Új privát üzeneted érkezett!

Viktu,
gratu! Drukk a randikhoz! :wink:

A tali, akkor június 1! :)
angel37

Leo: bocsi. Elvileg jó, de 100 %ra nem ígérem.

Viktukám: szívből gratulálok és drukkolok tovább!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Viktu, gratulálok! Drukk a randihoz! Akkor blasztóra pályázik a dokibácsink?

babaimádó
Kép
babaimado

Jelentem,
betöltöttem a 34-et!!! :D Most megyek és koccintok egyet Apával, Mindenki kedves egészségére!!! :lol: :lol: :lol:
Torta ugyan nincs, pizza van, azon gyújtunk gyertyát :lol:

Viktu,
ugye mondtam, hogy szerencsés nap lesz a mai? :D Szurkok mennek!!!

Nohát, Coca!
Ilyen éppeg lényeges dologra nem kérdeztek rá??? :lol: (A Schöpf-mereiben mentek így az inszeminációk: közölte az asszisztens, hogy apát ne hozzam, helyette adott egy kis edényt, abba kérték az anyagot...épp a szomszédét is vihettem volna :? Mindig attól rettegtünk, hogy asszisztensnéni vtlen összekeveri... :oops: )

tillidian

sziasztok!

hanna, leo, baba, viktu, bubi: drukk+++++

till: boldog szülinapot!

snufi: boldog évfordulót!

rólam: ma voltam vérvételen, jövőhéten eredmény.

kati
katica30

Till :P
Boldog szülinapot!

Leo :P
Nekem 1-je nem jó, de semmi gond, a 31-ére sem tudtam volna garanciát vállalni... Hánykor lesz a tali?
Inkább megadom a számot, jó: 209-3070
Eddig úgy foglaltam, hogy babás találkozó, de miután úgy látom, most babák nem lesznek, elég, ha asztalt foglalsz.
Tranzit Art Cafe - Xl, Bukarest u.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viktu :P
Ügyes voltál! Gratulálok! Drukk a randihoz!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

S egy térkép a Tranzithoz annak, aki még nem volt, de most megy:
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok, nagyon köszönöm! :D

Leírnám a mai "vívódásomat", ha nem nevettek ki...

Voltam ma lélekgyógyásznál. A kineziológus ajánlotta...Teljesen meggyőző volt, olyan dolgokkal szembesített, amir rajtam kívül senki sem tudhat...Azt mondta, nyugodjak meg, élvezzem az életet, fog jönni a baba!!! És nem kell több lombikra mennem, nem ez a megoldás...(De akkor mi???) Most tanácstalan vagyok! HA húzom-halasztom, mennek az évek, és ki tudja, tényleg így van-e? (Voltam már egy másiknál 2004-ben, - ezt már biztosan írtam - ő is azt mondta, majd jön a baba...(ja, már 2008-at írunk...)

Ezer bocsi, hogy ezt leírtam, nem akarom misztikus irányba terelni a gondolatokat, de den tudom senkivel megbeszélni...ha Valaki Közületek véleményezné, akár priviben, örülnék!!!

Köszi: Till

tillidian

Angel, Coca! Köszi! mi sem vagyunk házasok, de ezt még senki nem firtatta...

Viktu, ez szép "termés" :D Drukk a továbbiakhoz :)

Kép

Mó! Azért ezt tisztázd, mert min. élettársi papír tuti hogy kell a törvény miatt. Asszem élettársak, házastársak, ill. egyedülállók donorsprmával vehetnek részt a programban.

Kép
zölddisznó

Till - Boldog Szülinapot!!!!

Mi sem vagyunk házasok, senki sem kérdezte tőlunk sem.

Fanni - sajnálom, hogy neked az 1-je nem jó :-(

Mindenkinek drukkok++++++++++++++++
leo50

Sziasztok!!!!

Viktu!!!
Gratula a sejtecskékhez, drukk a randihoz+++!!!

Fanni!!!
Nagyon örülök, hogy midem okés veletek!!!

Leo50!!!
Topiktalira én is szívesen jelentkeznék! :D
beu9

Beu - gyere, szeretettel várunk!!!!!!

Viktu - drukk a randihoz!!!!!!!
leo50

jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Viktu, Baba, Hanna
+++++++++++++

Till,
Boldog születésnapot kívánok!

