Új privát üzeneted érkezett!

Módosítok, 9 fogunk van. :lol:

kacsa14

Kacsa
Édes pofa gizda lábú Timcsa :) és azok a fürtök ..:lol: csak lesz haja ennek a gyereknek is :lol:

És néhány homokozós kép valamelyik hétvégéről
A képen látható kislányhoz magától ment oda játszani és "várat" építettek :lol:
Az utolsó képen meg velem :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
fleur

És én mondtam, h Tazmán kisördög :lol: ez a legújabb fintor

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

A Te kis Taz-od is nagyon édi!
És nem is vékony! Látszik az alkarján, hogy van ott husi bőven! (olvastam a múltkori súly parát)
Micsoda kék szemetek van mindkettőtöknek!

Timi kb. 1 hónapja csinálja ezt az orrfelhúzós vigyorgást.

Na, megyek vissza aludni, mert éjjel 2-től 4-ig Törpilla előadás volt vagy ágyban bőgés vagy ölben vigyorgás felvonásokkal ... Lövésem nincs, mi a kínja, mert ha fájna vmi-je, az fájna az ölemben is. De olyannyira nem volt baja, hogy az alvós állatát pakolta a fejemre, röhögött rajtam + dumált neki. De amint ágyba került, már görbült a szája.

kacsa14

Fleur,Kacsa
csuda helyesek a lányaitok!!!!!!!!!!!!!

Fleur
talit megdumcsizzuk. (majd írok privit.) akár azon a játszótéren is találkozhatunk, ahol a homokozós kép készült. (már ha Miklóson van.) a kocsink még nincs kész, ha mentenkész lesz szólok.

Képzeljétek, ma bulizni megyek!!!!!!! :lol: az egyik kolléganőm elmegy a cégtől és otthon kertipartit rendez. kb 25-en leszünk, és állítólag én leszek az egyik meglepetés vendég. :D :oops: tegnap du. még úgy volt hogy nem tudok menni. :( (Anyukámat nem akartam elrángatni, a sógornőm meg utolsó pillanatban lemondta a felügyelést. a páromnak jutott eszébe, hogy van egy 3. számú "babysitterünk" is, a baráti körben, tegnap este felhívtam és ő elvállalta. :D

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Maciról Te szoktál infózni, ugye? Nincs semmi hírünk?
Nem dobod meg esetleg egy sms-sel?

kacsa14

Kacsa
nemrég írt (21-én, meg is írtam ide, biztos elkerülte a figyelmedet). nem akarom túlzottan zavarni, gondolom az ismerősei is nyaggatják már, hogy mikor jön a baba... :evil: ha ír, amint lehet továbbítom. :)

Kép

Kép
syrynx

Igen, azt olvastam, de az már 2 napja volt! :)

kacsa14

Sziasztok!

Fleur, Kacsa!
Gyönyörűek a lányok!! :D :D
Vendég

Kb egy órája írt Maci--------------- szülőszobán vannak. :D :lol: semmi mást nem írt. ha meglesz Titababa akkor ír!!!!!!!

drukk hegyek, Maci, hogy könnyen, gyorsan menjen minden! :D

Kép

Kép
syrynx

Drukk Maci és Titababa! :)

kacsa14

19.44-kor kaptam a következő üzit:

3800 gr-mal és 57 cm-vel megérkeztem. Mindannyian jól vagyunk. Titababa, alias Varga Levente Balázs.

Gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Gratulálunk Maci családnak!!!

Szép hosszú baba!

Jó egészséget és sok finom tejcsit!

kacsa14

MAci!
Gratulálok Levikéhez sok Boldogságot és finom tejcit kívánok!! :D
Vendég

Hatalmas gratula Titababához!!! :D Jó egészséget, sok tejcsit!!!

Kép
Kép
norwell

Maci!

Nagyon gratulálok, és sok tecit kívánok :)

eszter82
Budapest

Maci!
Gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot Levikének és az egész családnak!

