Új privát üzeneted érkezett!

Éjjeli bagoly jelentkezikKép,
Halihó többiek, írjatok.

Sasha,
Mi van veletek?

Pemeske,
Olvasol néha minket?

Lilinek mostanában óriási étvágya vanKép. Reggelire 3dl-nyi gyümis turmix+1 kalciumos macisajt, aztán ebéd megint 3dl főzi+az én ebédemből amit ehet, azt adogatok neki. Uzsira megint kb. mint reggel, de itt egy kicsit kezdek már tanácstalan lenni, hogy mit adhatnék még neki. Ti uzsira mit adtok a manóknak? Gyakran készítek neki gyümis palacsintát (rizstejből, tojás nélkül, apróra vágott gyümivel megsütve), azt szívesen megeszi. Ja és a vacsi ua. mint az ebéd.

Forti,
Nem írtad, hogy milyen tortát szeretsz.

Na megyek vissza a könyvemhez.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Én a csokitortát szeretem. Nem kell hogy pont csokitorta legyen a neve, de csoki legyen benne! Kép Ming gomóc Artúrnál! Most hétvégén pl. rigójancsi torta lesz, azt is nagyon szeretem. Vagy oroszkrém, de lehet puncs. Szóval mindegy. Kép

Amúgy én is a celofános zacsira szavaznék, ha jól emlékszem van piros, kék és arany színben. És ha nem csalt a szemem akkor belefér a könyv+játék és még mellé besúvasztom a banánt is. 1 db kb. 36 forintra jönne ki. Az belefér még az ezresbe szerintem simán.
Lányok ha mindenki bólint, akkor veszek ilyen zacsit, és már csomagolok is mint a télapó! Kép
Egy BÓLINTÁST kérek szépen! Tudom hogy hétvége jön és nem nagyon írunk ilyenkor, de legalább ennyit ok?

Gumicukor
Veled meg akkor randizni kéne, hogy eljusson hozzám a csomagokra szánt felirat! Egyeztessünk ok?

Mára én is elköszönök, holnap este jövök.
Forti

ui: Jajj ezt el kell, hogy meséljem! Ma este altattam Levit és hát van az alvós maki, akitől lassan elválaszthatatlan lesz az alvás! Fekszünk a nagy ágyon, Levi már bedörgölte az esti grízét, az én szemem csukva, hogy mutassam a jó példát hogyan is kell aludni, egyszer csak hallom hogy a fiam csetteg, mint amikor jelzi hogy éhes. Gondoltam hogy csak szórakoztatja magát, de a szemem nem nyitottam ki. Csak csetteg, csak csetteg már eltelt vagy 2 perc. Na mondom akkor most megnézem mit csinál. Hát ahogy kinyitom a szemem, látom hogy ül az ágyon, ölébe fektette a makit, a fejénél megtámasztotta és a cumisüvegéből etette. Ezért csettegett közben, mert makit etetett. Azt hittem megzabálom annyira édes volt. Ilyenkor mindíg teljesen meglepődök, hogy milyen okosak ezek a kis manók, hisz nem mutattam neki hogy hogyan kell etetni. Ja és utána pár perccel pedig lefektette maga mellé és elkezdte ringtani! (Ezt apája tanította neki Kép )

Kép
Kép
forti

Ilke!

Nálunk már nagyon közel jár Nátán ahhoz, amit mi eszünk. Nekünk a reggeli: szopi, aztán kb. 1-1 1/2 órával később kenyér, péksüti, meg minden, amit kaphat rá (sajt, paradicsom, uborka stb.), tízórai: nem mindig van, mert van, hogy későn reggelizünk, vagy épp ő alszik el korán, vagy látom, hogy lassan álmos, és emiatt én hozom korábbra az ebédet. Az ebéd ált. az előző esti főztöm, amit magunknak csinálok (ill. amit abból megehet), uzsonna gyümi vagy olyan tejtermék, amit ehet, idönként olyan dolog, amit én sütök. Vacsi: amit fözök (tegnap pl. roston sült tengeri halat (lazac) ettünk rizzsel, nagyon izlett neki). És ahányszor kell, még szopi...
Miért nem kap tojást Lili? Ha jól tudom, és nem okozott gondot, akkor már kaphat. Vagy volt vele valami gond? (Igaz, megszokásból én is durumtésztát veszek...)

Forti!

Bólintás!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ilke, én szoktam danonino vagy danone joghurtot adni Bettinek, úgy hogy belekeverek egy-két kiskanál gabonapelyhet, ezt szívesen megeszi. Csináltam már többször bundás kenyeret, ami nyomokban emlékeztet a felnőtt változatra. Egy tojást elkeverek egy kis tejjel, és a piritósnak való kenyeret kíszúrom csillag alakú kiszúróval és belemártom a tojásba. A serpenyőbe csak egy két evőkanál olajat teszek, és abban sütöm meg. Ez igazán lájtos változat.
Miért kerülöd a tojást? (palacsinta)
Nagyon jó volt a tali, megtanultam, hogy a kocsiban hazafelé vegyem le a kesztyűjét, mert idegesítette, hogy nem tud fogdosni, ezért hazáig sírt, még jó, hogy kb. egy perc volt az út.

Forti, ez nagyon édi lehetett. Nálunk a babák vannak ilyen ellátásban. Nagyon örülök, hogy Betti szereti a babákat, ugyanis a nővére plüssös volt, babával csak később játszott a Barbis korszakban.
BólintásKép

Bevallok nektek valamit, az én lányom a teletubbikért is odavan. Minden reggel van 7-kor a BBC-n, és nagyon-nagyon tetszik neki. Karácsonyra fog is kapni valamilyen figurát a meséből. Netről már nyomtattam neki egy pár képet.

Pusz Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Picus
Boldog első szülinapot a babónak!!! KépKép

Forti
Bólintás

Dec8
Kérdezd már meg a párod (gondolom héberül beszél, nem?), hogy mit jelent a doron-szó! Azt hiszem valami speckó ajándék, vagy ilyesmi, ebből találták ki barátaink a Doran nevet, csak szeretném tudni, mi is az. Mindenesetre jól hangzik Kép

Rit és Dodeszq

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Forti!

BolintásKép

Nálunk is mostanában kezd Maki majom nyerő lenni alvásnál, eddig csak ott volt az ágyában, d emost már átöleli amikor alszik.