Fanni,
Sajnálom, hogy Te sem tudsz jönni, de megértem, hogy akár fontosabb teendőid is lehetnek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hanna, Leo,
+++++++++++++++++

Viktu,
+++++++++++

Baba,
+++++++++++

Tilli,
boldog szülinapot! :D

Mó, Coca, Leo
mi sem vagyunk házasok!
Az első konzira már vittük a közjegyzőit, a doki kérte is!

Fanni :P
kár, hogy nem tudsz jönni...
Pedig mekkora pocakdörzsölést tudnál adni :wink:
Na nemcsak ezért kár! :wink:
angel37

Jó reggelt!

Kati: köszönjük! :oops: (megünnepeltük rendesen)

Till: Kép (msnen várlak)

Szép napot Mindenkinek!

snufi

[quote]M írta:ó, Coca, Leo
mi sem vagyunk házasok!
Az első konzira már vittük a közjegyzőit, a doki kérte is!

Mi azok vagyunk, csak nem kérték, hogy igazoljuk. A közjegyzői élettársság is tökéletes! De ha egyik sincs, akkor baj lehet belőle!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

8 Babánk van!!! Holnap újra telefonálnom kell :)
Nagyon-nagyon köszönöm a drukkolást Lányok!!!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu: Kép

snufi

Viktu
ez nagyon jó hír! :D
Vendég

Viktuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

sziasztok LÁnyok!

Tegnap jöttem haza a kórházból ,nem is esik jól gép előtt ülnöm.
Sajnálom, hogy vita kerekedett a történetemből, bántó szándék engem nem vezérel. Annak se örülök, hogy néhányotokban most megrendült valami bizalomféle.Kérlek higgyetek a jövőben és várjátok a kisbabá(i)tokat!!!
A kaális orvosommal még nem beszéltem, erőt kell gyűjtenem, mert egyenlőre elsírom magam állandóan.
Méhenkívüli terhességgel operáltak péntek este, 2 órás műtétem volt.
Az operáló orvos szimultán terhességre gyanakodott( tehát méhen belül ,plusz méhen kívül is egyben), a méhenkívüli biztos volt, azonnal megoperáltak a vizsgálat után. Mivel a hcg-m 1700 volt, a méhet békén hagyták, mert elképzelhetőnek tartották, hogy méhen belül is megindulhatott valami. De a méhenkívüli a bal petevezetőben volt, és megindult a hasüreg felé, ott már hasüri vérzés, folyadék volt.
Csütörtökön még csak annyit tudtam Sz. dokimtól, hogy lát méhen belül egy 9 hetesnek megfelelő babát. Más semmit nem mondott, se a petefészkekről,se a petevezetőkről, csak a méhen belüli helyzetről.Ezután küldött a többetek által ismert A.K. dokinőhöz, aki fogadott is még csüt. este, és ők is megállapítottak egy 9 hetes babát méhen belül, de mintha volna méhen kívüli is, de nem biztos.És berendelt keddre a máv-ba uh-ra.
(Persze én jeleztem a dokiknak, hogy szoktak lenni erős görcseim.) na mindegy.
Aztán pénteken úgy döntöttünk, nem várunk keddig, és a sógornőm elvitt egy ismerős nőorvosához, aki nagyon jó uh.orvos.
Hát az ő kötelékében derült ki minden. ( méhenkívüli + mioma a méhben)Teljesen felháborodott, hogy kik vizsgáltak eddig, és hogy nem vették észre a méhenkívüliséget? Na innen már tudjátok, megműtöttek. Aztán vártunk az esetleges méhen belüli terhességre, hátha...,de nem ,mert a hcg rohamosan esett a kezdeti 1700-ról lement 135-re 4 nap alatt. Szóval terhesség nincs, amit babának néztek, az bizony mioma! ( 2 hét múlva megyek kontrollra a kórházba, a miomámat lehet ,hogy ki kell még venni)
Nagyon örülök, hogy túl vagyok a műtéten, főleg annak örülök, hogy még előbb megműtöttek ,és nem a rohammentőt kellett igénybevenni.
A bal petevezetőmet el kellett távolítani.Hát ennyi a történet, testileg egész jól vagyok, most már csak a lelki része nyomaszt.
Bízom a holnapban, a felgyógyulásban és várom, hogy anya lehessek.Tudom, hogy sikerülni fog.És mindenkinek ezt kívánom tiszta szívből!!!!!!
nani
nani72

Kedves Nani!
Gyors gyógyulást kívánok és nagy ölelést küldök neked!

