Sziasztok!
Kicsit eltüntem,bár olvasgattam az írásaitokat,de amikor szerettem volna írni is nem engedett be a babanet!
Nálunk semmi különös nem történt,reggel korán kelünk,várom a munkát.
Vasárnap kezdek éjszakával,szuper lesz,különben is szeretek éjszakázni.Csak egy a bibi Bandi is ügyel.
Egy barátnőm vigyáz a kisebbekre,Rebi meg az osztálytársánál alszik.
Elsőre kicsit hiányzik a megértés a Bandi főnökéből,mert tudta,hogy most kezdek és nem csinálta meg időben a beosztását,és az én főnököm meg szólt,hogy nem tud tovább várni és meg kell csinálnia.Mondtam neki,hogy persze csinálja,majd hozzám alkalmazkodik a Bandié.Erre a főnöke is neki állt aznap,de még a mai napig nem tudom mi a végleges beosztás,mert én odaadtam neki,hogy mikor nem dolgozom,és legyen szíves így alakítani a Bandiét,hamár nem lett kész vele időben.Állítólag ült rajta,és megpróbálta átírni,hogy jó legyen.Hát kiváncsi leszek,ma talán megtudjuk.
De a vasárnapi ügyelete biztos marad,mert senki más nem tudja elvinni.
Ráadásul kicsit szar a helyzet náluk is és nálunk is,mert mindkét helyről mentek el,így alíg lehet beosztásokat csinálni!
Az enyém is olyan,hogy éjszakába(kiv.az elsőt)és hétvégén már egyedül leszek,mert nincs ember!
De mindent leszámítva már nagyon várom!!!!!
Márti,
nekem is nagyon tetszik a könyved részletei,elképzeltem magam előtt Zsombit.
Már én is hívtam fel apát,nem is egyszer,hogy elég volt!!!!!Szegény mindig azt mondja,hogy most mit csináljak én innen,nem tudok hazamenni!!!
A tali jól hangzik,de sajna én most lemaradok róla.Hétfőn megyek a gyerekeimért,ha végeztem,és apa is itthon lesz,kedden melózok,szerdán meg megyek Veszprémbe majd Jovi koncertre!!!Na ezt is nagyon várom már!!!!!!!!!!
Zsuzsi,
jobbulást neked,remélem hamar rendbe jön a szemed!
Zsu,
szerintem csak hetente mérd Lizát,és,ha tényleg keveset gyarapszik valahogy próbáld meg a pótlást!(kiskanál,pohár,tudom sokkal macerásabb,mint az üveg,de ha nem fogadja el,akkor muszáj így)De biztos,ha nagyon éhes lenne,nem aludna el simán,és sokkal gyakrabban kelne.
A képek aranyosak!
Gyereknapon mi a Vasúttörténeti parkban voltunk,jól érezték magukat a gyerekek.Rebi kézműveskedett,Zsolti mozdonyokat nézett,meg rengeteget ugrált,Hanna meg jól el volt a babajátszóban.
Pusz
Timi