Új privát üzeneted érkezett!

trinky, te úgy érzed, mi meg úgy kívánjuk, hogy sikeres legyen a beültetésetek. Szerintem beszéld még meg a kiskrapekokkal is, hogy tuti ok legyen minden.
Nagyon szprítok neked!
Nekem amúgy nem kell kényszerzubbony, elég lenne néha egy dugó a számba.

reni, apám ilyen piros etetőszéket se láttam még! Nagyon menő benne a csaj :D Tudja milyen küzdelmes volt beszerezni?

katata, milyen volt a háznézés? Megveszitek?Kipurcantatok?
bbilona

Trinky :)
Vigyázz magatokra! Szorítok!

Reni :)
Úgy örülök, hogy végül meglett az az etetőszék, amit szerettél volna. Nagyon szépséges.

Pandus :)
Ú, sajnálom. Ez nagyon rosszul hangzik. Tényleg mitől lehet ez? Gyógyulj meg minél hamarabb.

K.boris :)
Akkor most már biztos, hogy költöztök? A meggyet én is nagyon szeretem, de jó messze lesz tőlünk. Nem kaptál papírt, hogy meddig kell intézned a gyedet? Nekem annak idején megírták. Kb. egy hónappal a tgyás lejárta előtt kellett intéznem. A mhely segített.

Én most elég pocsékul vagyok. Szinte egész nap émelygek és rossz a közérzetem is, különösen reggel. Igazából semmi nem esik jól. Mindig eltervezem, hogy most mit ennék, de amikor odajutok, már nem ízlik. Marcival csak nagyon keveset émelyegtem, és az is elmúlt a 8. hét vége felé. Remélem most sem tart tovább.

Kép
Kép
tiza

Pandácska, véletlenül erre akadtam:

Nekem orvos állapította meg a méhgyulladást.Konzervativ kezelést,vagyis tengeri sós ülőfűrdőt javasolt.Kb 10 napig napi 1-3 alkalommal. Rendbe jöttem tőle,....

tiza, kitartás, hiszen tudod, hogy megéri! :wink:
bbilona

Tiza!
Tudom, ez most téged nem nagyon fog vígasztalni, de vannak helyzetek amikor a róka koma szívesen látott vendég. Ez még mindig kellemesebb, mintha egy szimpla gyomorrontástól émelyegnél. Persze azért kívánom, hogy hamarosan elmúljon és onnéttól problémamentes, boldog terhességed legyen!

Pandus!
Óh, nagyon sajnálom! Hatnia kell a gyógyszernek!!!!! Tényleg, mit mondtak, mitől lehet ez a gyulladás? Mielőbbi jobbulást kívánok!

Trinky!
Hajrá, pihi továbbra is!

Reni!
Nagyon jól áll a csajszinak a szék - nagggggyon megérte, látszik hogy értékeli!!!

Boris!
Jó kis házikó lesz az, biztosan Borka is imádni fogja a madárfüttyös reggeleket, napokat!

tücsökbogár

Köszönöm lányok! Fertőzéstől van, csak nem tudom, mit és hol szedtem össze :roll:

Reni,
Látom nem csak te örülsz a széknek :D Könnyű volt összeszerelni ugye?

Ilona,
Köszönöm!

Tiza,
Lehet kislány lesz, azért vagy többet rosszul. Jó tudom, hogy erre nem lehet adni :lol: Dórival nagyon rosszul voltam, 17. hétig naponta többször is hánytam.
Vendég

LÁnyok!

Köszönjük a bókot :lol:

Tiza!

