Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

Elin! Köszi! Kipróbálom... ha Levente végre lecuppan egy hosszabb időre a Bambi II-ről (a PC-n van).

Igen... sűrű hetünk lesz... Persze! Természetesen megírom mi volt...

No ennyi most.. menek, vissza a mókuskerékbe (takarítás).

Ja igen! Erika! Honap Konyak?
szilbee

Hali.

ERika.tényleg,melyik templomban tervezitek a keresztelőt?ki lesz a keresztszülő?(K)?
Enyémek az Interspar mögöttiben lettek megkeresztelve-mikor Sziszi 1,Zsolti 3éves volt ...(egyszerre)

Elin.heti 1* járok suliba..péntek 14-18-ig.úgyhogy szerintem nem sok...ki lehet bírni :)
Festés...ááá.még tegnap fejeztem be (volt 1hét szünet 8) ),de még most is van pár javítani valo (stukkók stb)..

Melleslet hétvégén disznót vágunk :evil: :evil: -marha jó :evil: ,persze előtte szombaton egy csomó vendég várható (mindenkinek most jutunk eszébe....stb.stb)

És a csúcs ...a csopiban már 2gyerek skarlátos :( :( -pont akkor jött be az anyuka az ovónénihez ...minek kellett meghallanom :evil: -most idegeskedhetek..a francba...

Én is megyek körútra...vágjatok fejbe,ha láttok :wink:

Szilvi.ari a csigu.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri, Andi:Református lesz a lelkem, a 101 cipőnél levő templomot néztük. (Bár a helymeghatározás fordítva helyes) Van másik is? :oops: Uram katolikus, foggalma nincs. Keresztszülők tesómék lesznek. Már most izgulok egy kicsit, véééégre egy templomi esemény, ha már hiába várom, hogy megkérjék a kezem. :lol: :lol: :lol:

Skarlát? Van még ilyen betegség? :shock: :?

Szilvi: Konyak...jaja...hová menjünk holnap?

Megyek, mert most jöttem a városból, ma még alig ettem, ittam, pereg rólam a veríték olyan marha meleg van...már bajom nincs egyelőre.

Jaj, lányok, ha megszagolom Réka lábát és tüsszentek utána, úgy kacag....meg lehet zabálni. :lol: :lol: :lol: Még mondom is neki, hogy hűűű, de illatooooos. Na, akkor kész lesz teljesen. :lol: :lol:
jaimee1

Köszöntést köszönjük!
Állatkerteztünk tegnap apa és fia nagyon élvezték :D
Képet mindjárt dobok!

Nóri én is küldhetnék képet,csinálnál nekem is???? :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

íme a képek!(és ezzel most velünk lesz tele az oldal :oops: )
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nagyobb képeket is tehettél volna, hogy tényleg teli legyen az oldal :lol: Látom, jól érezte magát Robi! Hol voltatok? Berényben?
Küldhetsz képeket, persze!!!!

Erika! Az szép hely, nekem teccik! Igaz, 1x voltam ott, mikor Xavér épp ott orgonált. Mindig megyek utána....amúgy kerülöm e szent helyeket :oops:

Andi, oda se neki, úgy szép az élet, ha zajlik :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,most néztem a leveleimet! :) Köszike,nagyon rendi vagy! :) Csak egy baj van..nem tudom kimenteni :cry: Minden képet bmp-be ment le,de nem tudom miért :evil: :evil: :evil:

Erika,apa akkor megenyhült keresztelővel kapcsolatban.Éljen! :) :) Luca is szereti ha szaglászom a lábát,jókat nevet rajta,ha meg meg is harapom,akkor van aztán nagy kacagás :)

Szilvi,várjuk a jelentéseket! :) Bettit hazaengedték nem tudod?

Katlina,nagyon jók a képek :) És nem töltötte be az egész oldalt :(

Andi,malacka vágás az jóó :) Lehet enni sok finomságot :) Skarlát az viszont mát nem jó :( Hátha nem kapták el a gyerkőcök!!!

Kép
Kép
tundi24

Nóri! :mrgreen: Sikerált! 8)
szilbee

Nóri,sikerült! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Még nem tudom... az helyzet, hogy meg se tudom kérdezni, mert nincs feltöltve a telóm. :(

Erika! Te esetleg meg tudod kérdezni Bettit?
szilbee

Hali.

