Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálunk mi is Andrishoz!:D

Meg az ovihoz is, minket nem vettek fel. Nem lepett meg.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

adaka: Mi is gratulálunk Andrishoz, jó egészséget Nektek :lol:

uxi: Fótra sem? :(
Vendég

Adaka,
Mi is sok szeretettel gratulálunk a kisfiadhoz! :) :)

Uxi,
Sajnálom az ovit. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Panndi, oda sem. Pedig elég közeli protekciónk volt. Lehet nem az oviban kellett volna, hanem az önkormánzatnál... :twisted:

Amúgy ezt találtam ovival kapcsolatban.

http://www.kismama.hu/magazin/vihar_ovi_korul/3744/

Ebből leginkább ez a bekezdés érdekes.(arról ír, ha nem vesznek fel az oviba.)

[quote]M írta:i azt tanácsoljuk, hogy egyenesen az önkormányzathoz. A jegyzőnek ugyanis kötelessége minden három év feletti gyerek számára férőhelyet biztosítani! A 2007. júniusi közoktatási törvényváltoztatás az óvodáskort hároméves kortól állapítja meg, s akkorra teszi az ellátási kötelezettséget is. Tehát ha a szülőt és a gyerekét mindenhonnan elutasították, akkor bizony be kell menni a hivatalba, és az oktatási vagy művelődési osztályon kell megkérdezni, hol van még hely a kerületben, illetve hová vihetik a gyereket. Ha itt sem sikerül dűlőre jutni, akkor írásbeli elutasítás esetén az Oktatási és Kulturális Minisztériumnál lehet panaszt tenni a döntés ellen.

http://www.okm.gov.hu/letolt/kozokt/koz ... 070823.pdf

KépKépKépKépKép
uxi

Hát uxi, sajnálom :cry: Ez olyan gáz, attól, hogy kistesó van, a nagynak még igénye van a gyerektársaságra...

Lányok, tudtok segíteni? Jár valaki dr. Juhász Attilához háziorvoshoz? Valahol az Ágnes gyógyszertár mellett van a rendelője. Be lehet hozzá jelentkezni? Tudtok adni egy telcsiszámot?

Előre is köszi :)
Vendég

Szépen mutat a döglött patkány a Legindi elején..... :o :?

doki engem is érdekelne

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Szai Pandi és Enn!

Igen én oda járok, illetve néha megyek amikor beutaló kell a vérvételhet. Telefonon be kell nála jelentkezni.
A cím és telefonszám:
2120 Dk. Fóti út 77. 27/390-820 (cserri oldalában van a bejárat)
Remélem sgítettem.
rendelés: H 16-19
K 08-11
SZ 16-19
CS 08-11
P 08-11

Kép
Kép
mese80

adaka, én is szívből gratulálok andrishoz!!!!!

hogy milyen vagyok? kritikus, humoros, jó memóriájú:-). ha front közeleg: fejfájós:-(
szeretem a társaságot és hasonló gondolkozású, vidám embereket.
szeretnék barátságot kötni, ismerkedni, beszélgetni veletek, remélem bevesztek a csapatba;-)
a.
_annamari_

mese: köszi szépen :)
Képzeld. felhívtam őket, és azt mondták, nem lehet időpontot kérni :shock: Nekünk még Pesten van a háziorvosunk, ott lehetett, és Zsófival nem szívesen ülném végig az egész napot beteg emberek között :?
Vendég

Szia Pandi!

Sajnálom, nekem azt monták telcsizzek és nem kell várni.

Lányok nem tb ügyintéző valaki? Arra lennék kiváncsi hogy Hanna után a GYED-del járok jobban vagy a születendő gyerek után a TGYÁS- ssal?
Előre is köszi!!!

Kép
Kép
mese80

Emese!
Szerintem neked azért mondták a háziorvosnál, hogy telefonálj oda mielőtt mész, mert kismami vagy, és nem akarták, hogy várakozz a betegek között. Amíg én is az voltam, nálam is így működött. Most már viszont rendesen mehetek, mint bárki más.
A gyed, tgyás között szinte nem lesz eltérés. Szerintem ha felhívod a tb-t meg tudják mondani, nem? Sajnos jobb ötletem nincs.
Egyébként hogy vagytok? Pocaklakó? Atyagatya! Most nézem, hogy már a 33.héten jártok. Mindjárt szülni fogsz. :wink:

Kép
Kép
giga1

Szia Ági!

