Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen... egyébként nekem az az érzésem, hogy pl. a régivágású, konzervatív endokrinológusok igenis boldogulnak a mellékvesével. Pl. Iványi a Jánosban. Azt jól megtanulták vagy a fene tudja (vagy nem történtek itt nagy változások?), a kh-i háttér is megvan (be kell sokszor feküdni...).

Úgy tűnik az endokrin szakmában is kőkeményen megy a specializáció. Az egyik PM-es, a másik osteoporosis-hobbija révén D3 vitaminnal operál, a harmadik jobban rámegy a diabetesre, nekem is teljesen ez a meglátásom!

Most mondok egy szörnyű infót. :shock: A talin Petrányi anyagát kell közvetítenem, többek közt a konszenzusértekezletről, hogy mit tapasztalt.
A meghívott hazai endokrinológusok közül nulla fő tudott beszámolni a PCOS metforminnal való kezeléséről, mint saját tapasztalatról. Nulla fő. Akik beszámoltak, csak szakirodalmi adatra hivatkoztak. Azért ez siralmas, nem? :(
Vendég

Agyhiány: olyan szintű, hogy a Burger Kingben elkértem a WC-hez való kódot, a négyjegyű számot elolvastam, megjegyeztem, a cetlit elraktam. Mire 5 mp múlva a WC-hez értem, a számot elfelejtettem, de a cetlit se találtam meg. Mehettem vissza a pénztárhoz, csak kicsit néztek hülyének. :evil:

Ráadásul hogy a bolondasszony képet erősítsem, olyan szinten tikkel a szemem egy ideje, hogy azon morfondírozok, hogy olyan hosszúkás műszempillát ragasztok fel a talin, aminek a végét hozzáragasztom a szemöldökömhöz. Kicsit csodálkozó Bambiszemem lesz, sebaj, de még mindig jobb, mint ez a hülye rángatózás. :evil:
Vendég

Nyugi!

Amit nem írok fel azonnal, az nincs is, de a cetli sincs meg, úgyhogy lényegében szenilitás van. :twisted:

Szerintem azért sem tudtak beszámolni, mert csak a mi működésünknek köszönhető, h. a PCOS-s betegek immáron az endokrinológusokat keresik fel és nem a nőgyógyászukat.

Bezzeg a nőgyógyászok tudtak volna összedobni jó kis diagrammokat a PCOS Clostys ill. laparoszkópos kezeléséről!!! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Norka, Rami! Agyhiány: kismamáknál ez normális :D :D vagy legalább is betudható a másállapotnak...vagy másfél állapotnak. De hogy én is hasonló dolgokat élek át.... az már nem normális!
lyutka

Amin én ledöbbentem pénteken és asszem vasárnap:
ZoneClub vagy mi a fene neve van annak a csatornának. Van valami műsor, ahol segítenek lefogyni a túlsúlyosoknak. Egy nő kb. 150cm, 105kg és hiába próbált meg lefogyni, ezért jelentkezett a műsorba. 2 doki van (nő). Asszem 3 fényképet kaptak a betegről, ami alapján diagnosztizálhattak elsőre. Az egyik fénykép a nyelvéről (igen arról) készült, a másik az álláról, a harmadik pedig a keresztcsont környékéről azt hiszem. A lényeg: Az egyik doktornő nézi a nyelvet, majd közli, hogy hormonális probléma áll fenn + vmi élesztő gombák is problémát okoznak. :oops: Így maradt a fejem :) Nézik a következő képet, amin ugye az áll volt. Látják a sok szőrtüszőt, meg hosszú szőrszálat és közlik, hogy valszeg pcos és ir. Na ekkor már tényleg gúvadt a szemem ;) Nem tudtam tovább kapcsolni a tv-t :D nézik a 3. képet, ahol a csaj keresztcsontja van szintén tele szőrrel. Na, ekkor már tutira mondták a pcos-t és az ir-t. Labor nélkül!!! Persze aztán a labor megerősítette... Na, ekkor mondtam a páromnak, hogy ezt nem hiszem el... kész voltam. Persze felírták a lánynak a metet, amit szedett szépen és 12 hét alatt lefogyott 12 kilót a diéta, a mozgás és a met segítségével.
A másik műsor a Spektrumon volt majdnem éjfélkor, ha jól emlékszem Rejtéjes diagnózis volt a címe. Ott is volt egy csaj, aki már 10 éves kora óta durván szenvedett a pcos tünetei miatt. 25 évnyi szenvedés után jött rá egy tök fiatal doki, hogy mi a baja. A doki persze egyből vágta, hogy miről van szó... Asszem egy éven belül babás lett és újabb egy év múlva ismét... :)