Lányok, nekünk nagyon kijut mostanában. képzeljétek nem elég hogy Emma beteg ugye, , csütörtökön a kutyám oltást kapott, és megint alalergiás rohamot kapott tőle. Adtam neki kálciumot, de még így is hányt, bár jobban lett tőle, a viszketés meg idegesség elmúlt tőle, reggel újre előjött neki. megint adtam kálciumot, most már nem viszket, de még mindíg hány néha. Így azon az éjjelen alig aludtunk. Tegnap délben meg én lette, rosszul, el nem tudom képzelni mitől, d edéltől este 6-ig olyan hányingerem voltKép Persze épp egyedül volta, Emmával, de nagyon jó kislány volt mintha tudta volna hogy baj van, elmatatott egydül. Aztán 6 körül végre könnyítettem magamonKép de majdnem elájultam a WC-ben, elsötétült minden. Éjjel 2-ig fájt mindenem, lában, csípőm, fejem, akkor végre l tudtam aludni. Most meg már semmi bajom. Ja, de mindezek tetőzésére este a vacsi után Emma is hányt, mert most már jön fel neki a gégéjéről eze váladék, amia gyógyulsá jele, de sajnos épp evés után nem olyan jó. Persze az egésza szobánkban történt, nem részletezem hogy milyen szag van még most is, pedig felmostunk, de apadlószőnyeg nagyon bezsívtaKép Szóval kaotikus állapotokKép

Kataa!

Anniyra sajnálom, d eígy kedden nem tudunk elmenni, mert tegnap kellett volna nőgyogyihoz mennem gyógyszerért, de nem tudtam és így kedden délelött tudok, mert csak akkor rendel meg péntek délután, de a következő péntek meg már túl késő nekem. Meg igazából azt sem tudom hogy lesz Emma, bár ez nem fertőző dolog. Valami más időpont esetleg jó lenne nektek? Vagy kedd délután?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Helló!

Forti!
Bólintás...

Ilke!
Semmi különös nincs velünk, tegnap nem volt netünkKép Pedig hogy jöttem volnaKép

Manó!
Megértem, hogy nem vagy nyugodt, de talán vasárnapra, vagy már mára elmúlik ez a fránya dolog. Egyelőre úgy néz ki, hogy Gabim nem lesz beteg, csak el ne kiabáljam.
Remélem rátök jobb napok jönnek. Szegény kutyus, szegény Te!KépKép

sasha

Kép
sasha

Forti,
Légyszi írd meg mégegyszer a számlaszámodat, mert a múltkorit valamiért visszadobta a bank. Köszi!

Zita
parazita

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk. Csajszi szerintem beteg lesz. Vagyis hát már vsz beteg is. Folyik az orra. Persze holnap megyünk vidékre. Valahogy mindig ilyenkor lesz náthás.

Manó,
Jövő héten nem tudunk talizni, mert csak pénteken jövünk haza. De látom Emma még mindig nincs jól, meg Te sem, meg a kutyi sem Kép

Rit,
Jövő hét utáni héten összefuthatnánk.

Ilke,
Együtt érzek veled. Jövő szombaton két vizsgám is lesz, aztán meg még kettő az utána következő két hétben. Viszem is magammal a könyveimet. Szerncsére jön velünk a nagyi is, így remélhetőleg tudok majd tanulni.

Forti,
Zacsi OK

Lányok,
Szeretnék Lilinek szánkót venni karácsonyra. Nem tudjátok hol lehet karfásat kapni?

pusz,

gömb
gombolyu

Rit
Apjuk csak holnap jön haza, de megkérdezem.

Manó
Jobbulást mindenkinek!

Gömb
Azt hiszem a Brico Store-ban láttam a szánkót + lehetett rá venni a karfát (ennek következtében később leszedhető+feltehető Kép)Az árára nem emlékszem Kép

Jövő héten megyek a sebészetre, vizsgálgatnak, meg előjegyeznek műtétre. Szóval belevágtam ebbe is. Szeretnék már túl lenni rajta.

megyek,
puszi
dec8
dec8

Zita
mail ment

Forti

Kép
Kép
forti

Gömb!

A brico stor-ban láttam én is, mi cska karfát vettünk, mert nekünk szánkó volt. Ott mondjuk cska ilyen hajlékony műanyaga karfam kb 2000 Ft volt a karfa, a szánkó nem tudom mennyi. De én a tesco-ban is láttam, otta karfa is fából volt, ott 2500 volt a karfa, talán az stabilabbanak tűnt. Dea szánkó árára ott s em emlékszem.

Emma még mindíg produkálja az ugatós légvételt, úgyhogy ha hétfőig enm múlik kihívoma dokit újra.

Sasha!

örülök hogy gabi nem lett beteg. Én nem tudom milyen ez a tél, de atesóm is ma hívott, azt mondja az unokaöcsém is egy hetet jól van, egy hetet beteg.

Manó

KépKép
manó

Forti
Bólintás KépKép

Szilcsike
szilcsike

Manó
csatlakozom sashához: szegény kutyus, szegény te Kép

gömb
én benne vagyok!! jó vidékezés, de Lili ezt tényleg, mintha direkt csinálná Kép jobbulást neki!!
én is a tescora szavazok szánkóilag, nekünk is onnan volt, még minket is bírt lazán, de aztán odaajándékoztam az uncsitesóm srácainak..Kép

Rit

rit

anemona7

Csak gyorsan...

Forti!
BÓLINTOK!!!
Noéminek ma megvettem a könyvet, az ő csomagját ne kösd be, légyszi, majd a bulin beleteszem a könyvet, oké?

Panda

panda
Halásztelek

Panda
okés! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Mano

Jobbulast az egesz csaladnak!!!!!Kép

Gomb

A szanko mar nekem is eszembe jutott karacsonyi ajandeknak.Kép Jo tanulast!

Forti

Bolintas!Kép
Nalunk is megy a pluss allatok, etetese, altatasa... Emi egy fekete cicaval alszik el estenkent.

Ilke

Hajra ejszakai bagoly!Kép
Emilia a kovetkezoket eszi egy napon, reggeli tejbegriz, vagy gabonapehely rizstejjel, tizorai nincs mindig, neha egy turorudi, ebed altalaban amit mi eszunk, uzsi gyumolcs (banan, korte) pogacsaval,joghurt, vacsi amit mi eszunk hideg, neha meleg kaja, tojasrantotta, vagy virsli .

Kepzeljetek Emilia elkezdte ismetelni amit mondunk, foleg amit en, ugyhogy mostantol vigyazni kell a csunya szavakkal.KépPersze csak az elso szotagig jut el altalaban. Es a parom nagy oromere vegre mondja hogy daddy, de azert meg mindig inkabb az apa a nyero.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Megerkeztunk videkrol,termeszetesen gyorsan mentek a napok gyorsan.Csutortokon a Megatoysban az Uh tok jo volt a baratnomnek,es kiderult hogy kisfia lesz a nagyob lanyak melle: ))Aztan vaettunk neki babakocsit,meg a Kenguru Goldban Alexnak vettem egy ket dolgot.Termeszetesen lany ruhabol tobb volta szebb az akciosoknal,ugyhogy lanyos anyukak hajra: )
Penteken meg vasarolgattam egy csomot(+ a kozmetika), mar Mikulasra meg Karacsonyra.Olyan jo volt teljes 4 orat voltam tavol Alextol(amibol O 3-at aludt: ) de a vegen mar uugy hianyzott hogy nem nagyon tartottam be a sebesseg hatarokat hazafele.Kép
Este meg megkoronazva a napot 3 baratnommel talakoztam keso ejszakaig dumcsiztunk: ))
Alex viszont eleg rosszul aludt,2* mindig felkelt ejszaka sirva,gondolom mar jobban erzi ha mashol alszik.
Alex amugy nagy hizelgos lett,ha valakit megszeret akkor nagyon tud bujni : ))
Nagyon sokat setaltunk es elvezte hogy mindent megfoghat az erdoben : )

