Új privát üzeneted érkezett!

Ditta

gyönyörű helyekne jártatok,és olyan jó volt hozzáolvani a szöveget amit irtál,azt külön köszi!! :wink:
Attis édes pofa nagyon a tavaszos képen! :wink:
Gyerekek hogy birták nélkületek??

MArika
aztamindenit mekkora pocak!!Ikrek esznek?? :lol:

Brigi

én is én is ilyen babucit akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
CSodálatos!!!!
Elhiszem hogy nagyon nehéz Neked most,de hogy fogsz mosolyogni majd,ha mi "nyavalygunk" fáradtságról... :D

Márti

persze hogy elmulik hisz itt vagy a 12.hétben,Ilyenkorra van a nagykönyvben is megirva!!!
Most jön a "csodálatos babavárás" időszaka!!

Jó éjt!!
Vendég

Brigi jó, hogy írtál egy kicsit! Bencus nagyon aranyos, és ahogy nézem kicsit gyanakvó a vízzel szemben!

Panny, Olivér gyönyörű! A vásárlás három gyerekkel tényleg nem lehetet sétagalopp!

Ditta, nagyon szép tájakon jártatok és a Kistigris is nagyon helyes!

Rik, hajrá, mindent bele!

Évi, sok erőt, türelmet és kitartást neked, meglátod Te is leszel anyuka!

Márti, persze, hogy megvan a baba! Élvezd ki, a babavárás legkellemesebb időszakát! (Legalábbis a nagykönyvben ezt írják róla.)

Mária, nem is olyan nagy az a pocak, pont jó és szép formás! Méhszájad tartja magát?

Ágica, igen élveztem a magányt. Hugom kijött értem a pályaudvarra, aztán sétáltunk egy nagyot a Dunaparton.

Gona, sajnos ötös helyett tegnap egy újrás vizsgát is összeszedtem a betegség mellé.

Lányok, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, azt hiszem meggyógyultam (kopp, kopp, kopp). Kedden elmentem dokihoz, vártam két órát. Mikor már amúgy is én kerültem volna sorra, kijött az asszisztensnő és mondta, hogy következőnek én menjek be, mert amilyen beteg vagyok mindenkit megfertőzök! :lol: :lol: :lol: Kaptam is kis antibióbogyókat, fájdalomcsillapítót, meg mindent, amit kell.
Ma reggel pedig találtam (egy halovány, gyenge kis zebrát).

Nálunk szakad az eső, dörög és villámlik, de most jót tesz, hátha elűzi a fülledtséget!

Pusz Mindenkinek![/b]

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!

Hozzánk is érkezik a villámlás,dörgés... :(

És csak ilyen simán és mini betűkkel írod a zebrát???
Akkor halk GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Datolya!
És ezt csak ilyen szerényen közlöd?? Persze tudom, fő az óvatosság, de azért gratula!!! :)

Rik!
Gyerkőcök jól elvoltak, de Veronika (pedig ő már 8. éves...) a 3. este már az apja pizsamáját szagolgatva aludt el........ Mindene apa! Nem baj, Ati meg anyás!

MArika!
Tényleg jó nagy a pocid!! Hát szerintem az enyémet elnézve, én sem leszek különb........ :shock: Még csak a 16. hétbe léptem, de már így is tekintélyes hasam van....

Márti!
Ez az aggódás ismerős....Nálam is enyhült a rosszullét, de néha azért még hullámokban elkap 1-1 hányinger-hullám. Most már inkább azon aggódok, hogy egy hete tisztán éreztem a mozgását, azóta meg alig-alig... És ez már így is marad...Mármint az aggódás! Míg meg nem születik, azért, miután megszületett, akkor meg azért.....és ez kitart életünk végéig.......

Panny!
Nálunk még nincs jele a viharnak, ezen a hétvégén szinte nyári meleg volt!! (Bár most, ahogy kinézek az ablakon, jó nagy borulás közeledik...)
Ki is használtuk a jó időt, még a kaját is kint bonyolítottuk!

Úgyhogy nézzétek el nekem, hogy megint "képmenésem" van! :lol:
De meg kell mutatnom, hogy a párom mit alkotott tegnap!

Szóval:
Előkészületek:
Kép

"Segítséggel" könnyű :lol: :
Kép

Nem győztük kivárni........
Kép

NNNAa, végre!!!!
Kép

Ez meg a múlt heti alkotásunk: (illetve páromé, én csak locsolni szoktam....néha.......)
Kép

Ezt meg csak úgy, mert olyan kis cuki :)
Kép

Majd dobok "hasas" képet is, csak most nem vagyok szalonképes öltözékben, hogy lekapjam magam! :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Hú, csajok, sötét lett az egész lakásban...........Percek kérdése, és leszakad az ég! :shock: :shock:

Ruha beszedve, gyerkőcök szomszédból hazaterelve!