Kép

Kép
bettica

A :oops: -> :shock: akart lenni... :)

Kép

Kép
bettica

csillagfény: A kortizolom nekem 639 volt ami 3x-osa a maximumnak, de a doki kivizsgált a cushingra meg a mellékvese daganatra és azt mondta, hogy ez nálam öröklött enzimtermelési zavar lehet. Nem tud és nem is érdemes kezdeni vele semmit. Egyébként az immunrendszerem szerintem nem rossz, úgyhogy ez nem hiszem, hogy befolyásolná.

rambóka: Nekem elég hamar meg lett az eredmény a SOTE-n és nem tudom mennyire drága, de a daganat kivizsgálásánál két nap alatt vagy 6* nézték. (És egyik sem tünt el... :? )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát, csajok!
Én annyit tudtam tenni, h ma mikor bent voltam a nővérkénél, beiksezltettem vele a kortizol meghatározást, aztán mondta, h max nem nézik meg a laborban, ha vmi gondjuk van vele :shock:

DE én úgy gondolom, h a legközelebbi Tűű dokis talimnál megemlítem Tűű dokinak, h édesanyám 2 évvel a születésem előtt kapott egy mellékvese "fertőzést" (ő erre a szóra emlékezett) - ami miatt sztem Cushingot kapott (erre mostanában gyanakszom, mióta egyre többet olvasok)

Meglátjuk.... :?

babszika

Bettica!
Na ez az.... ott ez működik..... nálunk meg ...

Elfog a bőgés, ha arra gondolok, h mennyit szenvedtem azért, mert híztam és csúfoltak, vagy mert állandóan azt kérdezték, h mikor szülök (habár nagyon is jól tudtam/éreztem, h hiába mindenféle próbálkozás), vagy mert attól féltem, h a páromnak tesznek megjegyzést, h szőrösödöm (és a borotvától állandóan kicsapódott a bőröm, de gyantázni nem tudtam) .... hiába tettem bármit, híztam....
Pedig valójában egy egyszerű vérvizsgálattal "rekordtartó" lehettem az MM-ben inzulinilag!

Dühítő az, h enniyre gyerekcipőben jár a hazai orvostudomány, pedig lenne lehetőség a fejlődésre! :?

babszika

Sziasztok!
Azt hiszem, kezdekj aggódni. A mai volt a 4.nap duphaston-abbahagyása óta, és még semmi... :roll: Cicifájás viszont kegyetlen!Ilyenkor nincs értelme mérni ugye?Vagy mi van ilyenkor???

Hajni, olvastalak a másikban, tessék elárulni a titkot!!!Micsoda dolog ez?Lyukas az oldalam!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Helló Zazzy!
Nem tehetem mert kicsit babonás vagyok. :D Annyit elárulok, hogy nem az amire gondolsz. De tettem vagyis Apa tett az ügyben is hogy segítsem: vett nekem méhpempikét. De hogy mivel fogom szedni aztat nem tudom még.

Olyan ideges vagyok, hogy rettenet hasmenésem van.... hogy fogok alunni......hmmmmmmmmm

Ja és aztat is láttad, hogy láptetőm vaaaan!+!!!

hajni...
Budaörs

Babszi!