Emilim tegnap éjjel 2x is hányt, reggelre lázas lett.:(Hasmenése már javulóban.De még bágyadt, aluszékony.Most is éppen szunyál.Voltunk dokinál, mondta hogy vszleg vmi vírust benyelt.Remélem hamar rendbejön!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Maci!
Gratulálok Levente Balázshoz jó egészséget és sok tejcsit!!!

Kép

Kép
bellanitta

Pupy
Húú micsoda avatar. Te vagy?
Köszi a dicsit.

Kacsa
Igen, de már sikerült híznunk menet közben. 2 hét alatt 500 gramm :evil:

Syry
nem az nem Miklóson van :) MArgit sziget. De Miklóson is vannak kalssz játszóterek :)
Milyen volt a buli?

Maci
Szívből gratulálunk Levi megszületéséhez.

Annácska, Maci ha tudtok tegyetek képet a kis lurkókról.

Henikém most már rajtad a szemünk :)

Panka
Jobbulást Emilinek!

mindjárt dobok egy táblát is

KépKép
KépKép
fleur

Tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Maci!

Nagyon gratulálok, sok boldogságot Nektek!

Fleur!

Hol vannak azok a jó játszóterek??? Annyira utálom, hogy nem kerítik be őket!

Kacsa, Panka!

Gyönyörű lányaitok vannak! Ahogy így nézegetem őket, meg Lillát a képeken, hát egyre jobban várom, hogy végre az enyémet is akezemben tartsam!

Márti
borossné becz márta

Fleur!
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

addig a táblába ha be tudod rakni!köszi
csütörtökön remélem sikerül ujjabb képet csinálnunk!!

Kép

Kép
bellanitta

Maci!!!!
Nagy gratula a kis Leventéhez!!! Csodás nap május 24.-e! Nekem és a férjemnek is akkor van a szülinapunk!!!! Tehát mi ezután Levivel együtt fogunk ünnepelni!? Juhéjjjjjjjjjj!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Kacsa! Fleur!
Gyönyörűek ezek a kiscsajszik!!! Imádnivalók!! És már mekkorák.....
Csajok! Megy az idő!!!!! :(

Kép
oriandy

Fleur!
Köszönjük a táblát!! :D :D
az avatar?? :oops: :oops: :oops: de igen..
Vendég

Pár kép, így estében.
7végén szüleimnél voltunk Egerben. Vasárnap pedig Szilvásváradon. Mi gyereknapoztunk, a fiúk (apa és párom) bringás versenyeztek.

Lilla otthon is nagyon élvezte, jól szétpakolta öcsi játékait és a nagy precizítással épített városkáját széttarolta :lol:

Nagybácsi és Lilla Kép

Godzlilla várost tarol Kép

Na végre ezt is jól kipakoltam Kép

Kedves férjem a indulás előtt Kép

Szép az élet sla-la-la-la Kép

Ha mindenki eszik én is eszek
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!!!!!

Ha ezt én tudom, hogy Sz.váradon vagyotok!!!!!!!!!!!! Zuramék is odamentek, barátja a montibájkira, én Uram meg országútival gurult volna, kedvem lett volna nekem is, de egyedül macerás, mert pisilni sem tudok elmenni Baba mellett. De ha tudtunk volna talizni, akkor tök jó lett volna és pisilni is tudtam volna.
De sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Mennyire vcolt sáros a pálya? Mert a srác végül nem indult, nem akart malacka lenni a végére. Úgyhogy Egerben álltak meg és onnan bringáztak át a Mátrába.

kacsa14

Úgy látszik, nagy biciklis bagázs gyűlt itt össze. Négy éve én is voltam Szilvásváradon, na nem résztvevőként. :oops: a Húgomékat kísértem. a párja nagy bicajos. (tavaly a Dolomitokban is voltak versenyen.)

