Új privát üzeneted érkezett!

Ja, időpontot kérni telefonon felejtős :-) Én egy hete próbálom felhívni a szülésznőt az uzsokiban, soha senki nem tudja adni mert nincs bent, meg szül ... meg mitudomén mit csinál. Potyára meg nem mennék be a kórházba :roll:

Timi

Kép
manati

Sziasztok!

Nagyon jók a babakocsik :D Vera!

Timi: a szülésznő neked nem adta meg a mobilját?A vonalas telefonon elhiszem, hogy nehéz lesz elérni. De szerintem tudják egymás beosztását, és a kórházbantudsz vele találkozni a műszak kezdése előtt.
Én az enyének csak a mobilját tudom :oops:

A találka akkor mindenkinek ok, aki jönni akar? Május 30. 17h - Árkád felső fagyizó (Gelati vmi a a neve), középen. Én Tamarát, Verát, meg Esztert megismerem :oops:

Jó pihit nektek!

Melus

Kép
melus79

Sziasztok!
Ajni! Még egyszer nagy gratula! Nekem égett a gyomrom, Abigélnek, meg most kezd kb nőni a haja... :D
Vera! Nekem a lennti piros van, a titi! Nagyon szeretem nagyon bevált! Mégvalami! Annak szép nagy mózese van. Ha mózesest akartok nézzétek a méretét is, van akinek már 3 hósan nem fér bele a gyereke...Mi még beleférünk. És ez fontos, mert még nem ül

Kép
nyafi

Igen jo a majus 30 17 ora!
Hanyan leszunk kb?

En ma kicsit lelepek, vasarnap jovok vissza. Elmegyek szuleimhez, mert igen reg nem voltam, es sokaig nem is leszek!
Mindnekinek szep hetveget! A pakoloknak, takaritoknak kitartas es csak finoman! A pihenoknek pedig jo pihit!
Vendég

sziasztok!

időpontot memorizáltam, nem ígérek tutira semmit. szerintem pocakosokat kell keresni, és megtaláljuk egymást :D

Kép
.ivett

sziasztok!
Nekem sajnos nem jó a péntek :cry: , mert vidékre utazunk, de nagyon-nagyon sajnálom és kívánom, hogy igazán jól érezzétek magatokat!!!
Kata - mi Budaörsön az Auchan magasságában lakunk, a gimitől nem messze, a színes lakóparkban (én csak így hívom, a mienk pl zöld).
Vera - ezek tényleg klassz babakocsik!!! Esetleg meg tudnád írni, hogy mi a pontos márkájuk? Te hol tervezed beszerezni ezeket?
Timi - én sem tudtam az elején soha elérni a szülésznőt, de aztán kértem, hogy hívjon fel és megadtam a számomat annak a szülésznőnek, akivel éppen beszélni tudtam.
voltam tegnap dokinál: a terheléses cukrom kiváló lett, de a súlyom miatt nagyon kikaptam :oops: pedig se sósat se édeset nem eszek, és próbálok egészségesen étkezni :cry: - hát igen a régi heti 3-4 edzést nem helyettesíti ez a kis torna, meg jóga

Kép
chesther

Sziasztok!

A hétvégére mondják a meleget, úgy hogy mindenki vigyázzon magára. Csak óvatosan napozni :lol:

Az a bajom szülésznő ügyben, hogy nekem őt ajánlották nem tudok hozzá mobilszámot. Megadni meg sajátot ugyebár így nem tudok kinek :-) A kórházi telefonon meg nehéz őt elérni ... de próbálkozom.

Chesther!
Örülök, hogy jó lett a cukrod! Ez a legszupibb ... legalább emiatt nem lesz több piszkálódás. Nekem még hétfőn is kell mennem a diabetológus főorvoshoz és lehet, hogy megint szúrnak :(

Találkozó: egyelőre úgy néz ki, hogy megyek, de én sem ígérek semmit sem. Mert velünk állandóan történik valami :-)

Timi

Timi

Kép
manati

Sziasztok!

Jó utat, akik elutaznak! Mi is mentünk volna férjem szüleihez, de én már nem akarok 2 órát kocsizni, nem is hiányzik őszintén, olyan jó egy kicsit itthon lenni, nyugiban :D

Timi: ki a szülésznő, akit ajánlottak Neked? hátha az enyém is az, akkor meg tudom neked adni a számát!