Karacsony tema
Nalunk mindig nagyon jol sikerulnek a karacsonyok.Tenyleg fontos hogy az ember mit hoz otthonrol,azt adja tovabb a gyerekenek is.
Altalaban nagyikkal bovult csalad nalunk vacsorazik (halaszle+rantotthal) es utana ajandekbontas,enekles.
25-26-an szoktunk mi is delutannonkent jatszani(tarsasok+karty+Orszag,varos)es jokat nevetunk.
Miota a noverem nem el itthon,anyuek minden masodik evben naluk vannak (amikor ok nem jonnek) hat az mar nem olyan ha nem vagyunk sokan.: ((Bar ha Alex nagyobb lesz mar ez is mas lesz: )

Mano
A vedonot kerdeztem es azt mondta hogy kint nyugodtan talalkozhatunk,mert Emmanak is jo a levego meg ha jo melyeket lelegzik.Nekunk jo a kedd delutan is 2-ig alszik altalaban Alex.Jobbulast nektek !!!

Nekunk Bionare parasitonk van,ez anno 10e volt de tenyelg eleg 2 orat jaratni ejszaka elott.

Csics
Egyetertek Besztivel,en a majra is voksolok vas ugyben,meg hata husok is fontosak.

Dec8
En is minden evben kapok oltast(sot az ideit a jovo heten: )es meg az oltastol soha nem voltam beteg.Aztan meg mar azert nem mert ugye be voltam oltva.Pedig en is gebe leven veszelyeztetett csoportba sorolando vagyok: ))

Forti
Bolintas: ))Nagyon ugyi vagy ,nem gyozom hangsulyozni: )

Mennem kell teregetni,
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Andiról van fent tortás kép!
Picus
picus

Ilke
Mi teljesen abszurd módon eszünk még mindog (az orvos parancsára) Hanna reggelire tápit kap, tízóraira tejpépet, ebédre amit mi v. bébiételt (az orvos szerint azt kéne de nem bírom, anyagilag), de még mindig papisat, uzsi tápszer, vacsi tápszer. Szerintem nagyon durva, főleg ahogy elnézem a tieiteket. Kiváncsi vagyok mit fog megenni a bölcsiben Kép

Kataa
Én is átvészeltem az oltást. Kép

Picus
Gyönyörű, és gratulálunk!! Azért később gondolom elmúlt az áhitat és következett a rombolás Kép

Puszi
dec8
dec8

Hát igen, még a csuklója is csupa csoki volt. Az áhitat csak a tüzijáték végéig tartottKép
Picus
picus

Lányok, akkor a jövő héten megveszem a zacsikat!
Annyit ne dícsérjetek, még a végén elpirulok. Csak a gyerkőcök miatt csinálom! De azért jól esnek a kedves szavak. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

dec8
megkérdezted??

Nekünk egész jó 7végénk lett volna, ha anyós nem rontja el. Vasárnap 11-16ig vigyázott Dodóra. Persze nem mondta, de utólag kiderült: semmi kedve nem volt hozzá. Szokás szerint leb..ott, hogy milyen szarul neveljük, felelőtlenül, minden, mert, hogy kocsival mentünk és csak 1 nadrág volt rajta, nem 2!!! Tisztára kiakadtam, mondtam neki, hogy milyen érdekes, hogy ez a gyerek még sosem volt beteg, bezzeg akit agyon óvnak, bugyolálnak azok igen. (Kristóf még csak 3és fél éves, de minden 2. héten beteg, kórházban is volt már, stb) Erre azt mondja, hogy a Dodi is beteg, csak nem figyelünk rá, nem evett egész nap és tök forró a feje + piros a popsija. Persze, forró volt a feje, mert egész nap 2 pulcsiban + kantáros naciban hagyták, sőt nemcsak forró volt, hanem tiszta víz a haja az izzadtságtól. Érdekes nekem azonnal evett, nem is keveset, + rengeteget ivott, olyan melege volt Kép Pirosodás is semmi, és ahogy levettem a pulcsit, már vidáman ugrált, persze még csak hőemelkedése sem volt. A R. kiakadt, hogy hogy lehet ilyen, elviharzott - mi meg utána, ja közben az anyja kiabált, hogy elege van belőlünk. Úgyhogy most nagyi nélkül maradtunk, mert a párom közölte, hogy befejezte az anyjával, és hogy ezentúl csak olyankor megyünk a dédiékhez, amikor ő nincs ott. Most mindenki ki van akadva. Én is. Most vigyázott életében negyedjére a lányomra pár órákat + szeptemberben 5 napot. Neki ez sok, elege van. Bezzeg K-ra minden második héten vigyáz, mikor beteg + 3 hét a bölcsi szünetből + egy csomó 7vége. Úgyhogy most én is kiakadtam teljesen. Baromi jó lesz majd az orra alá dörgölni a papírt, hogy ő még csak nem is az unokája....

bocsi, épp ki vagyok teljesen
Rit
most keresek megfizethető babysittert...

rit

anemona7

Kataa!

Igen, állítólag jó nekia levgeő, meg jól is érzi közérzetileg magát, úgyhogy szokatm is vele menni ettől, mert nem is lehetne bezárni. akkor a holnap délután nekünk is jó , amikor felébred Emam elindulunk, remélem hogy legkésőbb 3-ra odaérünk, akkor vigyek babakocsit és sétálunka környéken? Tényleg, pontosan hová is kell mennem?Kép

Rit!

nem smemi nagymama. Nem aza baj hogy a másik kisgyerekkel jól bánik, hanem hogy Dodoóval nem ugyanúgy teszi. És akinek 5 unokája van?
Viszont ami azt illeti hogy avóban az uncsija e szerintem nem fogja érdekelnia papír, lásd pl örökbefogadott gyerekek esete, nem azon múlik.

Egyébkénta kutyám úgy néz ki kiheverte dolgot, én isKép most anyukámona sorKép. emma talán jobban van, már nem minden sírásnál hallom. Viszont éjjel randalírozott 4-5-ig, nem volt álmos, bezzeg most 9-kor kelt. Reggel kicsit elbeszélgettünk vele, hogy miért is nem jó ha éjjel felkel és hogy apának munkába is kell mennieKép

Manó

KépKép
manó

Akkor:

Minden a napokban szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT!KépKép

MjMóni ChrisjénekKépKép, Picus AndijánakKépKép és Betti MendijénekKépKép!

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Betti!

Nagyon boldog szülinapot Mendinek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hali!