Szerintem is lány lessz :lol: :lol: Én is hánytam mint a lakodalmas kutya :lol: Köszi,hogy te is örülsz :lol:

Pandácska!
Könnyű volt összerakni :lol: Piheni sokat!+++++++

Most jöttünk haza a fülbelövésről :shock: szegénykém nagyon sírt :oops:2hétig kell benne lenni a fülébe,a próbának ami egy molyosgó smiley fejecske,csak ilyen volt a kozmetikába.
m. reni

Reni,
Mi vasárnap cseréltük ki a fülcsijét. Szegényke ,akkor ő is megszenvedte :?
Vendég

Na most cáfolok :)
Annámmal semmi gondom nem volt, tünetem is alig..
Most dettó, mint Tiza... Éhes vagyok, most pl. pickszalámit kívánok, de ahogy leülök enni, 2 falat után már köszönget a róka.. A fogmosás rémálom, öklendezek a fogkefétől..Ma de. végig feküdtem, nem bírtam mozdulni, mert jött a hányinger... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

én is szeretnék már ilyen rókát :roll: Nem lehetne továbbküldeni Ráckeve felé? :? :D
bbilona

Ilona :)
Én küldöm, küldöm. Még a testvérét is.

Kép
Kép
tiza

tiza, köszi. Elkezdtem neki ásni a kotorékot.. :wink:
bbilona

Ilona, csak neked :lol: Ez tuti elég lesz 40 hétig :wink:
Kép
Vendég

Tücsök,
Köszi a kérdést, láz nincs, és a hsam se fáj annyira, de folyamatos hányingerem van, így nem sokat tudok enni, ami a tej miatt nem jó :( Szédülök is, néha attól félek, hogy elájulok. Most meg elkezdtem vérzeni :?
Vendég

vérezni :oops:
Vendég

Oh Pandácska, sajnálom! De talán az, hogy nincs lázad már jót jelent. A vérzés akár még jó is lehet, talán kitisztul a gyulladt terület. Szurkolok, hogy így legyen!

tücsökbogár

pandácska, gyors gyógyulást kívánok! Vérezni? És erre mit mond az orvos?
A rókacsaládot szeretettel befogadjuk, de hogy lesz így hely a gyerekeknek? :D :wink:

tücsökbogár, holnap mentek vizsgálatra?
bbilona

Ilona!
Nem, csak a vonalzóm szerint vége lesz a ciklusomnak - remélhetőleg így is lesz. Hát most a jó vaskosra hízlalt méhnyálkahártyám miatt niagarára számítok. :oops:
Egyenlőre nem kell sehova mennünk. Majd valamikor júniusban kell egyszer lemennünk vizsgálatra.

tücsökbogár

tücsökbogár, kíváncsi vagyok milyen pontos lesz most nálad a Mikulás. Remélhetőleg mégsem szenveded meg annyira!
Tényleg írtad már ezt a június dolgot..oh, bocsi :?
Én most homeopátiás cuccot szopogattam a hasgörcsre, és tiszta büszke vagyok, mert nem kellett bevennem gyógyszert.
bbilona

Ilona!

Ezek szerint nálad most is pontos volt. Én szerencsére általában nem vagyok görcsölős, de az elmúlt pár napban azért kicsit görcsölgettem, úgy is gondoltam, hogy előbb meg fog jönni, de eddig még nem. De még van két napja...

tücsökbogár

pandi, jobbulgassál!! de mitől vérzel? megkérdezted a dokit? aggódom kicsit...

tizu, okés jöhetsz meggyezni!!! úgy sajnálom, hogy megint rosszulvagy, talán hamarabb el fog múlni mint Marcinál!!

mágnes, ez szörnyű lehet :x nekem nem volt semmi tünetem a fáradtságon kívül, de el tudom képzelni milyen lehet....tarts ki mágnes!! hajrá :wink:

reni, akkor nem csak toncsika mosolyog olyan szépen az apukájára ....hihihi :P én nagyon félek a fülbelövéstől, gondoltam várok is kicsikét vele. olyan pisztollyal lőnek most is?

babszi? kata? jucmuc? tamar? sapé? odry? és sokan mások???

Kép
kicsiboris

csajok, most ültem be először a kádba...valahogy elfelejtettem :roll: ooolllyyyyannn szuppi volt!!!
ja a menzim annyira erős görcsökkel jött... :cry:

Kép
kicsiboris

Pandácska, remélem már jobban vagy.