Apa meg nincs itthon........ :cry:

Kép

Kép
ditta76

Datolya
Nagyon-nagyon nagy gratula - de csak halkan :lol: :lol:

Ditta, nagyon jók a képek, a kalács meg írtó jól néz ki!!!!!!!!!!!!!!!
Szépek a virágok!!

Brigi kitartás, ezek az első hetek a nagyon nehezek. Aztán szépen összeszoktok , napirend kialakul és minden ok lesz!!!!! Azért próbálj meg pihenni ókor!
Bebce gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Ditta!

Jaj de guszta volt az a kürtös kalács :wink: imádjuk!!!Igazi Erdélyi recept??!! :wink:
Nagyon szép a kert is!!És az az eper :wink: nagyon édes!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Datolya

ilyen korán teszteltél??Biztos voltál magatokban,igaz?? :wink:
HAlkan,de nagy gratula.
Milyen antibiotokumot kaptál??
Lázas is vagy?

Ditta

csak ujbol azt tudom irni,hogy csodaszép nálatok minden.Kert is, kürtőskalács is,és eper is!!!:)

Minket a játszin kapott el az eső,de nem volt nagy...még el sem áztunk ugy igazán :lol:
MAjd holnap mikor dolgozni kell :x ,akkor párszor elázom majd...

Szép éjszakát és hetet mindenkinek!!!
Ditta Neked az uccsó igaz?? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Datolya! :D
(mi az az újrás vizsga, mehetsz még egyszer? Na a mosolygós arcot nem ezért kaptad! :lol: )

Nagyon jók a képek! Mindenkié! 8)

Próbáltam én is lefotózni a pocakomat, jobb oldalon van a hátam, bal oldalon a pocakom, de talán látszik! :lol: Most a 3. babával úgy érzem sokkal nagyobb a hasam mint az első kettővel. Így streccs felsőben látszik a hasam, de ha bővebb pólót veszek fel, senki nem veszi ám észre! :wink: (a legközelebbi rokonok sem vették észre)

Kép 16 hetes pocak

Szerencsére jól vagyunk, közérzetem is meg az erőnlétem is. Azt hiszem ennél már csak nehezebb lesz. Mostanában nemigen fogok tudni jönni, mert a suliban a tanév végén kicsit összesűrűsödtek a programok, előre is bocsi. De azért majd jövök, amikor tudok.

Jól látom, hogy Andi lesz a következő? Már csak pár hét van hátra... :shock:

Mindenkinek nagy drukk! Puszi!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

köszönöm a pocakdícséreteket!

Ma voltam dokinál, méhszáj tartja magát, változatlan! Szerencsére!
Babuci azonban már most rendetlenkedik, még mindíg faros... :?

Jelenlegi becsült súlya 1730g.
A doki szerint simán lehet szülni így is... :shock: :shock:

Én viszont így nem szülök!
Akkor idebenn marad. :shock:

Megpróbálok vele egyezkedni, hogy forduljon meg, bár a doki szerint pici helye van...

Datolya!
Gratulálok a pozitív teszthez!!! :lol: Mennyi ideje késik?

Ditta!
Nem ér ilyen képeket felrakni... Van még olyan kalács?
Nagyon szép a kertetek!
kép?

Gona!
Aranyos a pocakod!
Tényleg jól látszik ebben a felsőben...

Ha valakit kihagytam volna, attól elnézést kérek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket....

Panny!
Igen, erdélyi recept, Korondon vettük a formát még tavaly, ahhoz volt egy recept, valami olajban kisütős... :shock: Na, erről még nem hallottunk, úgyhogy megkérdeztünk egy helybelit, mi a rendes recept. Csak nem volt otthon citrom, mert egy pici reszelt citromhéj elkelt volna még bele. Úgyhogy ma ebédszünetben kiugrottam citromért, és ma meg püspökkenyeret fogok sütni, ha hazaértem.

Rik!
Igen, úgy néz ki, az utolsó hét......Remélem nem beszélnek rá, hogy maradjak, mert úgysem fogok! Ugyanis az van, hogy még mindig nem tudják, ki jön a helyemre....Szal azt se tudom, kinek adom át a munkát! :? De eldöntöttem, ha marasztalnának, megmondom, hogy 2 hónapja tudják, hogy május végén lelépek....Ez alatt simán kereshettek volna valakit!