Ha még nem írtam volna, akkor új képek Daniról: http://ocsidani.fw.hu

Gyorsan eltelt a hétvége sajnos, pedig olyan jó volt.
Vasárnap délelőtt megvettük apával majdnem az összes karácsonyi ajándékot, a nagyszülők is leadták a rendelést, hogy a gyereknek mit vegyünk meg, és utólag kifizetik. Még jó, hogy van katalógusrendszer.
Annyira arik, mert mindig megkérdezik, hogy amire gondoltak, az biztosan jó lenne-e a Daninak, nekünk is tetszik-e.
Egyelőre nem árulom el, miket kap majd Dani, majd csak a karácsonyi élménybeszámolóban.

Idén piros- arany szaníben fog pompázni nálunk a krácsony. Tavalyról van zöld fenyőboa, idén még vettem párat, hogy a galériára is jusson mindenhová. ami még hiányzik, az a szalag + csomagolópapír, de még ráér.
A családi vetélkedőhöz még be kell vásárolnunk a dugdosós ajándékkereséshez, az majd december elejére.

Idén nagyon jók vagyunk, eddigmindig azutolsó hétre maradt szinte minden.

Az utolsó héten majd már csak a karácsonyi vásárban kell lődörögni gondtalanul Kép

Dani a hétvégén kapott apósomtól egy ősrégi mikrofont, megmutattuk neki, hogy kell énekelni bele. Hát dőltünk a röhögéstől, ahogy rázta a sejhaját és lalalázott a mikorofonba, a szabadon levő kezét pedig rap-es tarásba helyezte Kép

Forti
Jó lesz az a zacsi, jobb, mint a papír.
A mikifigurát a héten, vagy a jövöhéten tudom kinyomtatni, ki is vágom őket, amit a zacsira tehetsz. Már készem vannak a zacsira a nevek, arra gondoltam, nem vezetéknév+ keresztnév lesz ráírva (ezt egyébként sem kaptam meg mindenkitől), ahnem pl. Forti Levije vagy Beszti Benije, Beszti Nátánja, Gumicukor Danija.
Remélem ez így jó lesz.
A ragacsok sablonja is kész, már csak nyomtatásra vár.
Szerintem vmikor a jövő héten kellene megejtenünk a talit.
Majd még mailben lebeszéljük oks?

Rit
Ma és szerdán megyünk uszipótlásra 1/2 5-re + pénteken a rendesre. Jó rumlis hetünk lesz, épp hogy hazaesünk a melóhelyről már megyünk is tovább.

Forti
Édi lehetett Levi! Kép
Daninak macija van ilyen, már lassan nem lesz lába, mert szétrágja, de nagyon ragaszkodik hozzá Kép Ő szívószállal szokta etetni Kép

Jó hír, hogy a sógornőmnek nem kell kórházba feküdeni tisztításra, mert magától kiürült.
minden.

Beszti
Mi is már nagyon régen durumtésztát veszünk, a tojásosnak a szgát sem bírom.
Dani nagyon szereti a tojást, ő is eszik már amióta lehet. Te adsz még abból az ízetlen paradicsomból Nátánnak?

Manó
Gyors jobbulást nektek! KépKép Kép

Gömb
Hétvégén voltunk a METRO-ban, ott volt karfás szánkó! Most már csak hó kell!

Dec8
Milyen műtét?
Nekünk a Drnő kifejezetten nem szereti a bébiételt, még akkor sem ha bio, mert szerinte szét vannak főzve. Én sem szeretem őket, a legtöbb büdös és nincs is jó íze. Azért nálunk is 1-2 kedvenc azért akadt, de szinte csak akkor kapott, amikor nem volt időm főzni, vagy utaztunk vhová. Egyébként mindig főztem kezdettől fogva. sokkal szívesebben is eszi, mint az üvegeset. Most már kb. 5 hónapja nem is vettem bébiételt.

Rit
Sok sikert a bébiszitterhez, lehet az tényleg jobb lesz, mint egy ilyen házisárkány anyós!

Puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Picus, Betti, nagyon boldog első szülinapot a lányaitoknak!KépKépKép

Rit, nem értem, miért nem az unokája?
Ez tényleg nagyon rossz, hogy sokunknak nincs kire számítani, és könyörögni kell, ha valamit el akarunk intézni. Nálunk csak egy nagyi van, nagy szeretetben, de ő a tesómékkal él együtt, ahol szintén van egy 18 hónapos baba, és szinte marakodunk anyun, hogy hol legyen. Ha szólok, hogy jöjjön néhány napra, rögtön a tesóm is intézkedni akar, és alig várja, hogy hazamenjen, ha meg hazamegy folyton veszekednek, és anyám alig várja, hogy nálunk kipihenje magát.

Egyébként nálunk is veszekedős hétvége volt, csak én a férjemmel vesztem össze. Mindegy nagyon hosszú. A lényeg, hogy fél órát sem volt hajlandó vigyázni a Bettire, amíg vasalni akartam.

Nagyon várjuk Bettivel a bulit, most minden újságból próbálom tanítani neki a mikulás-télapó hogy néz ki, stb. Remélem élőben is tetszeni fog neki.
Bettiről még annyit, hogy mostanában a fürdőkádban megint állandóan feláll, és a lábával dobbant a vízbe, ami nagyon mulatságos neki és nem tudja megunni. Pedig már olyan jókat játszott ülve.

Conti

conti

Betti
Boldog szülinapot Mendinek!!!!!

Conti
mert valszleg nem R az apja, év elején megyünk dns-tesztre

Manó
Igen, nem is az, de talán bánni fogja, hogy az, aki tényleg a vére már nem lesz. Ezek után nem viszem oda....

gumicukor
akkor szerdán talizunk Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Tegnap kicsit nehezen ment az altatas,hiaba szegeny gyereknek szokni kell ,hogy most epp otthon van: )
4* bementem,mire apa mar nem engedte es 10 perc siras utan elaludt reggelig: ))
Most itt esik az eso,pedig verge kesz vagyok mindennel mennenk kia szoki delelotti setalasra erre esik: (Kivancsi vagyok hogy igy hogy fog aludni delben ha nincs kifaraszva.
Ja, igen az ujtudomanya a mult heten, hogy ha zenet hall vagy mondjuk hogy tanci akkor olyan edesen tancol(razza a popsojat meg a fejet: )).A papa meg megtanitotta grimaszolni,ha mondjuk neki hogy grimaszolj akkor felhuzza az orrat es szuszog nagyokat.

Dec8
Mikor megy Hanna bolcsibe?? Szerintem ha te fozod neki a fozit az is olyan jo mint a bebietel.Tenyelg es hizik ebben nagy hizokuraban?Javits ki de ti eddig istapit ettetek nem??

Rit
Hat anyos most tenyelg nem volt semmi: ))Ne idegeskedj ezen, vannak dolgok amin nem tudsz valtoztani,talan azert szereti jobban Kristofot mert az elso unoka.Ha tobbet foglalkozni Dodoval o is kedves lenne neki.Remelem azert rendbe jonnek a dolgok.
Bar tudod talan azert ilyen mert egy gyereke van es nem kepes megosztani a szeretetet.En mar lattam ilyet: (
Ha kocsival megyunk valahova a harisnya meg egy teli belelt gatyo boven eleg szerintem.Most kezdtem csak az overallt raadni miota jon-megy egyedul is a setan.

