Sziasztok csajszikák
!
1 napig nincs bekapcsolva a gépem,és mennyit irtatok
.És a képekről nem is beszélve
,Anikó,nagyon kitettél magadért.Tényleg nagyon ügyes vagy már a fényképezés terén is.Makro állítás az én gépemen is van,de az enyémen nem lesz a háttér elmosódva.Valamit rosszul csinálok biztos,de majd ha a Geri megébred kimegyek a kertbe fényképezni.
Almi,ahogy Kata is irta,ezek az aggódos korszakok mindenkinél előjön / legalábbis nálam is volt ugyanezek-itt fáj-ott fáj,miért is fáj??? /
Pocakos kép mutogatásából én kimaradok-nálunk nem készült
,mert általában az én kezemben van a gép
Anett,akkor utólag is és előre is boldog szülinapot a lányoknak!És tessék vonalzót csinálni,hogy ne feledkezzünk meg róluk sem.
Tortát akkor sikerült intézni?Vagy a végén te fogod csinálni
?
Gyöngyi te szegény,még most is továbbképzés?3 hét és vége a sulinak
,neked is szünet lesz mint a gyerköcöknek?
Szeptembertől már 8 órában mész vissza?
Csajokat ide is hozhatod nyugodtan,ha nem tudod megoldani az elhelyezésüket.
Kata,nagyon sokat változott Marci a feltett képek alapján.Gondolom élőben még látványosabb a változás.
Évfordulós meglepire sikerült valamit kitalálni?
Andi,hogy vagytok?Javult a helyzet?
Ildi,végülis akkor ma mentek wellnessezni?Sikerült valami szállást találnod?
Szandra,ne fordulj be kérlek,nincs semmi baj Tamival-gyerek.Neki is lehetnek jobb és rosszabb napjai,csak ő még nem biztos hogy el tudja mondani,vagy jól kifejezni magát.Szerinted Gergő jobb?Ő meg a másik véglet.
Adri,nagyon örülök, hogy jól vagytok és várjuk a képeket a kiscsajszidról.Légzéskimaradás remélem nem ismétlődőtt meg ujra.Komolyan riasztott a gép,vagy csak lemászott róla Dórababa?Azt hiszem a Kata irta anno,hogy csak nem volt jól beállítva és jól összerakva a gép.Nem lehet,hgoy nálatok is csak ez volt?
Katus,jó bulizást a hétvégére!
Kriszti,nem semmi ez a tortúra amin átmentél.De legalább kivizsgáltak
,igaz,a baj forrását nem találták meg
.
Fiadnak sok sikert a birózó meccshez,remélem éremmel tértek haza
Évi, Zéti 4,5 kg?Hát lehet,hgoy igaza van a párodnak és tömöd fakanállal
.És különben is,amiket felsoroltál,hát,
,nem egy diétás koszt
Anita,szivesen a programot-most már nem lehet kifogás a képek kicsinyítése miatt
Gergő a Botival álmodott
-azt hiszem verekedtek az álmában
Anyóstéma: én azt vallom,hogy a nagyiknak az a dolguk,hogy kényeztessék az unokákat
és azt is megengedjék nekik,amit otthon nem lehet.Hát az anyukám nem ilyen,nála nagyobb szigor van mint nálam-ezért aztán az Encsi az elmúlt majd 10 évben alig volt náluk
./ a Gerit még nem adom
/.Az anyósom az a tipukus nagyi fajta,mindig megkérdezi,hogy mit kérnek enni / meg is főzi,süti nekik
,akár este 7-kor is megsüti a palacsintát ha éppen az kell az uncsinak
/.Viszont amit nem szeretek benne,az a dolgok letagadása.Nem nagy dolgokra gondolok itt,mert nagy dolgokban egyet értünk,hanem olyanra gondolok,hogy pl.már 100x megkértem,hogy ne tömje a gyereket cukorral.Ez a halálom.Ennél rosszabb fogromboló dolgok szerintem nincs.És hiába kérem,hogy ne adjon neki / inkább adjon csokit helyette/ ,mégis minden reggel kap.Ez csak onnét derül ki,hogy a gyerek nadrágzsebe telis tele van cukorkás papirral.Mikor megkérdezem,honnét van- a válasz,hogy a mamától.Megyek a mamához,ő meg teljesen ártatlan képpel közli,hogy ő aztán nem adott .Aztán mikor rákérdezek,hogy biztos????Na akkor meg megsértődik és közli,hoyg azt a pár szem cukrot is sajnálom a gyerektől
Lányok,nekem még a pen-drive-on rajta van az összes kép amit az Anikótól kaptam csütörtökön,ha valakinek kell a hétvégére,szivesen kölcsönadom.
na mennem kell,a Geri közben már rég felébredt és már menne ki az udvarra,nem birom tovább tartóztatni.