Csomi postára adva ma elsőbbséggel!

Zazzy!!!

Jössz talira ugye????[/b]

hajni...
Budaörs

Zazzy, ne kezdj el aggódni: a gyógyszer abbahagyása után 5-7 nappal kell megjönni a mensinek!

Hajni, meló vagy baba? Nyem szejezem a titkokat, ahhoz én túl kíváncsi vagyok! :P :lol: Még akartam írni: Meteospasmyl! Nagyon jó gyomor görcsökre, oldja a felfúvódást is

Babszika, én is egy csomót szenvedek a szőrösödés miatt: van elektromos borotvám, gyantázógépem, sima borotva, most hétvégén a szőrtelenítő krémet is kipróbáltam: sajnos nekem is kipattogzik mindentől a bőröm!:-(

Puszi mindenkinek!
Vendég

Babszi ment pü fontos!!!!!!!!!!!

Hajni++++++++++++++++++++++++

Tücsi, nekem meg visszafelé nő az összes szöröm a gyanta miatt :evil:
Vendég

Hunci, úgy örülök neked! Nagyölelés!:-) Nekem is visszafelé nő és azzal szoktam szórakozni, hogy kiszedegetem őket és nézegetem mint Al Bundy a fülzsírját (pfúj! :P ), hogy "jéé, hogy fért el ilyen hosszú a bőröm alatt!" Azon mosolygok magamban, hogy ha valaki ezt olvassa, elképzel maga előtt egy pattanásos szőrös Yetit... :lol:
Vendég

Sziasztok!
Régóta olvaslak benneteket. 1 éve nálam is megállapították a Pco-t.
Kérdésem lenne: duphastont kaptam hogy mejöjjön. Ennek abbahagyása már pénteken volt 1 hete. Mensi azóta se. Szerintetek ez normális? Köszi a válaszokat előre is.
Üdv. mindenkinek
mókica

[quote="házitücsök"]H írta:házitücsökunci, úgy örülök neked! Nagyölelés!:-) Nekem is visszafelé nő és azzal szoktam szórakozni, hogy kiszedegetem őket és nézegetem mint Al Bundy a fülzsírját (pfúj! :P ), hogy "jéé, hogy fért el ilyen hosszú a bőröm alatt!" Azon mosolygok magamban, hogy ha valaki ezt olvassa, elképzel maga előtt egy pattanásos szőrös Yetit... :lol:

Kép

Dettó :lol: :lol: :lol: nagyon hosszú és olyan össze-vissza tekerődző, na meg mire kihúzogatom, egyesével ááááááááááááá tök gáz!!!!
Hajrá jetik! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mókica, kb 1 hét mire megjön, még várj egy kicsit.
Vendég

Csatlakozom a Jettik táborába. Amióta megvan a fiam begyorsult a szörnövekedésem. Láb, bikinivonal, arc. :shock:
És nekem is szokott befelé nőni, de csak bikini vonal szintjén.
De sajna nálam csak a gyanta a nyerő. A klasszikus gyanta. Bár egyszer próbálkozott a kozmetikus cukorgyantával. Az még jobb volt. Csak nem tudom, hol lehet olyat kapni! Bizisten olyat vennék.
Vendég

Kavicska, nekem x-epiles gyantázó gépem van abba lehet külön patront venni...egyszer vettem ilyen cukorgyantásat is:
http://www.x-epil.hu/szortelenites_gyan ... yanta.html

nekem nem vált be! Ja a Tuskóban vagy az Auchanban vettem már nem tom'

Lenne egy OFF kérdésem is: Lányok, akinek van otthon medencéje, tudna nekem segíteni fertőtlenítés ügyben? Vettünk egy felfújhatós medencét és tele vagyok kérdésekkel, ha megveszek minden tisztító kütyüt (még medence porszívóról is olvastam! :shock: :shock: )kétszer annyiba fognak kerülni, mint maga a medence volt! Ha valaki jártas medence ügyben, kérem írjon privit! Köszike!!!
Vendég

Hajni, mikor írod már meg a TITKOT? :lol:

Lona, hogy halad az inszem??