Igen erre én is gondoltam ezek után , hogy a terhesség miatt lehet nekem telefonon bejelentkezni. A tb is jó ötlet csak éppen már próbálgatom és nem sok sikerrel. Egyébként vasat kell szednem és hát ez okoz némi nehézségeket. Hanna hiszis korszakát éli, és eset jön ki rajta a leginkább, nem tudom mi lessz ha meg lesz a kicsi, fürdetés, öltözés amit mostanában egyáltalán nem akar.
Igen már közeleg az idő is és még annyi dolgom van az előkészűletekkel is.
Ti hogy vagytok? Hogy viselkedik a két gyerkőc? Hogy bírod?

Kép
Kép
mese80

sziasztok,
nem tudjátok, hogy lesz e valami gyereknapi örjöngés a környéken?

Emese!
Ha megszületik a tesó, akkor az első gyerek után minden megszűnik!!!!! Csak a második után kaphatsz.
mano20
Dunakeszi

Mano 20: Köszi a tanácsot!

Engem is érdekelne valami gyereknapi program Dk-n. Ha tud valaki valamit írjon. Köszike!

Kép
Kép
mese80

Ennn!
Elvittem ma neked a játszóteres aláíróívet, bedobtam a postaládátokba. Sajnos egy kicsit foltos lett, mert a csőröspohárról rákerült egy kis szörpi. Ezer bocsi (Juli neked is bocs!)! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
giga1

Ok. Akkor ez az amit beszéltünk, h irassam alá?! Ha sikerült, szólok. Gondolom minél hamarabb, annál jobb.

ennn

Sziasztok!
A Juhász doktorúr már nem 8-kor kezdi a reggeli rendeléseket, hanem 9-kor, legalábbis kb. 3 hete, mikor voltam, így volt kiírva. Nekem különben nem sokat kellett várni, alig voltak nála, és gyorsan ment. De hajlamos mindent allergiára fogni, ezt már mástól is hallottam, úgyhogy legyetek résen!

Enn! Igen, légy szíves, aztán ha majd meglesz, küldj egy privit, és megbeszéljük, hol, mikor veszem át. Különben az is jó, ha a Babicz 13-ban keresed a Virág anyukáját, de nekik még nincs postaládájuk, így egyszerűbb, ha mi futunk össze...

Ági! Jó lenne kedden elmenni a baba-mama klubba, ha ráértek!

Drukkoljatok nekem, holnap van az utolsó megmérettetésem az államvizsga előtt!

Juli

Kép
b.j.

A Kinizsi Sportpályán, itt a Fóti úton lesz gyereknapi buli 10-16-ig.
Itt találtam: http://www.keszichannel.hu/browse_news. ... smaincat=0

benianyu

Juli,
Mennek a drukkok holnapra! ++++++++++++++++ :wink: :wink: :wink:

benianyu

Sziasztok!

Ugyan én még csak leszek anyuci hamarosan,de már régóta olvasgatok itt :) Én is itt lakom alagon és remélem sok okos dolgot olvashatok majd tapasztalt anyukáktól :D
berni1

Üdv köztünk berni1!!!

Hol laktok ?

Kép
Kép
mese80

Kedden mi is megyünk elvileg baba-mama klubba :)
Vendég

Juli!
Rendicsek, mehetünk a baba-mama klubba.

Panndi!
Van kedved velünk jönni?

Berni!
Üdv köztünk!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Mese,mi alag2-n lakunk és előreláthatólag jún.3.án fogok szülni(császáros leszek)majd szorítsatok! :)
berni1

Berni: és alag2 hol?

Kép
Kép
mese80

Berni, üdv itt :D

Én is császáros voltam. Kérdezz nyugodtan, akár priviben is.

ennn

Sziasztok,

voltunk gyereknapon, szerintem színvonalas volt. Ja, és láttam, hogy volt külön busz ami vitte-hozta a családokat ingyen.....
mano20
Dunakeszi

mano: Mi is voltunk, nekem is és a gyereknek is nagyon tetszett. A fóti úton voltatok?

