Babett!
Mi is így csináljuk/tuk, kb. fél óráig minden ok volt. Utána jön a szopikönyörgő mutatvány.
Ha durvább a helyzet, akkor addig el se fogadja a másik kaját, szemembe köp mindent, amíg nincs cici. Szerintem egyáltalán nem csináltátok rosszul, szóval ne aggódj. Mi is próbálkozunk. Szülinap után szeretném elhagyni a déli szopit, de ez nálunk nagyon nehéz lesz, ez már most látszik. A cél, hogy 9 és 6 között Lilla rendes kajákat egyen csak. Többről egyelőre nem is álmodom. Én egy éve ezt nem így akartam, de ma olyan aranyosak voltak a védőnők és a dokik is, dicsérték milyen jól van így, kicsit megnyugodtam.
A másik gáz, meg hogy imádok szoptatni
, csak ugye így elég gyenge esélyünk van a második babóra.
A meggyet mis nyolc hónaposan próbáltuk, fagyasztottat, de héjastul turmixoltam Panndihoz hasonlóan. Lilla nincs hanyatt esve tőle, édes almával vegyítve azért lecsúszik. Szilvát mi hét hónaposan már ettünk- ennek a héját nem szabad, de bevallom én lusta voltam kínlódni és bébikajcsiból ettük. Lilla nagyon szereti.
Eperke!
Köszi ezúton is a kuponokat, küldtem egy privit.
Nekünk fa etetőszékünk van, de én nem ajánlom senkinek. Olyan, amit szét lehet szedni asztalnak, széknek. Ez ugyan párnázott, meg lábelválasztó is van, de bekötni nem lehet. Lilla hajmeresztő mutatványokra képes benne, ezeket inkább nem is részletezem. Otthagyni benne egyáltalán nem lehet (ezalatt nem órákat, hanem másodperceket értek
) Az elején kényelmetlennek gondoltam neki, most meg veszélyesnek. Ha nem anyósomék vették volna, már tuti kerti kisasztal lett volna belőle.
Így csak álmodom, hátha a másik babával egy jó tündér hoz egy biztonságosabb etetőszéket is.
Nem lebeszélés akart lenni, de én nagyon átgondolnám a helyetekben a cserét. Pedig nem vagyok egy nyavalygós fajta, én minden cuccunkkal elégedett vagyok akár mi választottuk, akár ajándékba kaptuk, ezt az etetőszéket kivéve.
Zsófi nagyon édes a képeken. Lilla a kanállal csak a haját tudja még összekenni.
Meg Panndi Zsófi is nagyon édes, tiszta mosolygó baba.
Ma voltunk doktor-védőnéni párosnál. Összegezve az egyéves státuszjelentésünk.
Lilla 8950 gr (csak 20 gr hízott három hét alatt
), de teljesen elégedettek a súlyával. 72 cm-nek mérték, ezt kicsit keveselltem (80 ruhákat hordunk), de amúgy nagyon ficánkolt.
5 fogacska, jön a hatodik. Édes-aranyos volt énekelt a doktornéninek, na persze halandzsa nyelven. Azért, hogy minden ne legyen kerek, kaptunk a Margit Kórházba a fejlődés neurológiára egy beutalót a nem mászás miatt.
Hát ma ennyi volt, megyek rendet rakni.
üdv, Ildi