Ma tudtam meg, hogy a tesóméknál jön a 3.baba!!!!!!!!!! :lol: :lol: 5 hetes, tegnap volt uh-n. :lol: Ez jó jel, mert 2 éve ugye 2 hónap különbséggel én is terhes lettem. (reméljük most is együtt babásodunk. :wink: )

Kép

Kép
syrynx

Maci!
Óriási gratula Levente babához!! Gyors felépülést és sok tejcit kivánok Neked, Levikének pedig gyönyörű szép életet!!
Vendég

Maci!

Szeretettel gratulalunk Levikehez, sok-sok tejecsket kivanok minel elöbb!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Nagyon szégyellem magam, hogy csak ennyire ritkán tudok jönni!
Ha zavar titeket, akkor mondjátok, és akkor csak olvasok!
Maci!
Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek!
Fleur, Kacsa!
Csodaszépek a csajok!
Még megpróbálok jobban visszaolvasni, csak mindig rohanásban vagyok!
Kép

Kép
faul

Unique!
Neked is gratulálok!
Pankaa!
Emili micsoda kis fürtös lett! Nagyon szép kiscsaj!

Kép
faul

Sziasztok!

Mi megjártuk a kórházat:(Emili vasánap estére nagyon összecsinálta magát, még a zoknijában is áltt a kaki:(Reggel kihányta a tápit, így mentünk is.Kapott infúziót, amitől sokkal jobban lett.Diétázik még, de már nem megy a hsa, nem hány.Tegnap este engedtek ki, de papíron még bent vagyunk.Én is ott aludtam vele természetesenDe a Kenézy kórház....Sadhát elég lepukant, iylet a balkáni híradásokban látni:(
De a nővérek rendesek voltak:)Meg a doktornénink is.Vasárnap kell visszamenni még kontrollra.Ill ma reggel is voltunk.De mire hazaértünk én már émelyegtem:(Ráz a hideg, nem ette még ma semmit:(Vszleg elkaptam én is.Van vmi járvány egyébként...Sad

Faul!
Nyugodtan gyere!ranyosak vagytok a képen!

Fleur!
Lilla is nagon édeibébi:)

Syry!
Akkor gólyára fel!!!:)

Kép
pankaa

Sziasztok :)

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de valahogy a netezés még nem fér bele a napjaimba :oops: Képeket nézegetni, meg kicsit olvasni azért be-be ugrom, de írni sajnos nincs nagyon időm. Azért igyekszem :wink:

Köszönöm a sok gratulációt :)

Csütörtök óta vagyunk itthon és eddig még minden a legnagyobb rendben :D
Egyáltalán nem érzem, hogy nehéz lenne a három csemetével. Igaz Dondi egyenlőre csak eszik és alszik :D Petkán egyáltalán nem látni nyomát sem a féltékenységnek. Nagyon szereti a hugocskáját, állandóan nézegeti és azt lesi mikor van ébren, hogy az ölébe tegyem :D Annamarin sincs semmi jele a féltékenységnek, bár tőle nem is vártam :wink:
Tejcsim van bőven, eszik Dondi rendesen :D Esténként jól betankol 110-120-at és reggel 5-ig egy hangja sincs :D , így pihizni is tudok. Délben meg együtt megyünk aludni a kicsikkel és ez nagyon klassz.
Egy szavam sem lehet tipikus harmadik baba :lol:
Akárhogy is boldog vagyok :D

Fleur :)
Dorina a 39. héten született és 53, ha nem 54 centivel. Ha majd ráérsz írd át kérlek. Köszi.