Kép
Kép
mese80

Juli!
Mikor talizzunk holnap, és hol?
Már tök elfelejtettem, hogy hogyan csináltuk ezt annó... :oops: :)

Kép
Kép
giga1

Mi volt az itteni gyereknapi rendezvényen? Mi Veresre mentünk át a sógornőmékkel, de az nem volt nagy szám. :?

Kép
Kép
giga1

Enn!

Köszi,nem is tudom,mi érdekelne,azaz minden:-)Azt azért tudni kell,h afájdalomküszöböm nulla és ezért rettenetesen félek a fájdalmaktól. :( tudom gyerekes,de ez biztos valami agyi zakkanat nálam :oops:
szóval én EDA-val fogok szülni pont a miatt,h akor utána még tunak nyomni fájadalomcsillapítót.Te hol szültél?Tapasztalataid?Szívesen veszem,ha írsz.Mennyire volt borzasztó?Hány napig volt nagyon gázos? :shock:
berni1

Szia Ági, Panndi! Szerintem f10-kor el kéne indulni akkor is, ha a lovardán megyünk át, de jobb lenne körbemenni, mert félek a kullancsoktól. Babakocsival gondoltam, mert mire jövünk haza, biztos kifárad.

Juli

Kép
b.j.

Juli, betelt az aláírás gyűjtő ív, de kellene még! esetleg, ha erre jártok hoznák 1et? ezt meg odaadom :)
Berni, ok, akkor majd pihent pillanatomban összeírom ami hirtelen eszembe jut. Én kecskeméten szültem :)

ennn

előre is köszi ennn! :)
tudtok jó gyerekorvost a közelben?tud vki vmit a juhász dokinál levő magánrendelésről és az orvosról?
berni1

Enn! Ez nagyszerű! Intézkedem, majd írok, ha megvan az új ív, és akkor felvisszük.

Juli

Kép
b.j.

sziasztok,
nem tudjátok véletlenül, hogy van e valahol gyerekfogorvos? Remélem kihúzzuk holnapig, de nagyon fájlalja a lány a fogát.
köszi
Adél
mano20
Dunakeszi

Mano, sajnos nem tudok ilyet, de úgy tudom, ilyen esetben felnőtt fogászati ügyeletre is be lehet vinni. Kötelesek ellátni.
AAA Klinikák Dent Kft.
FOGÁSZATI ÜGYELET
1094 Budapest, IX. ker.
Tűzoltó utca 70. fszt.
Telefon: (1) 215-6872
Fax: (1) 215-6872
Mobil: (20) 485-3284

Ügyeletes fogorvosi rendelő Budapest:
Hétvégi fogászati ügyelet, sürgösségi (akut) ellátás:
8:00-tól 22:00 óráig
06 (1) 215-6872
06 (20) 485-3284

ennn

Szia Ági!

Hogy vagytok? Cseperedik a legényke?
Segítenél nekem abban hogy a K. kórházbaa házassáégi anyakönyvi kivonatot elfogadják, vagy az anyakönyvezetővel hiteles másolatot kell készíttetni?
Ja és hogy a kórház belepecsétel a kiskönyvbe? Ha netalántán mentő visz akkor oda vigyen.
Válaszodat előre is köszönöm!
Szép napot!

Kép
Kép
mese80

Emese!
Szerintem nem kell új házassági. Nem mondom, hogy hívd fel az osztályt, mert ott is ahány ember annyi félét mondanak. Szóval ne vigyél újat, jó lesz a régi is! :wink:
A másik kérdést nem igazán értem. Hogy-hogy belepecsétel a kórház a kiskönyvedbe? A mentő nem oda vinne ahova te kéred? Gondolom, ha már nagyon SOS a dolog, akkor nem választhatsz, de ha nem vész, akkor csak oda visznek, ahova te jártál a terhesgondozás alatt, vagy nem??? Ezt tényleg nem tudom... :oops: :roll:

Egyébként köszi, jól vagyunk. Bár Lili most éppen takonykórral szenved. Ma volt egy kis hőemelkedése is, 37,9. De semmi extra.
Bulcsú is jól van. Nagyon sokat fejlődik azáltal, hogy járunk a Dévényes gyógytornászhoz. Már stabilan fordul az oldalára, és ott is marad. A fejét is gyönyörűen tartja már. Sőőőt már próbálkozik a hasrafordulással is. :shock: :D

Ti jól vagytok? Hogy bírod a végét? Hanna?

