Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, de az az igazság, hogy nem is gondoltam, hogy valaki írni fog nekem ezért nem is jöttem eddig erre.,
Nagyon szépen köszönöm a hozzászolásokat és a gratulációkat.
puposnünüke!
Gergő nagyon jól viselte a műtét utáni állapotot. Csak a műtét utáni egy nap volt egy kicsit nehéz amíg ki nem tisztult az altatástól teljesen, de utána nagyon hamar panasz mentes volt. Hála nem volt neki érzékeny a seb, szépen evett és elég hamar haza mehettünk a korházból. Most kontrolra járunk minden héte. azt mondta a prof., ogy a következő találkozáskor már meg is beszéljük, hogy mikor lesz a záró műtétje, mert nagyon szép neki a feneke.
Mindezek ellenére nayon szépen fejlődik, semmivel sincs lemaradva társaihoz képest. Most múlt 7 hónapos szépen ül egyedül, hátra már kuszik, ha megkérem, hoy tapsoljon és integessen gyönyörűen meg csinálja. Tehát igazi kis gézengúz. Ja és most bújt ki 2 fogacskánk.
Mégegyszer köszönöm a gratulációkat, a utolső műtét után természetesen beszámolok az eseményekről.
Cili!
Nagyon jó egészséget kívánok nagynénédnek, remélem azóta már a gyógyulás utjára lépett.
Neki örökre ki tették a végbelét az oldalára vagy csak egy időre?
Ha bármiben tudok segíteeni nagyon szivesen teszem, kérdezzetek nyugodtan.
Mielőbbi gyógyulást Nektek is!
Mindenkinek a legjobbbakat kívánom!
Krisztaa