2003.10.28 14:21
Szerző: pbriguci
Sajnos igen ő volt.4 évet vett el az életemből,2 terhességet vesztettem el nála,ugy hogy a 25.hetes terhesség után,kértem hogy vizsgáljon ki,mivel az már a 3.nem megmaradt terhességem volt.2x vettek vért tőle,2 honapig az ébredési hömérsékletemet kellett mérni,majd közölte,magának semmi baja,nyugodtan lehet terhes.A férjem még csak szoba sem került,hogy esetleg nem kellenne kivizsgálni őt is.Majd ujra terhes lettem,a 11.héten a magánrendelőjében mondta,hogy valami gond van,de az eszébe sem jutott,hogy esetleg beküldjön a kh.-ba,4 nap mulva ismét mentem,megállapitotta,hogy elhalt a terhességem,igy egy hét alatt 2x fizettem,6 éve 4000 ft.-ot.Majd másnap én voltam az utolso akit levittek a műtőbe,az abortuszosok voltak az elsők,ezután felém sem nézett,majd 6 hét után mikor kellett menni a controllra,felhivtam,hogy mehetnék-e a korházba,mert nem érek rá,ő fel volt háborodva,hogy a kh.nem azért van.Én csak azt tudom mondani,hogy egy pénzéhes,aki a kismamák lelkével egyáltalán nem törödik,csak a pénz,pénz,pénz.És ez undorito.Azota persze kiderült,hogy alacsony a progeszeton szintem,ezért nem marad meg a terhesség,és csak vérvtelre kellett mennem,szoval a Dévai álmomba ne jöjjön elő.Mikor másik orvoshoz kerültem,ő azt mondta,kérjem el a Dévaitol a leleteimet,hogy lássa milyen vizsgálatok voltak.Mikor felhivtam,közölte,neki nem kötelessége,megörizni a leleteket,de persze mikor vittem a rendelőbe a leletet,ugyanugy fizettem,pedig még csak hozzám sem ért,2 percig sem tartott.Hát ennyit rola.Tudom ez magánvélemény,de ahhoz sokáig jártam hozzá,hogy megismerjem.Egy lelketlen,pénzéhes.A 4 év alatt volt mikor heti rendszerességgel jártam hozzá,és azt sem tudta ki vagyok,fogalma nem volt soha arrol ,hogy ki vagyok ,milyen problémával.Bocsi,de felzaklat még a mai napig is,ha rola kell beszélnem.
Brigi