Eszter: kár hogy nem tudsz jönni :( Vigyázz magadra!

Én délután még megyek egy kis finom masszázsra :oops: remélem nem fog esni az eső!

Ebédhez jó étvágyat, délutánra kellemes pihit!

Melus

Kép
melus79

szopimelltarto: multkor ugye tema volt. Ezert leirom hatha valaki venne!
Szoval a mostansag minden nap nyutt melcsimmegadta magat, foszlik az egesz gumis resz, pedig hihetetlen kenyelmes. No hat majd megsiratom, bar egyenlore nincs szivem kidobni.
Erre elhataroztam keresek valamit, mert azert nem lehetek meg 2 honapig- merthogy tejcis cicire csak mas meret kell majd- foszlosban, de hat ugye pont az ido rovidsege miatt olcsot akartam.
Es a Sugarban van egy Skala, ahol mar vettem bugyikat is mert olcso. HAt bementem, es az egyetlen ami elso ranezesre bejott, mert nem merevitos, nem szovacsos, vastag pantos...hat szopis volt! KErek 790 Ftert! Es ami poen erre, hog yhogy nem meg 20% kedvezmenyt is adtak.
Ugyan itt 1700ert vettem egy pizsit is, arra is volt 20%:)
Szoval ez jo kor volt.
HA ez a szopis bevalik, mert kenyelmes az mar most is latszik, de ha szopira is jo, akkor ebbol veszek majd nagyobat is!
Szoval ha arra jartok nezzetek meg!:)
Vendég

Anyjuk1,

Koszi a tippet! Bar nekem mindig felfordul a gyomrom a Skalaban(sztem a cipoktol) orulok, hogy odakoltoztek a Sugarba, mert sokkal elerhetobb helyen van, mint az Arkad mogott (nekem).
Es tenyleg vannak jo cuccok.

Kriszti

Kép
Kép
angelke

Sziasztok!
Tettem fel pár képet Abigélről:
http://statisztikus.hu/kep/
Hajni

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni

Sziasztok!

Hajni, mégegyszer gratulálok. Nagyon helyesek a gyerekek. Lalit hívni kell, amikor fényképezés van vagy le sem tudnátok hagyni?
Nálunk szinte csak csoportos lehet a kép.
Nem semmi haja van Abigélnek.
Mennyi időt voltatok bent a kórházban? Sokat vesztett a súlyából?
Ki a gyerekorvosotok?

Hová kértél koponya és hasi UH-ot?
A csípőszűrést én feladtam. Hány hétre rá kaptatok időpontot?

Sajna a Dorina hányással kezdte a napot, most épp elaludt, de már nyüszít álmában. Én még mindig többet éjszakázom Ővele, mint a két kisebbel. Nem semmi.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Hajni!
Hihetetlen jóóóó képek ... Teljesen beleélem magam ilyenkor a szülésbe! Alig várom.

Már sokszor írtam, de mégegyszer GRATULA a babához!

Timi

Timi

Kép
manati

Melus, Kriszti!

Írtam privit!

Timi

Timi

Kép
manati

Sziasztok!

Kissani: Hát Lalit nem lehet lehagyni a képről. Ma is
le kellett őt fényképezni külön. :)
Szerencsére csak öt napig voltunk a kórházba.
A 12. szobában voltunk. A hozzátartozó zuhanyzót egyszer
sem takarították fel amig ott voltam.
A gyermekorvosunk Zemplén doktornő. Eredetileg ez már
a Salamon körzete, de hozzá biztos hogy nem fogok járni.
Inkább maradunk Zemplénnél.
A csípőszűrésre én reggel 7 és 8 között telefonáltam.
Ezt az időpontot egy nagyon rendes recepciós
adta meg. És csak ekkor sikerült, mert 13-14 között nem lehet
őket hívni. És tényleg hat hetesen megyünk majd.
Júniu 24-én megyünk.
Mi a Bethesdába megyünk hasi uh-ra. Oda mondta a dokinő,
mert hogy két gyerekkel ne kelljen a Heim Pálba mennem. Az
messzebb van.
2600-al jöttünk haza. Majd hétfőn megyünk a védőnőhöz
rendes mérésre.
Nekem ez a szülés nem volt olyan jó élmény mint Lalival.
Minden egyes tűszúrás nyomot éreztem amikor varrtak össze.
Lehet hogy elfelejtettek érzéstelenítőt adni. :) Ugyanis
Lalinál nem éreztem semmit.
Egyébként a szülésznőm a második felében az a bizonyos
Vera volt, akit annyira emlegettek itt a fórumon. Nagyon
kedves volt. és rendes. Telt ház volt akkor hat szülés volt majdnem
egyszerre. Az én dokimnak három is volt.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni

Hajni nagyon gratulálok a babához! Tündériek együtt!
Én úgy fogok szerintem bőgni, ha a hasamra teszik a babámat. Ti hogy vagytok ezzel? Most is könny szaladt a szemembe, ahogy láttam Hajnin a babáját.

Ez a mai nap..., tiszta kóma vagyok. Most már annyira nem fáj a torkom, de viszont picit folyik az orrom.

Vera tényleg klasszak ezek a kocsik, írd meg kérlek, te merre nézegeted ezeket.

De jó, hogy szülésznő a téma. Kik azok akiket ajánlottok? Nekem azt mondta Vera, hogy már megvan, hogy augusztusban kik lesznek, de még nem biztos, mert a szabadságokat még nem vették ki.
Nekem ami nem picit piszkálja a csőröm, az az, hogy senkinek nem tudom a telefonszámát, csak a védőnőmnek. Aki ha baj van értesíti az orvosom, de nyugodtabb lennék már, ha lene egy szülésznő, akit felhívhatok, ha baj van. Mi van, ha pont akkor a védőnőm sem lesz elérhető?

Anyjuk köszike a tippet, el is megyek majd megnézem jövőhéten. Tegnap írtam azt a stella vagy miylen melltartót 1990-ért volt akcióba hírdetve. Elmentem megnézni, de persze pont az akciós elfogyott. Ami volt 3000-ért úgy voltam vele, azt később is megtudom venni bárhol.

Kép
andaka

Sziasztok Lányok!

Én a Christina Modában vettem ma 1390,-Ft-ért szopis melltartót, nagyon kényelmes, pamut, és nincs benne semmi merevítő!

Hajni: nagyon cukik a gyerekeid :D gratula hozzájuk!

Kellemes délutánt, én ágyneműt fogok vasalni, este meg rábeszélem a férjemet egy sétára :)

Melus

Kép
melus79

Timi!

szóval, az én szülésznőm Szépné Jutka. Már 2x találkoztam vele+ beszéltünk személyesen, a férjem is ott volt. Egy csomó mindent elmondott, megmutatott. remélem nem lesz semmi gond :D
Én már nagyon izgulok :oops:

Ha valamiben tudok segíteni, nyugodtan írj!

Melus

Kép
melus79

Szia Melus!

Köszi, majd ha nem sikerül felvennem a kapcsolatot azzal a szülésznővel akivel szeretném, akkor lehet hogy kérem a segítséged.

Timi

Timi

Kép
manati

Ajni! Aztaaaaaaaaaa micsoda haj!!!
Gizdulok én is! :D Kép

Kép
nyafi

Huu okkés.
Ebből sok van itt http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/
az Abc Desinget a brendonba de én a kikába fogom venni mert ott olcsóbb.
a 3 kerekű fura vázú piros azt magyaron nem lehet kapni de nekem tudnak hozni németből

http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=2117&productid=349710
Ez a kék

Lehet kapni olyan formájú babakocsit mint a titit pierre cardinba is venni de amúgy a titi egy kicsit alacsony és a baby point az jó magas és semmivel se drágább meg ugyan az a forma.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok!

A csüt.-pénteki BKV sztrájk miatt, lehet hogy át kell raknunk a találkát, mert sem a buszok, sem a trolik nem fognak járni :(

Remélem mindenki jól van!Én főzök, meg pakolászom stb. de pihizek is :)

Nektek is jó pihit, a gyerekeseknek jó gyereknapi progikat!

Melus

Kép
melus79

Sziasztok!

