Sziasztok,
En is vagyok, csak neman.
Szoptatos meltarto: sztem nem az lenyeg benne, hogy diszkreten tudod szoptatni a babat, hanem az, hogy tartja a cicit mikozben szoptatsz. Ha tele van bizony nagyon nehez tud lenni, es en foleg ezert szerettem. Egy szebb darabnak sajna brutalis ara tud lenni, en 2-t vettem kinaiban, 1-et meg kaptam.
Amugy ma megvolt a kotelezo fogaszati szures is (jol kikaptam, mert decemberben a fogorvos a lelekemre kototte, hogy kioperaltatom a bolcsesegfogaimat mielott ismet teherbe esek. Persze en meg rohantam a szajsebeszetre
). De amugy semmi komoly, 1 fogam rosszabodott, azt helyrehoztuk. Hat majd az utolso hetekbe nem csak a fodraszatba hanem a fogaszatra is benezek, utanna tuti nem lesz idom.
En egesz nap a fiamat csodalom, ahogy naprol napra okosodik es probalom osszeszedni magam, mert 2 het mulva lejar a "fizetetlen szabim" es ujbol hajtas lesz.
Ja es csinaltam bodzaszorpot, hat nem a terhessegi dieta resze tuti
, de hat a kremes se az. Van par kellemetlen mellekhatasa: literszamra birok inni, cukor van benne es enyhen vzihajto hatasu. De legalabb nem csak a sort iszom (latnatok az oregeket, hogy neznek, mikor latnak terhesen az 1 evessel meg 4-5 uveg sorrel
).
Amugy nem irigylem a nyari babak anyukait, mert ugye en tavaly szoptattam nyaron, de mikor azok a kanikulak voltak, mar egyszeruen nem tudtam mit igyak, annyira szomjas voltam allandoan.
Kriszti