Sziasztok!
Anett! Ezek szerint nem csak én nem voltam elájulva Pandorftól?! :-)
Niki! Örülök, hogy személyesen is sikerült megismerkednünk!
Én még csak lelkileg készülök a karácsonyra.
Nálunk húzós hónap a december. Ugye 6.-án jön a Télapó, 10.-én Judit nap (Anyukám + Nővérem), 11.-én születtem én, 16.-án Etelka nap (Anyósom + Sógornőm), 23.-án született Lacika, utána azonnal itt a karácsony, ráadásul a (fogadott
) Kisöcsém István, a Sógorom meg János. Gondolhatod, hogy alig várom a Szilvesztert!
Utána májusig nincs semmi családi esemény.
Még novemberben eljön Laci pár nap szabira, akkor szeretném megoldani az összes bevásárlást, de még az 5leteim is elég hézagosak.
Szerencsére jó nagy a család, és én senkinek se szeretek olyan ajándékot adni, hogy levettem a polcról az első kezembe akadó kacatot. Az ajándék legyen kedves, személyes, örüljön neki, aki kapja, ne kerüljön a szekrény mélyére porosodni. Na, ezekkel az elvárásokkal jól meg lehet bonyolítani a bevásárlást.
Hédi! Azt a favonat készletet én is nézegettem a Tesco katalógusban, hogy milyen szuper lehet. Lacikának is biztosan tetszene. Azt hiszem, el fogom hinteni a családban az 5letet, úgyis mindig a fél család engem kérdez, hogy mit vegyenek Lacikának. Márpedig neki ugye 2 ajándék jár ilyenkor!
BMárti