Maci :)
Hatalmas gratula Leventéhez :D Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :D

Pupy :)
Tényleg nem semmi az atvarod :D

Na itt az én kis hajas babám :lol: Égett is a gyomrom rendesen :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Annácska, JMaci!
Kicsit késve ugyan, de gratulálok Nektek!!! :D :D :D

Mindenkinek, aki gondolt ránk... nagyon szépen köszönöm az Erik napi köszöntését!!! :D (pedig nagyon ritkán van időm írni :oops: )

Évi!
Olvasom, h nem volt inszem.... :cry:
Szívből kívánom, h jöjjön már a tesóbaba... (de apró vígasz talán, hogy Ő biztosan tudja mikor szeretne érkezni.... :wink: )

Panka!
Remélem már jobban van Emili!!!!
(az iwiwre vmiért most nem lehetett belépni.... :( , így nem tudtam elolvasni amit írtál,,,, )

Fleur!
Nagyon édes Lilla!!! :D
Jó látni képekben is, ahogy növekszik... :D :D :D

Faul!
Szépek vagytok! :D
Szerintem semmi gond azzal, ha ritkán tudsz írni... (mellékesen megjegyzem mostanában én se vagyok "sűrű"... :wink: )

Syry!
Tesódéknak ismeretlenül is grastulálok! :D
Remélem, hamarosan Neked is megtehetem... :wink:

Puszó Mindenkinek!
Akiknek nem írtam személyeset, azoknak duplán....
Brill Kép

Kép

Kép
brill

Annácska!
Hát gyönyörűek a gyerekeid, el is hiszem hogy boldog, büszke anyuka vagy!:)Nagyon édes a kép, ahol Peti Dorina mellett alszik:D
Gratulálok mégegyszer!

Brill!
Nagyon jó ez a kutyás Erik kép:)

Én jobban vagyok, de még gyenge.Tegnap este ettem pirítóst meg vettem be Rubofent, utánna jobb lett vmivel.
Emili már teljesen jól van.

Kép
pankaa

Panka
sajnálom a fránya vírust, meg a kórházat. jobbulást!!!!

Brill
tényleg jó a kutyusos kép. Igazi játszótársa Eriknek, igaz?

Annácska
köszönjük a képeket! gyönyörűséges Dondi. nem semmi, mennyi haja van. :wink: Aranyosak a képek a két nagyobb testvérrel.

Faul
jó, hogy bekukkantottál. Micsoda szemek!!!!!!!!!!!!! :D

Macinak írtam smst, de nem válaszolt. érdeklődtem, hogy otthon vannak-e már és hogy minden ok-e. de nem válaszolt, biztos van ezer más dolga most.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Maci!

Nagy gratula Titababához!

Panka!

Olyan szép nagylány lett Emiliből. A kendős képen különösen cukorfalat :)
A kórházat sajnálom, borzasztó lehetett :( Mielőbb gyógyuljon meg a csajszi, és te is!

Pupy!

Tényleg szenzációs az avatarod :)

Kacsa!

Timcsa is haláli :) A járgánya is klassz :)

Fleur!

Ti is szépek vagytok :) Ez a tazmán ördögös fintor csúcs :) Nagyhuncut ez a kis hölgy.

Syry!

Jól sikerült a kerti parti? Tesódéknak nagy gratula, hozzanak megint szerencsét nektek!

Faul!

Tündér a kislányod!

Annácska!

Nagyon szépek a gyerkőcök. Dondibaba tényleg kis hajasbaba :)

Brill!

Mindig felvidítasz az Erikes- kutyás képekkel :) Drukkot köszi! Majd júniusban sikerült, és ez tuti, mert a Dóri is akkor készült :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Még pár képet is dobnék. Ezek Balatonszemesen készültek, még május elején.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rólam:
Ma voltam a 11 hetes uh-on.
CRL:53mm, BPD: 18,5mm, NT:1,2mm.
nő a babám mint a gomba!! :D :D

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
tegnap írt Maci: szerdán engedték haza. a sok vérveszteség miatt 2 zacsi vért kapott. szigorú pihi van előírva.amúgy jól vannak, beindult a tejci is. :D

Anita
gratulálok a szép méretekhez! egyszer egy pociképet is dobhatnál! :wink: :D

Évi
aranyos Dóri a "gondolkodós" képen és a többin is persze. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Szép jó reggelt csajok!