Gona!
Te is rendesen gömbölyödsz!! De még így is csinosnak látlak! Fej nélkül is! Tényleg, miért maradt le??? És a gyerkőcökről is dobhatnál fotót! Még nem láttuk őket! :)

Na, lépek, kicsit még könyvelgetek....de csak "lájtosan"... :lol:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Edit

leirod azt a fini püspökkenyeret hogy csinálod??Nekem van több receptem is,de nem az igaziak! :wink:
Akkor visszaszámolsz!!! :D

Gona

ugyanolyan vékony vagy Te is mint én,csak Neked van pocid is!!Kis csucsos! :wink: :lol: NAgyon jól látszik!!Hordj mindig ilyen felsőt!! :D

Mária

még csak maradjon bent a babád,kivánom én is!!

puszi mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek,tegnap Huni elkezdett hirtelen hányni,de elég brutálisan, ezért elkelltt menjek vele a sűrgősségire, mert mondták, hogy ha fennáá ilyesmi akkor azonnal vigyem vissza.Hát mikor 2 óra alatt 6x hányt, annak fele sem volt tréfa, elvittem.csináltak neki CT-, de hála Istennek semmi komoly baja nincs, egy enyhe agyrázkódást kapott.A veszélyen túlvan. na de nekem nem jött jól ez a rohangálás ölben Hunival, meg aggódás.Elkezdtem barnázni, meg görcsölni ugyhogy én is a sűrgősségi nőgyógyászaton kötöttem ki...Ott meg be akartak utalni a korházban, hogy nem engednek haza mert egy 1,5x0,3 cm-es helyen a placenta levan válva...valahogy kikönyörögtem, hogy 2 kisgyerek mellett azért ne tartsanak bent, mert semmi segitségem nincs, tudjátok anyóspajtira nem számithatok. Tegnapelőtt nagyon kilőtt velem, egész déleéőtt bőgtem, de mind1, megfogadtam, hoy miatta nem fogom veszélyben sodorni a pocakpicúrom.Lényeg, a baba jól van szépen fejlődik, kihangositotta a doki a szivdobogását, nagyon rendes volt, annyira megtudott nyugtatni,de nagyon megigértette, hogy szigorú ágynyugalom lesz itthon, ha hazaenged! vagy tizszer is megigértette...Nem tudom, hogy tudom betartani, ráadásul a párom is elvan utazva....De valahogy megoldjuk...
Most nem tudok aludni és gondoltam megirom nektek is, szükség vana drukkotokra!
Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti
nem semmi ami összejött most Neked!! :cry:
azért próbáld meg a lehetőségekhez képest aí legtöbbet pihenni.
Nagyon szorítok hogy minden ok legyen!!
Most reggelre javult a helyzet??Huni jobban lett?

Marika szupi h a méhszájad tartja magát!

Gona tényleg vékony vagy, de a pocikád már látszik.Hord ezeket a felsőket! :wink:

Nálunk babaával eddig rendben van minden. 30.-án megyűnk genetikaira, izgulok miatta.
Nagyok vizsgáznak most hetekig. Tanulnak -fáradtak.idegesek.
Nagyon várjuk már a tanév végét!!!!
Autónkat eladtuk, újra befizettünk. most nincs és rettentően hiányzik. Neten hirdettük és vevő jött látott és vitt.Jó hirtelen történt, de így többért ment el mint amennyiért bevették volna. Persze azóta minden eszembe jut hogy hova kellene menni és a párom is pont tegnap reggel laudt el. :twisted:
agica1027

Márti!

Megértelek hogy hazakönyörögted magad,de azért a lepényleválás nem tréfa,nagyon sokat kéne pihenni,feküdni!!Meg tudod oldani a gyerkőcök mellett???
Párod mikor jön haza???

Nagyon vigyázz magadra és a pocaklakóra!!+++++++++++++++

Ágica!

És milyen kocsira fizetettek be??Mikor lesz meg?

Gona!

Nagyon csini vagy :wink: és a pocak is :wink:

Ditta!

Ne is hagyd magad rábeszélni a további melóra...Ennyi otthon láét a hátralévő időre jár neked :wink: Utána úgyis beindul a "hajtás" :wink: hidd el tudom miről beszélek :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti,
épp kezdtem volna magamon keseregni, de látom, nincs is miért! Hát én nem tudom elképzelni, hogy lehet két gyerek mellett szigorúan ágynyugalomban lenni, ki hordja a nagyot oviba? Vagy most otthon vagytok mindnyájan? (persze az se sokkal könnyebb...) Kitartás! ++++++

Magam miatt csak azért vagyok kicsit szomorú, mert olyan nehéz, hogy az emberek lesajnálnak (nem sajnálnak, hanem LEsajnálnak) hogy tiszta hülye vagyok, hogy ennyit vállalok (3gyerek meg suli), úgyse fogom bírni, és ezzel szembesülök nap mint nap, mindenkitől! Talán a párom az, aki mellettem áll, de sokmindenben ő sem. És oké, hogy "fizikailag" egyedül vagyok, de legalább "lelkileg" ne lennék! Vagy ne jönne fel a téma nap mint nap. Hogy érezném hogy mellettem áll a család, tudom hülye vagyok hogy még mindig ezen lovagolok, de valahogy nekem ez olyan jólesne, erőt adna, és minden sokkal könnyebb lenne. Próbálom hogy egyik fülemen be, a másikon meg ki, de nem megy valamiért.

