Sziasztok!
Szerintem a védőnő úgy volt vele, hogy amit akarok azt már tudom, így nem adott várandós csomagot. Majd érdeklődöm.
Nekünk nem volt légzésfigyelőnk. Hason altattam Adélt, mert bukós volt. Nagyobb volt a valószínűsége, hogy megfullad a büfitől, ha a hátán alszik, mint a bölcsőhalálnak, ha hason fekszik. Igyekeztem nem túlfűtött szobát biztosítani neki. A közös szobát a picivel jónak tartom, főleg, míg éjjel gyakran felébred. Azok az apukák, akik együtt aludtak a picivel és az anyukájával az elején, nem voltak kimerültek?
Nálunk ez elképzelhetetlen, hogy huzamosabb ideig a férjem éjjelente többször felébredjen. Biztos nem tudná a munkáját jól ellátni. Hála Istennek mi meg tudtuk/juk oldani a külön alvást egy kis időre. Mondjuk nem tudom, ha rossz alvó lesz a pici, akkor mit csinálok. Azért azt nem lehet, hogy külön alszok pl. egy évig a férjemtől.
Én is eléggé görcsöltem, hogy mikor vigyem először levegőre Adélt. Egy hónapos volt, mire ki mertem menni vele az udvarra.
Védelmemre legyen mondva, hogy januárban született.
Vera! Szerintem a te esetedben természetes, hogy már egy hetesen mész a babával. Egy kérdés: 4 gyerek mellett hogy tudsz szabad hétvégéről álmodni?
Most láttam, hogy minden fiadnak 2 neve van. Mi egyet alig találunk, nem nyolcat!
A kislánykátoknak is két neve lesz, és ha megint fiú? Van még két nevetek?
(Remélem érzed, hogy nem kinevetlek, inkább a magam kínját dolgozom így fel.
)