Tényleg sztrájk lesz? Jaj, nem hiszem el. Sajnos kocsival sem tudnám magam elvitetni, mert a férjem éppen lakógyűlésen lesz itthon ... Akkor tényleg át kell rakni egy másik időpontra.

Én ma semmit sem csináltam még ... borzasztó fáradtnak érzem magam :(

Timi

Kép
manati

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Sajnos esélyem sincs, hogy visszaolvassak, így csak magunkról néhány szó:

- Dorka babánál a szopi rendbejött, bimbóvédővel teljesen fájdalom nélkül szopizik :)
- múlt héten volt 5500 gramm (lassan kinövi a mózest...)
- általában este 8 és fél 9 között elalszik és alszik reggel fél 5-ig. Ami elvileg tök jó, de nekem ez a fél ötös kelés katasztrófa. Utána ugyanis csak kb. másfél óra múlva alszik vissza. Nagyon nem bírom a korán kelést. (Bár nem is kellene csodálkoznom, hiszen Bence fiam 3 éves koráig mindig 5 kor kelt.)
- Bencénél egyébként most kezd jelentkezni a féltékenység, igaz, talán csak azért mert múlt héten Apa mindig csak 8 után ért haza ezért mindkét gyerkőc velem volt, hát Apa nélkül jó buli az esti altatás! Dorka sír, mert engem akar, Bence nyafog, mert engem akar - szóval még egy kicsit zűrös az esti programunk.
- Én a csípőszűrést majdnem elfelejtettem, jól le is tolt a néni, hogy nagyon nagy lesz már a baba, mert csak júni 10-re tudott időpontot adni. :oops:

Hajni: nekünk is Zemplén a gyerekorvosunk!

Pussz: Gabi

Kép
Kép
almadi

sziasztok:)

hozunk egy képet.

mi is mehetünk a talira?

Kép

Kép
marjan78

Sziasztok!

Ujra itthon. Hat eltelt a hevege, de azert nem volt annyira jo, foleg mert ferjem nem volt csak en. Jo persze anyaek korul ugraltak, de amugy olyan uncsi volt.
Igaz sikerult 3 babas ismerosommel talizni, akikkel amugy nem igen hisz ott laknak.
Mar legkozelebb csak gyerkoccel megyunk:)

Jajj, tenyleg a bkv sztrajk. Engem nem ertint, de hat gondolom a legtobbeket igen. Akkor mi legyen?
Elotte szerda? Vagy eg teljes hettel eltolni? de az azert pl Melusnak mar necces:)
Szombat este? VAgy az nagyon csaladi nap?
Vendég

Jó reggelt!

Hát, ami azt illeti a jövő hét péntek, ahogy Tamara is írta, nekem már elég necces :D szóval....
Engem a péntek miatt nem érint a sztrájk, mert tudok menni villamossal, de ha többeknek ez nem jó, legyen jövő hét szerda, 17 vagy 18 h. Mit szóltok? Aki szeretne jönni, szerintem adjon javaslatot, vagy helyeseljen :oops:
Marjan: persze, hogy jöhettek!!!!
Gabi: tök jó, hogy már megy a szopi!Kitartást az esti alváshoz!

én múlt hét teljesen kimerültem :( ezért már tegnap is szigorúan csak pihi volt, még az ebédet is a férjem csinálta! Ez lesz a héten is, muszáj összeszedni magam és erőt tartalékolni!

Szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79

Sziasztok Lányok!

Gabi jó, hogy jelentkeztél ... örülök, hogy Dorka ilyen szépen gyarapodik és a szopizás is ilyen jól megy. Gratula nektek ...

Marjan: Dávid baba nagyon szép kisfiú ... szerintem is jöjjenek a babások a találkozóra. Az még jobb lenne.

Sztrájk: most utána néztem az Indexen, hogy mi lesz ... de még nem volt 100%-os a csütörtök és pénteki sztrájk, mert még ma és holnap tárgyalások folynak. Az lenne a jó, ha lenne de még sem egésznapos. Sajnos mivel én nem vagyok kerületi lakos (Dunakesziről megyek) nekem muszáj lenne más közlekedési eszköz a villamoson kívül :-) Szóval nagyon reménykedek, mert akkor sajnos nem tudok menni :evil:

Melus: sokat pihenj mert ezen a héten kánikula lesz ... inkább kérj meg mást a házimunkára vagy főzésre de ne csinálj semmit ha nem esik jól!
Én már a hétvégén olyan nyomott és fáradt voltam, hogy alig éltem. A kutyasétáltatáskor azt hittem, hogy elájulok. Nagyon nem megy már nekem a hajtás. Ezen a héten dolgozom utoljára. Húúú annyira vártam ezt a hetet :-)) Jó sok dolgom van, úgy hogy megyek is melózni, hogy túl legyek rajta ...