Mano
Irok mailt: )

Minden szulinaposnak boldog szulinapot: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit, mondanom sem kell, hogy ronggyá áztunk, Noémi szegénykém végig sírdogálta az utat, mert nagyon gyorsan mentünk, de muszáj volt. Én ugye nem tudok esernyőt vinni a babakocsi miatt, a sportkocsira nincs esővédő, szóval áztunk rendesen, És a dokihoz több mint 1 km-t kell gyalaogolni, meg ugye vissza is. De legalább Ádádm gyógyultnak van nyilvánítva a bárányhimlőből, csak azt a pát sebet kell még kenegetni, ami nem esett le. Jó lenne, ha Noémin is kijönn e mostmár, mert ha sokáig vár, akkor nem tudom vinni a mikibuliba.

Rit!
A nagyit sajnálom, komolyan Kép! Szerencsére, nekünk mindkét nagyszülővel remek a kapcsolatunk, és közel is vannak, ha kell, vigyáznak a gyerekekre. Bár inkább anyukám szokott, mert a férjem szülei idősebbek, max. 1-re tudnak vigyázni, de Noémi is szokott náluk lenni pár napot. Anyu simán elvan a kettővel is, sose szokott gond lenni.
Remélem, találsz egy jó bébiszittert!

Picus Andijának és Betti Mendijének boldog szülinapot!

Evészet
Nálunk Ádám már jóformán csak azt eszi, amit mi. Ha olyat csinálok, amit nem ehet, akkor esetleg bébiételt kap (mindegyiket szereti), vagy külön főzök neki. Reggel szopi meg valami kicsi szilárd étel, de ez nem mindig sok, sőt, kevés, mert ugye előtte szopott, és persze éjjel is, így nem igazán éhes. A tízórai sokszor kimarad, de szopik délelőtt is, ha éhes, akkor egy kis joghurt, ilyesmi, alma stb. Ebéd, amit mi eszünk, plusz szopi lefekvés előtt. Ébredés után szopi, uzsonna valami gyümölcs, joghurt, estleg vajaskenyér, ha látom, hogy nagyon éhes. Vacsi amit mi eszünk, én általában vacsorára is főtt ételt adok neki, mert azt jobban megeszi, mint a "száraz" kaját. Aztán lefekvés előtt még egy kis szopi. Hát, ennyi, plusz a szopik, amik akkor vannak, amikor akarja. Van olyan, hogy csak alvásnál kér, máskor meg egész nap nem tudom magamról lepattintani.

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor
Ok, mailben lebeszéljük a többit! Nagyon rendes vagy Te is, hogy segítesz a mikicsomagokban. A nevek szerintem így nagyon jók lesznek, a vezetéknév úgy sem mond senkinek semmit. Kép

Rit
Én már elvesztettem a fonalat!! Kinek ki nem az apja? És kinek ki nem a nagymamája??
Elhiszem hogy ki vagy akadva, szar nagyon amikor az ember nem számíthat senkire, főleg ha előtte azt hitte hogy minden ok a nagyszülőkkel. Sajnálom!

Forti

Kép
Kép
forti

Betti
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Mendinek!!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Este irtam, nem tudom hova lett! Gyurci ma kapta a 15 hós oltás egyik felét. Remélem nem lesz semmi baj! Ma sajna nem tudtunk sokáig aludni, mert a pofátlan alattunk lakó 7.15-kor kezdte a fúrást. Tuti, hogy direkt csinálja, hogy bosszantsa a lakókat, mert 8 óta már nincs fúrhatnékja. Ha viszont csak ennyi volt, akkor ezt csinálhatta volna később is!

Forti!
Bólintok én is igy utólag, bár a többiek már úgy is megtették! Édes lehetett LeviKép!

Ilke!
Gyurci menü: Ébredéskor szopi, kicsit később szendvics sajttal és zöldségekkel (paradicsom, paprika, újhagyma), tizórai nincs, ebédre ha van főtt étel, akkor az, ha nincs, akkor bébiétel, uzsonnára gyümi (banán és mandarin a legújabb kedvenc)és szendvics ha kér, vacsorára amit mi eszünk, lefekvés előtt szopi. Valamelyik étkezésnél szokott joghurtot, ill. kinder tejszeletet enni. Hétvégén reggelire mi rántottát eszünk, igy ő is azt. Szinte mindig azt eszi amit mi, csak kevésbé fűszeres kiadásban. Ma direkt megkérdeztem a dokit erről, azt mondta, hogy már bármit ehet, csak ne legyen túl zsiros és túl fűszeres, illetve az aprómagvas gyümölcsöket ne adjam. A kivit igen, csak vájjam ki a közepét.

Manó!
Jobbulást nektekKép!

Gömb!
Jobbulást LilinekKép! Én is szánkót szeretnék venniKép!

Picus!
Édes a képKép!

Kataa!
Kérdeztem a dokinkat kontroll ügyben. Ő azt mondja, hogy teljesen rendben látja a gyereket járásilag, de ad beutalót az orthopédiára is.

Rit!
AnyósKép! Pár hete mi is összekaptunk anyóssal, én sem vagyok hajlandó már vinni hozzá. Mi eddig is csak látogatóba mentünk max., soha nem vigyázott rá. Még szerencse, hogy az én anyukám teljesen más. Rá bármikor rábizom Gyurcit, és nagyon szivesen vigyáz is rá. Sajna holnap megműtik, igy 6 hétig nem nagyon fog tudni GyurcizniKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Conti

Nalunk is nyero musor a Teletubbies, meg imadja az utana kovetkezo Bits&Bobs cimu zenes kismusort is.Kép

Picus

Megneztem a leanyzot, nagyon edes!Kép Es mindjart ket torta!Kép

Kataa

Aranyos lehet Alex ahogy tancikal...Kép Emilia mostanaban ha mondjuk neki hogy enekelj, cernahangon rakezdi, hogy lajlajalaj...Kép

Banyoci

Mielobbi jobbulast Anyukadnak!

Kepzeljetek az okos fejemmel rajottem, hogy fazik a lanyom ejszaka, azert nyugtalan es ebred annyiszor. Miota betettunk egy villanyradiatort is a szobajaba szepen alszik reggelig. Mondjuk nem volt sosem beteg, vagy taknyos, azert tartott ennyi ideig rajonni...Kép

Gumicukor

Nem semmi hogy a parod meg el is megy veled ajandekot venni.KépEz nalunk ugy mukszik, hogy a kitalalasnal besegit, de ott is csak kicsit, aztan en veszem meg az egesz csaladnak (11 ember) az anyuval.Kép

Lanyok

Tudja valaki hol lehet muffin sutoformat venni?Ilke?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!

