Sziasztok!
Fanni!
Sajnálom, hogy kirepedt a pocid, remélem annyira azért nem vészes! Nagyon jók lettek a gobelinek, szépek bekeretezve! Szobatakarítás megvolt?
Kedves Lilu!
Tegnap már nem tudtam írni, de a többiek mellett én is üdvözöllek Téged!
Nők!
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy a lehető legjobb időben bújjon ki a pici!
Boni!
Biztos jó lesz a 4D!
Zöldi!
A terhesség elején én is fogytam, aztán meg stagnált a súlyom! Én sokat hánytam, reggeli mindig kijött, az ebéddel is küzdöttem mindig!
Viri!
A gobelin csuda szép lett!
Nagyon csini a pocakod!
Katica!
Tegnap vettem egy kisrugit, egy hálózsákot a kicsinek.Magamnak meg bimbókiemelőt, mert a védőnő megnézte múltkor a mellem és azt mondta vegyek a biztonság kedvéért, mert kicsit lapos a bimbóm. De én reménykedem, hogyha elkezdek szoptatni megoldódik ez a dolog, de azért beszereztem!
Én ma voltam megint Nst-n. Gréta szívhangja szép volt és nem kellett felébreszteni, mert mielőtt odaértem a klinikára küldtem le neki csokit és mocorgott rendesen!
20%os fájások voltak!
Amiért mérges voltam nagyon, hogy a dokimmal nem is találkoztam, mert tegnap ügyeletes volt és nem volt bennt. Az asszisztensnője nézte meg az nst-met és mondta, hogy jövőhéten lesz vizsgálat és uh! Annyira elszomorodtam, mert én mára készültem, hogy láthatom a kiscsajt! Na mindegy, a fő, hogy minden rendben van vele!
Délután kinnt voltunk a kertünkben, nagyon jó volt, bevágtam 1 sárgadinnyét, meg egy rakat epret!
Ahogy hazaértünk rendeltem pizzát, abból is bevágtam egy egészet, úgyhogy most elégedett vagyok, mint egy jól lakott napközis!