Eda!
Ma kipróbáltam és nem adtam neki az Infacolt és csak nagyon kicsit nyüszögött az egyik etetésnél de nem sírt és tudott enni,el is aludt.A franc se érti hogy mikor és miért fáj a hasuk???
A homeost akkor jó adni amikor legalább egy 10 perccel van az evés után és láthatóan azért sír mert vagy fáj a hasa vagy nagyon nyügi és nem tud elaludni,szal egy darab golyócskát a nyelve alá teszel és szépen az ott elolvad.Nekünk eddig mindig bevált.
Lekri!
Hát néha tépem a hajam a 3 sráccal
De alapjában véve amíg van ovi(még 2 hét)addig jó mert a nagy ott van,a középső általában anyunál van du.3-ig mert ott van a tesóm vele egyidős kisfia is és cimbiznek
nagyokat játszanak,szal így nekem kényelmesebb hogy csak a kicsivel vagyok napközben.Krizsinek is jobb hogy játszhat és nem egyedül van pl.amikor szoptatok akkor csak nyűglődik...
Délután beindul az élet
mert hazajönnek a nagyok,akkor egy kicsit nehezebb de apa is jön,szal ő is segít meg a nagyok is pesztrálják Olikát
A nyár kicsit gáz lesz mert itthon lesznek a nagyok is(összevont oviba nem akarom adni Márkot)de megy táborokba,legalább napközben leköti magát azokkal,meg megyünk nyaralni is...
És hetene 1x-2x anyunál alszanak a nagyok(ők akarják)és akkor egy kis nyugi van itthon nekünk is
Kell is
Képzeljétek Olika este fél9-től reggel 6-ig aludt
Szupi volt csak a melleim már szét akartak durrani és iszonyat fájtak úgyhogy 6-kor is én keltettem fel...
Panni
Panni