Megjött a amil, akkor holnap. Remélem nem lesaz ilyen hülye esős idő és tudunk játszózni.

Rit!

De jó hopgy mentek DNS-viszgálatra. Jobb az ilyneket tisztázni, akkor legalább tudjátok hogy mia helyzet. Kár hogy az anyósod nem képes mindkét unokát szeretni. Ahelyett hogy örülne hogy rábízzátok, hány oylat tudoka aki meg azért sír, mert sose adják neki oda az unokát.
Egyébként így vigyázás ügyileg én is csak a saját anyukámra számíthatok, mert anyósom messze lakik és nem ahgynám még ott Emmát, de mikro megyünk és pár órára elemgyünk valamerre és Emma velük marad ők nagyon örülnek. Igazm első unoka, de szerintem a második meg a tizedik is ugyanolyan kedves kell hogy legyen.

Dec8!

Eddihg nem jutotam el csepelre mamuszt nézni, és szerintem már nemsi fogok, megkérhetnélek hogy ah arra jársz ,megkérdeznéd hogy van e még, és ha van akkor vennél egy 22-est? Legalábbsiizat hiszem 22-est, merta 21-es tornacipője már épp hogy jó rá, az ujjam nem fér már be, őst egy papír lap se férne beKép És ha van akkor a Miki bulin oda tudnád adni. én meg ha adsz számlaszámot akkor átutalom a pénzt. Köszi szépen előre is hogy megnézed.

Boldog első szülinapot Mendinek!
És Andreának is!Kép

Gumicukor!

Jó lesz így a cimkékkel, csak előre szólok hogy engem soha senki nem szólított manónak, csak mikor regisztráltam ezt írtam be, úgyhogy ah nem igazán hallgatok rá élő szóban akkor ez az okaKépKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Megjöttünk a nagyszülőktől. Tök jó volt, hazafelé majdnem végig én vezettemKép Voltunk bulin a volt kollégákkal, anyukámék simán le tudták fektetni Gergőt. Kicsit meglepődött, hogy anyu meg apu fürdeti, de nem sírt. A szopit se hiányolta. Úgyhogy tudtunk maradni jó sokáig a bulinKép
Még az elmaradt köszöntők is jöttek, nővérem, sógornőm, anyós-após. Kapott Gergő megint tortát mini tüzijátékkal, nagyon tetszett neki.
Ma baba-mama klubban voltunk, jó volt, csak kevesen voltunk, biztos a rossz idő miatt.
Kaja: nálunk reggeli vajas kenyér és sajt, tízórai gyümi (banán, alma), ebéd főzelék husival, vagy sajttal, turóval. Még külön főzöm neki, vagy ha az enyém olyan, abból kap. Uzsi gyümi gabonapehelyel, vacsi főzi, ugyanaz, mint délben, csak husi nélkül. Bébiételt ritkán kap, csak ha utazunk, vagy nem jut idő főzésre. Ja és szopi még párszor naponta. Szerintem ő megenne mindent, de én nem akarom elsietni a dolgokat, mert a bőrén rögtön meglátszik, ha pl. tejeset eszikKép Most is látszanak a hétvége nyomaiKép
Gergő megtanulta, hogy nem és rázza hozzá a buksiját, nem-nem-nemKép Az igent bezzeg még nem mondjaKép

Kataa
Gergő is rázza a pelust, ha jó zene van, kedvence a luxorsorsolás zenéjeKép

Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánunkKép

Rit
AnyósKép Hát igen, nekem sincs segítségem. Tényleg megfizethetetlen, ha közel a nagyi és tudja az ember, hogy jó helyen van a ded. Én is csak egy gatyát adok még a fiamra, üzenem anyósnakKép

Mi is várjuk a mikulást és a karácsonyt. Festettem Gergő ablakára matricákat, holdacskát, meg kiscsizmát macival, nagyon örült neki. Adventi naptárt Ti már csináltok? Szerintem én csak jövőre, idén még nem értékelné.

pusz
Judy
Judy

Forti,
Akkor mit szólnál sacher tortához? Az is jó kis csokisKép.
Látom Levi is előszeretettel lesi el a dolgokat. A ringatás nagyon édi lehet. Annyira ennivalóak ezek a kis manók. Lili is már néha úgy összekombinálja a dolgokat, hogy csak nézek. Ha kiejtem a számon pl. hogy overall, akkor már megy is az előszobába és lecsücsül a kis sámlijára, hogy húzzam fel a csizmáját, ja és ezerrel mutogat az overalljáraKép.

Kajcsi,
Köszi mindenkinek a véleményeket. Már Lili is szinte minden kajcsinkból kap, de még csinálni kell neki főzit is, mert a mieinkből nem eszik túl sokat. A főzi viszont még jól csúszik. Most a reggeli reformja folyik. Napról-napra egyre többet eszik meg a sajt, sonka, kenyér (apa kenyere), zöldség kombinációból. A gyümiturmix, meg leginkább uzsira marad meg. Tojást már rég óta akarok neki adni, de mivel mindig voltak rajta kiütések, ezért mindig halogattam, de most úgy néz ki, hogy elmúlt mindenhonnan, így jöhet a tojciKép.

Gömb,
Én most láttam szánkókat a hiper szuperekben. 5000.- körül volt a szánkó és 1500.- körül volt a karfa hozzá.

Dec8.
Miért van nálatok ez a kajcsi megszorítás?

Rit,
Hát nem semmi nagymami, nem csodálom, hogy ki vagytok bukva rá.

A szülinaposaknak sok-sok puszika!

Conti,
Ismerős a helyzet. Én akkor szoktam felhúzni magam, amikor vendégek vannak (nem csak pár órára, hanem napokra) és ilyenkor a párom csak a vendégekkel törődik, ami alapvetően jó, de amikor én is megkérem, hogy egy picit vigyázzon Lilire nagyon húzza a száját és kapom a megjegyzéseket. Pedig nem egyszerű Lilivel, mert ilyenkor a fél napom a főzéssel megy el, foglalkozni vele így pedig alig tudok. A tanulásról és az egyéb dolgokról már nem is beszélek. De szerencsére múlt hétvégén leültünk és átbeszéltük a dolgokat, és megígérte apa, hogy nem lesz ilyen undok.

Nyuszi,
A nagy bevásárlóközpontokban biztosan van muffin sütő forma. Én még 1-2 éve az IKEA-ban vettem.
Nálunk a pizsivel volt eddig gond, egyszerűen bármit adtam rá, reggel mindig úgy találtam, hogy lógott róla a ruha, vagy le is szedte teljesen. Múltkor vettem klasszikus gatya-pulcsi összeállítást (sehol egy gomb, patent, cipzár) és úgy néz ki, hogy ezzel már nem boldogulKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Ilke
petike uzsira szojajoghurtot kap 1-2dobozal .

Dec8
petike is nagyon szereti kiszedni a szájábol az enni valot de én nem engedem mindig elveszem a szájátol a kezét és mondom is neki hogy nem veszük ki az ételt a szánkbol Kép .