Ági,
elvileg mikor lesz autótok megint? De legalább jobb áron ment el! :) 30-án ultrahang lesz, vagy mást is néznek? Majd mesélj.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Márti!
Jaj, nagyon megrémisztettél! Ez a hirtelen hányás-dolog nem tréfa, mellette meg még a babuciért is aggódni......Tényleg nehéz így, ha nem nagyon van segítség! És az öreglány mivel akasztott már ki megint?? :evil:

Rik!
Majd otthonról bepötyögöm a receptet, fejből nem megy...Amúgy tényleg pofon egyszerű, és nagyon finom!

Panny!
Jaj ne ijesztgess már! :) Mármint a későbbiekkel........
:D Én is gondoltam rá, hogyan oldom meg az oviba szállítást, szerencsére a suli 5 perc sétára van, oda már most is egyedül megy Veronika, vagy a szomszéd kislánnyal, aki osztálytársa. Az ovi is közel van, vagy a párom, vagy mama, vagy én a kicsivel elvisszük Atit.....

Gona!
Te mikor mész legközelebb uh-ra?? Én tegnap voltam afp-s vérvételen, a 19 hetes uh jún. 16-án lesz! Olyan nehéz kivárni! Kíváncsi vagyok, minden rendben van -e.....neked már mocorog??? Én egyszer éreztem igazán, ami tutira az volt, de azóta nem nagyon.......szóval most ezen izgulok! :?

Ági!
Tényleg, milyen lesz a kocsi? SOk sikert a nagyoknak a vizsgákhoz!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hahó csajok!

Ditta, Gona, Panny!
Autónk kb 2-3 hét múlva lesz, :roll: nagyon remélem!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoda Fabia combi winter ezt rendeltük.Most jött ki az új modell.Ami fontos, hogy NAAAAAAAAAAAAGY!!!!!!
Már most nagyon-nagyon hiányzik! :oops:
Persze ezekben a hetekben van sok utazás dokihoz! AFP, genetikai 18.heti UH, körzetis stb.......
Még a genetikaira is most busszal mehetünk, pedig annyira bíztam hogy oda már visz apa. :twisted:

Ditta köszi, eddid a vizsgák 5555555555! Nagyon büszke tudok ám lenni ilyenkor! :oops:

Gona

Úgy tudom elbeszélgetés lesz, meg egy genetikai UH és a magzatvízvétel időpontját akkor beszéljük meg.
Akkorra már nagyon kell a kocsi, mert utána para lesz és akkor kereshetnék valakit aki elvisz minket! :cry:
PErsz azt nemtudom h mindenkitől vesznek-e magzatvizet aki megy, csak akiket én ismerek azoknál vettek, jó lett az eredmény és a terhességekkel sem lett semmi probléma.
Állítólag nagyon körültekintőek - én még nem voltam ott! - Persze nagyon izgulok!!!!
agica1027

Ditta,
én pénteken megyek afp-re és ultrahangra, azt mondta doki, hogy talán már a neme is látszani fog. Én már a 13. héttől érzek motoszkálást a hasamban, de most pár napja különösen sokat, de szerintem a bélmozgás is lehet! :lol: Furi, de még mindig nem esküdnék meg rá, hogy a baba az! Ennyit a nagy tapasztalatú sokgyerekes anyukákról! :lol:

Ági,
drukk, hogy mielőbb meglegyen az autó!

(most is folyamatosan motoz a hasam... és már 3. napja mindig ugyanott, szerintetek ez normális? Nem kéne neki forgolódnia?)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ennyit arról, hogy nemigen tudok mostanában jönni... :lol:
Be van kapcsolva a gép majdnem egész nap, és amikor csak tudok, tanulok, és persze a kísértés nagy úr! Hiszen csak egy kattintás a babanet! :lol: Asszem kitiltom magam innen... :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Lányok, mindenkinek köszönöm a gratulációt!

Rik, nem voltam biztos magamban, sőt inkább abban voltam biztos, hogy ez a hónap sem a mi hónapunk volt. Először a 21. napon csináltam egy tesztet, azt azért mert a doki antibogyót írt fel (Azithromycint), amit én eddig nem ismertem, így nem tudtam terhesen lehet-e. Ez a teszt nega lett (meg a hangulatom is az volt). Utána a 24. vagy 25. nap csináltam, mert a férjem bíztatott és mert akitől a teszteket (vagy 20 db-ot) ingyen kaptam, azt kérte, hogy a 20. naptól próbálkozzak és ragasztgassam fel egy értékelőlapra. Hajnali négyes pisiből készült, amit meg se vártam, mit mutat, mert nagyon álmos voltam, aztán reggel ott várt a meglepi.