Erika,én is csak azt a református templomot tudom :roll: -de ott tök szép :)...szal...ideális hely :lol:

Tündi,Szilvi.arik az avatarok.:)
Háát én nem vágyom a disznóvágásra...annyi melo...egész nap főzni +szaladgálni.ááááá

Katlina.tutik a képek.Melyik állat volt a sláger Robikának?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi: hehe...én meg csak a lakomát szeretem disznóv. után...Meg valahogy a téli disznóvágást csípem jobban. Valahogy ahhoz az évszakhoz kötöm ezt....biztos valami visszamaradt gyerekkoromból. :roll: :roll:

Kérdeztem Bettit, még nem válaszolt.

Micsoda avatarok, lányok, csak lesek. :D

Katlina: Ez a sapi nagyon tuti. :D :D

Szilvi: Holnapi program? Hát áttolnánk a szekeret a plébániára reggel 8 tájban, aztán semmi. De ez sem biztos, mert apának vétójoga van, ha sürgős melója van, vagy sok, akkor nem megyünk sehová. Este 9 tájban ez kiderül. De mondtam én, hogy Apát elzavarom érte hozzátok...csak nem válaszoltál, hogy melyik nap küldjem.

Akiket mindig noszogatni kell, írjanak!! Senki új husi nem akar csatlakozni?????
jaimee1

Erika! Hát igen, mert nem tudom, mi is mikor leszünk itthon. Aztán ha úgyis begyünk be e központba, akkor beugrunk. No de akkor holnap telózok neked, hogy mikor indulnánk és persze hogy jó e neked és Rékának az időpont.
szilbee

Na Betti úgy tünik hazaért! :D
szilbee

Nóri!
Köszi megkaptam,csinálnom kell ezzel még valamit?????????Mert nem engedte felrakni(olyan hülye vagyok ezekhez) :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Csak beköszönök, el vagyok havazva az irodában.

Hétvége jól sikerült, de elég is volt. Oda-vissza nappal szemben vezettem, iszonyú fárasztó volt.

Majd jövök, ha egy kicsit összeszedtem magam, de rengeteg meló van az irodában.

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi,ha hazaért Betti akkor jó :)

Évi,munka..munka..ha az összejön akkor nehéz utolérni magát az embernek.Azért ha jut egy kis idő írj!

Erika,én bnőmék nem nem jött össze a babuci.Azt mondta ha összejön írni fog.

Andi,mondjuk én lehet azért szeretem a disznóvágást,mert semmit nem kell csinálnom.Anyósomék szoktak vágni,és én Lucával szoktam lenni.Úgyhogy csak ennem kell :)

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

ide is beköszönök! puszilok mindenkit amiért így aggódtatok értem.

aztán majd ha lesz egy kis időm akkor leírom az élményeimet a kórházzal kapcsolatban (nagyon jók...)

csak Bettike nem hagy mert egfyolytában vele kell lennem, de hát én is igy akarom meg tanulnom kell mert nyakamon az összes vizsga.

amugy jól vagyok. Tudod normálisan sétálni lépcsözni. kinyújtani a lábam........ Éljen!!!! :-D

sok boldogat mindenkinek akinek volt névnap hóforduló szülinap nem tudom azt a sokat felsorolni, de ne haragudjatok meg érte.

pusszantás

Kép
kbernadett

Tündi: Ó, sajnálom. :( Drukk neki azért, hogy mielőbb összejöjjön!

Betti: Nehéz lehetett Bettike nélkül...Jó tanulást!

Szilvi: Okés.
jaimee1

Halihó!

Szebb reggelt mindenkinek!

Olvasó vagyok mostanában, nem is mindig tudok jönni, még olvasni sem, de most írok egy pár sort.

A vizsgáim kellős közepén vagyok, elég jól megy, eddig minden megvan. A gyerekek kigyógyultak a betegségekből, a rosszasági szintjük visszaállt a normálisra. :lol:

Sikerült eladni a házunkat, hamarosan költözünk, csak megvárjuk a vizsgaidőszak végét.

Majd egy hete fáj a fogam, szerintem huzatot kapott, alig akar múlni. :cry:

Imike még nem kapott értesítést, hogy melyik oviba vették fel, már ideges is vagyok!
Szilbee, ti kaptatok már?