Kata merre jársz????

Lányok szerintetek teszteljek valamikor???? Már tűkön ülök, és sajnos nem tudok nem figyelni a tünetekre...... :roll:
Nem mintha akkora tünetek lennének. :oops:

Olyan messze van még hétfő.
trinky

trinky, naná hogy tűkön ülsz. Tesztelés ügyben nem tudok segíteni, csak jelentkezni akartam, hogy el ne felejtsd mennyien szorítunk nektek. :D

kicsiboris, érik a meggy! Megyek!
Mikor lesz a tiétek a ház?
bbilona

Trinky!
Én kivárnám a hétfőt és nem tesztelnék, mert nekünk külön szóltak, hogy a hormonpótlás miatt mutathat a teszt téves pozitív eredményt is, és a vérvétel a tuti. De tudom, hogy sokan szoktak tesztelni, szóval rád van bízva. Mi mindenképpen szurkolunk!

tücsökbogár

Trinky,
Mikor volt az Et? Kaptál beültetés után hcg szurit? Én Et+10 napon csináltam tesztet, és akkor már Dóri integetett nekünk. Ez pont tegnap volt egy éve... És ma van egy éve, hogy pozitív lett a vérvétel is :cry: :D na, de elkalandoztam.

Boris,
Nem kérdeztem. Ma már nem vérzek :shock: :roll:
Vendég

Ilona, nagyon köszönöm a szorítást, aranyos vagy.

Pandácska, múlt héten csütörtökön volt a beültetés, azóta minden nap kapok 2 ampulla progesteront, és ugye a 3X3 utro is itt van...

Lehet, hogy Tücsinek van igaza, és tényleg nem kéne tesztelni. Valószínűleg az bajom, hogy nincs kihez szólnom, és van időm hülyeségeken agyalni. A férjem sajnos általában későn jön haza, és hétvégére is el kell utaznia. Na majd kitalálok valamit, csevegek a szomszéd nénikkel. :lol:

Pandi, mi ez a szomorú arc a pozitív vérvételnél? Örülök, hogy már nem vérzel. Mikor kell menni kontrollra? Meg tudják majd mondani, hogy milyen fertőzésed volt?
trinky

kicsiboris, mi az hogy először ültél kádba? Szülés óta?
Ez az első mensid? Tudod szülés óta :wink:
bbilona

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok,olvasok, mindenkinek drukkolok továbbra is, de többre nem vagyok most képes.

Trinky,
hétfőre +++++++++++++++++++++++
katata

trin?? na rágod már a körmöd tövig :?: :?: :lol: :lol: nagyon izgi, húúúúúú de jó lenne....

ilonkám, nem már 3 hónapja van rendes ciklusom, csak nem ültem be a kádba. a házikót jövő pénteken valszeg leelőlegezzük, de nem kiabálom el.....
de te magadról nem sokat írsz ám!!!

kata de jó, hogy jössz :!: :!: :!: :!: gyere mesélj, mi majd megvígasztalunk, ne add fel :!:

pandi de jó, akkor már jól is vagy?
mikor kezded majd a hozzátáplálást? én elkezdtem banánnal de mindenki azt mondja a déli kaját kellene először kiváltani... :roll:
már nemtom mit csináljak..

Kép
kicsiboris

Kicsiboris!

És Ízlik a banán Borkának?

Pandácska!!

Hogy érzed magad?????
m. reni

helló reni :lol: egy hét alatt jutottunk el az egy kiskanálnyi mennyiséghez :shock: de lehet, hogy mellete elkezdem délben a sütőtökpürét...

mágnes/gyöngyike/sapé, anyukák, szerintetek így, hogy most délután eszik Borka egy kis banánt mellette elkezdhetem a déli főzelékeket? nem zavarhatja meg?

köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsiboris

Boris,
Majd, ha elmúlt 6 hónapos, szépen elkezdjük. Részleteket még nem tudok, majd a nővérem kiokosít, hogy kell csinálni :D tegnap kötöttünk előszerződést a házra :D Nálatok mizujs a házzal?