Viktu!
Mennyi babó!!! nagyon ügyik vagytok!!!!

Fanni!
És szombaton sem tudnál jönni?? Mert ahogy Leo táblázatát nézem mindenkinek jó a szombat is.... tudom, hogy én dobtam be a vasárnapot, de szuper lenne, ha legalább egy kismami tudna jönni (konkrétan TE :roll: )

Katicám! :)
Mit néznek a véredben??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Leo!
Óvatos tesztelés?? vagy vérvétel?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nani: szívből sajnálom, és mielőbbi lelki felépülést kívánok Neked! Ha szükséged van valakire, aki meghallat, keress bátran.

snufi

Nani,
soksok erőt neked a lelki gyógyulásban (is)!
Nem vagyok UH-s szakértő, de hogy lehet egy miómát terhességnek nézni? :( Mióta volt az ott? És a méhenkívülit is hogyhogy nem vették észre? Remélem Szmati mindenre megválaszol!

Viktu,
gratulációóó! Hajrá tovább! :wink:

Katica,
drukk a véreredményhez!
angel37

Viktu, 8 baba :D :D :D

Nani, kívánok neked sok lelkierőt. Sajnálom, hogy a hcg-d nem méhen belüli terhességtől volt magas :( De az is jó, hogy nem vártátok meg a végső esetet, amikor már életmentő a műtét.
Szmatonával mindenképpen beszélj, kell hogy legyen magyarázat! És tényéeg nézd meg az UH képeket, azon ott kell legyen a bizonyíték pro vagy kontra. Ne félj tőle, szerintem normálisan áll a dolgokhoz és ha elnézett valamit, akkor el fogja ismerni.

Amúgy szerintem nem a történeted váltott ki vitát, inkább az, ahogyan a dokinak támadtak/tunk, az ő meghallgatása nélkül :oops:

Tesztközeli lányok, esetleg egy friss konyharuha? :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Viktu, hajrááááááááááááááááááá!drukk+++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nani! Kívánom, hogy hamar rendbejöjj, és szálka nélkül elrendezd a dolgot Szmati felé és magadban is.
A mióma miatt ne aggódj nagyon, csak ha nagy, vagy befele nő szokták műteni. Remélem, azt megúszod. Puszi!

Bizony-bizony! Induljon a konyharuhagyártás!

Kép
zölddisznó

Drága Nani, szívből sajnálom. Ölellek és mielőbbi gyógyulást kívánok.

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem, nem maradt ki senki!

babaimádó
Kép
babaimado

Egy kérdés:
Akinek volt már terheléses glükóz és inzulin:
Normális az, hogy az inzulin-eredményt már aznap megkaptam, a cukron meg már majd egy hete ülnek??? Mikor kezdhetek miatta hisztizni?? (az Istenhegyiben csináltattam )
Köszi előre is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Ha megadtad az emiledet, elküldik. Nekem kb 2 hét volt.

Kép
zölddisznó

Zöldi! :D
Köszi, akkor ülök tovább nyugiban a hátsómon :roll: Csak tudatlanka lévén azt hittem a cukor is gyorsan meglesz :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
nahát van itt akkor mindenféle tapasztalat!
A cukor elvileg gyorsan meg szokott lenni, és épp az inzulinra mondták az Istenhegyin, hogy legalább 4 munkanap!
Csütörtökön vették a vért, kedd este jött az emil az eredménnyel.
angel37

sziasztok!

hanna, leo, viktu, baba, bubi: drukk+++++

mó: tőlünk a legelején kérték a házassági kivonatot, még az első konzinál.

nani: ölelést küldök neked, és gyors gyógyulást kívánok!

lois: tsht, prolaktint, cukort és inzulint néztek.

angel: köszi.

kati
katica30

Sziasztok :P
A szombat elvileg jó, hacsak a fiúk máshogy nem gondolják :wink: Épp ezért viszont ha mindenkinek jobb a vasárnap, inkább arra tegyétek, mert nálam aztán nincs garancia semmire :lol:
Mondjuk vezetnem elvileg már nem szabadna -ma tiltott el tőle a dokim-, de szerintem még be merném vállalni, mert nekem eléggé közel van a Tranzit... meg hétvége... kevesebb az autós...
De a babaváróson is fel lehetne dobni a kérdést, talán Boni és Viri is jöhetne... bár Viri inkább már fekszik mostanság... vagy lehet, hogy még Véda is bevállalja... esetleg Pandus a Dórival?

