Hello Csajok!
Zsu! Nem biztos, hogy piri lesz belőle nálad is. Én általában nagyon görcsölök, s jó nagy niagara van az elején. Most ahhoz képest eddig legalább is, nem görcsöltem annyira. Kibírható volt, de vérem szívta rendesen. Már várom a végét, hogy újra induljon a projekt. Abba fogom hagyni a teákat, meg a gravidát is. Csak hízok ettől is. Lehet, hogy inkább folsavat szedek, meg a vasat is újra el kellene kezdenem. Majd meglátom.
Encike! A két nap alatt biztos jól megerősödnek párod kiskatonái.
Aztán mindent bele!
Datolya! Annyira örülök, hogy erősödnek a csíkjaid. Dokit mikor látogatod meg? Köszi, én jól vagyok. Most már derűlátóbb, csak már nagyon túl lennék a nőgyogyin a jövő héten. Addig csinálom azokat az orvosi vizsgálatokat, amik időszerűek. Ma tűdőszűrésen voltam, holnap fogászatra megyek. A tűdőszűrést húztam eddig, hogy hátha babócám van, s akkor ugye nem lehet. Baba nem volt, így elmentem, illetve mentünk a férjemmel együtt. Ő már ezer éve volt. Így ő is túl van rajta.
Szerintetek a férjemet mikor vizsgáltassam meg, mármint a babaprojekt miatt. Őt még nem nézték meg. A dokim őszre azt mondta, hogy hormont fog írni, ha addig nem jön babóca. De én előbb kivizsgáltatnám a párom, hátha van valami bibi. Most még nem tartom annyira fontosnak, hiszen még nem régóta próbálkozunk. De őszre már előtérbe kerülhet.