Reni,
Köszi, sokkal jobban vagyok!

Trinky,
Hogy vagy??
Vendég

Helló Lányok,

Nem tesztelek, ki fogom bírni. Bezárt a gyógyszertár, és nincs más tesztes bolt a közelben. :)
Ma a barátnőméknél voltam és jól összebarátkoztam a 9 hónapos kislányával. Nem feküdtem szinte semmit, de szerintem ez most már nem számít. Kicsit görcsöltem reggel, de vettem be magnéziumot és jobb lett. A cicim duzzadt, oldalt fájogat. A hőm 37,7.
Szóval vannak tünetek és örülnék is, ha nem tudnám, hogy ez lehet a progi pótlástól is.
Legyen már hétfő dél. :roll:

Pandi, örülök, hogy jobban vagy.

Kata, jó, hogy itt vagy. Köszönöm a drukkot. Szívből kívánom, hogy minél hamarabb nyerd vissza a jó kedvedet, energiádat, nyugalmadat.
trinky

pandi, de jó, hogy jól vagy! akkor már tutira költöztök :lol:
mi pénteken 'vesszük meg előleggel a házikónkat, most írjuk alá a házeladásunkat hét elején....zajlik az élat...és döbbenet, hogy nálunk hasonlóan történnek a dolgok nem pandi? tök jó!!

trin, nagyon vigyázz azért magadra!!!! iszonyatosan-nagyon-nagyon izgulok és rengeteg ++++energiát küldök (remélem el is jutnak hozzád:-)..........................várom a holnapot.....................

többiek???? nagy a pangás!

jelentem Borka negyed banánt eszik délután!!!! nagyon ügyi:o))

Kép
kicsiboris

5 hónapos a kicsilány :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Kép

Kép
kicsiboris

Boris,
Meseszép :wink: Csak már olyan nagy, nem? Az idő rohan és rohan... tegnap még együtt vártuk őket, együtt kerekedtünk, most meg lassan férhez mennek :( Olyan jó lenne megállítani az időt, hogy sokáig kisbabák maradjanak... a mi kisbabáink :wink:

Trinky,
Mindjárt hétfő dél van nyugi, drukkolunk neked! Kitartást!!

Reni,
??

Mágnes, Tiza,
Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Ha lehet hozzatok képet, a picikről :wink:
Vendég

Kicsiboris, olyan édes :lol: boldog 5 hónapos évfordulót!

Trincky, holnapra nagyon drukkolok!

Képzeljétek, voltunk az orvosnál, és végül is nem kell a maradék két inszem, hanem rögtön mehet a lombik! Annyira, hogy ma vagyok a 25. napon, és ha megjön, másnaptól már szurhatjuk is a pocimat. Kicsit megrémültem tőle, hogy ilyen rögtön, de már jó, ez lesz a megoldás, és sikerülni fog!
domo

Domo,
Ez szerintem jó :wink: Ne féljél, lombikkal sokkal jobbak az esélyeid! Ha kérdésed van itt vagyunk, és jól írtad sikerülni fog!!!! :D Mit fogsz szúrni?
Vendég

Sziasztok!
Trinky! Nagy drukk hétfőre!
Kicsiboris! Nagyon szép ez a lányka! Boldog 5 hónapot!
Apránként adhatsz neki főzit, de még a tápit ne hagyd el neki. Eleinte én is kevés főzeléket adtam neki, mig megszokta és mellette még tejcsit. Aztán amikor már láttam, hogy szép mennyiséget megevett utána inni már csak vizet kapott.
Mi pedig ma vagyunk 1,5 évesek (18 hó)!
Pandácska,Kicsiboris! Gratula a házikóhoz!!
Mi pedig a héten vettünk egy új, és nagyobb autót magunknak!
Lányok! Én ma vagyok a mensi első napján és belevágunk a tesó babába. Drukkoljatok hogy ne kelljen nagyon soká várni.
bgyöngyi

Bgönygyi,
Neked meg drukk a kistesóhoz :wink: reméljük hamar jön, és nem kell rá sokat várni!
Vendég

bocsi Bgyöngyi akart lenni :oops:
Vendég

domo, akkor szorítunk ezerrel. Talán jobb is így, nem kell előre körmöt rágni.

bgyöngyi, sok sikert!

kicsiboris, ügyesek vagytok.

pandácska, na ez a házdolog, akkor csak megoldódik lassan. Ezek szerint megkaptátok a terveket.

