőtt- szandit keresgéltem Lilcsinek. De semmi :cry: . Még ma majd kimegyek az állomási kínaiba, ott is körülnézek. Mindenhol csak fiús van olyan elől pántos fajta, mintha a lányok nem motoroznának :? . A Kid's Shopban is azt mondja a nő, hogy "akkor ő olyan fiús fajta, ugye?" De felhomályosítottam, hogy aki motort tud szerezni magának a bölcsiben, az mind motorozik, akár fiú, akár lány.
Lilcsi is benáthásodott, meg keheg is. Remélem, azért nem lesz rosszabb.
Ja, szandi még nincsen, de tegnap megint vettem 2 madeira+1 pamut felsőt neki. Mostmár le kéne állítanom magam :oops:

Jaj, Erika! Remélem, nem talált semmit a fogász! Nekem is le kéne szaladnom, időmből kitelne...2 éve voltam utoljára. 2 hónappal Lilcsi születése előtt.... :oops: :roll:

Tündi! Ezek az írásbeli eredmények? Gratula apának! És a szóbelire mikor fog tanulni? :shock:

Szilvi! Ez tényleg érdekes, hogy Levente szókincse nem bővül most, hogy visszament a bölcsibe :shock:
Lilcsinek most a "Megy a gőzös", meg a "Cirmos cica" a kedvence. Elég sűrűn mondogatja, hogy "eö ül a masinitta", meg hogy "hoá lett a va". És akkor mondjuk együtt :lol: Olyan édes. Napról napra okosodik a lelkem. Sokszor csak ülök és figyelem, hogy jé, ezt is tudja, meg azt is....

Repülőzni mi is kimentünk volna szívesen, de ebben az időben ez terror lenne a mi bőrünknek :roll: Pedig Lilcsi is imádja a "hejikop"-ot. Most meg gondolom gyakorolnak is, mert rengeteget repkednek ott a Szecska körül.

Lányok! Tudja valaki, hol cserélnek a legbarátságosabb áron gumit az autón????

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi! Még neked akartam írni az angollal kapcsolatban, hogy a neten megcsináltam 1 tesztet, és a képembe vágta, hogy gyenge újrakezdő vagyok. Tudtam, hogy sokat felejtetem, de hogy ennyire.... :cry: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én fejeztem be meg én kerdem az oldalt :oops: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Levente is megy apjával meg anyósommal szombaton! 8)

Hát nekem is furcs az az egész dolog... eleve hogy milyen sokára kezdett beszélni, meg hogy csak mellettem fejlődik...

Erőst gondolkodom a logopéduson. Az sose baj ha legalább megnézi nincs e gond.
szilbee

Hali!

Szilvi: Hú, angol. Próbálom nézni az AXN-t, de persze csak akkor tudnám, ha egyedül vagyok, Réka alszik, semmi dolgom...Hehe...Olyan meg nincs. Úgyhogy azt csinálom, hogy olvasok könyveket és pl. ha mosogatok, összefoglalom, hogy mi történt. Illetve egyszer volt még ilyen. Próbálkozom. Én is sokat felejtek, és még mennyit fogok.... :? :? :? Hogy a németről már ne is beszéljek...azzal majd tanárhoz járok, mielőtt munkába állnék.

Logopédus jó ötlet sztem, én is kikérném a véleményét. Dehát én paramami vagyok. :? :? :roll: Legalább megnyugszotok utána, hogy minden tök jó.

Az a hab izé is jó ötlet, már venni akartam. Csak azt hittem, mostanában még nem leszünk a földön. :shock: :shock:
jaimee1

No pénteken megyünk időpontot kérni a nevtnaba... Elvileg 3 éves kortól foglalkoznak a gyerkőcökkel (a honlapjukon ez áll), de csak nem zavarnak el minket, hiszem 2 hónap és megvan a 3 év.

Mondjuk nem tudom Réka mennyire rágja az ilyen dolgokat... Szabi (Dokráé) előszeretettel esett a habtapétának. Ammeg nem annyira egészéges. Szerencsére Dave nem rágja. Szóval csak azt akarom mondani, hogy először (ha vesztek!) érdemes csak keveset venni... mert ki tudja, lehet ő is simán rácuppan és "kiharap" belőle dolgokat...
szilbee

... mármint Réka.

Na ha így folytatom még ma meglesz a 5000. hsz-om... :roll: :roll: :oops:
szilbee

Szilvi: jaaa, én arra a puzzleszerű, színes, vastag izére gondolok, amin játszani szoktak a gyerekek. Van betűs, számos, állatos....

Akkor ez a habtapéta az más?

Úgy döntöttem volna, hogy ma nem főzök, pizzát rendelek, de rájöttem, hogy vettem ki húst a fagyóból, azt meg köll ma sütni. Áááááá...:-((( De lehet, hogy bepácolom és jöhet mégis a pizza.

Lányok, Réka nem akar szopni. Már 3. napja sztem alig eszik, kivéve hajnalban. 5 korty és abbahagyja, visszajön a cicire, megint 4 korty....Patakokban ömlik a nyála, nem akar aludni sem nagyon...Ez a meleg lenne? Van a foga? Amúgy vidám, aktív, szóval semmi baja, csak lassan leszokik az evésről, mint a cigány lova.... :shock: :D :D :D :D
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?