Ja ... kiváltottam a hétvégén a kismama csomagot (vagyis beváltottam a kupont) hát nem egy nagy szám :-) úgy hogy mindenki szépen vásároljon be rendesen :-) Nekem volt benne egy fél literes Baby szentkirályi ásványvíz, 1 db Aventes tejtároló doboz, 1 db cumi, 1 db Pampers pelenka minta + sok reklám anyag/szórólap. Aztán vettem a Kenguruba (ha már beszaladtam a csomagot kiváltani :-) egy doboz eldobhatós bugyit, 699 Ft volt és 5 darab van benne. Hát nagyon kiváncsi leszek, hogy megérte ...

Timi

Timi

Kép
manati

Szia Vera!

Péntekről és 30-áról volt szó :wink:

Timi

Timi

Kép
manati

Sziasztok,

Hetvegen Balatonon voltunk (ferjemnek konferencia), ugyhogy nekem is van mi kipihenni mara. A jo hir, hogy Adam nem csak engem, hanem magat is teljesen lefarasztotta, ugyhogy ma pihenes.

Elkezdett eleg csunyan kemenyedni a pocim es szerintem ez meg korai, ugyhogy matol tomom magamba a Magne B6-ot.

Talalkozora nektek nem jo a szerda 17:00?

Kriszti

Kép
Kép
angelke

Szia Kriszti!

Nekem jó a szerda. Még jobb mint a péntek :-)

Hát igen elég korai ez a keményedés. Én csak a 25. hét környékén kezdtem el szedni. Akkor tájt nagyon keményedett, mióta szedem a Magnéziumot már szinte alig van valami keményedésem. Napi 2x talán. De úgy hallottam, hogy nem sokára már ezt sem kell szednem.

El is felejtettem, hogy ma is voltam az uzsokiban a diabon, levették harmadjára is a vérem, a főorvos azt mondta, hogy rendben látja a cukromat (ez mindig reggelizés után van) és szerinte nem lesz itt gond a szülésnél sem :-)

Nagyon remélem, már túl sokat izgultam emaitt a terhességem alatt ...

Timi

Timi

Kép
manati

Timi,

milyen gondok lehetnek a cukor miatt a szulesnel? En eddig azt hittem, hogy csak a baba fejlodese szempontjabol karos.

Kriszti

Kép
Kép
angelke

Szia Kriszti!

A cukros mamik "általában" nagy babát szülnek és korábban mint ahogy kéne. Emiatt régebben előszeretettel császározták őket. Meg egy cukrosnál a sebgyógyulás is lassabban zajlik. Szerintem erre gondolt a főorvos úr.
De nagyon úgy néz ki, hogy az első terheléses cukornál nagyon rosszul reagált a szervezetem a szőlőcukros vízre és azért volt olyan rossz eredményem. Aztóa tök rendben van a vérvételi eredményem (kajálás után) idáig 2 vérvételem is teljesen a normális határétékek között van. Szinte éhgyomori érték. Ezért írtam, hogy a harmadikra is kiváncsi leszek.
A másik, hogy ha nagyon rosszak lettek volna az eredmények, akkor szigorú diéta mellett inzulint kellett volna szúriznom. És akkor már abszolút nem szülhetnék az uzsokiban. Az uzsoki nem vállal inzulinos cukorbeteg kismamákat. :(

Timi

Timi

Kép
manati

nekem jo a szerda!
Akarhany ora!!!!!!!
Vendég

angelke; en a 14. heten kezdem gorcsolni a 16on kemenyedni. aota szedem a magnezit citratot. eleinte napi 3mat, majd a 24ik hetol, mivel a harom semmit nem javitott 6ot. Azota jol vagyok, es nem kemenyedik, nem gorcsol!
Szoval megeri!
En csak azt banom hogy ezt nem talaltak ki elobb, hogy lehet hat is!
Vendég