Gona, mit tanulsz ilyen bőszen? Nekem az újrás vizsga (amiről még biztos eredményt nem tudok) gazdaságszociológia volt. Remélem a tieid jobban sikerülnek! Nagyon helyes pici-pocid van, az enyém sajnos alapjáraton ekkora. :oops:
Mi mind veled vagyunk, melletted állunk! Bár tudom, hogy ez nem pótólja a családod, rokonok , barátok részéről jövő támogatást!

Ágica, gratulálko a vizsgáidhoz! Drukkolok, hogy mielőbb meglegyen az új kocsitok! Miért kell magzatvízvételre menned? A korod miatt, vagy van más oka? (bocs, ha tapintatlan voltam!

Márti! Remélem Huni már túl van a nehezén! Két gyerek mellett egyedül valóban nem lehet pihenni! Kívánom Neked, hogy megálljon ez a folyamat és szép egészséges kisbabátok szülessen!

Kép Kép Kép
datolya

Márti

Most olvasom mi történt.
A körülménykehez képest pihengess,ez tényleg nem tréfa.
Már jobban vagytok??

Gona

tuti a mocorgós babádat érzed! :wink:

Ditta

várom a receptet!

DAtolya

eltünt a vonalzód!!Mi van veled most??Erős pozitiv??

PAnny

Ti hogy vagytok??

Bévi???Mi ujság??

Én ma nem vagyok a legjobban,szédölgök,fáj a fejem.Hogy mi van velem???
Vendég

Datolya, minden vizsgálat rendben volt eddig, csak a korom miatt ajánlották, én pedig elmegyek és beszélgetünk.A védőnő azt mondta hogy csak az UH miatt is érdemes elmenni, mármint az élmény miatt!!!
Meg aztán ha itt is jó lenne minden az nagyon megnyugtatna bennünket.Ha egyszer van rá lehetőség akkor mi élnénk vele. :roll:
Akárhogy is van 40 múltam az ősszel, jobb az óvatosság :oops:
Nem kötelezően kűldenek, csak ajánlják. Aztán mindenki eldönti mit tesz.
agica1027

Datolya,
köszi, nagyon jól esett! Hát igen, a családot nem pótolhatja a net, de engem már sok mélypontomon segítettetek át! :D Egyébként nálunk óráról órára sok házit adnak, így folyamatosan tanulni kell a félév során. Ma lett meg épp egy projektmunka eredménye (ötös de nem akarok dicsekedni). Szomorú lettem volna, ha nem az, mert rengeteg munkám van benne. :oops:

Rik,
pihengess, ha tudsz, nehogy beteg legyél! Hányadik napon jársz? (ha nem titok :) )

Én már látom Datolya vonalzóját, nekem tetszik! :)

Sokan eltűntek mostanában...

Andi veled mizujs itt a finisben?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ági, most esett le, hogy Te a lányaid vizsgáiról írsz! Gratulálok nekik! Milyen kényelmes még nekünk, mert csak ovizunk, és ott nincs (még akkora) követelmény.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó éjt!

Vége a House-nak megyek aludni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Datolya

ez már igen!!
HAngos gratula!!!!!!!!!! :D
Jól vagy?

Gona

akkor halkan dícsérlek meg!!! :wink: Ügyi voltál!!
gyerekek jól vannak?
nem titok hányadik napon járok,de most nekem is számolni kell.(valahogy nem foglalkoztat most ez,passz hogy miért.... :roll: )
szal a 11.napon. Most a tojcsit fogom csak figyelni semmi másra nem öszpontositok.(meg a barátcserjére :wink: )

panny

elfelejetttem a House-t,pedig uj részek voltak.JAjajajajaj! :evil:
Ugye rossz volt? :lol: 8)

megyek lakógyűlésre....(náluznk is minden az asszony dolga :evil: )
Vendég

Rik!

Képezld nem új rész volt a House-ból,de tényleg...Én ezt már láttam.Az volt amikor a csajnak súlyos C-vitamin hiánya volt,meg a tolószékes hapi meggyógyult és felállt,meg a House-nak elkezdett újra fájni a lába...Szal biztos te is emlékszel erre,ugye?!Úgyhogy semmiről nem maradtál le :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

igen,rémlik.
Akkor miért reklámozták be??? :roll:

Ki merre jár a gyereknapos hétvégén??
Mi már tegnap az oviban gyereknapoztunk.NAgyon tuti volt.Petra még hastáncolni is beállt,nagylóra ült.(erről majd lesz képem is)
nagyon jó programok voltak.
MA meg itt lesz a lakótelepen össznépi banzáj. :wink:
Vendég

Rik!

