Nagyon édes Lilla a képeken! És jó, hogy a neurológián is mindent rendben találtak.
Nálunk a tegnapi éjjel brutális volt, a legeslegrosszabbak egyike.
Este 8-tól hajnali 4-ig Eszti 20-30 percenként felsírt, be kellett hozzá menni a cumival visszanyugtatni, durvább esetben az ínyét bekenni. Majd 4-kor olyan üvöltést rendezett, hogy zengett a ház.
Kicseréltem a pelusát (szokatlan módon csurig volt szegénynek, és nagyon büdös), átöltöztettem (tán melege is lehetett), és meg is etettem, mert gondoltam, hogy most már az éhség miatt sem fog aludni. Így végül 3/4 5-től fél 9-ig aludtunk.
Ma viszonylag nyugodt napunk volt, normálisan aludt délelőtt is, délután is. Az evéssel vannak gondok, de ezt meg is értem. Azért trükkösen, de sikerült megetetnem. Este sírt picit elalváskor, a cumit is csak vette ki a szájából, lehet, hogy az is csak zavarja (bár napközben alváshoz meg séta közben kérte). Adtam neki Viburcolt meg Panadol Baby-t. Nagyon jó lenne ma már normálisabban aludni, mondjuk 4x kelni csak...
Még szerencse, hogy a férjem ilyen rendes, és vállalja az éjszakai ügyelet nagy részét, és csak akkor ébreszt fel, ha ő már nem boldogul.
Kinek milyen tapasztalata van fogzással kapcsolatban?