Timi: nekem is cak az elso szuresnel volt magas a cukrom a cukrosviznel, akkor dietaztam a 28ik heti laborig, de azota nem egyaltaln, es a doki azt mondta a cukrom teljesen rendben van, most lesz majd a 36ik heti ellenorzo remelem akkor is rendben lesz, es akko r ez nem is lesz felmerulo gondkent jelezve.
En azt nem ertem hogy mivel babo a 30ik heten is farfekveses volt, elkuldott ellenorzo uh-ra 2 het mulvara. Es a beutalon az all veszelyeztetett terhes.
?????????
Ezt egy szoval nem mondta. Csak azert veszelyeztetett, mert farfekveses?
Igaz a beutalot nem a doki irta, hanem az asszisztens, de hat akkor is meglepett.
Vendég

Anyjuk,

Biztos azert irta ra, hogy ezzel indokolja, miert utalt be Uhra.

Kép
Kép
angelke

Szia Tamara!

Szerintem is azért írta rá a beutalóra, hogy indokolt legyen a plusz Uh. Ne aggódj, ez még nem jelenti, hogy 100% császáros leszel. Még van 7 heted addig bármi lehet! Beszéld rá a picit, hogy forduljon meg :wink:

A cukorral én is úgy vagyok azóta mint Te. Nálam sincs azóta baj, de engem minden hónapban ellenőriznek :roll:

Timi

Timi

Kép
manati

Sziasztok!

nekem is jó a szerda :D
Én holnap megyek CTG-re, a múlt heti vérképem is meg lesz, remélem minden ok lesz.

Én ma megcsináltam Boti ágyát, meg a pelenkázót :) Ti megnéztétek már milyen picik az újszülött pelenkák?!

Nektek ki lesz /vagy ki most a gyerekorvosotok? Mi lakcím szerint Salamon Zsuzsához tartozunk. Tudtok róla valamit?köszi előre is az infot!

pocakosok! Ha még van kedvetek olvasni, ajánlom nektek a Tracy Hogg: A suttogó titkai I. c. könyvét. Szerintem tök jó dolgok vannak benne :oops:

Timi: kitartást az utolsó heti munkához!Emlékszem, ezt én is nagyon vártam!
Tamara: próbálj Anna lelkére beszélni, hogy forduljon meg! Türelem!Boti is megfordult nekünk!

Melus

Kép
melus79

Szia Melus!

Próbálok kitartani, köszi :-)

Nekem van otthon 1 db new born méretű pampers pelus. De nem tudom, hogy ez a méret jó lesz-e vagy sem. Mindenesetre 1 csomag ilyet fogok venni, aztán majd meglátjuk. Ha szűk lesz a popsira akkor veszünk eggyel nagyobbat. A barátnőm kisfiának pelust vittem múltkor ajándékba és már nem a newborn méretből hanem az eggyel nagyobból, ha jól emlékszem Liberót. Bazi drága volt (asszem 90 darabos). De hát ajándékba, nem akartam ócsa minőséget.
Tudok valami megbízható pelus márkát amiből nem 3000-4000 Ft egy csomag?

Timi

Timi

Kép
manati

Melus: en minden nap racsodakozok micsoda egy falatka pelus a newborn:)Ilyennel meg nem volt dolgom....
A suttogot olvastam! Szerintem jo, nekem tetszett jegyzeteltem:), sajna csak kolcson volt nalunk...

Hat bizom benne babank meggyozheto!Valami ilyen maihoz hasonlo ficanka napja megfordulhatna...

Timi: en a legkisebbbol pamperst vettem, de tobben mondtak ebbeol a bartebol a dmes babylove is jo.
En szerintem sokat ki fogunk probalni, es ami bevalik.MIndenki mast dicser. Nekem speciell a Libero nem tul szimpi, visszaemlekezve sytterkedesi idomre, no meg a huggies!
Aztan majd eldol. Vannak no name pelusbol is jok. Legalabbis masok altal jonak mondott. Szerintem hosszas kiserletezgetes utan mindenki megtalalja mi aaz amit fizetni is bir, es jo. Az is lehet minden eletszakazban mas lesz a nyero:)

Akkor szerdan tali?????????
Vendég

Nekem jó a szerda 17h a talira!