Itt Gödöllőn holnap lesz össznépi banzáj :wink: minden évben nagyon színvonalas szokott lenni(bábszínházak,kézműves foglalkozások,táncok stbb)szal már várják a srácok,.
Szoktunk minden évben menni a Városligetbe is,de sajna apa melózik én meg nem vállalkozom a 3 gyerekkel egyedül bemenni... :shock:

Ma 2 hónapos Olika!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Esetleg csatlakozhatnék hozzátok? Már van két lurkóm, de nagyon szeretnék egy harmadikat is. Még fiatalok voltunk mikor gyógyszer mellett összejött a lányunk. Nagyon boldogok voltunk hármasban is. A 30-hoz közeledve, talán megijedtünk a korunktól és hogy mennyire telik az idő, úgy gondoltuk jöhet a következő.Egyből összejött a második is.
Most pedig már nagyon belejöttünk a babázásba.
Tegnap próbálkoztunk először, elvileg jó napon is. Izgatottan várom a következő két hetet, hogy tesztelhessek.
Olyan jó látni a vonalzókon, hogy már meg is születtek a várva várt babák. :D
Ági

Kép
jpne

Sziasztok!

valaki mondja meg, hogy lehet kibirni fekve annyi ideig???? Mert én már azt hiszem begolyózom :? :shock:
Már zsibbadt minden porcikám, fel-fel állok, még csinálok ezt-azt a házban de ugy is nagyon nehezen telik az idő meg dög unalmas...

Üdv Jpne! Vagy szolithatlak Áginak?
Akkor drukkok mennek, hogy két csikosat tesztelj hamarosan! :wink:
Anett a kedvenc lánynevem, ha most kislányunk lesz őt is úgy fogják hivni. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csak beugrottam, nem állhatom meg szó nélkül. Nekem pedig a kedvenc fiúnevem a Hunor. De első fiúgyerek lévén követve a hagyományt a fiunk Péter Pál lett. A dédnagyapjáig visszamenőleg a férjem családjában minden elsőszülött fiút így hívnak. :D De ha most is kissrác lesz, már adhatom ezt a nevet. Tehát hajrá! :lol:

Kép
jpne

Akkor sok közös van bennünk :lol:
Például az én egyik keresztnevem Ágnes, a férjemet meg Pál-nak hivják, a bermakersztneve meg Péter :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na neeeee! :D :D :D

Kép
jpne

Üdv.Ági a csapatban :wink:

De remélem azért nem csak egy nap próbálkoztok? :wink:
Biztosan most is sikerülni fog hamar ha a kisfiad is egyből összejött.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát sajna, most csak egyre volt a termékeny napokban lehetőségünk, mert apa elment három napra túrázni. Remélem azért így is összejött. Ha nem, majd következő hónapban, végülis tényleg nem nagy az esély. Azért reménykedem, ha már egyszer ennyiből is sikerült egy bébi. :wink:

Kép
jpne

Sziasztok!

Két napja nem tudok a bn-re jönni.... :evil: Azt írta ki, hogy a lap nem jeleníthető meg!

Ági!
Üdv. itt! Hát akkor hajrá! :D Kéne neked valami becenév, mert már van egy Ágink, csak az azonosítás végett!

Rik!
Na, csak ideérek azzal a recepttel.......
Szóval:
5 tojás
1 csésze (3 dl) cukor
1 csésze (3 dl) liszt
pici só, reszelt citromhéj
1-2 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál olaj

A tojásokat különválasztom, a sárgájával kikeverem előbb a cukrot, majd hozzáadom a liszt, citrom, olaj.
Végül a felvert tojásfehérjét is hozzákeverem.
Sütöpapírt teszeka formába, tetejére szoktam szórni durvára vágott diót, kristálycukrot.
Kb. 30-40 percet sütöm.

Remélem érthető volt, ha nem, akkor írj!!

Panny!
Már két hónapos?? :shock: Hiszen még most született! Hogy repül az idő!!

Képzeljétek, holnap még csak be kell mennem.........Kikönyörögte a főnök.....Na, de ez tényleg az utolsó nap lesz!!

A kisebbik hugom meg ma este 6-kor elrepül Skóciába........ :cry:
Nem elég, hogy a másik hugom már egy éve kint van, most ő is utánuk ment. De sajna a pénz nagy úr! Itthon nem volt munkahelye, pedig ovónőit végzett tavaly.
A gyerkőcöket azzal vigasztalom, hogy nem baj, legalább két helyről is kaptok majd ajándékot...... :lol:
A másik hugomék hamarosan júliusban jönnek haza 2 hétre.