Nani :(
Fő, hogy időben megtörtént, aminek sajnos meg kellett... Lélekgyógyítót küldök Neked. A myomát ha ki tudják venni, az jót jelent, mert akkor még elég kicsi lehet és hozzáférhető helyen.

Viktu :P
Csak így tovább :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem egy ideig, e nem volt gépem, mert tönkre ment.

Mindenkinek drukkolok ezerrel, Viktu: +++++++++++++++++++++

Cocika: mizuka van??? hogy vagytok????

Később visszaolvasok, hogy képben legyek.

Én már szurizom, de olyan nem jó most, a múltkor ügyesebb voltam.
Vendég

Sannah, hajrá szurik!

Holnap reggel ki jön a Kaáliba?Jó lenne valakivel összefutni.

Fanni, hogy vagy ma? Elmúlt? Saját dokid az eltiltáson kívül még mit mondott? Fodrász megvolt?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :P
Csak hogy hosszú terhességre készüljek, mert minden OK :lol:
Igen, Apa ma elvitt fordrászhoz is, így visszabarnultam 8) Azt mondta, így sokkal szebb felesége lett. Úgyhogy jó, hogy végül is sikerült eljutni :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hanna!Leo!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szurizóknak is!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba! Én megyek, -minden nap- Harcika olyan Drága, hogy beadja a szurimat, Pet nagyon bátortalannak bizonyult ezügyben :P
UH lesz?

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu, igen UH lesz. 8-ra megyek. Tök jó, mert akkor végre téged is megismerhetlek. Sajnos veled még nem sikerült eddig találkoznom. Harcikát is rég láttam már.

Fanni, akkor hajrá hosszú terhesség, szép feleség :lol: .

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!Akkor sietek reggel, remélem nem kerüljük el egymást :)

viktu

Köszönök Lányok minden kedves hozzászólást!
Ma már elkezdődni látszik a mensim, ez jó jel. Mondta az operáló orvosom, hogy biztos erős mensi lesz, mert 17 mm-s volt a nyálkahártya.
A mioma 2.5 centis, ezt láthatta Szmati babának.( Jól megnézte) Ha ki lehet venni a miomát, azon leszek, hogy mielőbb megtörténjen.
nani72

Nani! Miért akarod kivetetni? Tudjuk, hogy a méh melyik részén van? És hogy betül, vagy a külső falon? Nem tuti, hogy neki kéne esni! Várandósság alatt még vissza is szokott fejlődni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Nani, nem tudom, milyen a miómád, de pl. anyukám évtiezed óta él együtt vele, nem változik, nem nő, a változó korral meg meg is állnak sőt visszafejlődnek. Tehát ha a dokid nem feltétlenül javasolja, akkor ne erősködj a műtét mellett. Ha jól tudom, ezek akár vissza is nőhetnek :( És mióma mellett hallottam én már 3-asnak induló terhességet is.

Fanni, nem mintha nem szeretném, ha ott lennél a talin, de ha eltiltottak, akkor azt tessék betartani, Szép időben üres városban sok a kocaautós...minek kockáztatni? megyek átolvasok a babavárósba, mi is az aktuális most

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Angel!
Hát ez érdekes...nekem cca 5 óra múlva megküldték az inzulint :shock:

Fanni!
Már akartam írni, hogy nagyon szívesen felveszlek, tökre útba esel nekem Bp.-re menet...ha akarod azzzuram nagyobb kocsijával jövök abba tuti beleférsz... :lol: .....na jó ez nem volt szép de jólesett :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni – én is a szombatot pártolom, ha ez azt jelenti, hogy te is jössz!!!!!!! Jah és elmegeyek érted szívesen, meg haza is viszlek.

Viktu – gratula és drukk tovább a babóknak

Loisane – bevallom, hogy gyáva nyúl vagyok és még nem mertem tesztelni, pedig ma volt az ET+12 nap, lehet, hogy holnap reggel csinálok egy tesztet, még nem tudom. Ngyon félek, hogy nem sikerült.

Nani – jobbulást
leo50

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?