Lyutka, ti is inszem, vagy most már gyúrtok a júniusi lombikra?
Vendég

Niki, ha olvasol: bocsánat de mindig elfelejtek válaszolni a kérdésedre: a magas prolaktinomra nem kapok semmit, de elméletileg ugye határértéken belül vagyok...Lányok , aki ért ehhez, ha magas a tesztom és a prolaktinom (Tűű szerint is!) akkor nem kéne kapnom külön bogyót rá? Főleg így hogy nem bírom a Met-et?
Ma délután megyek a hormoneredményeimért a Mensbe (tegnap reggel voltam vérvételen) kíváncsi vagyok lesz-e változás januárhoz képest! :roll:
Nyah, most eldugulok egy picit! :oops:
Vendég

Hunci!
Köszönöm a válaszod! Kap még néhány napot a dolog, aztán doki.
mókica

Sziasztok Lányok,

köszönöm, h gondoltatok ránk szombaton! sajnos nagyon el vagyok havazva, a mhelyen zárás van és semmire sincs időm! főleg, h visszaolvassak!
szerencsére jó időnk volt nagyon szombaton!
a szertartás csodaszép volt, nagyon megható, örömszülők és a násznép női tagjai mind sírtak, és még a párom is zokogott!!! :lol: nekem muszály volt tartani magam a sminkem miatt, bár nagyon nehéz volt és én is szipogtam rendesen! :lol:
a lagzi nagyon jól sikerült, kajcsi bőséges és nagyon fincsi volt, terem csodás, zene amilyet akartunk! mindenki jól érezte magát, csak poz visszajelzéseket kaptunk! (aki meg nem érezte jól magát , az magára vessen!)
szóval: csodás , álom esküvőnk volt, olyan amilyenre vágytam!!!! :lol: még mindig teljesen a hatása alatt vagyok!!!
és tök fura (nagyon jó!!! :lol: ), h most már férjem van, és ott díszeleg a karikagyűrű az ujjamon, amit mindig nézegetek gépelés közben, h jééééééééé! :lol: :lol:
majd rakok fel képeket!!!

Babszika: kívánom, h nektek is olyan csodás legyen az esküvőtök , amilyenre vágytok, és megálmodtatok magatoknak! legyen jó időtök!!! sok boldogságot!!!
élvezzétek ki az egész napot! és ne foglalkozzatok semmi neg dologgal! érezzétek jól magatokat és csak a poz dolgokat fogadjátok be!!!!
(nálunk volt az asztalon étel és ital lap - mi lesz a kajcsi, torta és mit lehet inni kérni- , aminek nagyon örültek a rokonok ! ha nincs nektek ilyen és még belefér időbe, jó dolog, persze nem szükséges, csak egy ötlet!) :)

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

De örülök nektek Czinkeb!
Elképzeltem, h majd miket fogsz írni és totál látom amgam előtt az arcodat is, ahogy írtad.... tök jó olvasni téged!!!

Köszönöm a jókívánságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagoyn izgulok. :oops: :lol:

Bevallom őszintén, h étlepot akartam én is írni, de kiment a fejemből és már nincs energiám hozzá. :roll: Remélem, azért kibírják nélküle is :? :)

Várom a képeket!!!!

babszika

Czinki, nagyon örülök neked!!! Sokat gondoltam rád, olvastalak "odát" is!;-)

Babszika, köszi a segtséget még1x!
Vendég

kavicska, én vettem már cukorgyantát. azon gondolkodom 5 perce, hogy hol.
3 tippem van, valószínűségi sorrendben:

auchan
tesco
DM

szerintem telefonozd meg őket, van-e náluk!