Nem hagytuk veszni az 5 gyönyörű tüszőmet, íme a ma reggeli eredmény :) Nem is első pisiből készült :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi:
hatalmas gratula, gondtalan pocakosodást

Maci:
még nem is gratuláltam Titababához vagyis Levikéhez, sok boldogságot nektek

Annácska:
neked is gratula és sok boldogság

Panka:
sajnálom a kórházat, örülök, hogy rendben vagytok

most ennyi
most kezdtük igazán a felújítást, még tart egy darabig, de ha tudok jövök
jövőhéten megyek terhesgondozásra, remélem rendben talál mindent a doktorbácsi, szótfogadtam neki és pihentem sokat

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Évi :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok a tesó babához :lol: :lol: :lol: És drukk holnapra :wink:

Unique :) Jmaci :) Annácska :) Isten hozta Dávidot, Dorinát és Levit nagyvilágban :lol: :lol: :lol: Elnézést, hogy megkésve gratulálok csak :oops: :oops: :oops:

Pankaa :) A rota vírust kapta el Emili? Sajnálom, hogy még kórházba is kellett mennetek :( :( :(

Syry :) Tesódéknak gratula, remélem te is hamarosan követed a példájukat :lol: :wink:

Kacsa :) Timcsa nagyon csini kiscsaj :wink:

Pupy :) Szheni :) Nagyon szép neveket választottatok a kislányoknak! :D :D

Velünk nincs semmi különös, még nem tudtunk elköltözni, leghamarabb talán augusztusban fog sikerülni. Szívtunk a festőkkel és a kistesó sem jön még :( :( A múlt hónapban produkáltam egy 41 napos ciklust.... :roll:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

ÉVI
úristeeeeeeeeeeeeeen! ez szuper! és mennyire nem hittél a spontán babában! :evil: és tessék! de hát öt szép tüszővel nem is csoda!
:wink: szívből Gratulálok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timika
de jó hogy jelentkeztél! sajnálom a rossz híreket, de majd szépen sorban rendbe jön minden. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Évi!!!!!!!!!

Gratulálok!!! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!!
Jó egészséget és gondtalan tesóbaba várást!!!

(mi a hó végén megyünk Horvátba, Ti merre mentek?)

kacsa14

Évi!!!!! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

El sem tudom mondani, mennyire örülök!!! Szuper!!! Most akar jönni a kistesó!!!

Heni!

Boldog névnapot a pocaklakónak!!!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Évi!!!!!
Hatalmas gratula nektek!!! Ez olyan szuper! Már annyira megérdemeltétek!!! Nagyon örülök nektek!!

Nálunk pedig megvolt Dani szülinapi party-ja. Szuperre sikeredett. Igazi medencés party volt. :lol: :lol: :lol: :lol: (felfújtuk a lurkóknak a kismedencét)
Íme néhány kép:
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy

Andy
Boldog Szülinapot Daninak!
Jó kis party lehetett, a képek alapján. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Ééééééééééévikéééééém!!!
Hát ha nem első pisi, akkor sztem minimum ketten vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D Tudom, Neked elég az egy is, csak minden okés legyen. :) Dokihoz mikor mégy? Jaj, annnnnnnnyira örülök, tisztára, mintha az enyém lenne a teszt... :D Dójibaba meg nagyon szép csajszi, és annyira nagylány már!!!

Andy!
Tüneményes a fiad még mindig! Nagyon szuper tortája volt!

Anita!
Növeszd is csak azt a kisbabót! :) Szép méretek! :)

Brill!
Szuper képeket tudsz csinálni a "férfiakról"... :D

Panka!
Sajnálom, h így elkapott Benneteket a betegség... Nem rotavírus volt véletlenül?

Mi jól vagyunk, de Kende mostanában bojkottálja a délutáni alvást... Nem tudom, mindenki gyereke megpróbálja ezt ennyi idősen??? :roll: Saci baba próbálkozik az átfordulással, hasról hátra már megy, vissza félig, és tök ideges tud lenni, ha nem sikerül neki... :D Szopizik jól, sztem már hét kiló körül van, majd 19-én megyünk méretni és oltásra.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?