Ja, dobok fel egy friss képet a has miatt, a fej rémes..........
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta

dehogy rémes afejed,nagyon helyes kismami vagy! :wink:
ÉS dudorodik rendesen a pocak!!! :D
KÖszi a receptet.Érthető volt! :wink:
CSak egy kérdés:mekkora a tepsid neked???Nekem nem a legnagyobb,akkor is csak egy forma jön ki?

Szia uj Ágink! :lol:
Üdv itt nálunk!!
Olyan jó hogy egy ilyen optimista csajszi keveredett ide! :wink:
Nagylányod tud a "terveztekről"??
Az enyém nagyon ellenzi,kicsi meg szeretné...Mindenki kedvére nem tehetünk.. :roll:
Nekem a bátyám Péter.Én nagyon szeretem ezt a nevet!!! :wink:
Mennyi idős vagyTE?
Vendég

Szia Rik!

Múlt hónapban töltöttem be a 31-et. :D
Igen, tényleg nem görcsölök az újabb baba miatt, talán éppen azért, merthogy a lányom nálunk sem szeretne már több tesót. Annak ellenére, hogy imádja a kicsit. Így viszont bizonytalanok vagyunk, nem adunk bele apai-anyait, inkább a sorsra bízzuk. Nem is tudja, hogy ilyen tervünk van. Jobb így.
Azért szeretném, ha még a következő szülinapom előtt megszületne a picike, így a korkülönbség sem lenne nagy. És szívesen ki is próbálnám, milyen két csöppséget nevelni.
Lehet, hogy a nagylányaink azért nem pártolják a következő tesót, mert túl sokáig voltak egykék? Lehet, hogy ez is elég megterhelés, hogy már van egy tesó és esetleg félnek, hogy még jobban oszlik a figyelem? Én erre gondoltam.
Petrádat megviselte a testvére születése? Az én lányomat igen. Kb 2-3 hónapig az addig jól tanuló lányom szinte csak egyeseket hozott haza és néha még az ajtót is rámcsapta.
:shock:
Most már túl vagyunk rajta, megint minden a régi.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. :oops:

Ditta!
Szerintem tök jól nézel ki, csinos kismama vagy! És úgy látom "csak" a pocid hízik! Eddig hány kiló ment rád?

Nekem az elsőnél +23, a másodiknál+35. A lányom után sikerült visszamenni 58-ra, most még van 12 kiló feleslegem. :evil:
Nem tudom, hogy mi legyen a nevem. Akármi, nekem mindegy.

Kép
jpne

Ditta!

Én se tudtam a bn-ra jönni 2 tegnap este,ugyanazt írta ki :evil:

Ági(új) :wink: !

Végülis egy akcióból sikerül a baba,úgyhogy miért ne sikerülhetne :wink:

Bocsi de nem értem...most akarjátok a babucit vagy annyira mégse...mert azt írtad hogy a sorsra bízzátok a nagylány miatt...
Csak azért kérdem mert magamból kiindulva én nem tudnék nem beleadni apait-anyait ha akarnám azt a bébit :wink:
Sztem te is nagyon akarod,nem?! :wink:

Tegnap egész nap "gyerek napoztunk",annyira jó programok voltak :wink: Majd teszek fel képeket ha nem baj...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ági(új)

Irtam privit.
Én is 31 multam.ÉS tényleg ugyanugy 8 év an a gyerekeink közt!! :wink:

Panny

Várom képeket,Én is teszek majd igérem!!

Engem meg kidob a gép.Irom a levelet,és rendszerhiba miatt leáll.DE csak a babanet.Ki érti ezt?? :roll:
Vendég

Sziasztok!

ITTHON VAGYOK!!!!!!!ITTHON VAGYOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó érzés! Most még elpakolászok a reggeli rumli után, majd délelőtt jön a védőnő, délután kozmetikus......Szóval elleszek!

Rik!
Az enyém se túl nagy a sütőforma......27 cm hosszú, a magassága pedig 7 cm!

Ági-új! :lol:
Köszi a dicséretet, hát kb. 3-4 kg-ot híztam eddig, és mindkét terhességemnél 12 kg-ot híztam. Ezt most sem szeretném meghaladni!
Szerencsére nálunk Veronika nagyon-nagyon örül a tesónak, bár lehet, hogy még azért, mert csak 8 éves lesz, még nem lépett a kiskamasz korba. Emlékszem, amikor én 9 éves voltam, akkor született a kisebbik hugom, és én sem örültem neki.....Persze ez hamar megváltozott! :)
Amúgy én is 31 múltam!

Panny!
Várjuk a képeket!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Ric, tegnap küldtem privit.