Petikém nagy huncut, szaladgál a lakásban, és a fűben szeret igazán menni. Imádja a báttya játékait, rögtön rendet tesz köztük. 4 foga van, apósom Misi mókusnak hívja. Pápázik, tapsol, mondja, hogy tá-tá / pá-pá /, ma-ma. / Mama, kaja..../

Ani tanulgat, úgynéz ki, hogy egy 4-ese lesz évvégén matekból. Akkora mint én.

Na kb. ennyi rólunk, puszi mindenkinek, remélem majd többet tudok jönni mostanában!

Amúgy nagyon megkönnyebbültem a ház miatt, még a közérzetem is jobb.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Jó reggelt!

Betti,örülök,hogy jól sikerült a műtét!Legyél is annyi időt amennyit csak lehet Bettikével!Biztosan nagyon rossz volt mindkettőtöknek!
Kitartás a vizsgákhoz! :)

Erika,hát én is sajnálom őket,de csak összejön majd nekik!Réka?Képecske? :wink: Ide nem tetted fel akiscipőről aképet,pedig nagyon szép :)

Ildi, jó hogy írsz! :) És csupa jó híreket:) :) Hány vizsgád van?El is hiszem,hogy megkönnyebbültél,hogy megvették a házat! :) Nemsokára költözés akkor :)

Nóri,merre jársz?

Hajni,próbálkozz ma is belépni,hátha tudsz jönni :)

Én hulla vagyok,kicsit össze kell kaparnom magam,de azért ha tudok jövök.Luca megint megörvendeztetett egy új dologgal :) Mászik egy párat előre,de nem sokat :)

Kép
Kép
tundi24

Halihó!

De pocsék reggel van.... :(

Ildi! Nem kaptunk még értesítőt. Azt mondták, hogy 1 hónap is eltelhet, mire megkapjuk. Jó hogy végre írtál!!! :D
szilbee

Ildi! De jó! Akkor jöttök a Szecskára? Meg van még a lakás, amit kinéztetek?
Neked is olyan sok vizsgád van, mint Olgának :shock: ?

Tündi! Kitartást a bnődnek! Nekem 1 ismim tegnap volt a 2. inszemináción :cry: . Háááát....
Lucus nagyon belehúzott :lol: !

Ma megyek Tfüredre. Remélem, nem szakad le az ég.

Hajnalban akkorát dörrent, sztem valahová becsapott. Lilcsi felijedt. De szerencsére visszaaludt.

Katlina! Nem kéne csinálnod vele semmit! Méretre is jó kéne, hogy legyen, mert nincs 10 kb, ami a limit.

Erika! Ti hogy aludtatok? Éjszakai sétálgatás nem volt azóta sem, remélem!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri azt írja ki hogy GIF képet nem fogad el

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt mindenkinek!

Mostanában sz@rakszik a net,főleg mikor a babanetre jövök,kiír valami hibaüzit és kidob! :? Remélem most nem tesz így velem!

Ildi!
Örülök,hogy minden jól alakul körülöttetek. :D Akkor hamarosan sűrűbben összefutunk itt a szecskán! :wink: :D A vizsgáidhoz pedig egy kalappal! :D
Majd jelentkezz azért ha lesz időd!Vasárnap szülinapozunk! :D :D :D

Nóri!
Akkor félreolvastam valamit azt hittem hétfőn kell menned! :roll:

Cleo!
Mikor Dávid ovis volt ő is összeszedte a skarlátot,de nem fertőződött meg az egész csoport,remélem a te gyerkőceidet is elkerüli!Figyelgesd őket itt is két hét a lappangási idő,emlékszem Dávid mielőtt kijött rajta ,már előttevaló nap nagyon elesett volt!

Betti!
Nagyon örülök,hogy már otthon vagy,és jól vagy!A vizsgáidhoz neked is egy kalappal! :wink:

Jók az új avatarok lányok!Na menek!PÁPÁ!
Vendég

Ildi: Halihóóó! De jó, hogy írtál végre. :P Milyen az új kéró?

Nóri: Egy egy nagy dörrenésnél én is felpattantam Rékához, de nem vett észre semmit. Ezt leszámítva jól aludtunk. A kutyám viszont biztosan bekéreckedett éjszaka. :? :?

