Jó reggelt Lányok!
Jön a reggeli kisregényem!
Időjárás:Nálunk esős idő van. Egész hajnalban esett. Most is borús.
Én majd priviben küldöm az iwiw-es elérhetőségemet, ha kell valakinek. És be is szabad jelölni. Igaz, még nem találkoztunk, de már mind a barátaim lettetek! Úgyhogy várom a jelöléseket.
Ma reggel is mértem a hőmet. még mindig fenn van. Sőt, ma megint egy tizeddel magasabb lett. ugye azért?! ugye?!
íme:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 14400_.png
Szöszke
"Persze nem akarok okoskodni, csak még egy kis reményt tuszkolni beléd, remélem nem érted félre"
Jajj persze, hogy "okoskodj"!
egy kis biztatás minig mindenkinek kell.Nekem is. Neked is. Köszönöm! Nagyon is szeretlek érte! Ugyanúgy, mint a többieket is!
Bridget
az az időjós smile is nagyon ott van! Édes a kicsike!
Remlem azért ma már jobban vagy, és teljeesn elmúlt az a vacak rossz érzésed! Bár mostanában elég sokat panaszkodtál rosszul létre. Nem vagy egy kicsit legyengülve inmunrendszerileg? Bár nem akarok beleszólni, csak aggódok érted! Tessék sok gyümölcsöt, zöldséget enni, és szépen meggyógyulni.
Írtad Katának, hogy félsz, hogy nem lehet semmi összebújás baba esetén. Szerintem el leszel foglalva a baba témával, és eszedbe se fog jutni hetekig a szex. És feltehetőleg a párodnak sem. Aztán mire eszetekbe jut, már letellik a kritikus időszak, és már lehet is. csak óvatosan.
Kati
Jajj de örülök neked!
Nagyon ritkán jársz felénk! Na de értem én, ott a gyerek, a meló, most a pocilakó, és gondolom a háztartás is. De azért nagyon vigyázz magadra!
Szóval öszebújtatok? Jópofa volt a dokid! "Azt kell! Mert a férjnek nem a szomszédba kell járnia szexelni!!!"
Ez tetszik a dokitól.A legtöbb biztosan azt mondta volna, hogy jajj, meg miért, meg ilyenek. Ez egy belevaló orvos!
Azért remélem ma már nem jött elő a fájdalom. De a doki is megmondta, hogy különösebb baj nincs. És mit mondott a további szexelésről? Lehet? Vagy nem?
megnéztelek az iwiw-en. Szépek vagytok! Nagyon szép lány vagy te is.Minden képen mosolyogtok. Látszik, hogy nagyon boldog pár vagytok.
Vickybabe
Óóóóóó Istenem! Ez a fotó gyönyörű!!!! Látszik a kis pocaklakód!
Menten elbőgöm magam!
Hát igazi Csipkerózsika történeted van. Tényleg hinni kell a csodákban, mert te vagy az egyik élő példa. Nem semmi, hogy ennyi beavatkozás meg herce-hurca után spontán sikerül. Tényleg nem véletlenül mondják, hogy amikor nem számítasz rá, akkor sikerül.Nagyon örülünk neked!
És nem is tudom, hogy nagy betükkel gratuláltam-e már, mert kicsivel már úgy emlékszem igen, csak nem akartuk még elkiabálni. Tehát: GRATULÁLOK!
Jól vagy? hányinger, fáradság? MIlyen tüneteid vannak? Vagy honnan vetted észre, hogy babás vagy? bocsi, ha sokat kérdezek, de szerintem másokat is érdekel minden, amit tapasztalsz.Várunk! Vigyázz magadra!
Nócika
elküldtem priviben a fotókat! De mostmár Te is küldhetnél nekünk!
Valószínűleg, már túltette magát a főnökasszonyod a dolgon. beletörődött. Kicsit dohog, aztán meg ő a legaranyosabb. Csak ki kellett adnia a dühét. Látod, minden rendben mostmár.
Nos, elolvastam amit Bridgetnek írtál! Nem igazán értettem, de az urulógus meg akart vizsgálni? Mi köze lenne neki mindehez a párod vizsgálatán kívül?
Hi-hI-hi! Az a jóga témát jól félre értettük!
Tényleg, az egy másik jobb fajta jóga, amiről te beszélsz! Csak hajrá!! Gyakorolgassatok!
Zsuzska
Te tegnap nem sokat írtál. Bár lehet, hogy a mi hibánk, mert nem voltunk akkor amikor Te?
akkor majd igyekszünk!
Ma reggeli kisregényem eddig tartott.
Mindenkinek szép napot!