Szióóóóóóó!
Gondolkodjatok helyettem kicsit, mert tanácstalan vagyok.
Szóval: 18-án az lh tesztem pozitív volt, 19-én szintén annyira, hogy a tesztcsík erőssebb volt mint a kontrolcsík. Bórzasztóan feszült fájt a méhem, olyan mindjárt eldurran érzésem volt, több órát nagyon kellemetlenül szúrkált, ülni nem tudtam tőle. Ilyet még sosem éreztem, pedig nem vagyok már mai csirke. Ebben a hónapban kezdtem a peteérésig málnalevél, utána palástfű teát és barátcserje kapszulát is ettől a hónaptól szedek. Gondolom ez turbózta fel ennyire a petesejtemet. Délután piros (véresnyálkás) nem barna pöttyözésem volt kb 1órát, még ilyet sem tapasztaltam sosem, gondolom ez volt a tüszőrepi, mert azóta sincsen semmi. A méhem megkönnyebbűlt, puha lett, kiváncsiságból megmértem a hőm 37,3 volt. Éjjel lehúzott redőnynél alszom és nem szoktam felébredni, de most felébredtem, autómatikusan mivel azt hittem, hogy reggel van hőt mértem, 36,2 volt, utána időt néztem de csak fél 3 volt, 22kor feküdtem le. Visszaaludtam és szokásos időben fél hétkor keltem. a hőm akkor 36,6 volt mit 4. napja mindig. Izgatott, hogy ez nem lehet, hiszen szerintem volt tüszőrepi és rá egy órára újra mértem és 37 fok volt. Az lh-m még mindig pozitív. Ti milyen hőt írnátok be?
Azért írtam ilyen részletesen, mert kíváncsi lennék a csak olvasók tapasztalatára is.