Szilvi: Csütörtök reggel megyünk a plébániára, itthon vagyunk egész nap.

Tündi: Aszta... :shock: Maholnap totyog az a lány! :D
jaimee1

Erika! Ok! Ed megy majd... Olyan 14-16 között lesz tennivalója a városban. Majd telózok, ha hozzátok indul. Mi nem hiszem, hogy kimozdulunk messzire, mert elég betyáros ez az időjárás... :(

Luca! De ügyi vagy már! Anyának szólj már, hogy csináljon nekünk videjót!! :wink: :)
szilbee

Szilbee,egyet értek pocsék idő van,és még a hangulatom is az,vagyis még az időnél is rosszabb :( :(
Videjót nem tudok csinálni,mert nem jó az aksink,venni kell másikat.

Erika,hát lépegetni még nem tud :? mondjuk nincs lemaradva vele :)
Réka képek? :)

Nóri,milyen volt az út?Ha hazaértél beszámolót kérünk :)

Hajni,na akkor egy kicist megjavult a gépezet! :) Meg van már Franci ajándéka?

Kép
Kép
tundi24

SIKERÜLT!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Néhány másodpercem van csak.....

A pecó, amit kinéztünk megvan, nekünk tartotta az eladó, szerencsére. Jól összebarátkoztunk. A mi vevőink is a szecskáról jönnek, a hölgyike a zöld gyógyszertárban dolgozik. Velük is jóban lettünk.

Hajni, már alig várom, hogy költözzünk, mert ez két év számüzetés volt számomra. :roll:

IIIIIIGGGGGGEEEEENNNN, vasárnap szülinap!!!!!!!
Nóri, hasonlóan Olgához, nekem is van egy csomó vizsgám, de sok a beadandó is, így valamivel kevesebb, mint az előző félévben. Biztos az volt a rosta. A tanítósok alig maradtak, de tőlünk is morzsolódtak le. Ne olyan könnyű ám, mint sokan hiszik, hogy egy kis engyem-bengyem és kész az óvónéni. :lol:

Na lépek, Petikém elaludt, Imit altatom mindjárt.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Hogy repül az ídő,én még simán emlékszem a szüléstörténetdere Ildi!!!!!
A vizsgákhoz pedig szorítok
Költözés,majd kérünk képeket az új lakról!!!!

Kép

Kép
katlina

Szilvi: Itt járt az urad. Hallod, életben jóval fiatalabbnak látszik, mint a fotókon. :D Még a koránal is fiatalabbnak látszik, a fotóknál meg pláne. Na, érted. Az a fajta, aki mindenkinek szimpi.Mint az enyém Apa.

A konakiont majd megháláljuk valahogy :oops: kitalálok valamit. Még Tündinek sem viszonoztam sehogy....Jaaj, ég a fejem. :oops: :oops:
jaimee1

Milán! Boldog Névnapot neked!! :D

Kép

Erika! Én tudok egy módot rá.. tegyél fel több képet Réláról! :mrgreen:
szilbee

Rékáról.... :oops: :oops:
szilbee

Katlina,jó lett az avatar :)

Erika,nem kell meghálálnod sehogy sem :)

Milánnak nagyon sok boldog névnapot utólag is!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin!
gumi: www.abaqua.hu
meg még mit ígértem? kihagy az agyam!
:oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Itthon vagyok...
Hulla vagyok....
Ahhoz képest, hogy milyen időt igértek, a saját levemben úsztam :?
Szerencsésen megjártam, visszafelé úgy elkeveredtem, hogy rövidebb utat találtam :lol:
Meg bementem BBJuditékhoz. Gizit egyet sem láttam :cry: Jót dumcsiztunk. És várom a linkeket :wink: !!!!

Katlina! Csak ügyi vagy te :lol: :wink: !

Ildi! Szóljál, én is segítek!!! :lol: Csak gyertek mááááár...

Jaj, leragad a szemem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! Meg a sorozatosat is!!!

