Na, vagyok is!
Kiri!
Én is így vagyok a munkámmal.Semmi pénzért nem váltanék, de egy 2.-3 éves szabinak nagyon örülnék!!!
Remélem a férjed már jobban van.Nálunk páromat kapta el, 2 hétíg szenvedett, meggyógyult:DNincs rosszabb beteg, mint egy pasi.Legalábbis ezen a vidéken:D
A párodnak sztem érdemes csináltatni "népszámlálást".Ugyanis ha nagyon gyatra az eredmény, hiába is próbálkoztok, és hiába eszed a gyogyikat.Sajna nálunk is kiderült, a helyzet sz@r, de nem reménytelen...7 millió, és 32 % mozog.Nagyon kevés, ezért csak lombikot javasoltak.Sztem csináltasd meg, bármit mond a doki.....Nem okoskodni akarok, de sajna mi is hiába próbálkoztunk 1 évíg.....Ugyanis azt mondta doki, nem reménytelen a spontán, de nekünk 3 X kisebb az esélyünk.....Azóta 2 sikertelen lombik, és mégsincs baba.Szedett E és C viztamint, nem javult tőle....
Kiri, Zsu!
Buli fergeteges volt, nem sokan voltunk, kaja is sikerült(előző nap bepácoltam a husikat), párom édesen segített.Sajna kis üröm az örömben, hogy egy tányér ráesett a lábamra, élével, és olyan szinten fájt, 1 hete duzzadt, nem tört el, de eléggé csúnya
Majd meggyógyul
Zsu!
Tuti nem kell pótvizsgázni!!!!!Drukkoltam szombaton!!!!Már gondolom tudod is az eredményt.MÉg 4 szigorlat??Atya ég!Jól összejött......
Lehet én voltam igyelmetlen, de milyen lett a teszt??????
Niki!
Igaza van Kirinek!Írd ki magadból!!!!Szivesen meghallgatunk.Én sokáíg magamban tartottam, megkeserített.....Sajna hiába van áldott jó barátnőm, akinek spontán babája van, mindig csak próbál nyugtatni, türelem, így nem lehet babát...Igaza van, de nem érti, mennyit szenvedünk érte, hónapról hónapra......Nyugodtan panaszkodj!Majd mi vigasztalunk.Tőlünk "jobban esik", hizs tudjuk min mész keresztül.
Na, eldugulok! Holnap hajnalban utazunk Prágába, lehet már nem jövök, majd csak a jövő héten!Ha nem jönnék, mindenkinek napsugaras, csodaszép hétvégét kívánok!!!!!