Kép
Kép
giga1

Ja!
Juli!
Holnap babamama klub?

Kép
Kép
giga1

Bocs, jó hülye vagyok.
Az előbb írtam, hogy Lili tiszta takony, erre most meg megkérdezem, hogy jöttök-e a klubba? :oops:
Szóval mi most kihagyjuk szerintem.

Kép
Kép
giga1

Enn!köszi
Megint segítséget kérek!
Most vettem észre, hogy az egyik legszebb muskátlit megtámadta a tetű!!!
Mit tegyek, hogy megmaradjon??? hatékony szer kellene.
köszi
mano20
Dunakeszi

Mano, fura a muskátlin tetű. Tudtommal nem bírja a szagát. Kicsi apró fehér izék azok szoktak lenni. az ellen lehet kapni több féle cuccot. A fehér nünüke a tripsz. Én biokill-t használok a házban és a ház körül is első körben. emberre, háziállatra ártalmatlan, szagtalan, bio, és kb 1, másfél hónapig hatásos. Persze ha növényre fújön kültéren, akkor kb hetente.

Juli, bedobtam az ívet a ládátokba. Várom az üreset!

Giga, tényleg az van, h ha mentőt hívsz, akkor az visz az éppen ügyeletes kórházba. Hiába beszélsz, neki akkor az a kötelessége.

ennn

Sziasztok!
Ági! Lilinek jobbulást!
Enn! Köszi, én is igyekszem, csak közben állást kaptam, és még meg kell szerveznem a bejárást, meg Botit elkezdtük beszoktatni a bölcsibe. De minden nap hordom magammal, remélem, ma csak meg tudjuk tenni azt a 100 méter kitérőt..
:D

Juli

Kép
b.j.

Juli!
Ejha! Milyen állást kaptál? Boti már jár is a bölcsibe?
Sajnos nálunk már Bulcsú is elkapta a kórságot, csak sajnos neki már ma reggel 38,5 volt a láza. Kihívtam a doktornénit, majd dél körül jön is. Remélem nem lesz semmi komoly. Most szerencsére alszik.

Ezt a mentős dolgot tényleg nem tudtam. Nem tudom, hogy mit kéne csinálni, hogy a mentő a Kistarcsaiba vigye Emesét. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Kép
Kép
giga1

Nekem anno belepecsételt a dokim a kiskönyvbe, és beleírta, hogy szülésre helyet biztosítunk - ÁEK.

Bocsi, hogy nem jött össze a múltkori baba-mama klub, de Zsófival mostanában elég össze-vissza az életünk :?
Vendég

Panndi, a csemetéink majdnem egy napon születtek :)

Juli, ez az állás dolog jól hangzik. Gondolom örülsz neki.

ennn

enn: igen :) És van itt Dunakeszin (tőlünk kb egy percre) Zsófinak egy barátja, egy kisfiú, aki Bercivel napra pontosan egy idős :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ági: Igen Hannánál nekem is tűztek egy cetlit a kiskönyv hátára hogy a BM válalja a szülést. Így ha esetleg mentővel mentünk volna akkor is odavisz a mentő. Hallottam már olyat akinek nem volt és a legközelibbe vitte. Bár egyszer vitt mentő Hanna előtt, és nem volt papírom mégis aranyosak voltak a mentősök és a BM-be vittek.
Mindegy végül is, már nem is érdekel, úgy vagyok vele ha apa nincs akkor oda visznek ahova akarnak, valahol-valahogyan kibujik ez a gyerkőc is. Remélem!

Juli:Jó szólok Anikónak a játszóról. Milyen a bölcsi? És mennyi? Boti hogy viseli? Hol van?
Lehet, hogy nekem is be kellesz adnom a két gyerkőcőt decembertől. Sajnos. Úgy néz ki, hogy csak gyes-t fogok Ádira kapni, és abból nem tudok lakáshitelt fizetni. Vagy a másik verzió, végső esetben apa jön gyedre . De nem szeretne csak ha muszáj, mert neki meg sok lenne a kieső pénz. Hát nem tudom.

Kép
Kép
mese80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?