Szia Bubóci!
Köszönöm, hogy írtál. Azt hiszem valóban kicsit határozottabbnak kell lennem, mert telefonban mindig Ő az első
A rendelőben nincs gond, sőt Ő mondja, hogy "nem hiszem, hogy nincs több kérdése!" Telefonban azonban gyakorlatlan vagyok, sőt mivel ez az első baba sokszor nem is nagyon tudom, mire kellene még kitérnem. Tudom, sok a dolga, ezzel Ő is szembesített, de vállaltam még így is, mert bízom benne.
Mostanában azonban sok szó esik az előre odaadott hálapénzekről, mondván: akkor jobb az ellátás. Kicsit dilemmában vagyok, mert akarok adni neki, de nem tudom, akkor most mikor is lenne jobb, meg kicsit kényelmetlennek érzem, hogy rákérdezzek. Megsérteni sem akarom, de valóban hálás vagyok neki eddigi segítségéért is.
Szia Sziszi!
Köszönöm, hogy Te is írtál és sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid voltak. Nekem eddig minden jól ment vele, remélem így is marad és nem kell az ellenkezőjéről beszámolnom majd.
Amúgy én is hagytam már ott dokit, mert a második találkozásunkkor - első alkalommal jó 45 percet beszélgettünk és a második alig egy héttel később volt - amikor már vittem a leleteimet, hogy írjon fel tablettát, mosolyogva rám nézett és megkérdezte: "Ugye most jár nálam először. Miben segíthetek?"
Egy másikat - ez utóbbi hölgy volt - pedig azért hagytam ott, mert 5. alkalommal sem tudott kikezelni egy gombát (alkalmanként 5e+gyógyszer) és utolsó találkozáásunkkor hanyagul odavetette: "Na, feküdjön fel, kicsit bekenem jóddal, nehogy úgy érezze a semmiért hagyja itt a pénzét." Első alkalommal pedig megjegyzést tett Nekem az előző betegére, hogy "talán mosakodnia kellene". (Hála Istennek, Demeternél még ilyeneket még soha nem tapasztaltam. Ugyanakkor ez a hölgy a legjobb barátnőm orvosa a mai napig és Őt sikeresen kezeli. Vele megtalálta a közös hangot.
Talán mindenkinek megvan a maga orvosa, csak meg kell találnia, nem tudom.
Hédi