Bridget
Jó az új vonalzód! És a kislány nagyon illik rá!
Tetszik a hőgőrbés smile! Úgy mint a többi. De ez nálam vitte a pálmát!
Azok a cumik tényleg viccesek. Bár én biztosan nem adnám a gyerekem szájába.
Torkod jobban van már?
Én érdeklődtem a táncolás után, mert azért az néha jól esik. Pláne, ha jó a zene. Azért kérdeztem, mert mindig csak annyit írsz, hogy kajálós, ivós, beszélgetős buliba voltatok. De látom, szoktál táncolni is.Az jót tesz a testnek-léleknek.
Én szeretnék azokból a képekből! Köszike!
Én is csatlakoznék a "Gyerekek en babat akarok" társasásghoz!
A tengeri sós téma remélem igaz, mert mi elég sokat fürdőzünk benne Apácskával. Egyébként nem tudom, hogy igaz-e.
Az asztma veszélyes. Vigyázz magadra!
Zsuzska
Neked is jó az új vonalzód! szépen összeválogattad a színeket!:lol:
Annyit tanultál, hogy biztosan nem csak egyszer, hanem duplán is fog görbülni.
Egy hét múlva átjárhatósági. meddig kell bennt lenned?
A hőgörbében nem értem azt a nyálkás dolgot. Hogy veszi figyelembe a tiéd?
Azzal az emelgetéssel pedig tessék vigyázni! Belőled csak egy van! Úgyhogy nagyon kell vigyáznod magadra! Örülök, hogy jobb. Az alergia nagyon kemény dolog is tud lenni. Vigyázz magadra!
Szöszke
Jó nektek, hogy voltatok bulizni. Én is bírnám már, de folyamatosan hol én, hogy a Drága dolgozik! Ha legközelebb mentek, bulizzatok helyettünk is!
Köszönöm az apósom nevében!
Milyen cisztád van? A fogadnál?
Küldök neked az itthoni melegből!
Hát itt mindenki allergiás! Te is vigyázz magadra!
Nagyon szépek vagytok!
Nócika
Azok a sütik tényleg nagyon jók. Még most is összefut a nyál a számban.
Örülök, hogy a párodnál minden oké. Akkor most nem kell szednie semmit, ami megnöveli a katonák számát?
A főnökasszonyod meg látod, mégis megbarátkozik a helyzettel. Különben is mi mást tehetne?!:roll:
Bocsi, ez megint hosszú lett, de igyekeztem mindenre reagálni! Remélem nem hagytam ki semmit, és senkit. Ha igen, bocsi! De tudjátok rendőr ész....