Sziasztok!
Zsuzsi, örülök, hogy a Szandinak megjött az étvágya. (kopp-kopp) Mindegy mitől van, csak hogy végre eszik rendesen.
Munkahelyeden minden oké? Már nem köcsögösködik a főnököd?
Timi, örülök, hogy végre dolgozhattál és kezd minden oké lenni körülöttetek. Ne izgulj, beilleszkedsz hamar. Főleg, ha már minden nap odajársz, meglátod.
Regi, tényleg milyen nagyfiú már Martin is. De azért az első képen a csibészség ott van a szemében.
Az alsó két kép a ti kertetek? Klassz kis birodaloma van a kiscsávónak.
Nálunk is hiszti van, ha be kell jönni. Én azt találom ki ilyenkor, hogy anyának pisilni kell. És rohan előre, hajtja fel a WC deszka fedelét. Ez a perverziója, mindig ő ér be elsőként.
A múltkor is mondom, hogy menjünk be, pisilnem kell. Aztán leragadtam a tv előtt, erre szólít, hogy nem megyek? Csak néztem, hogy miért is? Ja, eszembe jutott mivel csaltam be az udvarról, gondoltam most már ha tetszik ha nem, pisilnem kell.
Nálunk: tegnap délután belázasodott az Ádám, estére 38,3. De ma már semmi. Szerintem csak a foga, mert hipp-hopp kibújt a 17., észre sem vettem. Igaz elég ramaty éjszakáink voltak mostanában. Úgyhogy arra gyanakszom, hogy jön a többi is és ettől lett lázas. Mert hogy annyira nem volt magas, és más baja meg nincs.
Mi is rengeteget vagyunk az udvaron, imád kint lenni. Már reggel azzal kel, hogy pápá? És menni kell, hozza a cipőmet.
A temetés jövő hét pénteken lesz. utána meg nálunk egy kis kaja. Baromira nem örülök neki, van olyan rokon akivel még nem is találkoztam soha. De az István nem akarja, hogy az anyjánál legyen, a nővére meg egy hülye kifogással lepasszolta. Elvállaltam az Istvánra tekintettel, de a hátam közepére nem hiányzik.
Szombaton reggel meg mise a templomban após tiszteletére. Vessetek meg, de én csipőből tiltakoztam, hogy nem megyek. Olyan álszentnek tartanám, hiszen akkor megyek csak templomba ha elered az eső. Ráadásul após sem volt hívő, nem is értem ezt az egészet.
Ja, és ráadásul szombaton suliba is kell mennem, úgyhogy direkt jó lesz. Az István nem ér haza mire nekem indulnom kell, úgyhogy az anyut kell átrángatnom hajnalban, hogy vigyázzon az Ádámra amíg az apja hazaér.
Kicsit zűrös hetünk lesz.
Ja, és szegény István, az anyja teljesen kicsinálja. Nagyon sír még mindig, kb. a nap 24 órájában. Érthető, 100 évig éltek együtt a papával. De, folyamatosan hívja az Istvánt, mikor megy már hozzá, ezt vagy azt vegyen, ide vagy oda vigye. A szerencsétlen meg bármennyire idegesíti is az anyja mégiscsak az anyja, megy, csinálja. De az öreglányt nem érdekli, hogy a fia esetleg hulla fáradt, inkább hazajönne és leülne a seggére. Ráadásul olyanokra is képtelen, hogy ha már tudja, hogy megy az István hozzá este, legalább kedveskedne neki valami finomsággal. Nekem ez olyan furcsa, hiszen az én anyukám sütit süt az Istvánnak, amit tudja hogy szeret. A saját anyja meg...
Na mindegy, nem panaszkodom. De nem szeretem az anyját, hiába no. Nagyon sajnálom és próbálok mindenben segíteni neki. És nem is bántom ezekkel a gondolataimmal az Istvánt, hiszen hiába tudja, hogy igazam van, fáj neki mégis, hiszen az anyja.
No comment.
Na megyek aludni.
Pussz