Melus

Kép
melus79

Sziasztok!

Ezen a hétvégén is túl vagyunk. :? annyira rossz volt. Péntek este tudtam meg, hogy szombaton írunk kommunikációból és műfajismeretből, majd szombaton a suliba tudtam meg, hogy hétfőn szóbelizünk kommunikációból. Jó volt 2 nap alatt kidolgozni a 17 tételt. Vasárnap még délelőtt dolgoztam is 3-ig, amit nem bántam, mert férjem ment a töbiekkel pecázni és nekem nem volt kedvem. Viszont megkértem 3 körül jöjjön haza, persze abból este 7 lett :? De siekrült az össze vizsga :D

És ti hogy vagytok? Mindenkinek szuperül telt a hétvége?
Ja és még mindig megvagyok fázva, de csak az orrom folyik, más semmi bajom nincs. Holnapra ha nem múlik, megyek dokihoz.

Keményedés: hogy is van ez? Nekem kb 2-3 hete van olyan érzés mintha aygerek befeszítené magát. Ez lenne az? Nem tudom az idejét megmondani, hopyg mennyi időre, de kemény a hasam rendesen viszont nem kelemetlen, nem fáj.

Kép
andaka

Suttogó könyv: a kismama csomagban volt brendonos utalvány is, amivel ezt a könyvet 1700-ért lehetett megvásárolni. Persze hadd ne mondjam, bármikor mentem ez a könyv soha nem volt, most meg már a kuponom nem tudom hol van. A kismama csomagot én postán kértem, de már vagy 2-3 hónapja, ha nem több és még mindig semmi. :? Nem kapkodják el.

Pelenka: én kint a bőrzén vettem liberót, azt hiszem 2800 volt a 90 darabos. Azóta vettem még pampers-t is, mert akcióba volt sparba. A saját statisztikáim szerint a libero inkább fiuknak kényelmes, lányoknak pampers. :-) De ezt nehoyg alapul vegyétek, mert csak a barátnőimet és ismerőseimet kérdeztem és az max 4-5 ember. :D Nem vittem túlzásba ezt a statisztika dolgot. :D

Kép
andaka

Lányok nem hallottatok véletlenül valamit a júniusi bőrzéről? jún.6. vagy mikor lesz?

Én szerdán sem tudok menni a talira, mert dolgozom. :(

Kép
andaka

Sziasztok!

andaka: a bababörze szerintem június 8. lesz.

Pelenka: nekem azt mondták a tapasztalt szülők- ismeretségi körben - hogy először még mindegy, mindig az akciósat kell keresni. Aztán, amikor már mászik a baba, akkor állítólag a Libero nagyon jó, mások szerint a DM-es pelenka is jó, és ha ott gyűjtöd a pontokat, még 156% kedvezményt is kapsz :D Sőt, ha születése után regisztrálod a Babót a DM Bababónusz programjában, azzal is jár egy csomó kupon, többek között pelenka is!

Melus

Kép
melus79

Sziasztok!

Erről a DM-es bónuszról én is hallottam. Majd én is szeretnék regisztrálni, most mindent kihasználok, hátha olcsóbban jutok dolgokhoz.

DM-es babylove termékeket annyira nem ismerem. De speciál egy dolgot szinte a terhességem elejétől használok az pedig a Babylove-os masszázs krém striák ellen. Már a 6. tubusnál tartok. Idáig bevált :wink:

Én már írtam, de azért jelzem ismét, nekem jó a szerda délután!

Andaka! Nem semmi amit hétvégén csináltál. Még jó, hogy volt ennyi energiád, tanulni és tételt kidolgozni. De ahogy olvasom, simán ment :-) gratulálok!

Tamara! Azt hiszem igazad van, mert én is több ismerősömtől hallottam pelenka ügyben mást. Az egyik a liberóra, a másik a Dm-esre a harmadik valami tescosra mondta, hogy tuti. Majd kitapasztaljuk :-)

HOlnap megyek a dokimhoz magánba. Úgy nincs kedvem :-(

Timi

Timi

Kép
manati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?