Írtam ide is, de az már elszállt, mert ledobott a gép. :evil:

A lényege az volt válaszolva panny-nek, hogy nehéz úgy teljes gőzzel dolgozni a dolgon, hogy a lányunk ennyire ellene van. Hétvégén kértük ki a véleményét és nagyon megdöbbentem a válaszán. Az, hogy a véletlenre bízzuk és nem adunk bele mindent, annyit tesz, hogy nincs hőmérőzés, peteérés lesés.
Persze még beszélek a lányommal a dologról, hogy mi az amitől fél, aggasztja, bár sejtem. Szeretném ha Ő is ugyanúgy várná a picit mint mi szeretnénk. Lehet, ha már megszületne nem lenne gond belőle.
Egyenlőre így vagyunk. Most még azért nem izgatom magam annyira, mert hosszú idő van még évvégéig, a lányunk hozzáállása is változhat.
Persze kérdezhetitek, hogy miért ilyen fontos egy gyerek döntése a mi életünkben. Talán tényleg mi visszük túlzásba, de nagyon félek, hogy a serdülőkor elején semmibe venni az érzéseit nem egy jó ötlet. Úgy, hogy eddig mindig számított. Nem szeretném, ha emiatt eltávolodna, hitét vesztené bennünk és magában, hogy Ő mégsem olyan fontos. Nem tudom értitek, érzitek-e mit akarok kinyögni.
:)

Nahát, akkor mi 3-an egyidősek vagyunk? De jó!
Ditta, azt már tudom, hogy a lányod 7 éves. A fiad?

Kép
jpne

Kép Kép Kép

Kép
jpne

Ditta!
Visszakerestem, látom 5 éves a fiad! Nagyon édi! Az Erdélyi képek nagyon jók, szép helyeken voltatok!
Nekünk minden vágyunk, hogy kijussunk, a férjem még nem járt külföldön, de azt mondja, hogy Erdély amit egy magyarnak látni kell! És igaza van! Gondoltuk ha Petike egy kicsit nagyobb lesz kimegyünk. De ha jön a következő...hm. Majd meglátjuk.

Kép
jpne

Ági(új)!

Én is 31 vok :wink:

Értem az érvelésed természetesen.Sztem is megváltozik a lányod véleménye ha már ott lesz a kicsi(anyai ösztönök felébrednek benne)Lehet hogy most dacból is ellenkezik(kiskamasz :wink: ),nem?!Sztem is fontos kikérni a véleményét,egyet értek,de csak miatta én nem törölném a baba kérdést ,mert ahogy írtam ,sztem változni fog a véleménye.

Ditta!

Jó otthon,ugye?!Gondolom :wink: Azért pihizz is :wink:

Olika már 3 órája kinnt alszik a terszon :wink: Ja és reggel 6-ig húzta a lóbőrt este 9 -től :lol: Csak az én pizsim meg az ágyam lett tiszta tej reggelre :shock: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Ági!
Nagyon szépek a gyerkőcök! és a kicsi milyen édike! :) Megértem az aggodalmadat a lányoddal kapcsolatban...de biztos meg fog változni a véleménye!
És az Erdéllyel kapcs. mondatod, (mármint a férjed mondata) nagyon szíven ütött.....Persze jó értelemben!
Ugye Panny?? :wink: :wink: Mert mi "eléggé" magyarok vagyunk!!
Egyébként Erdély tényleg meseszép! Mi 2005-ben voltunk először, azóta már kb. 6x tértünk vissza, nem bírunk szabadilni! Még most a nyáron júliusban is bevállalok egy utat, végülis nem lesz még akkora hasam...

Panny!
Látom, ti is jól éreztétek magatokat! Olika már milyen figyelmes!! És az alvókája irigylésre méltó!

Képzeljétek, ma beállított a védőnő, hát 1,5 órát itt dekkolt! :shock:
Jópofa fiatal csajszi, de iszonyatosan szeret beszélgetni!

Na lépek, még most indulok ki a kertbe a virágokat locsolni! ja, és ma apa megcsinálta a medencét is, mert ha ilyen kánikula lesz a héten, pancsoljanak a hétvégén!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panny, Ditta, de örülök, hogy ezt olvasom! Az biztos, hogy nálunk hazafiasabb érzelmű kis családot is nehezen talál az ember! :D A férjem a haverjaival ott van mindenhol, ahol lenni kell. Én addig babázok.

Oli baba, milyen cukin mosolyog! Nagyon boldog lehetsz, hogy három ilyen édes srácod van!

Apa tegnap megtanította a fiát a második legfontosabb szóra. Az pedig a bojli. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az első a fütyi volt. :oops: ) Azt még úgy mondja, hogy hui, de a bojlit nagyon szép tisztán ejti. Alig várja, hogy nagy horgászt varázsoljon belőle. :lol:

Kép Petike új etetőszéke Apu lett

Kép
jpne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?