Veresen 2008. április 23-tól friss bocitej eladó. Literenként 185-200 Ft között lesz valahogy. Oltott, bevizsgált, állatorvos által ellenőrzött tehéntől. Most született pici, így jó sok tejecske várja a szomjas pocikat. Ha valakit érdekel, akkor szívesen megadom az elérhetőségeket.
Andi: 27-én megyünk szurira, délelőtt 10-re. Elvileg átvisznek kocsival, de ha nem, akkor 10.15 körül érünk oda. Tök jó, most hogy levették a támogatást a szuriról, így nem 3-4000 Ft-ba kerül, hanem 6900 Ft-ba. Azt hittem elájulok amikor mondta a patikus. Gratulálok ez eü. vizsgához, remélem hasonló pozitív élményekkel térsz haza majd szerdán is.
Szorítunk!
Kislány: remélem jól vagy.
Bolha: nagyon drukkoltam, remélem nem hiába.
Azt mondta Zsolti, hogy 185-200 Ft között lesz a tej ára. Ma voltak a pici bikát fülön szúrni, kapott számot. Nagyon édesek.
Én bátran tudom ajánlani a tejet, mert ahhoz már eléggé ismerem őket, hogy kiálljak értük. Látom, hogy hogyan gondozzák az állatokat, szívvel-lélekkel, pénzt nem sajnálva mindent megtesznek, hogy mindenkinek jó legyen. És ez nincs eltúlozva.
Mi veszünk tőlük Koppánynak és a többieknek, sajnos az én bőröm nem bírja a magas zsírtartalmú tejet, rögtön ragyahalmaz jön ki rám, én a 1,5 %-osat ihatom csak.
Pedig úgy szeretem a friss, meleg bocitejet... Úgyhogy gyertek, gyertek ,ne kelljen kiönteni.
Ja, és nagyon kedvesek, szerintem hamar összebarátkoznátok, imádják a gyerekeket és szerintem Vivcsinek is tetszene a nyuszi, a kecskék (kicsi, nagy), a tehenek (2 nagy és egy kicsi), 2 paci, sok tyúk, kacsa, 2 disznó, stb)...
Kati: nálatok mi a helyzet? 2 védőnő van. A Tietek is elvileg az Erika. Bújdosó Erika. Nagyon kedves és aranyos, segítőkész nő. Ha kell, a száma: 06205842186. Kedden 8-10ig van tanácsadás, a védőnő pedig szerdánként rendel 8-11-ig ha jól emlékszem. Lakcímkártya? Hm.... attól függ, hogy mennyit fogtok oda kijárni. Szerintem ráér csak akkor átiratni, ha már költöztök, mert pl. ha beteg leszel akkor már csak oda mehetsz dokihoz ahová be vagy jelentve. A gyerekorvosnál lehet választani, hogy maradsz-e a réginél vagy majd az újhoz átmentek. Kicsiny Emese (őrbottyáni) doktornő nagyon aranyos, de sokszor sajnos sokat kell várni hiába van időpont. Remélem valamennyit tudtam segíteni.
Ja igen, ugyanott van a védőnői szolgálat, mint az orvosi rendelő. Csak éppen az időpont más.
Vasárnap gyereknap lesz az ivacsi részen. Egész napos, ingyenes, apukáknak palacsinta sütő verseny, stb... Mi elvileg megyünk, olyan 2 körül, mert fél 3-tól lesz Hupikék Törpikék, arra pedig tuti, hogy ropni fog KOppányka.
Jövő hét csütörtökön pedig a Fő térnél lufihajtogatás és egyéb mókásságok.
Mi délelőtt megyünk olyan 10 körül.
Most szombat-vasárnap roncs autó derbi valahogy a Budapesti út környékén. Na, ide nem megyünk.
Jövőhét szombaton pedig traktor és haszongépjármű kiállítás a Budapesti útnál (Bp-i úti CBA mögött valahol). Elvileg ide is megyünk, majd kiderül.
Jó éjt!
ja, még annyi...
Eladó egy tehén. Kb. 2 éves lehet, 250.000 Ft, Rebekának hívják. Ha esetleg tudtok valakit aki megvenné, megköszönném ha értesítenétek őt is és engem is. Sajnos le lesz vágva rövidesen, ha nem veszik meg és azt meg én nem szeretném.