Nem Füreden voltam eddig :shock: , utána még mamáztunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Wow, ezek a mozgó képek... :lol: Hogy mik vannak!
Bevallom, még csak olvasó üzemmódban sem tudtam lenni mostanában... :oops:
A múlt hét elég fárasztó volt! Sehogy sem bírtam kipihenni magam. Vasárnapra azért sikerült, úgyhogy most újult erővel vágtam bele a munkás hétköznapokba.
Még mindig tecc az új munkahely, bár sok mindent meg kell tanulnom még! De ha beletanulok, akkor még jobb lesz :)
Sokkal jobb az egész légkör, meg a munka is az előző helynél.. Ég és föld, nem is tudom hogy bírtam ott addig.
Most elég húzós hetünk lesz, a párom is délutános majdnem egész héten későn jön haza. Most jó hogy van bébiszitterünk, hogy hazahozza Marcit a bölcsiből.
Ja és Marci még beteg is volt a múlt héten, benyelt egy torokgyulladást. Mentünk volna kirándulni Visegrádra, de inkább letttünk róla. Hál'istennek most már meggyógyult és mehetett bölcsibe.
Vasárnap azért az abonyi vadasparkba elmentünk. Nagyon tetszett Marcinak, és ő is etette a kecskéket. :)
Úgy néz ki, a bölcsiből is vinni fogják őket, de egy kísérővel lehet csak benevezni. Remélem Apa tud szabit kérni addigra mert én mint próbaidős még nem nagyon kérhetek szabit.
Na ennyit rólunk, igyekszem visszaolvasni is egy kicsit :)

Puszi
Judit
judit_79

Kukuccs! Szép napot mindenkinek!
:D
jaimee1

Kukucs, nektek is :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szintén! ;) :lol:

Kép
szilbee

Szilbee!
Végülis Kövesdi dokihoz mentek ortopédiára???

Kép

Kép
katlina

Szilvi! Linkeld már be az egész táblit légyszíves!!!
Mikor mentek dokihoz? Délután?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Link az nincs, mert egyesével töltöm fel a 6részre darabolt táblit.

Igen ifj. Kövesdihez megyünk és du-án 16-ra.
szilbee

sziasztok!

csak jöttem szólni holnap drukkoljatok! mert kilenctől vizsgám van és én ma itthon hagytam Bettust és nem igazán tudtam tanulni! :-(

most jut eszembe egyszer mi is voltunk a Kövesdi doktor úrnál mert bicegett Bettike szimpatikus volt akkor! de szerencsére nem olt semmi baja, csak azt mondta hogy nyilván nő!!!! :-D

most megyek veszem elő a könyvet mert még alszik a csajszi aztán hátha marad még meg valami a fejembe.

eléggé húzos három hét áll előttem:-(

holna vizsgázok. jövőhéten hétfőn szerdán csütörtökön meg utánna héten csütörtökön. lesz olyan vizsga amire csak egy napot tudok majd csak tanulni. bizti nem sikerül olyan jól a félév mint a múltkor:-( dehát a térdem az fontosabb volt.

nah nem siránkzok puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szilbee,majd írd meg mi volt a dokinál.Az ismim azóta sem válaszolt :( Bocsika,hogy nem tudtam intézkedni :(

Judit,remélem végig jól fogod magad érezni az új melóhelyen :) Jó,hogy már Marci is meggyógyult! :)

Nóri,úgy kellett végülis kitölteni a kérdőívet? :wink:

Letti,ti hogy vagytok?Legalább egy képecskét kérünk szépen rólatok :)

Erika,allergiáddal mi a helyzet?

Kép
Kép
tundi24

szilvi remélem minden oké?!!

írj hogy mi volt
puszika

Kép
kbernadett

Betti,a lényeg,hogy meglegyenek a vizsgák :) Az hogy milyen jegyet kapsz sztem nem annyira fontos,max akkor ha függ tőle ösztöndíj :roll:
A végén senki nem fogja megkérdezni,hogy na akkor milyen jegyeket kaptál a vizsgán,és hanyas a diploma munkád? :)

Kép
Kép
tundi24

Betti! Drukkkkk! és kitartást!!! Kép

Tündi! Semmi gond!! :D

Dávidról: Minden rendben szerencsére!! Csak vaklárma volt a csípős dolog! Huhh... így utólag be kell vallanom, hogy nagyon megijedtem. Arra gondoltam, hogy a nagy súlya miatt lehet esetleg... de teljesen egészséges a csípője. :D:D
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?