Kisfóka,
Kívánom, hogy vasárnap minden kívánsága teljesüljön a párodnak!
Katica,
Az én párom még nem nyilatkozott, hogy benn marad-e. Az biztos, hogy beszerezzük a műtős cuccot, aztán majd eldől..... Nem szeretném semmire rákényszeríteni semmire. De a szülésznő is csak biztatta a páromat, hogy maradjon majd benn nyugodtan, nagyon nagy élmény lesz
Fanni,
mindjárt 2 óra! Nagyon várom a híreket! remélem, ez is csak az első babákat várók félreértelmezése. Nagyon bízom benne, hogy nem a magzatvíz!
Én is úgy tervezem, hogy egy járókában lesznek napközben a nappaliban
Nálunk párhuzamosan van a két kiságy, köztük a pelenkázó, ami még nem érkezett meg.
Ja, már akartam írni, hogy a légzésfigyelőt felesleges vinnem a kórházba, mert egy kocsiba rakják az ikreket. Úgy meg ugye nem sokat ér, ha két baba fekszik egy légzésfigyelőn.
Ma el kellett mennem laborba és a védőnőhöz! Mire hazaértem uaz a fájdalmat éreztem, mint hétvégén. Lehet, hogy már csak pihenni tudok az elkövetkező két hónapban? Nem baj, ezt is kibírom, csak azért eddig olyan jó volt néha csavarogni picit
A védőnőm újra előadta, hogy csak 1,5l vizet igyak. Hiába mondtam neki, hogy a dokim szerint, és szerintetek is, 3-4l naponta a minimum. Persze az egyik baba szívhangját se találta meg, pedig mutattam, hgy hol a gyerek. Szerinte olyan fent nem lehet, így ott nem is kereste