Kép

Kép
csillagfény

Czinki!
Gondoltam, hogy jól fog sikerülni! Sok boldogságot!

Tücsi!
Ma voltam a Kaáliban 10.cn 14 és 11 mm-es tüszôk. Így kaptam Merionalt 75NE és csütörtökön is be kell adnom egyet, pénteken újabb ultrahang. Ez valami új módszer, mert máskor is elôfordult, hogy ekkorák voltak és nem kaptam szurit. Na nem baj csak legyen eredménye. A Kaális topikban olvastam, hogy egy lány ugyanilyen kezelést kapott és lefújták az inszemet mert öt tüszôje lett... szegény, nem értem miért nem csináltak akkor már lombikot?
Az öröm a dologban, hogy ha minden a megszokott módon zajlik, pont szombaton tesóm esküvôjén lett volna inszem. Ami megnehezítette volna sokunk életét, mert nekem kell felöltöztetni (hátul f?zös a ruha) és 200 km-re lesz a lagzi. Így viszont biztosan nem kell rám várni
:D

Rejo!
Ezerrel hímzek tesóméknak egy keresztszemest az esküvôre amin egy szív alaku koszorú van plusz a nevük és a dátum. Rendesen bele kell húznom, hogy kész legyen! A hátulja nem valami szép, errôl konzultálnunk kell.

Hajni!
Drukkolok!

Lona
lona1

Czinke: Nagyon gratulálok! A Ti érdemetek, hogy ilyen jól sikerült! :) Sztem, ha a pár jól érzi magát, akkor a násznép is ;) Sok-sok boldogságot nektek!

Babszi: Étlap ide vagy oda, tuti szép lesz a tietek is! Ennyi munkát egy esküvővel :roll: De megéri :D Remélem szép időtök lesz...

Hajni: ??? Drukkok mentek, sikerült? Gondolom (ha nem baba, akkor) állás lehet a dolog mögött ;) Sokat gondoltam ma rád!

Kép

Kép
bettica

lona nyitott vagyok xszemes ügyben! :lol:

inszemhez drukk!

Írtam neked mélt is a napokban!

Kép

Kép
rejo

Babszi: csak egy ötlet volt!!! :oops:

Tücsikém: Kép

uncsitesóm rakott fel képeket a netre, akit érdekel : www.buenavista.hu/bea
de rakok fel még 1-2 -t , mert pl menyecskerucis nincs már, mert addigra uncsitesóm kissé illuminált állapotba került! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!
Örülök, hogy ennyire jól sikerült! :)

Az a kislány rózsaszín ruhában nagyon ééédes! :D
Vendég

Tücsi,

ha határértéken belül van, akkor nem magas. De ha magas, akkor nem lehet hat.értéken belül :lol:

Szóval ha Tűű szerint is magas, akkor KÉNE rá gyógyszer ! Magas prolaktin mellett nehézkes lesz a teherbe esés !!!!!! SOS kéne konzultálnod egy dokival. Mondjuk azt nem értem, ha Tűű szerint magas, miért nem adott rá valamit..

Ilona, drukkolok :wink:

Czinkeb , gratulálok az esküvőtökhöz !

Niki
mniki

Niki!
Köszi! :D
Olyan jól esik, hogy gondolsz rám!

Czinki!
Jól néztetek ki, szépek vagytok!

Lona
lona1

Lona: köszi! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki: Nagyon szépek voltatok! Látszik, hogy mindenki nagyon jól érezte magát! :D

Kép

Kép
bettica

Czinki nagyon csinos és szép voltál!!!