Szép hete lányok!

trinky,+++++++
bbilona

Pandácska!

Itt vagyok,csak apa itthon volt szabin,aztán kicsit romantikáztunk :lol: Gratula az új házhoz :lol: Nagyon jó lesz ott nektek.Nekem a párom azt mondta,hogy ameddig nem fogok dolgozni,addig nem költözünk :oops:
Tudom,hogy nem idevaló kérdés mert itt mindenki most babát szeretne,de hogy kéne védekezni???
Ovszert utálom,gyógyszert nem akarok,ilyen krémektől a hideg ráz,
spirálról halottál valamit?

Kicsiboris!
Imádom ezt a csajt :lol: :lol:

domo!
A lombik a nyerő :lol:

BBilona!
Te hogy vagy?????

Pandácska!
Jut eszembe!
A babakocsidnak sport részét is lehet szemből tolni?????????
m. reni

rani, köszi!!! én is már használom a sport részt, és szemben ül Borisom :lol:

gyöngyike, na végre hogy jösssz :!: :!: húúú de izgi, tesóztok :?: :lol: :lol: tuti hamar fog jönni!!! én így gondolom és punktum!!
köszi a tanácsot, nem baj, hogy délután banánozunk is? nem zavarhatják meg az ízek?

mágnes, hogy vagy?
tizu?? mit érzel? émelygés elmúlt már??? uh képet akarok!!!!!

domo ari vagy!!!! nagyon-nagyon klassz, hogy kihagyjátok az inszemet, már fölösleges szerintem is!!! húú nagyon szorítok!!

reni a spirálról annyit hallottam, hogy ha mostanában nem szeretnétek a tesót akkor érdemes felrakatni mert a leszedés után is kell regenerálódni, mi mindig a természetes módszert követtük..

zel?? többiek???

Kép
kicsiboris

Gratulálok a házvételekhez!!!

Ilona!
Úgy döntöttünk, hogy mi is beadjuk a papírokat a Gólyahírhez is, mert a Bölcsővel úgy tűnik, nem jutunk semmire.

tücsökbogár

Reni,
Jó kérdés. Mi most vigyázunk, és ennyi. Amikor voltam dokinál, megkérdezte, hogy szedek-e rendszeresen gyógyszert? Mondom nem. Kérdezte, hogy még fogit sem? Mondtam hogy nem. És nem félek, nem akarok felírtani? Mondom az első babám is lombik, azt hiszem nincs mitől félnem, de ha jönne is még egy baba ,akkor se lenne nagy probléma, hiszen kettőt tervezünk :D Anyumnak volt spirálja, de begyulladt, és lett egy okos, aranyos kislánya... én :lol: :lol: hahaha Babakocsi: sajnos a sportos nem felém néz :? gondolkoztam, hogy veszünk másikat, de nem tudom... Dóri majd megszokja, eddig nem problémázott, csak félek, hogy késöbb fog.
Vendég

kicsboris!

jó nektek,hogy szemből is lehet tólni :shock:

pandácska!
Én sem szertenék spirált,de még nem szeretnék most babát majd 2év múlva :lol:
Képzeld levettük a mózest és a drágám nem lát a sport részbe engem és teljesen kivan :oops:
Most mi tévő legyek?Apa hallnai sem akar másik kocsiról! :roll:
Melyik típust lehet szemből tolni?Tudod?
JAne vagy peg perego vagy Quinny típusból :shock:
m. reni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?