Hali!
Ha még nem írtam volna, akkor új képek Daniról:
http://ocsidani.fw.hu Gyorsan eltelt a hétvége sajnos, pedig olyan jó volt.
Vasárnap délelőtt megvettük apával majdnem az összes karácsonyi ajándékot, a nagyszülők is leadták a rendelést, hogy a gyereknek mit vegyünk meg, és utólag kifizetik. Még jó, hogy van katalógusrendszer.
Annyira arik, mert mindig megkérdezik, hogy amire gondoltak, az biztosan jó lenne-e a Daninak, nekünk is tetszik-e.
Egyelőre nem árulom el, miket kap majd Dani, majd csak a karácsonyi élménybeszámolóban.
Idén piros- arany szaníben fog pompázni nálunk a krácsony. Tavalyról van zöld fenyőboa, idén még vettem párat, hogy a galériára is jusson mindenhová. ami még hiányzik, az a szalag + csomagolópapír, de még ráér.
A családi vetélkedőhöz még be kell vásárolnunk a dugdosós ajándékkereséshez, az majd december elejére.
Idén nagyon jók vagyunk, eddigmindig azutolsó hétre maradt szinte minden.
Az utolsó héten majd már csak a karácsonyi vásárban kell lődörögni gondtalanul
Dani a hétvégén kapott apósomtól egy ősrégi mikrofont, megmutattuk neki, hogy kell énekelni bele. Hát dőltünk a röhögéstől, ahogy rázta a sejhaját és lalalázott a mikorofonba, a szabadon levő kezét pedig rap-es tarásba helyezte
Forti
Jó lesz az a zacsi, jobb, mint a papír.
A mikifigurát a héten, vagy a jövöhéten tudom kinyomtatni, ki is vágom őket, amit a zacsira tehetsz. Már készem vannak a zacsira a nevek, arra gondoltam, nem vezetéknév+ keresztnév lesz ráírva (ezt egyébként sem kaptam meg mindenkitől), ahnem pl. Forti Levije vagy Beszti Benije, Beszti Nátánja, Gumicukor Danija.
Remélem ez így jó lesz.
A ragacsok sablonja is kész, már csak nyomtatásra vár.
Szerintem vmikor a jövő héten kellene megejtenünk a talit.
Majd még mailben lebeszéljük oks?
Rit
Ma és szerdán megyünk uszipótlásra 1/2 5-re + pénteken a rendesre. Jó rumlis hetünk lesz, épp hogy hazaesünk a melóhelyről már megyünk is tovább.
Forti
Édi lehetett Levi!
Daninak macija van ilyen, már lassan nem lesz lába, mert szétrágja, de nagyon ragaszkodik hozzá
Ő szívószállal szokta etetni
Jó hír, hogy a sógornőmnek nem kell kórházba feküdeni tisztításra, mert magától kiürült.
minden.
Beszti
Mi is már nagyon régen durumtésztát veszünk, a tojásosnak a szgát sem bírom.
Dani nagyon szereti a tojást, ő is eszik már amióta lehet. Te adsz még abból az ízetlen paradicsomból Nátánnak?
Manó
Gyors jobbulást nektek!
Gömb
Hétvégén voltunk a METRO-ban, ott volt karfás szánkó! Most már csak hó kell!
Dec8
Milyen műtét?
Nekünk a Drnő kifejezetten nem szereti a bébiételt, még akkor sem ha bio, mert szerinte szét vannak főzve. Én sem szeretem őket, a legtöbb büdös és nincs is jó íze. Azért nálunk is 1-2 kedvenc azért akadt, de szinte csak akkor kapott, amikor nem volt időm főzni, vagy utaztunk vhová. Egyébként mindig főztem kezdettől fogva. sokkal szívesebben is eszi, mint az üvegeset. Most már kb. 5 hónapja nem is vettem bébiételt.
Rit
Sok sikert a bébiszitterhez, lehet az tényleg jobb lesz, mint egy ilyen házisárkány anyós!
Puszi
gumicukor