Lona, akkor drukk neked továbbra is, és jelentést kérek a pénteki UH után!;-) :lol:

Niki! :P Ezt mondta és írta: "a megfelelőnél magasabb Prolaktin és tesztoszteron szint is PCOSra utal" és ezt a 3-ik napon mért köv. adatok alapján:

Prolaktin: 263,8mU/lTeszto: 0,55nmol/l

Ehhez képest most jöttem meg a tegnapi (7. ciklusnap) véreredményemmel és szerintem még siralmasabb mint volt:
FSH: 8,0 IU/l
LH 6,5 IU/l
Ösztradiol 195,8 pmol/l
Progi 1,8 nmol/l
Prolactin 341,8 mIU/lTesztoszteron total 0,61 nmol

Remélem kapok új bogyit, mert egyértelmű hogy a Meforal nem hat (igaz nem is tudok 500mg-nál többet szedni)

Vélemények?
Vendég

Tücsi!
Ezek alapján miért gondolod, hogy magasak az értékeid?
Amennyire tudom a tesztoszteronod egyáltalán nem magas,
szerintem a prolaktin sem, ráadásul a stressz ezt az értéket kedvezôtlenül befolyásolja.

Lona
lona1

Jajj, hogy én milyen hülye vagyok!

Nézettessék el nekem!
Azt hittem, hogy az unokatesó lakodalmán készültek a képek... :roll:

Czinki!
Nagyon szép vagy és szépek vagytok. Nem így képzeltelek el. Emlékeztetsz egy nagyon kedves ismerősömre! :)

De továbbra is fenntartom, hogy nagyon aranyos a rózsaszínruhás lány.

És az a tál húsleves! :shock: Ez most merénylet volt ellenem....
Kész vagyok. Húslevest akarok enni! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Lona! :P Mert Tűű doki mondta (mint azt fentebb idéztem)!
Vendég

Tücsi!
Áhhhá!
Úgy értelmeztem ezt úgy általánosságban értette. Nem olvastam elég figyelmesen, bocs.
lona1

Tücsi! Már túl vagyunk a 3. inszemen, most a júniusi lombikra gyúrunk... ilyen is régen volt, hogy ennyire vártam, hogy megjöjjön!

Szőr-ügyben én is hasonló tapasztalatokról tudok beszámolni, tele vagyok rakoncátlankodó-befelénövő szőrszálakkal! Bikini vonal pedig totális gáz, állandóan begyullad, lehet, hogy ennél még a szőr is szebb látvány :shock: !

Czinki, megnéztem a képeket, és olyan jó volt látni, hogy süt rólatok a boldogság + csini vagy! Szemügyre vettem a fészket is :oops: .

Lona! Sok sikert az inszemhez! A keresztszemest pedig kéretik lefotózni és megmutatni, mert nagyon kíváncsi vagyok!
lyutka

Tücsi itt valami nagyon nem stimmel. de nem vagyok doki. lehet ami az egyiknek nem magas, az a másiknak igen?

a két utolsó leletemen a prolaktin 278, és és 268. egyetlen szóval sem említette Tűű, hogy ez magas lenne. a ref tartomyánya 496-ig jó.

nem értettél valamit félre? ezek MM-es laborok? Hogy a mértékegység is stimmeljen.

tesztoszteron totál 1,3 és 1,69 volt nekem ezen a két leleten, az 1,69-re direkt rákérdeztem nem magas? azt mondta nem. ref tartomány2,9.

Szóval nem értem, a te nulla egész valamennyi tesztod az valami hihetetlenül alacsony.

Kép

Kép
rejo

ja FSH Lh arányod is jó. te is kivételes eset vagy, nem típusos PCO...

Kép

Kép
rejo

Tücsi :)

A tesztoszteronod egyáltalán nem magas és a prolaktin is bent van a ref.tartományban. :shock:
Szóval nem értem :roll: :roll: :roll:

Jövő héten alaposan magyaráztasd el Tűűvel, hogy miért tartja magasnak ezeket !!

Tudod furcsa lenne, hogy nem ad Bromot, ha egyszer magasnak tartja a prolaktint.