Forti
aranyos lehetet az etetö és altato LeviKép.

Anenoma
öszinte részvétem az anyos miatt Kép

Gumicukor
de jo hogy te már letudtad a karácsonyi ajándékokat és hogy ilyen aranyosak a szüleid hogy megkérdezik jo lesz -e az az ajándék amit vetek daninak Kép nálunk ilyen nincs anyu ilyet nem kérdezne meg tülönk egyedül az aposom csinálta azt tavaly hogy adott pénzt hogy azt vegyünk petikének karácsonyra amit szeretnénk Kép .

na megyek mert felkelt petike

pusz csics és petike
csics

Panda
De jo hogy Adam meggyogyult: )Hu,remalmaim koze tartozik egy jo kis megazas a gyerekkel,na ilyenkor halas egy auto.

Eves:
Reggel tapi,tizorai joghurt,vagy gyumis turo,tejberizs,ebed amit en fozok vagy babakaja ha a mienk nem ok neki,delutan gyumolcs puffasztott rizzsel vagy gabonaval,este vacsi a mienkbol,de ez altalaban nem sok,es meg tapi a lefekveshez gyerekgrizzel.

Anyos tema:
Hat sajnos nekem mar meghalt,nem is ismerte, az aposom meg Kanadaban el ugyhogy O sincs tul kozel.Anyuek meg 40 km-re,ami persze nincs messze de ok nagyon sokat dolgoznak.
Bar anyu ha epp Pesten van targyalasa mindig benez,mert hianyzik neki Alex.Ha meg otthon vagyunk,nagyon imad ra vigyazni,ugyhogy ezzel nincs is baj csak hat nincsenek papucs tavolsagban: ))Persze most hogy 5 unokaja van mar megoszlik a szeretet,de teny hogy az ikrek,ivel elsok voltak oket nagyon imadja,ahogy en is: ))Alexet meg azert mert majdnem minnden hetvegen latja: )

Ajanlott a baratnom egy nagyon kedves 50 koruli not(majdnem anyosat: ) ,a heten talakozom vele,remelem szimpi lesz es akkor heti 1-2* vigyazna Alexra amig en intezem a dolgainkat.

Banyoci
Hat erdekes mert ha ok minden,miert is kell elmenni??Na hat ilyenkor legy okos: )))Ezert vaccilaltam en is.

Nyuszi
A Miki bulin alakitunk egy egyuttest,Emi lesz az enekesno,Alex meg a hatter tancos: ))’
Nalunk is volt hogy Alex azert ebredt mert fazott,a regi lakasban eleg sok ido kellett hogy a cirko visszakapcsoljon,egyaltaln nem volt hideg de talan neki mar igen.
Az en ferjem,ritka madar O szeret vasarolni,a kitalalas inkabb az en dolgom,de mindig egyutt vesszuk meg: )

Csics
Hat ha nem kerdezi meg anyukad,szold el magad,, hogy mi lenne jo Petikenek.Minket is mindenki megkerdez,sot a 2 nagyim helyett en szerzem be a dolgokat.
Sokszor az a baj hogy nem tudom mi kene,mert nagyon sok ruhaja meg jateka van.
Bar valamikor elmegyunk amajd a Gulliverbe(a ferjem elhozza a ceges kartyat)es beujitunk Alexnak nehany nagyos jatekot,aztan majd azokat kapja karira.

Gumicukor
Azt hiszem Te irtad egyszer hogy Elit szandit vettetek Daninak.En is azt vettem neki csak most 50%-os learazas volt egy videki boltban,kar hogy fiuban csak a szandikra ,mert a lanykaknak nagyon edes felcipok is voltak potom 3e-ert: )

Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

kataa
otthon KépKép alvás

Forti
Van egy másik unoka - elvileg. A Kris, ő a párom ex barátnőjének a fia. A párom szerint nem ő az apja, a csaj szerint igen (már nem igazán voltak együtt, mikor lett) A párom szülei persze feltétel nélkül a csajnak hittek, nem a saját fiuknak, és elismertették vele a gyerkőcöt. Azóta már megkomolyodott, akkor még csak 23 volt. Már nem hagyja magát, de ezt már csak egy dns vizsgálattal lehet tisztázni. Ez van Kép

banyóci
az én anyukám is örömmel vigyázna rá mindíg - de hát 250 km-re van KépKép

nyusz
király lehet az éneklés, vegyétek fel!!!!!

unoka
Hát anyósoméknál már csak ez van. Apósom még akkor beszólt, mikor a pocimban volt. Azt mondta, szarul csináltuk, az ő családjába csak fiúk valók Kép

Rit

rit

anemona7

Rit
naná megkérdeztem, de az agyam rövidebb mint gondoltam Kép
Ajándékot jelent azt mondta, csak így simán. Szóvale nem tudott több magyarázatot fűzni a dologhoz. De elvégre ez is jó nem, a ti kicsi ajándékotok Kép
Egyébként fel a fejjel, nagy az Isten állatkertje ahogy apám mindig mondta.

Móni - Christopher
Picus - Andi
Betti - Mendi
BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS SOK TARTAMASZATOT!!

Gumicukor
Epémet fogják kiszedni.
Szerintem is a bébiételek jó része büdös, de állítólag laktatóbb mint amit én főzök, és követni lehet rajta a kalória értéket. Persze Hanna a legtöbbet szereti, úgyhogy ezzel nincs gond. Általában az én újításaimat szokta a fejemre kenni. Kép

Kataa
Ja, eddig is tápit ettünk, csak nem ekkora mennyiséget. Meg most gyümit sem kaphat, mert az sem hízlal, úgyhogy gyümilét iszik a vitaminok miatt (bár a doki szerint a tápiban van elég ???)
Egyébként hízott is 350g-t ebben a hónapban, az a múlt havi 50-hez képest nagyon jó.
Bölcsibe valószínű februárban megy. Bár még mindig nincs a bérem megszavazva, de az egyik kormányzó frakció és a két illetékes bizottság már mellettem áll, de tudod a politikusok nagyon akadékoskodóvá válnak, ha pénzről van szó.

Nyuszi
Muffin sütőformát egy csomó helyen lehet venni a háztartási boltokban, de én láttam a Tesco-ban is a múltkor, + új szilikonok vannak a Skálában.

Manó
Nézek nektek 22-es mamuszkát, ha arra járok szerintem a bulira meglesz. Ha jó leszel meg is előlegezem neked.

Ilke
Hízókúrán vagyunk Kép Most már mind a ketten Kép
Hanna kigombolja az alulgombos pizsit és kidugdossa rajta a lábát. Szóval reggelre pucér sonkákat találok.

Puszi
dec8
dec8

Ilke
Igen jó lesz a torta. Kép

Rit
Jaaa, most már értem. Csak ahogy olvastam amit írtál (mármint az előzőt), megijedtem mert úgy értelmeztem, hogy Dodó nem az ő unokájuk és azért mentek dns vizsgálatra, hogy az kimutassa hogy nem a párod az apja. Kép Bocsi, kicsit összekutyultam magamban a dolgokat, azért kérdeztem inkább rá!!