Kíváncsian várom az orvosi magyarázatot :lol:

Puszi
mniki

He-he! :P Lányok, nem értettem félre, ha így is lenne amit az előbb idézőjelben írtam azt a Tűű által kiálított diagnózisomból másoltam! Szóval akkor szerintetek mégsem gáz? Azt én is tudom mennyi a referencia érték, de mondom Tűű doki magasnak titulálta már a 263,8-at is! :roll: Végül is a szőrösödésemnek kell hogy legyen valami hormonális háttere, nem? :? Á, nem értek én már semmit! Mindenesetre bejelentkeztem Tűűhöz, és Arnoldhoz is, tőle szeretnék kérni majd egy PCT tesztet; és amint az a vonalzómon is látszik Fülöp dokihoz is bejelentkeztem az immunológiai kivizsgálások miatt! Holnap trombózis hajlam és APC rezisztencia szűrésre megyek, és a minden jól megy pénteken géndiagnosztika...vicces 12 év alatt nem voltam ennyi vizsgálaton! :evil:
Vendég

Czinkeb!
Gratulálok!Nagyon jók a képek, szépek vagytok!Sok boldogságot!

Már nem aggódom, ma 1. cn VÉGRE!Majd gyártok új vonalzót. Vettem ma Premens-et is, hátha ezen múlik.
Nem tudom még mindig, hogy megyek-e a talira.Férjem aznap éjszakás, nem tud jönni, ha megyek, akkor egyedül.Előtte való nap meg vendégül látjuk az osztályomat egy kis szalonnasütéses bulira.
Kedvem lenne, csak ne kéne ilyen messze menni! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Lona nagyonnagyon drukkolok! De úgyis tudod :)

Tücsi, nekem irdatalanul elszállt a prolaktinom ősszel, 1500 felett volt! Na, akkor kaptam bromot. Most 243 volt, és azt írta T. , hogy a prolaktin értéke normalizálódott, kiugró adatot nem mértek.
Januárban volt egy pé napi vérvétel (63. napi ;) ), és akkor volt kb 300 körül a prolaktin. Akkor mondta, hogy a luteális fázisban megugrik a prolaktin, de ez az érték erre az időszara tökéletes. Tehát elképzelhető, hogy pl. a 3. napon még alacsonyabbnak kell lennie, mint 300. Végülis a határértékek kb 14 napot ölelnek fel, így a 3. napon lehet, hogy 200 a normális, a 10. napon viszont már 300 is szuper.
Erre tudok gondolni, de azért mindenképpen kérdezz rá!

Hogy írjak kicsit magamról is, volt egy spontán pé kb a 35. nap tájékán, de úgy örülök neki, mintha rendre 28 napra megjönne. Valahogy érzem a javulást, hogy szépen lassan haladok a rendszeres pés ciklusok felé. (remélem ez nem akad meg)
Voltam T. dokinknál, aki megdícsérte a hormon és legfőképp az inzulin értékeimet. Bromot már nem kell szednem, viszont avanda hatóanyagát emelte.
Ami érdekes, kezd kialakulni egy rendszer: pé után kb a mensiig nem kívánom a csokit, mensi előtt viszont ölni tudnék érte. PMS? ;)
De legalább most már a "P" pre-t jelent, és nem permanenst :)

Próbálom követni a babás és a nemsokára bebabásodós topikokat, kisebb-nagyobb sikerrel. Drukkolok mindenkinek, főleg a meglepi spontán babásodáshoz! Tavaly ilyenkor kezdődött a babanetes bébibumm, szóval hajrá csajok!

Kép
mamint

Én is azt mondom, h. jöhetne már a gólya!!!!!

rambóka

Sziasztok!

Czinki!
Nagyon szépek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok mégegyszer!

És a kártya mondom, h jó ötlet lenne. Csak rajtam most jön ki a fáradtság, mert megpihentem már 2. napja és lepunnyadtam. Szóval, ne szabadkozz. Én érzem cikinek, h erre már nincs enerdzsim. :oops:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?