Lányok megvettem ma a zacsikat, már nagy lelkesen akartam is csomagolni, és rájöttem hogy a buliig nem lehet, mert még a banánokat is bele kell tenni, és ha azt már most beleteszem Kép , elég gázosan nézne ki a csomag átadásnál. Úgyhogy most tűrtőztetem magam!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!!

Ezer eve nem jelentkeztem....azert valamennyit legalabb olvasgattam....Latom leginkabb a Mikulasos bulira keszültök...Kép
Azert remelem, hogy jo sok kepet fogtok csinalni, mert szeretnek mindenkit latni!!!ES remelem kepalairas is lesz!!!Es egyszer azert majd mi is el fogunk jutni hozzatok taliraKép!!!

Boldog szülinapot MjMóni Chrisjének, Picus Andijának és Betti Mendijének!

Rit,
öszinte reszvetem az anyosod miatt...Kép

Azert nem jelentkeztem eddig, mert minden gondolatom egy haz fele szallt, amit el kellett volna arverezni, es mi le akartunk ra csapni... de utolso elötti nap lefujtak...pedig nagyon jo esellyel indultunk volna...NA majd lesz mas hazunk valamikor...Es hat nem csak a gondolataim szalltak arra, hanem egy csomo infot, es ügyvedi meg mas tancsadast is meglatogattunk, hogy kiismerjük magunkat!

Rebek mindenre, amit enni vagy inni akar ramutat es mondja, hogy "hamm",Aaron meg utanozzaKép!!
HA meglatja a kadat, vagy eszebe jut, milyen jo is lenne fürödni, akkor mondja hogy "kááá" es ramutat.
ES ma meg a lefekves elötti csupaszkodas alkalmaval a nappaliba rakott egy "hurkat", amit aztan ünnepelyesen a WC-be helyeztünk, hogy lassa, az ö kaija is oda valo, nem csak mienk...Kép

Ma voltunk elsö nap a minioviban, egy orabol haromnegyedig ram sem bagozott, aztan jött cicizni, es utana megint ment a "dolgara". ES mikor el kellett volna bucsuzni, elhesegetett es intette a fejevel, hogy "nem". Holnap ujra megyünk....

Rebek reggelire mostanaban gyümölcsteat mezzel vagy malatakavet iszik tejjel es ma pl. tiramiszut evett. Csinaltam egszseges, gyerekbarat tiramiszut:
teljes örlesü lisztböl keszült babapiskotaval, tojas nelkül, malatakaveval es rumaromaval...
Es akar hiszitek, akar nem, meg finom is lett!Kép

Ilke,
en is tegnap adtam elöször Rebeknek tojast, illetve csak a sargajaval kezdtem.Kiütese nem lett, de nem is izlett neki nagyon...

Most ennyit irok,
pussz,Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nyuszi, Beszti, Szilcsike+Sógornő, Banyóci, Panda, Picus, Dec8, Manó, Judy,Rit, Ilke, Gumicukor, Gömb, Kataa, +1 postai befizetés (nem tudom kicsoda), Szabóbetti, Sasha
Megjött az utalás!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Rit

Elfelejtettem irni amit a karirol kerdeztel.Igen, angolszaszeknal a Telapo hozza az ajandekot, aki a kemenyen at megy be a hazba.Kép A parom szerint ott nem annyira vallasos mint itt, dehat ez nezopont kerdese. Nekem mar az is elegge vallasos, ahogy az o szulei unnepelnek, dehat ok tenyleg vallasosak. Jaszolban kis allatkak, meg kisJezus, meg Betlehemi kiralyok ez mind agyagfigurabol, karacsonyi mise stb. De ok meg a kajanal mondanak asztali aldast es vasarnap templomba jarnak... Ja es nem aludhattunk egy szobaban naluk, amig nem voltunk osszehazasodva.Kép Mindegy, tiszteletben tartom az o szokasaikat, amig tolem nem varjak el hogy feltetlenul felvegyem oket.

Forti

Te egy hos vagy! Koszonjuk a sok faradozast!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Rit!

Na az apósod beszólása tényleg durva.Kép Nálunk meg mindneki a lánynak drukkoltKép

Dec8!

Köszönöm előre is. Remélem jó lezs rá, ma rápróbáltam egy 22-es cipőt ami van itthon, hát az még elég nagy rá, de a 21-esben meg pont végig ér a lába, szerintem olyna mamuszt már nem érdemes venni. Bár a méretekkel mindíg bajban vagyok.Kép Ja, és olyan ari volt, úgy tetszett neki a 22-es szandálka hogy le sem akarta venni, ababn járkált, Olyan kis hölgy már most, imád ruhát meg cipőcskét kapni. ja, és vettem amgamnak egy bakancsot ma, és abba is bele akart bújni. nem hiszi el hogy nem mindnet ő kapKép

manó

KépKép
manó

Dec8,
Lili is pont így tett az alul patentos pizsikkelKép.

Sasha,
Megérkezett az utalásod.

Zsusza,
Akár ránk is gondolhattál volna, mert jó régen nem cseréltem képet a profilomban. Jelentem kép kicserélveKép.
Nekünk nem szegi kedvünket a rossz időKép, ma pl esernyővel voltunk kint sétálni Lilivel a kertben. Ha reggeli után nem viszem ki, akkor nagyon morci és nyűgös egész nap, szóval nálunk ez már kötelező. De du is el szoktunk menni sokszor apával, de az már legtöbbször intéznivalóval egybekötött.

Forti,
Tök jó lehet együtt látni azt a sok szép csomagot, és ha belegondolok milyen jó kis meglepi lesz ezeknek a manóknak. Nem csoda, hogy tiszta lázba vagy márKép.

Nyuszi,
Megkaptad a mélemet? Metro katalógust ma kaptunk, abban most lesz akciós a muffin forma. Azt hiszem 1250.- lesz nov.20-tól.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Édes Lili a képen!! Épp azt néztem, hogy nálunk Levi sajna már felér a konyhapultra, már ott sincs semmi biztonságban. Ha valamit akar, akkor csak felkukucskál és már kaszál is a kezével lefelé mindent. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ma ötkor keltünk. A francba tud ilyen korán kelni, még úgy aludtam volna. Reggeli után meg hiába az egymillió játék, inkább rajtam lóg.
Tegnap hajmosás volt este, hát azt az ordítást!
Betti nálunk is feléri a konyhaasztalt és lehúzza amit a szélén talál. Tegnap sikerült a cd-s magnót lesodornia, szerencsére az etetőszék közreműködésével landolt, nem lett baja.
Ilke, Lili nagyon ari a képen, megmutattam Bettinek is. Jót vigyorgottKép

Dec8, én is szoktam "érezni" az epémetKép

Nyuszi, én is az Ikeában vettem a muffinsütőt, de láttam a sparban is.

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?